اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

خب اگر عناصر الکترونیک رو به خوبی بشناسین و کاربردشان را

و مبانی الکترونیک هم کمی وارد باشید میتونید مدارهای ساده رو طراحی کنید تاکید میکنم ساده .

دیدگاه

ممنون دوست عزیز از نظرتان: کتاب های بخت اور متاسفانه گیر نمی اید چون قدیمی هستند!! اگر کتاب دیگه ای سراغ دارید لطفا معرفی کنید؟؟در ضمن کتاب مبانی الکترونیک که ساده باشد چی سراغ دارید؟؟؟
      سپاس

دیدگاه

شما میتوانید کتابهای این سایتها رو خریداری نمایید در ضمن کتابهای بخت آور هم موجود هست در سایت :arrow:

www.behnamkit.com

www.roboeq.ir

دیدگاه

ممنون: شما مطمئن هستید که این سایت ها دارند؟؟؟ خودتان خریدید؟؟؟بعضی سایت ها الکی می گویند که دارند؟ من کتاب بخت اور جلد 5 اش را دارم زیاد تعریفی نداره؟؟ لطفا از محتویات ان کتاب بیشتر بگویید؟؟

دیدگاه

بله معتبر هستند چند سالی هست که خرید اینترنتی انجام میدهم با این سایتها

در سایت بهتام کیت از جلد1 دارد تا 5 اما جلد 5 برای شما که مبتدی هستید خب بدرد نمیخورد !!

جلد یک یا دو بهتر است

میتوانید از کتابهای دیگر سایت هم استفاده کنید در زمینه فیبر و...

دیدگاه

ممنون:جلد 1 و2 دقیقا چه نوع مداراتی توش هست؟؟؟ ساده هست؟؟؟ ایا قطعاتش گیر می اید؟؟؟
              سپاس

دیدگاه

خب مدار توش زیاده ساده و کاربردی

قطعاتشم چیز خاصی که نیست ترانزیستور / خازن . مقاومت

ترانزیستوراشم گیر میان

دیدگاه

ممنون :شما از کتاب 300 مدار ایا استفاده کرده اید؟؟

دیدگاه

من یه نظری دارم ... بگم؟؟؟ این دوست ما هی این ور اون ور میره آخرش هم خسته میشه ... من میگم شما که نرم افزاری هستی , بیام و یه راهی پیش پات بزارم که هم در راستای رشته تحصیلیت باشه , هم برقی باشه ... پایه ای؟؟؟ بریم؟؟؟

شما بیا از همین حالا روی یه دونه میکرو کنترلر معمولی + یه دونه آرم کورتکس کار کن ...
                    درصد زیادی از کارش نرم افزاریه و برنامه نویسی , چون رشتت اینه , خوب پیشرفت میکنی ...
                    بعد وقتی خاستی عملی هم کنیش بیا همین فروم , ملت حسابی کمک میکنن بهت... اوکی؟

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من هم همین فکر داشتم که روی میکرو کنترلر کار کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم!!! من ایا میتوتم خودم به تنهایی یاد بگیرم؟؟؟؟ واینکه به چه نوع قطعاتی نیاز داره+ هزینه کل قطعاتش چند میشه؟؟؟ لطفا قطعاتش را معرفی کنید اگه میدانید؟معمولی باشه!!

دیدگاه

شما گفتید در مورد الکترونیک اطلاعاتی ندارم

به شما پیشنهاد میکنم از مقدماتی شروع کنید چون میکروکنترلر برای مبتدی دشوار است شما ابتدا روی ایسی های انالوگ کار کنید بعد سراغ ایسیهای قابل برنامه ریزی بروید .

