اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور موتور dc با جریان دهی بیشتر حدود 10 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایور موتور dc با جریان دهی بیشتر حدود 10 آمپر

یعنی بهتره من یک دیود 2 سر ماسفت قرار بدم؟
    چه نوع دیودی مناسبه ؟

دیدگاه

بستگی به ولتاژتون داره اما هرچی هست باید شاتکی باشه
      برای کار شما فکر کنم 1n5819 مناسب باشه
      AYRIC

دیدگاه

پاسخ : l298 با جریان دهی بیشتر حدود 10 آمپر

نوشته اصلی توسط pesare shoja
        کاری نداره که خودت بساز l298 رو ! به همین سادگی !
        آقا جان این افرادی که میگن خودت L298 رو بساز کلا هیچی حالیشون نیست که نیست زر مفت می زنن

دیدگاه

سلام دوستان
          می خواستم بدونم نتیجه گرفتید . من می خوام یک درایور پل با IRFP150N درست کنم (چون این ماسفت ها رو دم دست دارم). ولتاژ موتور 24 ولت و جریانش 10 امپر هستش . به نظر شما از درایور راه انداز ماسفت مثل IR2101 استفاده کنم .؟ با توجه به وجود دیود هرزگرد در داخل این نوع ماسفت بازهم نیاز به دیود هرزگرد خارجی هستش یا نه . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
          با تشکر فراوان
          انجمن LABVIEW
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
          اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
            سلام دوستان
            می خواستم بدونم نتیجه گرفتید . من می خوام یک درایور پل با IRFP150N درست کنم (چون این ماسفت ها رو دم دست دارم). ولتاژ موتور 24 ولت و جریانش 10 امپر هستش . به نظر شما از درایور راه انداز ماسفت مثل IR2101 استفاده کنم .؟ با توجه به وجود دیود هرزگرد در داخل این نوع ماسفت بازهم نیاز به دیود هرزگرد خارجی هستش یا نه . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
            با تشکر فراوان
            اگر مطمئنید که دیود داره دیگه دیود نمیخواد. چون بعضی از مدل ها مثل irf640 تقلبی هاش ندارن اما ارجینالش داره

برای درایور هم چون ولتاژتون زیاد نیست راه های زیادی دارین.
            یکی استفاده از tc4428 یکی hip4081 و یکی هم ir2104 یا 2101 یا کلا درایور های هاف بریج که چون ولتاژ و جریانتون زیاد نیست پیشنهاد میکنم از همون tc4428 استفاده کنید. البته برای درست کردن پل h با این آیسی نیاز به دو تا ماسفت n و دوتا ماسفت p دارید
            نوی این تاپیک هم نقشش رو گذاشتم :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55843.15
            AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
              این کار هم امکان پذیر نیست . چون اگر به نمودار نیمه هادی ها دقت کنید در حالت اشباع نیمه هادی ها مثل یک مقاومت ساده رفتار خطی ندارند . مثال عینیش دیود زنر است . در ناحیه شکست - اشباع - با افزایش جریان ولتاز دوسرش ثابته .

بنابراین بین نیمه هادی های موازی شده تقسیم جریان عادلانه صورت نمگیره
              من کردم عادلانه بود !!
              خروجی هر کدوم مقاومت 1 اهم زذم
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

با سلام
                کلا دوستان کار با ترانزیستور ماسفت با ترانزیستور BJT فرق داره
                مهم ترین قضیه غلبه کردن درایور ماسفت به خازن مجازی مابین پایه های گیت و سورس ترانزیستور هست
                و اون هم رابطه مستقیمی با توان درایور و مقدار خازن گیت سورس ماسفت داره
                برای نمونه عرض میکنم : ماسفتی که خازن گیت سورس یا همون Input capacitance که در کاتالوگش قید شده در حدود 1000pf باشه نیاز به یک درایور با حداکثر جریان دهی لحظهای 1A دارد.
                اگر طبق این روش طراحی کنید با نصف جریان نامی ماسفت نیاز چندانی به هیت سینک بزرگ ندارید. و در حدود 1/4 جریان نامی بدون هیت سینک بخوبی کار خواهد کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X