اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

ممنون دوست عزیز:این چیز که شما لینک داده اید چیز حرفه ای هست و کار ما نیست ما جانمان را دوست داریم :biggrin: من یک چیز معمولی میخواستم مثل این
    http://www.newkiteshop.com/index.php/cPath/80/pname/%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-AC-%D8%A8%D9%87-DC
    باز هم یک سئوال دیگه :برای روی پروجکت برد یا برد برد اجزا را به هم اتصال بدهیم باید از چه نوع سیمی اسفاده کنیم؟؟؟ ایا همینه؟
    http://robobazar.com/product/3015/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF/
    سپاس

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان کسی اطلاعاتی نداره در این ضمینه !!! :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      دوستان کسی اطلاعاتی نداره در این ضمینه !!! :sad:
      شما دو تا کتاب الکترونیک بزبان ساده برای دانش آموزان نوشته محمود بخت آور رو بگیر و بخون در مورد نکات عملی چیز های خوبی نوشته یا مثلا کتاب لحیم کاری آسان ولی ....! (کلا در این مورد کتاب زیاد هست)
      اما اگه شما بخوای از صفر و فقط از سایت اطلاعات بگیری به جایی نمیرسی چون سایت و نت برای آموزش جامع خوب نیست
      (نظر منه)

دیدگاه

سلام: اتفاقا این کتاب را من از ادینه بوک سفارش داده بودم ولی از شانس گند ما سفارش ما کنسل شد چون توی سایت گفته شده بود این کتاب تاریخ نشرش قدیمی هست و دیگه چاپ نمیشه وکلا گیر نمیاد
        حالا من موندم چکار کنم!!!البته کتاب اموزش تضمینی الکترونیک نوشته سهرابیان را سفارش دادم نمیدونم به درد میخوره یا نه :من کتابی میخوام که بیشتر روی مدار ها تمرکز کرده باشه و توش نکات عملی و کاربردی مثل بستن مدار روی بردبرد وطراحی مدار ها و طراحی کیت و.. گفته شده باشه:شما اگه کتاب میشناسید لطفا معرفی کنید : و کلا تو ذهن سئوالات زیادی هست هنوز بی جواب مانده !!!مثل سئوالات زیر
        1.برای اینکه ادم بتونه یک کیت اختصاصی :مثلا مثل مدار یا کیت استراق سمع طراحی و درست کنه چه مباحثی از الکترونیک را باید بلد باشه؟؟؟؟
        2.چطور می توان اجزای یک کیت را قبل از اینکه لحیم کاری کنیم روی بردبرد برای تست قطعات :راه اندازی کنیم؟؟

سپاس

دیدگاه

آقا یه چیزی ...
          ببین نمیتونی بگی خب بعد از خوندن فلان کتاب من الکترونیک و یاد گرفتم الان نوبتشه برم علم بعدی رو یاد بگیرم
          اینجا باید یه سری پایه ها رو یاد بگیری , از مدار و الکترونیک 1 و 2 و 3 تا کنترل و یه کم مغناطیس .. حالا نمیخاد بترسی !
          اما اگه یه نگاهی به تاپیک ها بندازی این دیده میشه که یکی مثل من سواد آنچنانی ندارم , از ملت سوال میپرسم , ملت هم خدا خیرشون بده سر نخ رو بهم نشون میدم و من میرم تحقیق و مطالعه میکنم به خدا اونقدر هم سخت نیست یه کتاب مدار یک هیت رو روزی دو ساعت وقت بزاری روش!

دیدگاه

ملت هم خدا خیرشون بده سر نخ رو بهم نشون میدم و من میرم تحقیق و مطالعه میکنم به خدا اونقدر هم سخت نیست یه کتاب مدار یک هیت رو روزی دو ساعت وقت بزاری روش!
            داداش :زمانی که منبعی که ساده و روان نباشه برای الکترونیک بعدش من چطوری برم تحقیق و مطالعه کنم!! کو منبع!! منبع های مثل بخت اور که کلا قدیمی و فسیل شدند و منبع های جدید هم سر وتحش معلوم نیست چی هست؟؟ کتاب های هنرستان الکترونیک هم توی فاز تئوری و فیزیک هست و زیاد عملی ها توضیح نداده!!! مثلا در مورد بردبرد یک مثال یا یک نمونه مدار راه نیانداخته!!!و........

