اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

با سلام بر دوستان
    من رشته ام کامپیوتر هست و میخواستم تا حدی الکترونیک یاد بگیرم البته به الکترونیک خیلی علاقه مند هستم:حال میخواستم بدونم چطوری میتونم کار های عملی الکترونیک را یاد بگیرم از پایه!! مثلا لحیم کردن سیم -بستن مدار های اماده مثل چراغ چشمک زن و.... یعنی از مبتدی تا متوسط!! ایا اموزش تصویری در این مورد وجود داره؟؟؟اشنایی با قطعات الکترونیکی و لحیم کردن و...............ایا کتاب اموزشی وجود داره؟؟من خودم 3 کتاب را پیدا کردم و نمیدونم کدامش برای کسی که خیلی مبتدی هست اش خوب هست؟؟؟ در ضمن کتاب های هنرستان الکترونیک ایا خوب هست؟؟من یک چیز میخوام که از صفر باشه یعنی پایه؟؟؟
    http://www.adinehbook.com/gp/product...350184-2459209

کدامش حوب هست؟؟ایا کتاب های دیگری هم وجود دارد؟؟

سپاس

پاسخ : چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

سلام دوست عزیز

تنها توصیه ایی که میتونم بهت بکنم اینه که کلاس های AVR اموزشگاه معتبر بری :read:

بعد که وارد الکترونیک شدی اونوقته که میتونی تصمیمت رو بگیری و راهت رو انتخاب کنی :agree:

موفق باشی :job:

اگر جزوه یا کتاب اموزشی چیزی خواستی من چندتا PDF خوب دارم میتونم بهت بدم شروع کنی :read:
    اعتماد به نفس سلاحی قلابی ، برای رسیدن به اهداف واقعیست...!

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:1.چرا avr ؟در ضمن کتاب اموزشی و جزوه هر چی دارید لطفا معرفی کنید!؟
      2.من میخواهم از پایه شروع کنم!یعنی کار با لحیم و قلع کش و... راستی یک سئوال این کیت های اماده را چطوری می بندند؟؟؟با چه مفاهیمی را باید بلد باشیم؟؟؟
      سپاس

دیدگاه

سلام
        همین طور که چندین بار بحث شده برای شروع بهترین روش استفاده از کتابهای هنرستان(فنی حرفه ای)گرایش برق و الکترونیکه سرچ کنید تمامش هم قابل داتلوده خود سازمان چاپ کتابهای درسی برای دانلود گذاشته
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
          سلام
          همین طور که چندین بار بحث شده برای شروع بهترین روش استفاده از کتابهای هنرستان(فنی حرفه ای)گرایش برق و الکترونیکه سرچ کنید تمامش هم قابل داتلوده خود سازمان چاپ کتابهای درسی برای دانلود گذاشته
          حالا بعد از خوندن تمام کتب هنرستان و رفتن چند دوره درباره الکترونیک و رباتیک اگه بخوایم در زمینه الکترونیک یکم جدی تر کار کنیم باید چی کار کنیم؟ یا چه کتابی بخونیم؟
          :redface:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: یک سئوال:اگه کسی بخواهد مدرک الکترونیک از سازمان فنی و حرفه ای کشور به صورت ازاد بگیرد(مثل مدرک icdl که جز دیپلم کامپیوتر محسوب میشه)ایا مدرکی برای الکترونیک (دیپلم)وجود دارد؟؟؟
            سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
              ممنون دوست عزیز: یک سئوال:اگه کسی بخواهد مدرک الکترونیک از سازمان فنی و حرفه ای کشور به صورت ازاد بگیرد(مثل مدرک icdl که جز دیپلم کامپیوتر محسوب میشه)ایا مدرکی برای الکترونیک (دیپلم)وجود دارد؟؟؟
              سپاس
              سه تا دوره هست
              1-الکترونیک کار صنعتی
              2- کارور plc درجه دو
              3- کارور plc درجه 1
              اگه این دوره هارو بگذرونی یه دیپلم الکترونیک کامل داری
              (از خودم نگفتم از یه آموزشگاه سوال کردم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabagheri
                حالا بعد از خوندن تمام کتب هنرستان و رفتن چند دوره درباره الکترونیک و رباتیک اگه بخوایم در زمینه الکترونیک یکم جدی تر کار کنیم باید چی کار کنیم؟ یا چه کتابی بخونیم؟
                :redface:
                کتابهای لیسانس هم کتابهایی مثل الکترونیک میرعشقی یا سدرا را می تونید بخونید اما اول از همه باید مشخص کنید در چه زمینه ای می خواهید فعالیت کنید یک سری از کتابها مثل هنرستان پایه است دیگه بعدش باید رفت زیر شاخه مثلا کار با میکرو کنترلرها یا مدارات آنالوگ یا مخابرات
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                  کتابهای لیسانس هم کتابهایی مثل الکترونیک میرعشقی یا سدرا را می تونید بخونید اما اول از همه باید مشخص کنید در چه زمینه ای می خواهید فعالیت کنید یک سری از کتابها مثل هنرستان پایه است دیگه بعدش باید رفت زیر شاخه مثلا کار با میکرو کنترلرها یا مدارات آنالوگ یا مخابرات
                  یعنی بعد باید سراغ کتب دانشگاهی رفت؟
                  کتب دانشگاهی رو بدون معلم هم میشه خوند و فهمید؟
                  بعد از خوندن کتب دانشگاهی نمیشه یه مدرک معتبر که در حد همین کتب باشه مثلا از یه دانشگاه گرفت؟
                  کدوم یکی از گرایش ها از همه آسون تره؟

