اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش ارتباط tcp/ip با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روش ارتباط tcp/ip با avr

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    اتفاقااین سوال بعد از خوندن اون تاپیک برام ایجاد شد.اونجا بیشتر در مورد سخت افزار و راه اندازی اولیه بحث شده.
    چند تا برنامه هم تو اینترنت پیدا کردم ولی یا به درد بخور نبودند و یا به صورت کتابخونه بودند(از اینا که کل برنامه تو 2خطه)
    من با مفاهیم کلی tcp/ip مشکل ندارم.روی pc برنامه های ساده رو می تونم بنویسم اما نمیدونم گوش کردن به یه پورت خاص یا فرستادن url رو چه جوری با میکرو انجام بدم.مشکل اصلی من سر اینه.
    تو پست قبل فراموش کردم بگم که اگه برنامه ای سراغ دارید ترجیحا با سی (win avr یاcode vision )باشه.
    مطالعهٔ برنامهآ‌ای که در اون پست قرار دادم خیلی میتونه براتون مفید باشه.
    همچنین در لینکی که به وبسایت اصلی اون پروژه دادم در مورد پشتهٔ TCP/IP نوشته شده که زبان C و برای کامپایلر avr-gcc است توضیحات خوبی ارائه شده :
    http://www.tuxgraphics.org/electronics/200905/embedded-tcp-ip-stack.shtml
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

ممنون آقای رستمی .لینک خیلی خوبی بود .فکر می کنم با همین برنامه ها قضیه دستم بیاد.
      من توی یه لینک دیگه خوندم که برای این کار ها RTL8019 مناسب تره.این حرف به طور کل درسته یا منظورش از نظر بیشتر بودن مقدار رم و سرعت بوده؟
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز لطفا اگر کسی نقشه اتصالات ای سی w3100a را با ای سی RTL2801 را داره لطفا در این تایپیک قرار بده لینکهای قرار داده شده توسط دوستان همگی خراب می باشد لطفا من را کمک کنید از تمام دوستان انتظار کمک را دارم.

با تشکر
        ا همه مسافریم پس بیایید به هم کمک کنیم

دیدگاه

سلام من عضو جدیدم
          دارم روی w7100 کار می کنم
          لطفا اگه کسی راجع به این موضوع اطلاعاتی دارد به منم بگه
          خیلی واسم مهمه
          به شغلم بسته است.... :angry: :cry: :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X