اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

The DS1307 can be run in either 12-hour or 24-hour mode. Bit 6 of the hours register is defined as the
    12- or 24-hour mode select bit. When high, the 12-hour mode is selected. In the 12-hour mode, bit 5 is
    the AM/PM bit with logic high being PM. In the 24-hour mode, bit 5 is the second 10 hour bit (20-
    23 hours).
    متن بالا کاملا مشخصه باید چیکار کنین
    اینم به ابتدای برنامه بعد از کانفیگ پایه های ds1307 اضافه کن بعد فرکانس 1 هرتز از پایه ds بگیر(البته حتما باید پایه رو پول پ کنی)

I2cstart
    I2cwbyte Ds1307w
    I2cwbyte 07
    I2cwbyte &B10010000 , Ack
    I2cstop

بازم مشکلی بود در خدمتم
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

یه تستی میزنیم ببینیم چی میشه دیگه
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el

قربون دستت تکلیف این amوpm مارو با این ای سی مشخص کن بعدم تولید 1هرتز رو پایع 7ش یه سری هم به این تاپیک بزن کار من بنده خدارو راه بنداز ممنون میشم میدونم که برای شما سادست و میتونین کمک کنین [ftp=ftp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39213.msg192305#msg192305]http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39213.msg192305#msg192305[/ftp] با تشکر
        داداش منم منظورم از این am_pm یه متغیره که واسه مشخص کردن 24 یا 12 بودن فرمت ساعت استفاده میکنیم داداش ما هم گفتم این اطلا عات واسه فعال کردن پایه خروجی تو فر کانس 1 هرتزه در ضمن اون تایپک اصلا باز نمیشه :angry:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ببخشید متوجه نمیشم این سوال بود یا توضیح ؟
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

مشکلتون حل نشد؟
            فکر نمی کنید دارید موضوع رو یه کم پیچیده می کنید؟

دیدگاه

oo: oo:
              هر دوتاشم توضیح بود اون چیزی که من نوشتم اون بالا با اسم am_pm فرمته ساعته که am یا pm بودنو تغیر داد من که فلا کارم زاره ایسی ترکید oo: باید از یه شهر دیگه بیارم :eek: چون تو اردبیل پیدا نمیشه :cry2: ینی اخرشو خودم خریده بودم oo: حالا هرچی شما ادامه بدید من کشیدم کنار خوب بعدن که گرفتم خودم روش کار میکنم همه چی درست شد فقط قسمت تعیین فرمت ساعت مونده با قسمت تبدیل تاریخ به شمسی که اونم حلش میکنم وقتی ایسی پیدا کردم :angry: :angry:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی

قربون دستت تکلیف این amوpm مارو با این ای سی مشخص کن بعدم تولید 1هرتز رو پایع 7ش یه سری هم به این تاپیک بزن کار من بنده خدارو راه بنداز ممنون میشم میدونم که برای شما سادست و میتونین کمک کنین [ftp=ftp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39213.msg192305#msg192305]http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39213.msg192305#msg192305[/ftp] با تشکر
                داداش منم منظورم از این am_pm یه متغیره که واسه مشخص کردن 24 یا 12 بودن فرمت ساعت استفاده میکنیم داداش ما هم گفتم این اطلا عات واسه فعال کردن پایه خروجی تو فر کانس 1 هرتزه در ضمن اون تایپک اصلا باز نمیشه :angry:
                [/quote]

سلم ممنون این همون تاپیکیه که من درخواست کمک کردم برا ساعت و اقای مهری هم استانی عزیزم تشکر کردن :mrgreen: oo:
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
                  مشکل مدار من حل نشد. همه چیز رو چک کردم. مشکل مدار این بود که هر 4-5 ثانیه یه بار یه دفعه دو ثانیه ای میره جلو مثلا از 35 میره 37 ولی این زمان رو تو یه ثانیه میره، یعنی اینطوری که نیست که تو فاصله 35 تا 37 دو ثانیه زمان باشه تو همون یه ثانیه س، یعنی مشکل از اشتباه نشون دادن LCD نمیتونه باشه.

