اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم bluetooth را به avr متصل کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم bluetooth را به avr متصل کنم؟

این رو دیدین
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26030.0
    جالبه
    حیف که دور به دور جواب میدن.ببینید شما میتونین این رو دانلود کنید :biggrin:
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

من یه روش پیشنهاد می کنم
      شما می تونید اطلاعاتتون رو با بلوتوث pc دریافت کنید و از طریق پورت سریال از pc به میکرو بریزید
      که هزینه کلش میشه 4 هزار تومن
      :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
        این ماژول های USB چنده؟
        اگه یه AT90USB تو این مملکت خراب شده گیر بیاد میشه. ولی کار زیاد میبره، پروتکلش که با چند ساعت سرچ پیدا میشه، ولی کو میکرو؟
        حالا یه چیزی یادم افتاد. اکثر ARM ها usb host رو ساپورت می کنند. فکر کنم بشه باهاشون کار کرد.

منظورتون را درست نفهمیدم.
        میشه بیشتر و کامل توضیح بدهید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مینائیان

برای اینکه با یه دستگاه USB ازتباط برقرار کنید باید اولا پروتکلش رو بدونید( بسته بندی اطلاعات و ... که برای هر دستگاهی چه موس و کیبورد و بلوتوث و ... فرق داره)
          دوما امکان سخت افزاریش رو داشته باشید که باید آی سی میکرو شما قابلیت USB Host رو ساپورت کنه.
          بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
          اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

برای اینکه با یه دستگاه USB ازتباط برقرار کنید باید اولا پروتکلش رو بدونید( بسته بندی اطلاعات و ... که برای هر دستگاهی چه موس و کیبورد و بلوتوث و ... فرق داره)
            دوما امکان سخت افزاریش رو داشته باشید که باید آی سی میکرو شما قابلیت USB Host رو ساپورت کنه.

[/quote]

دوست عزیز
            برای اتصال usbبه avr با ای سی ft232bm وصل میکنند
            که باید درایور ان را نصب کرد
            فقط نمیدونم ایا بزای اتصال به کامپیوتر باید این درایور نصب بشه در کامپیوتر
            و برای دستگاه های دیگر مثل بلوتوس که ود نطر من هست احتیاجی به نصب درایور ان نیست ؟؟؟

دیدگاه

جناب میناییان

ft232 شبیه ساز مجازی پورت RS232 در روی کامپیوتر است . یعنی وقتی درایور آنرا روی کامپیوتر میریزید ، برای شما پورت مجازی com درست میکنه و با با Ft232 از طریق usb ارتباط برقرار می کنه .

این قضیه هیچ ارتباطی با ماژول های بلوتوث usb دار نداره .

اگر ft232 را یک آیسی واسط در نظر بگیرید ، قسمت usb آن به کامپیوتر وصل میشود و قسمت دیگر آن پایه های پورت com را به شما می دهد. ( مانند RXD ، TXD،RTS و......)

موفق باشید

دیدگاه

شما میفرماید که usb متصل به avr را نمیشه به بلوتوث وصل کرد درسته؟
                دوستمون که گفتند: برای اینکه با یه دستگاه USB ازتباط برقرار کنید باید اولا پروتکلش رو بدونید( بسته بندی اطلاعات و ... که برای هر دستگاهی چه موس و کیبورد و بلوتوث و ... فرق داره)
                شما این ارتباط avr به bluetooth با usb را میدونید که کمکی به من بکنید که خیلی واسم حیاتی هست
                ممنون میشم

دیدگاه

بنده عرض کردم ماژول بلوتوث usb دار را نمیشه به ft232 وصل کرد.

حالا اگه شما یک avr پیدا کنی که بصورت فابریک usb داشته باشه ، بنا به گفته مصطفی جان ، باید usb host هم باشه و بعد از اون شما باید پروتکل ارتباطی اونارو بدونید . این پروتکل را من کار نکردم و بلد نیستم .

فقط بهتون بگم اگه حرفه ای نیستید ، کار ساده ای نیست . (آ‌ گرچه برای حرفه ای ها هم همچین راحت نیست )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مینائیان
                    شما میفرماید که usb متصل به avr را نمیشه به بلوتوث وصل کرد درسته؟
                    دوستمون که گفتند: برای اینکه با یه دستگاه USB ازتباط برقرار کنید باید اولا پروتکلش رو بدونید( بسته بندی اطلاعات و ... که برای هر دستگاهی چه موس و کیبورد و بلوتوث و ... فرق داره)
                    شما این ارتباط avr به bluetooth با usb را میدونید که کمکی به من بکنید که خیلی واسم حیاتی هست
                    ممنون میشم
                    کار راحتی نیست که به شما بگبم این طور کن و اون طور کن. من واسه یه موس ساده که به کامپیوتر بشناسونم کلی دنگ و فنگ کشیدم. چه برسه به همچین کاری. تازه با چه نرخی می خواید کار کنید. سرعتش کلی افت میکنه. البته اگه at90usb گیر بیاد میشه 2 ماهه به جایی رسید. ولی راحت نیست.

دیدگاه

کار راحتی نیست که به شما بگبم این طور کن و اون طور کن. من واسه یه موس ساده که به کامپیوتر بشناسونم کلی دنگ و فنگ کشیدم. چه برسه به همچین کاری. تازه با چه نرخی می خواید کار کنید. سرعتش کلی افت میکنه. البته اگه at90usb گیر بیاد میشه 2 ماهه به جایی رسید. ولی راحت نیست.
                      at90usb این کارش چیه؟
                      لطفا دیتاشیتش را بذارید.

