اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم bluetooth را به avr متصل کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم bluetooth را به avr متصل کنم؟

سلام.
    مصطفی جان کی گفته دیگه پیدا نمیشه ؟
    تو ماژول های بلوتوث همش از این ای سی یا شماره ای دیگه از اون وجود داره .هیچوقتم تموم نمیشه.
    یعنی میگی مستقیما با خود ماژول ارتباط برقرار کنیم ؟
    این میکروهای AT90USB که میگی خودشون یه میزبان حساب میشن ؟ (اگه اشتباه نکنم بهش میگن USB HOST)
    یعنی هر کاری که کامپیوتر می تونه با ماژول انجام بده این میکرو هم می تونه ؟ (منظورم دیگه هر کاری نیست)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
      kasper جان. این آی سی رو اگه هم بشه تو ماژول های بلوتوث پیدا کرد، به زودی دیگه نمیشه پیدا کرد. چون این آی سی از رده خارج میشه و یه چیز دیگه میاد جاش. بهتره از پر.تکل usb وارد این کار بشیم تا چند سال دیگه همه ماژول ها همین پروتکل رو خواهند داشت و زحماتمون بر باد نمیره. چون اگه بخوایم رو کاری وقت بذاریم که بعد از مدت کوتاهی دیگه آی سی هاش پیدا نمیشه وقت تلف کردنه.

این ور عید که نمیشه. اون ور عید من 4-5 تا AT90USB باید سفارش بدم تا یه دل سیر با USB کار کنم. host و سرعت های بالا و ...

mostafahk جان
      پس بعد عید اگه موافق باشید با هم کار کنیم روی این پروژه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
        سلام.
        مصطفی جان کی گفته دیگه پیدا نمیشه ؟
        تو ماژول های بلوتوث همش از این ای سی یا شماره ای دیگه از اون وجود داره .هیچوقتم تموم نمیشه.
        یعنی میگی مستقیما با خود ماژول ارتباط برقرار کنیم ؟
        این میکروهای AT90USB که میگی خودشون یه میزبان حساب میشن ؟ (اگه اشتباه نکنم بهش میگن USB HOST)
        یعنی هر کاری که کامپیوتر می تونه با ماژول انجام بده این میکرو هم می تونه ؟ (منظورم دیگه هر کاری نیست)
        سلام بر و بچه ها
        این ماژول هایی که من دیدم آی سی هاشون قابل دسترسی نیستن. اصلا کل ماژول رو کردن دم یه فیش USB . ماژول از فیش کوچیک تره چطور میخوایم پایه های SPI و USART رو بیرون بکشیم؟
        بله هر کاری که یه کامپیوتر میتونه با دستگاه USB انجام بده این آی سی ها هم میتونن، بلوتوث،کول دیسک و وب کم و .... البته من چند وقت پیش یه آی سی تو جمهوری دیدم که هاب 4 تایی بود. نمیدونم USB به USB بود یا USB به پروتکل راحت تر
        تازه من کاتالوگ رو کامل نخوندم، ولی یه جملاتی دیدم که به نظرم اومد این آی سی رو بیشتر به صورت ویفر بفروشن به کمپانیها.

نوشته اصلی توسط محمد مینائیان
        mostafahk جان
        پس بعد عید اگه موافق باشید با هم کار کنیم روی این پروژه
        من اگه فرصت خالی داشته باشم یا رو سوئیچینگ میخوام کار کنم، یا رو کوره القایی یا روی CNC و یا روی این. چون توش پول کمه میره ته صف. البته چون خرجش از همه کمتره باز میاد جلوی صف :mrgreen:
        قول نمیدم. ولی کنجکاو شدم برم تو کارش.
        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

