اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

سلام با این مدار زیری مشکلی اگه داشتین حل میشه
    به تاپیک زیر سری بزنید
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=31518.msg152053;topicseen#new
    مدار پروتل شماتیک و pcb هستش
    فایل هگز 2009 رو هم داره!!!
    برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

سلام ، اقای نجفی .......

ایم فایل هگزی که به نام main هست رو چطور توی codevision به پروژه اضافه کنیم ....

من وقتی میخوام سورس برنامه رو به پروژه ای تعریف کرده ام add کنم ، این فایل main رو نمی بینه ............. لطفا کمکم کنین

دیدگاه

سلام
        آقا من یه دونه از این ها ساختم. :wow:
        اولش که به رایانه زدم، رایانه شناختش. درایور هم نصب کردم.
        پروگرمرو کنار گذاشتم، بعد از یک ساعت دوباره سروقتش روفتم، اما این دفعه دیگر ویندوز اونو نمی شناختش :cry2:
        مشکل از کجاست؟ :angry:
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir
          سلام
          آقا من یه دونه از این ها ساختم. :wow:
          اولش که به رایانه زدم، رایانه شناختش. درایور هم نصب کردم.
          پروگرمرو کنار گذاشتم، بعد از یک ساعت دوباره سروقتش روفتم، اما این دفعه دیگر ویندوز اونو نمی شناختش :cry2:
          مشکل از کجاست؟ :angry:
          1- از فیش USB
          2- از ویندوز
          3- از مدار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط L_DIP
            این فایل هگزی که به نام main هست رو چطور توی codevision به پروژه اضافه کنیم ....

من وقتی میخوام سورس برنامه رو به پروژه ای تعریف کرده ام add کنم ، این فایل main رو نمی بینه ............. لطفا کمکم کنین
            جواب سوال من ؟ ......مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
              1- از فیش USB
              2- از ویندوز
              3- از مدار
              از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد و گفت شیرین است

دیدگاه

l_dip یعنی چی اینی که میگین؟
                کد ویژن فایل c باز میکنه نه هگز در هنگام پروگرم کردنه که فایل هگز وارد عمل میشه.
                اونجا میتونی فایل هگز رو باز کنی تا دلت میخواد صفر و یک تماشا کنی :mrgreen:
                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                  l_dip یعنی چی اینی که میگین؟
                  کد ویژن فایل c باز میکنه نه هگز در هنگام پروگرم کردنه که فایل هگز وارد عمل میشه.
                  اونجا میتونی فایل هگز رو باز کنی تا دلت میخواد صفر و یک تماشا کنی :mrgreen:
                  سلام .................

این فایل main (برنامه آقای نجفی برای پروگرامر ) که باید روی میکروی atmega8 ریخته بشه ، رو من نمیتونم توی codevision به پروژه add کنم ..............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا میشه راهنمایی بفرمایید که این برنامه ای که روی میکرو باید ریخته بشه رو چطور باید توی codevision دید و compile کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟..........

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط L_DIP

سلام .................

این فایل main (برنامه آقای نجفی برای پروگرامر ) که باید روی میکروی atmega8 ریخته بشه ، رو من نمیتونم توی codevision به پروژه add کنم ..............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا میشه راهنمایی بفرمایید که این برنامه ای که روی میکرو باید ریخته بشه رو چطور باید توی codevision دید و compile کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟..........

ممنون
                    سلام.هیچ نیازی نیست که این فایل هگز رو تو کد ویژن باز کنی و ببینی و بعد کامپایل کنی.این اول یه برنامه بوده که تو کدویژن یا باسکام یا...نوشته شده و بعد کامپایل شده و بعد از کامپایل شدن این برنامه به هگز تبدیل شده و در قالب یه فایل به وجود اومده.یعنی همه چی از قبل آماده شده.حالا برای اینکه این فایل هگز رو تو میکرو انتقال بدی کافیه اونو تو یه برنامه ی پروگرامر لود(باز) کنی مثلا اگه با کد ویژن کار میکنی باید به قسمت پروگرامر برنامه بری و بعداز منوی File گزینه ی Load Flash رو بزنی بهد تو پنجره ای که باز میشه فایل main رو باز کنی(Open) بعد نوع میکرو را انتخاب کن (Atmega 8) و بعد هم دکمه ی Program All رو بزن.
                    وبعد هم خلاص :job:

دیدگاه

اینم آخریننسخه ی برنامه PROGISP ورژن 1.68
                      http://www.zhifengsoft.com/download/progisp168.rar
                      البته نمیدونم با این پروگرامر کار میکنه یا نه

دیدگاه

آره کار میکنه
                        مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir

از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد و گفت شیرین است
                          :nice:

احتمالا سواد شیخ شما هم مثل خودتون نهضتی بوده !!!

این همون پروگرامر معروف USBASP است که شاید صد ها نفر در دنیا اونو ساختند و کار کرده .

اتفاقا من 2 ماه قبل از اینکه این پست زده بشه اونو ساختم و کار کرد.

شما هم اگه بیشتر دقت کنید احتمالا موفق میشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده

احتمالا سواد شیخ شما هم مثل خودتون نهضتی بوده !!!

این همون پروگرامر معروف USBASP است که شاید صد ها نفر در دنیا اونو ساختند و کار کرده .

اتفاقا من 2 ماه قبل از اینکه این پست زده بشه اونو ساختم و کار کرد.

شما هم اگه بیشتر دقت کنید احتمالا موفق میشید .
                            سلام
                            امیدوارم ناراحت نشده باشید. خوب بی سوادیم، اومدیم این جا یه چیزی یاد بگیریم.
                            اگه الگوریتم مناسب برای عیب یابی را برام توضیح بدید خیلی ممنون می شم.
                            ---------
                            در ضمن این مثنوی خیلی طولانی است:
                            از کرامات شیخ ما چه عجب
                            پنجه را باز کرد و گفت یک وجب
                            :mrgreen:

دیدگاه

دوست عزیز منم قبلن به این مشکل برخحودم فیبر مدارتو خوب بشور اگه از کابل رابط استفاده میکنی از کابلی استفاده کن که از سیم شیلد دار باشه و فیلتر هم داشته باشه !!که خیلی الیه
                              مقدار مقاومت بین میکرو و یو اس بی درسته ؟ اگه جواب نداد یکم ریاد کن بعد یه بارم کم کن آزمایش کن !!
                              2تا زنر به شاسی مدار وصل کردین ؟ 3.6 ولت ؟
                              حتما از پایه های کیرستال خازن 35 پیکو به زمین مدار بزن مدارت pcb هست ؟ یه خازن 1000 میکرو فاردم با 5 ولت موازی کن

دیدگاه

سلام
                                زنر 3.6 ولت به کجای مدار بزنم؟
                                خازن 1000 میکرو فاراد؟ یه کم زیاد نیست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X