دیدگاه

داداش :زمانی که منبعی که ساده و روان نباشه برای الکترونیک بعدش من چطوری برم تحقیق و مطالعه کنم!! کو منبع!! منبع های مثل بخت اور که کلا قدیمی و فسیل شدند و منبع های جدید هم سر وتحش معلوم نیست چی هست؟؟ کتاب های هنرستان الکترونیک هم توی فاز تئوری و فیزیک هست و زیاد عملی ها توضیح نداده!!! مثلا در مورد بردبرد یک مثال یا یک نمونه مدار راه نیانداخته!!!و........
              یه چیزی که از نرم افزاری ها و آی تی های دوران دانشگاه یادمه اینه که برای کوچکترین نیازشون میرفتن یه کد آماده یا یه تمپلیت آماده یا یه ماژول جوملا آماده از اینترنت میگرفتن و به عنوان فلان پروژه تحویل استاد میدادن!
              حتی یه بنده خدای آی تی اومده بود پروژه ی فیس دیتکشن رو از یه جا گرفته بودش , حتی اون قسمت about software رو هم توی کامپایل حذف نکرده بود ... بعد به من میگفت " ببین امیر 14000 خط کد نوشتما " و منم میگفتم چشم شما استادی ...
              توی دنیای برق یه کم تحلیل هم نیازه مفت و مسلم به چیزی دست پیدا نمیکنی!!!!!!
              تحقیق اینه که خودت پیگیر باشی! جوینده یابندست مهندس!
              مثل این :
              برد بورد...
              توی ادرس بار اکسپلورر تاپ کن www.google.com یه چیزی لود میشه بعد بنویس روش استفاده از برد بورد
              اولین لینکی که میاد اینه
              http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=114900
              بعد میری میخونیش , تصمیم میگیری که با یه ترانزیستور یه ال ای دی رو روشن کنی روی همین برد بورد..
              باز میری به سرویس جهانی شیطانی google و اینو تایپ میکنی : how to turn on LED with transistor
              اولین و دومین لینکی که اوممده رو باز میکنی و این برای نمونه میادش
              http://www.dummies.com/how-to/content/electronics-components-use-a-transistor-as-a-switc.html
              شماتیک رو داده و زیرش هم توضیحاتش رو داده ...
              خب تا اینجاش همه چیز اوکی
              بعد میبینی چون با برد بورد تاحالا کار نکردی , نیاز داری یکی راه رو نشونت بده که چطوری فلان ترانزیستور رو به فلان مقاومت وصل کنی... میای و توی قسمت مرتبط باز هم سرچ میکنی! اگه به نتیجه نرسیدی , یه تاپیک جدید میسازی و این سوال رو مطرح میکنی!
              خب
              الان میگی که من ترانزیستور و مقاومت نمیدونم چیه! اولا میگم که باز هم گوگل به کار میاد!!!!!
              اگر از گوگل یا موتور های جستو بدت میاد باید بری سراغ همون فسیل ها!
              اگه حال مطالعه داری کتاب های مدار هیت , مدار جبه دار _ الکترونیک تقی شفیعی , الکترونیک میر عشقی , یه اگه ساده تر میخای الکترونیک نشلسکی
              خب , احتمالا الان از حرفایی که راجع به گوگل زدم ناراحت شدی , من شرمندم نمیخاستم ناراحتت کنم . اما باید خودت پیگیر باشی و دنبال یه چیزی بگردی!