دوست عزیز خوشحالم که با تکنولوجی پیش می ری اگه می خوای به یک مدار عملی دست پیدا کنی بهتر که به محیط برنامه نویسی codevision مسلط باشی و مورد دیگه هم کتاب_ راه اندازی دستگاههی جانبی _که نویسندش یادم نیست ولی از انتشارات نص . رو مطالعه کنی البته من در مسافرتم اگه تمایل داشتی کتاب رو من دارم قسمت های مورد نیازش رو در اختیرت می زارم .preemax

دیدگاه

سلام.
            به نظر منم ارتباط با بلوتوث کار زیاد جالبی نیست. پدر ادم در میاد بعدش که جواب گرفتی می بینی تا 10 متر به زور جواب میده. در صورتی که ماژولهای RF براحتی تا 300 متر جواب میدن و مثل بلوتوث از در و دیوار رد میشن!
            اگه کدی برای این کار موجود بود خیلی خوب میشد. چون قیمت این بلوتوث های کامپیوتر یک پنجم قیمت ماژولهای مخصوص کار با میکرو هست.
            این اقا مصطفی هم 5 ماهه که میخواد یه AT90USB بگیره! :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
              سلام.
              به نظر منم ارتباط با بلوتوث کار زیاد جالبی نیست. پدر ادم در میاد بعدش که جواب گرفتی می بینی تا 10 متر به زور جواب میده. در صورتی که ماژولهای RF براحتی تا 300 متر جواب میدن و مثل بلوتوث از در و دیوار رد میشن!
              اگه کدی برای این کار موجود بود خیلی خوب میشد. چون قیمت این بلوتوث های کامپیوتر یک پنجم قیمت ماژولهای مخصوص کار با میکرو هست.

بلوتوث این خوبی را داره که فقط با یک دستگاه اطلاعات رد و بدل میکنه و فکر میکنم نویز هم روش نمیفته
              بلوتوثهای کامپوتر که این طوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                :mrgreen:
                دستت درد نکنه دیگه. حالا به من تیکه میندازی . شده خودم میرم خارج یکی میخرم میارم.

خوب بلوتوث های با برد بالا میخریم. پروتکلشون یکیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk

:mrgreen:
                  دستت درد نکنه دیگه. حالا به من تیکه میندازی . شده خودم میرم خارج یکی میخرم میارم.

خوب بلوتوث های با برد بالا میخریم. پروتکلشون یکیه
                  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:دعوا شد :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  پس بلوتوث چی شد
                  کسی از این bcm2040 و bcm2045 اماری داره. اگه اینا هست و بشه باهاش کار کرد چرا لقمه رو از توی گوش فرو بکنیم بریم پروتکل usb رو بشکنیم.
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:دعوا شد :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                    پس بلوتوث چی شد
                    کسی از این bcm2040 و bcm2045 اماری داره. اگه اینا هست و بشه باهاش کار کرد چرا لقمه رو از توی گوش فرو بکنیم بریم پروتکل usb رو بشکنیم.
                    دعوا چیه مهندس کار داره به زد و خورد میکشه. فردا هم چهارشنبه سوریه میدونم چیکارش کنم. :mrgreen:

این پروژه تفننیه. واسه موقعی که اگه بیکار بمونی یه کاری دست خودت میدی :mrgreen: واسه همین زیاد انگیزه لازم نداره. یه تجربه است دیگه.

راستی واسه چهارشنبه سوری تو سایت خبر خاصی نیست. مثلا یه سری تاپیک ها رو آتیش بزنیم بعد از روشون بپریم.

دیدگاه

سلام.
                      دعوا چیه؟!
                      شده خودم میرم خارج یکی میخرم میارم.
                      مصطفی جان اگه رفتی یدونم واسه من بیار.

بابا شوخی می کنم! ناراحت نشید ها.