دیدگاه

با سلام
                          اینجا هر کی میاد یک حرفی میزنه و میره!!! و حرف توی دهان ما می گذارند!!! در مرود الکترونیک هم تا حدی اطلاعاتی دارم! یاد رفت بگم من موفق شدم 2 تا lمدار ساده (multi vibration+ic 555 led flasher)را روی برد برد پیاده کنم:با کمک کتاب دامز!!! و واقعا دم هر چی خارجی گرم و برای ایرانی جماعت متاسفم که فقط پول پول پول براشون مهم هست!! یکی نمیاد این کتاب دامز ترجمه کنه!!! در کل الان دنبال مدارات ساده الکترونیک می گردم: اگه باز هم کتاب میشناسید لطفا معرفی کنید!
                          سپاس

دیدگاه

خب شما در صفحه اول گفتید :

چطوری میتونم کار های عملی الکترونیک را یاد بگیرم از پایه!! مثلا لحیم کردن سیم -بستن مدار های اماده مثل چراغ چشمک زن و.... یعنی از مبتدی تا متوسط

خب این یعنی اطلاعاتی ندارید درسته ؟

بی خیال کتابای 300 مدار تا 309 مدار رو پیشنهاد نمیکنم X_X

این یک پی دی اف هست مدارات ساده به زبان انگلیسی هستت اما نقشش واضح هست : http://www.techno-electro.com/131-دانلود-200-مدار-الکترونیکی-جذاب.html

دیدگاه

بسمه تعالی
                              با سلام خدمت دوستان
                              یک کتابی هست که از صفر شروع می کنه و مبانی عملی الکترونیک را آموزش میده
                              کتاب"الکترونیک به زبان ساده تالیف:استاد محمود بخت آور" من خودم با این شروع کردم و همین جا هم از استاد محمود بخت آور تشکر میکنم

دیدگاه

خب شما در صفحه اول گفتید :

چطوری میتونم کار های عملی الکترونیک را یاد بگیرم از پایه!! مثلا لحیم کردن سیم -بستن مدار های اماده مثل چراغ چشمک زن و.... یعنی از مبتدی تا متوسط

خب این یعنی اطلاعاتی ندارید درسته ؟

بی خیال کتابای 300 مدار تا 309 مدار رو پیشنهاد نمیکنم X_X

این یک پی دی اف هست مدارات ساده به زبان انگلیسی هستت اما نقشش واضح هست : http://www.techno-electro.com/131-دانلود-200-مدار-الکترونیکی-جذاب.html
                                ممنون دوست عزیز:چرا عصبانی میشِ!!!! شما مثل اینکه تازه عضو این سایت شدی!!! راستی شما به تاریخ ارسال و ایجاد شدن این تایپیک نگاه کن!!!!
                                خب همیشه خورشید پشت ابر نمی ماند!!! من نمیتونم منتظر باشم و دست روی دست بگذارم که دیگران نظر بدهند!! بنده عطش الکترونیک دارم!! و نمیتونم کاری نکنم:ان پست برای ان زمان هست و الان هم زمان حال هست!! زمان را که نمیشه نگه داشت :wow:خودم هم الان مشغول هستم و مطالعه می کنم!!!! البته روی رفرنس های خارجی نه کتاب های دگل ایرانی!!! با کتاب رفرنس پیشرفت می کنی و ایرانی............ولی کتاب های فنی و حرفه ای الکترونیک تقریبا میشه گفت خوب هستند! در ضمن ان مدار هایی که دادید قبلا گرفتم و میخوام پیاده سازی اش کنم !!! باز هم خارجکی ها!! ایرانی ها فقط کپی رایت کنند و به اسم خودشان جا بزنند!! :angry:

بسمه تعالی
                                با سلام خدمت دوستان
                                یک کتابی هست که از صفر شروع می کنه و مبانی عملی الکترونیک را آموزش میده
                                کتاب"الکترونیک به زبان ساده تالیف:استاد محمود بخت آور" من خودم با این شروع کردم و همین جا هم از استاد محمود بخت آور تشکر میکنم
                                سلام
                                این کتاب ها :بارها گفتم :فسیل و دقیانوسی هستند :biggrin: و گیر نمیایند!!! حالا اگه شما سایتی را میشناسید برای فروش این دو جلد کتاب :لطفا معرفی کنید؟

سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X