اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

من هم موافقم:دیگران میان نظر میدهند دیگه!! ما را گمراه می کنند!!!

دیدگاه

جای بهنام کیت رفتم
      متاسفانه بسته بود(نمیدونم چرا)
      یه خبر بد دیگه هم برات دارم جناب ircaspianhero
      اونم اینکه ما فردا میریم مسافرت و دیگه من تا 10 15 روز دیگه نه تو مشهدم نه تو این انجمن
      اما فهرست کتب مجموعه مدار رو برات می ذارم

اضافه شده در تاریخ :
      جلد کتاب مجموعه مدار 1

اضافه شده در تاریخ :
      جلد روی مجموعه مدار2

دیدگاه

مممنون دوست عزیز:عالی بود:خیلی مدار های جالبی توش هست:شما این مدار ها ایا بستید؟؟؟ مدار های قدیمی که نیست؟قابل پیاده سازی هستند؟برای اینکه بفهمم قابل پیاده سازی هست به نظرم اگه شما یک نمونه مدار بزاری خیلی عالی هست!! مثلا نقشه مدار دروسنج را لطفا بزار!! جلد 1 :applause:
        در ضمن جلد 3 را هم بزار هر وقت :وقت کردی!؟(هر وقت برگشتی)
        تنکس

دیدگاه

نه متاسفانه هنوز مداری نبستم
          ولی بعد از اومدنم از مسافرت حتما سعی می کنم مدار های ساده شو ببندم
          منظورتون از دورسنج دروغ سنج هست دیگه؟؟؟

دیدگاه

سلام
            اره:اشتباه تایپی بود!!! دروغ سنج منظورم بود!اگه بزاری که عالی میشه :wow:

دیدگاه

مدار دروغ سنجش خطا زیاد داره
              اصلا فکر نمی کنم جواب بده

دیدگاه

سلام
                یک نمونه مدار خودت بذار:هر چی دوست داشتی!!! فقط میخوام ببینم!

دیدگاه

فرستنده با 1/5 ولت تغذیه
                  کیت زنگ موزیکال
                  خوبه؟!!!

اضافه شده در تاریخ :
                  چون عجله دارم منتظر جوابت نموندم :biggrin:
                  کیت زنگ موزیکال

فرستنده fm با 1/5 ولت تغذیه

فعلا خدا نگهدار :bye

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:عالی بود:میگن تعجب نوشته هاش دست خط نیست!!! جلد 1 اموزش ساده الکترونیکش را گرفتم!!! با دست خط بخت اور بود!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                      ممنون دوست عزیز:عالی بود:میگن تعجب نوشته هاش دست خط نیست!!! جلد 1 اموزش ساده الکترونیکش را گرفتم!!! با دست خط بخت اور بود!!!
                      سلام
                      یه سلامتی تاپیک داره میره توی 11 صفحه.
                      دوست دارم بدونم شما چه پیشرفتی داشتین طی این مدت که شروع به کار کردین
                      توضیح میدین دقیقا چه کار هایی انجام دادین تا همین ثانیه؟
                      (چی ساختین , چی یاد گرفتین , کار با چه ابزار هایی رو یاد گرفتین؟ )

دیدگاه

سلام برادر صفری:راه گم کردید:از این ورا:پست ما منور کردید!!! :biggrin:گزارش کار از من میخوای؟؟؟باشه بهت میگم چه کار کردم طی این مدت!!!
                        من فعلا قصد دارم روی مدار های نوری کار کنم چون بیشتر با led حال میکنم :smile:و تونستم مدار multi vibration + مدار چشمک زن با ic555 + ....+چند تا کیت لحیم کاری کنم:البته اصلا بستن به من حال نمیده!! بچه بازی هست!!در نتیجه تصمیم گرفتم بر روی برد برد ببندم مدار هام را بعدش توی پرتئوس شبیه سازی کنم و بعدش pcb را طراحی کنم و اسید کاری و......... البته با این پرتئوس(لعنت الله علیه) در شبیه سازی مدار ها با مشکل برخوردم تا اینجا کسی کمک نکرده به من کار های دیگه ای هم کردم که دیگه بماند......

دیدگاه

کتاب الکترونیک عملیش هم فک کنم خوب باشه
                          اما من ندارم و اینجا هم گیر نمیاد
                          مگه زنگ بزنم نمایندگیش (شاید داشته باشه)
                          این دیگه فک کنم آخرین پستم باشه(تا 15 روز دیگه بای)

دیدگاه

سلام برادر صفری:راه گم کردید:از این ورا:پست ما منور کردید!!! :biggrin:گزارش کار از من میخوای؟؟؟باشه بهت میگم چه کار کردم طی این مدت!!!
                            من فعلا قصد دارم روی مدار های نوری کار کنم چون بیشتر با led حال میکنم :smile:و تونستم مدار multi vibration + مدار چشمک زن با ic555 + ....+چند تا کیت لحیم کاری کنم:البته اصلا بستن به من حال نمیده!! بچه بازی هست!!در نتیجه تصمیم گرفتم بر روی برد برد ببندم مدار هام را بعدش توی پرتئوس شبیه سازی کنم و بعدش pcb را طراحی کنم و اسید کاری و......... البته با این پرتئوس(لعنت الله علیه) در شبیه سازی مدار ها با مشکل برخوردم تا اینجا کسی کمک نکرده به من کار های دیگه ای هم کردم که دیگه بماند......
                            خیلی هم خوب پیش رفتی مشکل پروتئوس چیه؟ به نظر من اسید کاری رو در حد یاد گرفتن انجام بده , به کثیف کاری و مسمومیتاش نمیصرفه , بده بیرون بزنن برات
                            lالان خودت داری راه رو پیدا میکنی , همین که اومدی سمت شبیه سازی یه جهش بزرگ هست ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari
                              خیلی هم خوب پیش رفتی مشکل پروتئوس چیه؟ به نظر من اسید کاری رو در حد یاد گرفتن انجام بده , به کثیف کاری و مسمومیتاش نمیصرفه , بده بیرون بزنن برات
                              lالان خودت داری راه رو پیدا میکنی , همین که اومدی سمت شبیه سازی یه جهش بزرگ هست ..
                              امیر آقا :biggrin:
                              شما خودت چجوری الکترونیک رو شروع کردی؟
                              و الان در کجا هستی؟
                              لطفا یه توضیح کامل بدید چون میتونه تجربیات خوبی برای ما مبتدی ها باشه :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabagheri
                                امیر آقا :biggrin:
                                شما خودت چجوری الکترونیک رو شروع کردی؟
                                و الان در کجا هستی؟
                                لطفا یه توضیح کامل بدید چون میتونه تجربیات خوبی برای ما مبتدی ها باشه :agree:
                                والا من از 7 سالگی شروع کردم به کیت بازی ) رادیو از مهران کیت!
                                همیشه به فکر حل کردن یه مسئله بودم که مثلا فلان کار رو راحت تر کنم!
                                اما این که الان چه جایگاهی هستم! اصلا نظری ندارم! یه چیز نسبی هست! یه ادمای حرفه ایی تو این فروم میبینم که اصلا وقتی اونا حرف میزنن من روم نمیشه بگم رشته تحصیلیم برق بوده!!! فکر کنم ضریب هوشیاشون خیلی بالا تر از حد معموله که با این که هم سن من هستن دو هزار برابر من چیز بلدن :eek: :cry2:
                                شما فقط سرد نشو! کیت بازی رو بزار کنار و از بیس همون کتاب هایی که توی صفحه 1 گفتم رو بخون ..ترس نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X