اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم bluetooth را به avr متصل کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم bluetooth را به avr متصل کنم؟

نوشته اصلی توسط mostafahk
    من کی گفتم نیمشه. کار راحتی نیست.
    من 2 میلیون میگیرم انجام میدم. زیاد هم نمی گیرم. اگه برای شما کمتر از این سود داره بی خیال بشید و برید ماژول بخرید. مگه اینکه بخواید تفننی کار کنید.
    شما باید خیلی چیزها بدونید. برای آغاز کار هم من یه تاپیک راجع به USB زدم. ولی اون فقط برای شروعه، تا این که بخواید همچین کاری کنید خیلی راه هست.
    تازه هیچ مرجع فارسی بدرد بخوری هم نیست. یه کتاب سفید هستش که مضخرف ترین ترجمه ای که فکرش رو بکنید داره. میتونید از مراجع انگلیسی استفاده کنید. این که ما ساز مخالف میزنیم بخاطر اینه که وقت زیادی میبره و مرد راه می خواد.
    الان دارم سرچ می کنم دنبال پروتکل. مطمئنم بالای 200 صفحه باید باشه.
    حالا هیچ کی نگفت این USB بلوتوث ها چنده؟

یعنی شما کار کردید و میدونید چه کاری باید کرد؟؟؟؟؟
    من فقط میخوام بلوتوسهای معمولی در بازار را به avr وصل کنم

دیدگاه

نه من کار نکردم. ولی میدونم باید چه کار کنید.
      اول باید یه میکروکنترلر که USB Host داشته باشه رو پیدا کنید. ترجیحا AT90USB647.
      بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
      اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلام
        ببخشید نمیخوام بحث رو منحرف کنم ولی چند وقته پیش مرکز قطعات ایران(جمهوری بعد از امجد پاساژ فرشته) یه قطعه آورده بود به نام bcm2040 برای بلوتوث کیبورد و ماوس شاید ربطی به کارتون نداشته باشه ولی دونستنش هم بد نیست

دوستمون هم صفحه های قبل گفتن از ماژول استفاده کنید این لینک هم هست :
        http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=195

راحت تر میشه استفاده کرد البته هر چند نمیدونم چه کار موخواید بکنید
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
          سلام
          ببخشید نمیخوام بحث رو منحرف کنم ولی چند وقته پیش مرکز قطعات ایران(جمهوری بعد از امجد پاساژ فرشته) یه قطعه آورده بود به نام bcm2040 برای بلوتوث کیبورد و ماوس شاید ربطی به کارتون نداشته باشه ولی دونستنش هم بد نیست

دوستمون هم صفحه های قبل گفتن از ماژول استفاده کنید این لینک هم هست :
          http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=195

راحت تر میشه استفاده کرد البته هر چند نمیدونم چه کار موخواید بکنید
          سلام
          منم نمی دونم این برادر چکار میخواد بکنه oo: ولی کنجکاو شدم تو وقت آزادم روش کار کنم. پروتکل رو مطالعه کردم. خوبی این کار اینه که چون ماژول های USB تو قیمت و برد بسیار متنوع تر و ارزون تر هستند میشه پروژه های تیراژ بالا رو با این روش ارزون تر تموم کرد. ولی تو ایران پروژه تیراژ بالایی که بلوتوث داشته باشه؟ من که فکر نکنم غیر از مصارف تک و توک باشه.
          ولی اگه بشه میشه ماژول تبدیل ساخت و ریخت تو بازار. اگه At90usb رو 5 هزار تومن تهیه کنیم. میشه با 15هزار تومن به بازار رسوندش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk

سلام
            منم نمی دونم این برادر چکار میخواد بکنه oo: ولی کنجکاو شدم تو وقت آزادم روش کار کنم. پروتکل رو مطالعه کردم. خوبی این کار اینه که چون ماژول های USB تو قیمت و برد بسیار متنوع تر و ارزون تر هستند میشه پروژه های تیراژ بالا رو با این روش ارزون تر تموم کرد. ولی تو ایران پروژه تیراژ بالایی که بلوتوث داشته باشه؟ من که فکر نکنم غیر از مصارف تک و توک باشه.
            ولی اگه بشه میشه ماژول تبدیل ساخت و ریخت تو بازار. اگه At90usb رو 5 هزار تومن تهیه کنیم. میشه با 15هزار تومن به بازار رسوندش.
            سلام
            این at90usb هست من پیدا نکردم
            در مورد کاری که میخواید بکنید هم بگید چون bluethooth مثل کارگر افغانیه همه کار میکنه من یه بلوتوث دارم کارای زیر رو میکنه:
            audio, virtual com port , imaging, printer, mouse, keyboard, fax, dial up network connection, file transfer, personal area network و ...

اینا هر کدوم یه دنیاییه واسه خودشون که هر کدوم فرق داره با دیگری
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نه مهندس اینا در حد bundesliga هستند :mrgreen: ما فقط میخوایم اگه حال داشته باشیم و امکانات یاری بده و پولی در جیب باشه در حد COM پورت استفاده کنیم.