کسی از این bcm2040 و bcm2045 اماری داره
                      چه اماری؟ خب گفتم که تو ایران فقط تو این ماژولهای بلوتوث کامپیوتر هست.
                      کلی هم پایه داره. اگه میشد یه جوری اون پایه های مربوط به SPI یا USARTشو بکشیم بیرون نیازی به USB نبود. که اینم نمیشه. تنها راه همونیه که مصطفی گفت. یه میکرو USB دار. تازه بعد از تهیه میکرو کار اصلی شروع میشه.
                      البته خیلی وقت میگیره. بازم میگم که نمی صرفه.
                      راستی مصطفی جان با همین درایور OBDEV نمیشه کاری کرد؟
                      منظورم اینه که اگه میکرو USB دار بگیریم باید یه درایور جدید مثل OBDEV (نه دقیقا مثل اون) بنویسیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                        سلام.
                        دعوا چیه؟!
                        شده خودم میرم خارج یکی میخرم میارم.
                        مصطفی جان اگه رفتی یدونم واسه من بیار.

بابا شوخی می کنم! ناراحت نشید ها.

کسی از این bcm2040 و bcm2045 اماری داره
                        چه اماری؟ خب گفتم که تو ایران فقط تو این ماژولهای بلوتوث کامپیوتر هست.
                        کلی هم پایه داره. اگه میشد یه جوری اون پایه های مربوط به SPI یا USARTشو بکشیم بیرون نیازی به USB نبود. که اینم نمیشه. تنها راه همونیه که مصطفی گفت. یه میکرو USB دار. تازه بعد از تهیه میکرو کار اصلی شروع میشه.
                        البته خیلی وقت میگیره. بازم میگم که نمی صرفه.
                        راستی مصطفی جان با همین درایور OBDEV نمیشه کاری کرد؟
                        منظورم اینه که اگه میکرو USB دار بگیریم باید یه درایور جدید مثل OBDEV (نه دقیقا مثل اون) بنویسیم ؟
                        سلام
                        نه اگه میکرو بگیریم لازم نیست یه درایور در حد obdev بنویسیم. فقط 3-4 تا درخواستی که الان obdev داره ساپورت مکنه رو باید خودمون مدیریت کنیم که کار بسیار راحتیه.
                        این آی سی ها مثل usart یه بافر داره که پر می کنیش و مقصدش رو ست می کنیم و بعدش دستور ارسالش رو صادر می کنیم. تو دیتاشیت قشنگ توضیح داده.
                        الان یه چیزی یادم افتاد :icon_razz: proteus 7.4 به زیبایی هر چه تمام تر این آی سی رو ساپورت می کنه ولی فقط به عنوان device . :angry:

دیدگاه

میشه بگید obdev یعنی چی؟ توضیح کامل بدید.
                          من این کلمه را چند جا دیدم ولی نمیدونم چی هست
                          ممنون

دیدگاه

به نظر میاد آنچه باید بدانیم پروتکل RFCOMM است که از بلوتوث بجای پورت سریال استفاده میشود. لینک زیر را ببینید:
                            http://www.palowireless.com/INFOTOOTH/tutorial/rfcomm.asp

این هم یک مثال از این کاربرد:
                            http://www.diva-portal.org/diva/getDocument?urn_nbn_se_liu_diva-2379-1__fulltext.pdf

این هم بحث دیگرانه. جالبه که دقیقا مشابه بحث های اینجاست:
                            http://www.8051projects.net/lofiversion/t8309/Wireless-Communication-between-PC-and-PIC-micro.html

این هم کتب مربوط به بلوتوث:
                            http://www.4shared.com/dir/9396203/bde7a587/sharing.html
                            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

یه پروژه جالب برای تبدیل AVRآ‌ به هاست USB

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/s2007/blh36_cdl28_dct23/blh36_cdl28_dct23/index.html
                              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                                یه پروژه جالب برای تبدیل AVRآ‌ به هاست USB

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/s2007/blh36_cdl28_dct23/blh36_cdl28_dct23/index.html
                                چیز جالبیه
                                ولی فکر نکنم سرعت خوبی داشته باشه.
                                at90usb ها usb 2.0 full speed ساپورت می کنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X