دیدگاه

سه تا دوره هست
                    1-الکترونیک کار صنعتی
                    2- کارور plc درجه دو
                    3- کارور plc درجه 1
                    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    ممنون: کدام یک از این دوره ها به درد کسی که هیچ اشنایی با الکترونیک نداره میخوره؟؟؟ یعنی توی کدام یک از این دوره ها کار با ابزار و لحیم کاری و.... یعنی از پایه یاد می دهند؟؟؟

دیدگاه

سه تا دوره هست
                      1-الکترونیک کار صنعتی
                      2- کارور plc درجه دو
                      3- کارور plc درجه 1
                      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      ممنون: کدام یک از این دوره ها به درد کسی که هیچ اشنایی با الکترونیک نداره میخوره؟؟؟ یعنی توی کدام یک از این دوره ها کار با ابزار و لحیم کاری و.... یعنی از پایه یاد می دهند؟؟؟
                      من خودم بسیار مبتدی ام
                      این دوره الکترونیک کار صنعتی رو خودم ثبت نام کردم از اواسط مرداد شروع میشه
                      آره فکر می کنم از صفر برات توضیح بدن تو این دوره
                      برای اینکه دقیق بدونی تو این دوره چه چیز هایی یادمیگیری به لینک زیر برو و در قسمت رشته الکترونیک صنعتی روی الکترونیک کار صنعتی کلیک کن و فایل PDF رو دانلود کن اون تو همه چی رو راجع به این دوره نوشته
                      http://fhk.razaviedu.ir/Articles/ViewArticle.asp?ID=80

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: از شما یک تقاضا دارم:تا توجه به این که شما خودتان الان الکترونیک کار صنعتی (گمان کنم درجه 2 و1 داره) شرکت کردید لطفا بعد از پایان دوره تان توی همین تایپیک در مورد تجربیات خودتان وهمچنین سطح اموزشی سازمان فنی و حرفه ای توضیح بدهید اخه من شنیدم مدرک های فنی و حرفه ای سطح شان پایین هست و بیشتر سر کاری هست(البته در مورد مدرک هایی شنیدم که برای رشته کامپیوتر میدهند الکترونیک را نمی دانم)برای همین گفتم!!البته من یک مدرک بگیرم که (از پایه همه چی را توضیح داده باشه) خوب هست چون عشق الکترونیک هستم و تفننی کار می کنم!!
                        موفق باشید

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: از شما یک تقاضا دارم:تا توجه به این که شما خودتان الان الکترونیک کار صنعتی (گمان کنم درجه 2 و1 داره) شرکت کردید لطفا بعد از پایان دوره تان توی همین تایپیک در مورد تجربیات خودتان وهمچنین سطح اموزشی سازمان فنی و حرفه ای توضیح بدهید اخه من شنیدم مدرک های فنی و حرفه ای سطح شان پایین هست و بیشتر سر کاری هست(البته در مورد مدرک هایی شنیدم که برای رشته کامپیوتر میدهند الکترونیک را نمی دانم)برای همین گفتم!!البته من یک مدرک بگیرم که (از پایه همه چی را توضیح داده باشه) خوب هست چون عشق الکترونیک هستم و تفننی کار می کنم!!
                          موفق باشید
                          باشه میام می گم خوب بوده یانه اما حدودا 4 ماهه دیگه این دوره تموم میشه :read:
                          من نمی خوام از خودم دفاع کنم اما دوره ها و کتب فنی حرفه ای بسیار عالی هستن و هر کی کتاباشو خونده یا دوره هاشو رفته کلی چیزی یاد گرفته
                          شما یا نیگاه به کتابای الکترونیک عمومی 1و2 بیاندازید بعد قضاوت کنید که سطحش بایینه یا بالا
                          تازه اصلا سطح کتاب مهم نیست مهم اینه که شما از یه کتاب چقدر مطلب یاد می گیرید

دیدگاه

سلام :چند سئال در مورد کتابهای هنرستان:
                            1.کدام درس ها باید مطالعه کرد؟؟؟ نام ببرید؟؟بعضی درس ها خفن توش فیزیک هست!!
                            2.ایا کتابهای هنرستان را جایی ازاد میفروشه؟؟
                            سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabagheri
                              یعنی بعد باید سراغ کتب دانشگاهی رفت؟
                              کتب دانشگاهی رو بدون معلم هم میشه خوند و فهمید؟
                              بعد از خوندن کتب دانشگاهی نمیشه یه مدرک معتبر که در حد همین کتب باشه مثلا از یه دانشگاه گرفت؟
                              کدوم یکی از گرایش ها از همه آسون تره؟
                              نه بایدی در کار نیست اگر علاقه دارید می تونید بخونید
                              بله بدون معلم هم میشه اما خوب مشکلتره
                              متاسفانه تا جایی که من می دونم تو ایران به علم با این زاویه نگاه نمیشه امیدورام یک روزی برسه که به جای شهریه دادن و هر روز سر کلاس رفتن به انتخاب خود فرد مباحث دانشگاهی را بخونه و بره امتحان بده

گرایش سخت یا آسون نداریم همه اش علاقه است .مثلا یکی میگه مخابرات سخت تره چرا؟؟؟؟؟چون پایه ریاضی و فیزیک و الکترومغناطیس ضعیف داره

کلا دوستان هدفشون را مشخص کنند می خواهند الکترونیک و برق یا بگیرند یا می خواهند مدرک بگیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟مدرک یا باید رفت دانشگاه یا فنی حرفه ای یا به اینها که مدرک می فروشند مراجعه کنند
                              ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X