دیدگاه

سلام.
                دوستان برای این کار یه چیپ هست به نام BCM2045 که ساخت شرکت Broadcom هست. من دقت کردم دیدم این چیپ تو ایران هست !!! منتها بیشتر که دقت کردم دیدم که این ای سی تو بلوتوث های کامپیوتر که بیرون می فروشند وجود داره. یعنی می تونید با 5-6 تومن یه ماژول بلوتوث تهیه کنید که توش این ای سی هستش. تازه نیازی به زدن PCB هم نیست. چون نیاز به اطلاعات تخصصی داره.
                اطلاعات بیشتر تو سایت سازنده :
                http://www.broadcom.com/products/Bluetooth/Bluetooth-RF-Silicon-and-Software-Solutions/BCM2045
                این یه دیتاشیت دو صفحه ای : (دیتاشیت سایت خودش هم 2 صفحه است)
                http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=BCM2045
                در کل نگاهی به سایت این شرکت بندازید می بینید که چه ای سی های خفنی تولید می کنه. من که حال کردم. واسه همه چی ای سی داره. از gps گرفته تا Digital TV و ....
                فقط نمی دونم واسه راه اندازی اطلاعات تخصصی میده یا نه .
                اگه می خواهید بیشتر تو اینترنت سرچ کنید و نتیجه رو اینجا بگید. ضمنا BCM2045 خیلی پیشرفته است و این شرکت مدلهای ساده تری هم داره اما مشکل اینه که تو ایران فکر کنم فقط همین گیر بیاد.

دیدگاه

سلام.
                  من بررسی کردم دیدم که این ای سی از چند پروتکل پشتیبانی می کنه. که تو این بلوتوث های کامپیوتر از پروتکل USB استفاده میشه.
                  این ای سی یه پروتکل دیگه هم داره که همه می شناسیم. SPI . اگه بتونیم خود ای سی رو گیر بیاریم و با پروتکل SPI باهاش ارتباط برقرار کنیم دیگه لازم نیست با پروتکل پیچیده USB ور بریم و به ای سی هایی که از USB پشتیبانی می کنن نیازی نیست. (مثل همین AT90USB647 )
                  خود ای سی رو که گفتم تو این بلوتوث ها هست. فقط یه سری مشکل پیش میاد. اولا ابعاد این ای سی به اندازه 5 میلی متر در 5 میلی متر است و بسیار کوچیکه. چون کلی پایه داره و استفاده ازش مشکل میشه. فکر کنم کم کم حدود 60 پایه داره. من که زیرشو ندیدم اما به احتمال زیاد تو پکیج BGA وجود داره. این یعنی کلی مشکل واسه PCBیش.
                  مشکل اصلی انتن برای فرکانس 2.4 گیگا هست. خود این بلوتوث های کامپیوتر از فیبر مدا چاپی به عنوان انتن استفاده شده.
                  و برای حل این مشکلات PCB وانتن اگه بخوایم از خود ماژول اماده بلوتوث کامپیوتر استفاده کنیم فکر کنم چاره ای نیست و مجبوریم با USB باهاش ارتباط برقرار کنیم.
                  دوستان نظرتون چیه ؟
                  در مورد درایورش چیزی پیدا کردین ؟
                  اگه میشد با SPI باهاش کار کرد خیلی خوب میشد ولی گفتم که چه مشکلاتی داره.

دیدگاه

بابا یکی یه چیزی بگه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                      بابا یکی یه چیزی بگه .
                      میخوایم حالت بگیریم

دیدگاه

سلام
                        آقا من یه طرح دارم باقلوا
                        یه ماژول هست Rf Phone داره 25 تومن با سریال و .... کار میکنه میخواهم با اون و Avr-Dos ,....
                        بزنیم رو دست Nokia
                        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                          سلام
                          آقا من یه طرح دارم باقلوا
                          یه ماژول هست Rf Phone داره 25 تومن با سریال و .... کار میکنه میخواهم با اون و Avr-Dos ,....
                          بزنیم رو دست Nokia
                          سلام
                          نه بابا :surprised:
                          شما هم خیلی جو گیریدا. هر چیزی که میشه ساخت رو نباید بسازید که دنبال یه نو آوری باشید. چیزی که تجربه اش درب جدیدی رو بروتون باز کنه. من خیلی وقته تو فکر یه ربات فیلم بردار زیر دریا هستم، هم به درد میخوره هم خیلی جالبه.

دیدگاه

kasper جان. این آی سی رو اگه هم بشه تو ماژول های بلوتوث پیدا کرد، به زودی دیگه نمیشه پیدا کرد. چون این آی سی از رده خارج میشه و یه چیز دیگه میاد جاش. بهتره از پر.تکل usb وارد این کار بشیم تا چند سال دیگه همه ماژول ها همین پروتکل رو خواهند داشت و زحماتمون بر باد نمیره. چون اگه بخوایم رو کاری وقت بذاریم که بعد از مدت کوتاهی دیگه آی سی هاش پیدا نمیشه وقت تلف کردنه.

این ور عید که نمیشه. اون ور عید من 4-5 تا AT90USB باید سفارش بدم تا یه دل سیر با USB کار کنم. host و سرعت های بالا و ...

دیدگاه

سلام
                              مصطفی جان چرا میزنی ببین گریم در اومد :cry2:
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                                سلام
                                مصطفی جان چرا میزنی ببین گریم در اومد :cry2:
                                سلام
                                آخه داری مثل ماها معتاد پروژه های عجیب غریب میشی ، اونم تو این سن؟ خجالت نمیشکی؟ برو دنبال یه لقمه نون :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X