راستی چرا همش میگید نمیشه؟؟؟
                      کسی بخواد حتما میشه
                      من فقط نمیدونم از کجا و از چی شروع کنم و چه اطلاعاتی را بدست آورم.
                      من برای راهنمای این موضوع را ایجاد کردم نه اینکه در آخر هر جوابتون بگید کاره سختیه.
                      ممنون اگه راهنمای در این مورد کنید اگه نگید کاره سختیه
                      مرسی از شرکتتون در این بحث

دیدگاه

محمد جان

من از اول گفتم که کار نکردم

راستی شما تجربتون راجع به الکترونیک و ارتباطات سریال و .... چقدر است ؟

یک وقت صحبت از rs232 است ، می بینید تو 3 یا 4 تا تاپیک مختلف می شه کلی مطلب یاد گرفت .

ولی usb خیلی مفصل تره

این جمله هم برای رضای دل شما

usb خیلی آسونه !!!! :agree: :agree:

شوخی بود به دل نگیرید.

اینو هم می دونم که معلومه که نشد نیست . پس این همه پروژه usb از کجا اومده .

فکر کنم بهترین مرجع شما برای شروع ، مراجعه به کتابفروشی و تهیه یکی دوتا کتاب usb است.

ATmega32U6*
                        AT90USB646
                        AT90USB647
                        AT90USB1286
                        AT90USB1287

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc7593.pdf

موفق باشید

دیدگاه

من کی گفتم نیمشه. کار راحتی نیست.
                          من 2 میلیون میگیرم انجام میدم. زیاد هم نمی گیرم. اگه برای شما کمتر از این سود داره بی خیال بشید و برید ماژول بخرید. مگه اینکه بخواید تفننی کار کنید.
                          شما باید خیلی چیزها بدونید. برای آغاز کار هم من یه تاپیک راجع به USB زدم. ولی اون فقط برای شروعه، تا این که بخواید همچین کاری کنید خیلی راه هست.
                          تازه هیچ مرجع فارسی بدرد بخوری هم نیست. یه کتاب سفید هستش که مضخرف ترین ترجمه ای که فکرش رو بکنید داره. میتونید از مراجع انگلیسی استفاده کنید. این که ما ساز مخالف میزنیم بخاطر اینه که وقت زیادی میبره و مرد راه می خواد.
                          الان دارم سرچ می کنم دنبال پروتکل. مطمئنم بالای 200 صفحه باید باشه.
                          حالا هیچ کی نگفت این USB بلوتوث ها چنده؟

دیدگاه

حالا هیچ کی نگفت این USB بلوتوث ها چنده؟
                            مصطفی جان بین 5 تا 15 هزار تومان

دیدگاه

یافتم

قسمت USB Transport Layer رو بخون کمکت می کنه. البته من نگاه انداختم و به نظرم برای استفاده از بلوتوس به عنوان COM زیاد سخت نیست. یه هفته کار می بره(واسه کسی که USB رو خوب بشناسه و سخت افزار آماده باشه) . ولی برای تبادل با موبایل و ... باید TCP/IP بلد باشید فکر کنم. من از این TCP/IP هیچ چیز نمی دونم. دوستانی که شبکه کار کردن می دونن چیه.
                              http://www.bluetooth.com/NR/rdonlyre...lume4_SPEC.pdf

کلاس کار این ماژول ها کلاس Wireless Controller با کد 0xe0 هستش که دو تا subClass داره که هر کدوم چند تا protocol ساگورت می کنند. شما باید برید سراغ subClass کد 1 و پروتکل 1 :
                              http://www.usb.org/developers/define.../#BaseClassE0h

من دارم اغفال میشم برم دنبالش. شاید اونقدرها هم سخت نباشه(زوده الان بگیم). شاید مقدمه ای بشه برای اتصال CoolDisk و WebCam به میکروها

دیدگاه

ماژول بلوتوث از این سایت می تونید خرید بکنید : http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=80
                                35000 تومن.
                                تو سایت chip-electronic قیمتش 30000 تومنه.
                                25000 تومنی هم هست : http://www.chip-electronic.com/fa/?generate=gallery&wtkbsfurdds=9ccd214c-efd4-43ec-b20d-d398ffb45a6f

اینم از مشخصاتش :

Bluetooth Module
                                ماژول بلوتوث AUBTM-12
                                پشتیبانی از بلوتوث ورژن 1.2
                                فرکانس کاری 2402 تا 2480 مگاهرتز
                                جریان کاری 70 میلی آمپر
                                امپدانس RF ورودی 50 اهم
                                ولتاژ تغذیه 3.3 ولت
                                قابلیت دریافت سیگنالهایی تا -80 dBm
                                قابلیت تبادل اطلاعات با رابط خروجی ISP,UART,USB,PCM و I/O
                                و...

# CSR BC3MM chipset
                                #
                                # Bluetooth specifications: version 1.2
                                # Transmission power: class 2
                                # Supported profile: headset or handsfree, A2DP
                                # Supports audio gateway
                                # Frequency range: 2,402 to 2,480MHz
                                # Operation power: 3.3V
                                # Excellent ability of audio processing and data transmission
                                # Best applicable to high-end Bluetooth headsets, stereo speaker and car kit
                                -------------------------

اینم آدرسی که تو این انجمن دربارش بحث شده:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26030.msg123909#msg123909
                                کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X