اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

1 _ سلام نرم افزار Fastlcd نوشته ها و گرافیک های شما رو به یک فایل هگز با پسوند bas مخفف basic تبدیل میکنه. که میتونید از محتوای این فایل بین کدهای درایور GLCD خودتون در هر زبان برنامه نویسی که نوشتید با کمی تغییرات استفاده کنید.متآسفانه Help نرم افزار آماده نیست ولی کار کردن باهاش خیلی آسونه.
    قبل از نصب فایل Readme را بخوانید :idea:

2 _ این نرم افزار امکانات FastLCD را ندارد.برای میکروکنترلر8051 طراحی شده و برنامه نویسی به زبان اسمبلی.

3 _ A good web page which includes information on many different types of LCD's. Also includes a LCD Forum.

ببخشید اگر در این فرم گاهاً به پست های شما مستقیماً جواب داده نمی شود. این به آن علت است که فرم شلوغ نشود و استفاده از آن راحت تر. همچنین پاسخ های شما در همین فرم مربوطه قرار می گیرد و اگر تمایل داشتید من شخصاً با پست الکترونیکی نیز دزخدمت هستم.
    11001010110010001100100011110010101111101100101
    011000110110110001100101011000110111010001101001
    01100011

گرافیک LCD

دوست عزیز سلام .
    من یه فایل PDF از گروه((this --> 8051_level_2 )) (البته فکر کنم 8051 سرچ کنید گروه رو پیدا کنید)گرفتم .اولا فکر میکنم توی این گروه عضو بشید چیز بدی نباشه . ثانیا این فایل به طور کامل نحوه ارتباط این نوع LCD رو با میکرو توضیح داده . امیدوارم مفید باشه

http://www.mnnahvi.persiangig.com/bests4ufiles/lcd.zip
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز.
      این اولین پست من است امیدوارم مرا بپذیرید.
      دوست عزیز آیا میتوان این برنامه را برای زبان اسمبلی هم استفاده کرد؟ممنون

دیدگاه

با سلام
        من که نتونستم fastlcd رو اجرا کنم .... نصب نمیشه!!!

دیدگاه

دوست عزیز :
          برای اجرای این برنامه یا باید برنامه FastAVR رو نصب کرده باشید یا انکه فایل زیر رو بگردید از اینترنت پیدا کنید و توو دایرکتوری System32 کپی کنید
          COMDLG32.OCX
          درضمن برنامه توپیه این FastLCD . حتما باهاش کار کنید......یا علی :idea:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ehsan G
            با سلام
            من که نتونستم fastlcd رو اجرا کنم .... نصب نمیشه!!!
            این برنامه رو براتون Update کردم، پس حالا میتونید از برنامه استفاده کنید، فقط قبل از نصب فایل Readme را بخوانید .
            01100011

دیدگاه

LCD TS1620

دوستان سلام

من تازه می خوام با LCD ها کار کنم از دوستان می تونه کسی منو راهنمائی بکنه

ضمنا اگه از دوستان کسی دیتا شیت این LCD TS1620 رو که 16*2 رو داره لطف کنه منو واسه پیدا کردنش راهنمائی بکنه

ممنون

دیدگاه

سلام . رضا جان خوبی سلامتی .
                آقا رضا من دقیقا متوجه نشدم شما می خواهی با LCD های گرافیکی کار کنی یا کاراکتری ؟ ال سی دی های کارکتری رو توی سایت های دیتاشیتی می تونی اطلاعاتشون رو پیدا کنی ولی LCD های گرافیکی دیتاشیتشون مجانیست باید بخریش .
                ولی من یکیشون رو دارم به شماره آی سی پردازنده اش دقت کن چون با هم متفاوت هستن :

http://www.4shared.com/file/583230/9ae379d/GLCD.html

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mn_nahvi
                  سلام . رضا جان خوبی سلامتی .
                  آقا رضا من دقیقا متوجه نشدم شما می خواهی با LCD های گرافیکی کار کنی یا کاراکتری ؟ ال سی دی های کارکتری رو توی سایت های دیتاشیتی می تونی اطلاعاتشون رو پیدا کنی ولی LCD های گرافیکی دیتاشیتشون مجانیست باید بخریش .
                  ولی من یکیشون رو دارم به شماره آی سی پردازنده اش دقت کن چون با هم متفاوت هستن :

http://www.4shared.com/file/583230/9ae379d/GLCD.html

موفق باشید

سلام آقا محمد من تازه با lcd می خوام کار بکنم ضمنا شما گفتید من نمی دونستم که lcd در دونوع گرافیکی و کاراکتری هستند

من یه کم تحقیق بکنم بعد مشکلم رو به شما بگم

دیدگاه

یکی به من کمک کنه
                    بنده بدون هیچ اطلاعاتی از السی دی های گرافیکی یکیش خریدم و فکر میکردم مثل کاراکتریها ترتیب پایهاشو استاندارد
                    حالا موندم چیکار کنم کاتالوگشم تو اینترنت نتوستم گیر بیارم
                    شمارش این ts12864a-2 لطفا اگر کسی اطلاعتتی در این زمینه داره به من کمک کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shamabady
                      یکی به من کمک کنه
                      بنده بدون هیچ اطلاعاتی از السی دی های گرافیکی یکیش خریدم و فکر میکردم مثل کاراکتریها ترتیب پایهاشو استاندارد

TS-12864A-2

موفق باشید
                      01100011

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eddy_eclectic
                        نوشته اصلی توسط shamabady
                        یکی به من کمک کنه

TS-12864A-2

موفق باشید
                        ممنون از دیتا شیتی که برام گذاشتی اما باز یه مشکل دیگه است من با نرم افزارbascom avr کار میکنم و پایه های که در نرم افزار برای lcd گرافیکی آمده با پایه های این lcd متفاوت است چگونه آنها را تطبیق دهم

دیدگاه

دوست عزیز سلام .
                          من با LCD گرافیکی بسکام کار کردم . اون LCD از مدل دیگری غیر از این مدلی هست که شما دارید . چون در کل پروسسوری که دارن با هم متفاوت هست فکر نکنم بتونید از طریق امکانات بسکام LCD یتون رو راه اندازی کنید . برای اینکه بتونید با این LCD کار کنید باید خودتون توابعش رو بنویسید با کمک گرفتن از دیتا شیت .
                          شاید کسی از دوستان همچین کاری کرده باشه ، در اختیار بقیه بذاره ممنون میشیم .
                          موفق باشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mn_nahvi
                            دوست عزیز سلام .
                            من با LCD گرافیکی بسکام کار کردم . اون LCD از مدل دیگری غیر از این مدلی هست که شما دارید . چون در کل پروسسوری که دارن با هم متفاوت هست فکر نکنم بتونید از طریق امکانات بسکام LCD یتون رو راه اندازی کنید . برای اینکه بتونید با این LCD کار کنید باید خودتون توابعش رو بنویسید با کمک گرفتن از دیتا شیت .
                            شاید کسی از دوستان همچین کاری کرده باشه ، در اختیار بقیه بذاره ممنون میشیم .
                            موفق باشید .
                            اگه امکان داره شمار lcd هایی رو که با bascom سازگارند رو به همراه لینک datasheets
                            ممنون میشم

دیدگاه

من میخوام برای پروزه دانشجوییم یک اسیلوسکوپ با lcd گرافیکی درست کنم هر کی در این زمینه اطلاعات یا لینکی داره بزاره تا من و سایر علاقه مندان استفاده کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X