دیدگاه

اگه حال مطالعه داری کتاب های مدار هیت , مدار جبه دار _ الکترونیک تقی شفیعی , الکترونیک میر عشقی , یه اگه ساده تر میخای الکترونیک نشلسکی
                خب , احتمالا الان از حرفایی که راجع به گوگل زدم ناراحت شدی , من شرمندم نمیخاستم ناراحتت کنم . اما باید خودت پیگیر باشی و دنبال یه چیزی بگردی!
                ممنون دوست عزیز: شما درست می گید :باز هم منابع انگلیسی !! من فلاکت را در مورد رشته های فنی احساس می کنم :biggrin:یک منبع فارسی پیدا نمیشه!
                این کتابهایی که معرفی کرده اید:تو فاز تئوری هست یا عملی را هم توضیح داده اند!!!
                -----------------------------------------------------------
                سئوال بعدی:
                یه اداپتور دارم می خواهم قطب مثبت منفیش رو پیدا کنم
                آیا با مولتی متر دیجیتال میشه؟به چه صورت؟لطفا تنظیمات مولتی متر هم توضیح بدهید؟
                سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: شما درست می گید :باز هم منابع انگلیسی !! من فلاکت را در مورد رشته های فنی احساس می کنم :biggrin:یک منبع فارسی پیدا نمیشه!
                  این کتابهایی که معرفی کرده اید:تو فاز تئوری هست یا عملی را هم توضیح داده اند!!!
                  -----------------------------------------------------------
                  سئوال بعدی:
                  یه اداپتور دارم می خواهم قطب مثبت منفیش رو پیدا کنم
                  آیا با مولتی متر دیجیتال میشه؟به چه صورت؟لطفا تنظیمات مولتی متر هم توضیح بدهید؟
                  سپاس
                  سلام :icon_razz:
                  این کتابا که گفتم میشه گفت تئوری عملی هستن ... مثلا الکترونیک میرعشقی خیلی با فرمول ها بازی کرده اما پایه پیش رفته ... من عملا خیلی از مدار های تغذیه دقیق و تقویت کننده هام رو از همین میر عشقی و تقی شفیعی یه روز مطالعه میکنم تا اون موضوع ( دوباره :mrgreen: )حسابی جا بیوفته برام بعد میرم سراغ ساخت ..
                  کتاب مدار هیت و جبه دار یه کم زیاد تئوری هست ولی پایه هست
                  و اما آداپتور
                  مولتی متر رو روی قسمت ولتاژ دی سی مثلا 20 ولت تنظیم میکنی , بعد دو تا پراب مولتی متر رو به دو تا خروجی آداپتوره وصل میکنی , اگه عددی که نشون داد مثبت بود , یعنی اون سیمی که به پراب قرمز وصل کردی مثبته و اون یکی منفی! و اگه عدد منفی نشون داد یعنی مثبت و منفی آداپتور رو برعکس به مولتی متر وصل کردی

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:یک سئوال دیگه :من میخوام مولتی متر بگیرم از 10 تومان داره الا 100 :من یک متوسط اش میخوام یعنی قیمتش 20 تومن باشه به نظرم خوبه برای یک مبتدی:میخواستم بدونم ایا مالتی متر از نظر امکانات با هم ایا فرق دارند؟10 تومنی با 20 تومنی:یعنی هرچی قیمت بالاتر باشه امکانات بیشتر+کیفیت بهتر داره؟!!
                    سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:یک سئوال دیگه :من میخوام مولتی متر بگیرم از 10 تومان داره الا 100 :من یک متوسط اش میخوام یعنی قیمتش 20 تومن باشه به نظرم خوبه برای یک مبتدی:میخواستم بدونم ایا مالتی متر از نظر امکانات با هم ایا فرق دارند؟10 تومنی با 20 تومنی:یعنی هرچی قیمت بالاتر باشه امکانات بیشتر+کیفیت بهتر داره؟!!
                      سپاس
                      به نظر من یه مولتی متر از این اتوماتیک رنج ها بخر , از اینا که برای ولتاژ دی سی یه دونه حالت داره و برای بقیه هم همینطور. .. فکر کنم حدود 20 - 30 تومن بشه , وقتی داری میخری به این پروب هاش نگاه کن که محکم باشن و با دو بار تکون خوردن عایق سیمش نابود نشه

دیدگاه

باز هم ممنون دوست عزیز:شما نمونه عکسی یا مدلی سراغ دارید!!!که مشخصاتش را ببینم:از نظر اتوماتیک رنج و....
                        سپاس

دیدگاه

داداش مولتی متر خودم داغونه :mrgreen: بزار فردا سر کارم از مولتیمتر شرکت عکس میگیرم , البته هیوکی هست و گرونه اما همین شکلیه

دیدگاه

باز هم ممنون:این مولتی متر های اتوماتیک رنج چه فرقی با بقیه دارند؟؟از کجا باید فهمید؟؟مثلا این پایینی ایا اتورنج هست؟؟
                            http://iran-micro.com/product_info.php/cPath/116_150/products_id/7422

دیدگاه

ببین این مولتی متره خوبه اما اتو رنج نیست!
                              روی مولتی مترا مثلا برای 0 تا 5 ولت یه کلید برای 5 تا 10 ولت یه کلید و الی آخر باید بزنی همین کار و برای مقاومت و اینا هم باید انجام بدی
                              حالا اگه مولتی مترت اتو رنج باشه نیازی نیست که رنج رو خودت بدی , پردازنده داخلیش برات انجام میده...

دیدگاه

جناب ircaspianhero شما باید یه دوره کلاس عملی فنی و حرفه ای که رایگان هم هست شرکت کنید تا دستتون راه بیفته .
                                فقط کافیه به نزدیک ترین مرکز فنی و حرفه ای مراجعه کنید و شرایط ثبت نام رو جویا بشید .
                                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                                ارتباط با من : ir02x6
                                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X