- کریستال رو عوض کردم، (البته کریستال ساعت گیر نیاوردم، جاهایی که ساعت تعمیر میکنن دارن؟ )
                  - دور پایه های DS1307 و کریستال هم یک سیم نازک که به زمین وصله گذاشتم.
                  - بدنه کریستال رو به زمین وصل کردم.
                  - تأخیر تو برنامه 150 بود، با 110، 140 و 160 هم جواب نگرفتم. :cry:

کسی برنامه ای با کدویژن داره که باهاش جواب گرفته باشه که با برنامه ای که دارم مقایسه ش کنم؟ یا اصلا با بسکام باشه، فقط فایل هگزشو بده من ببینم مشکل از برنامه س یا از مداره یا نویزه یا ... :read:

اینقدر همه چیزشو عوض کردم دیوونه شدم، نمیدونم چرا کار نمیکنه :sad:

دیدگاه

این مشکل مربوط به ds1307 . کریستال و نویز نیست مطمعن باش
                    شما برنامت رو بذار یا لااقل شماتیک بده تا با بسکام برات یه برنامه بنویسم و تست کن ببین چی میشه!

دیدگاه

دادا ش مشکل از برنامته اینو مطمعن باش منم این مشکلو داشتم البته در موقع وصل کردن تغزیه اصلی مدار ساعت دقیقه و ثانیه 1 ساعت جلو میرفتند ولی تو یکی از دستورات اشتباه زده بودم در ستش کردم دستور که مال کلیده
                      Debounce Pinb.1 , 0 , Seco , Sub

دیدگاه

راستی ساعت دقیق کار میکنه یا نه
                        مثلا اگر 24 ساعت روشن باشه چقدر جلو میره یا تقریبا دقیقه؟

دیدگاه

من تو اولین تایپک صفحه دوم مدارو راه اندازی کردم با سااعت کامپیوتر ست کردم و کل مدارو خاموش کردم با با باطری بک اپ الانم داره کار میکنه 4 ثانیه جلو رفته البته ممکنه ساعت کامپیوتر عقب بموه :read: ولی فک کنم یه ماهی میشه شایدم بیشتر اولین پست تو صفحه دو کی زده شده ؟

دیدگاه

سلام
                            اینم لینک فایل برنامه:

http://rt2888.persiangig.com/image/rtc.c

اینم شماتیک:
                            http://rt2888.persiangig.com/image/RTC.rar

برنامه رو چندبار بررسی کردم ولی نتونستم بفهمم جایی مشکل داره یا نه. :sad:

دیدگاه

سلام دوستان بسیار تاپیک خوبی بود و کلی استفاده کردم ازپستهاتون .بهمتون خسته نباشید میگم .
                              من یه تایم آشپزخانه درست کردم که خیر سرم سر ساعت وسایلمون و روشن خاموش کنه و از RTCخود اتمگا 8 استفاده کردم .یه باطری 3.6 هم گذاشتم برای میکرو که هروقت برق قطع میشه میکرو رو تغذیه کنه و ساعت بهم نریزه.خوب 3 روز خوب کار میکنه وبرقم که قطع بشه بازم تنظیمه ولی مشکل از روز چهارم پیش میاد که یواش یواش روی lcd کارکتر های نامفهوم تولید میشه و کم کم ظرف چند ساعت میکرو رو بحالت هنگ کردن و یا ریست شدن میبره. خلاصه یاخودش ریست میشه ویامن مجبوری ریستش میکنم .
                              سرتونو درد نیارم اومدم مدار سخت افزارشو هم عوض کردم بازم مشکل رفع نشد.رومنبع تغذیه هم کار کردم بازم نشد .میکرو رو هم عوض کردم ولی نششششششششششششششششد
                              حالا ازتو آشپزخونه به زیر میزم انتقال پیدا کرده و فقط یه برنامه ساعت و تقویم تنها توش ریختم تاببینم کی بهم میریزه . الان 3 روزه که داره درست کار میکنه .
                              اگه چیزی بفکرتون میرسه دریغ نکنید.
                              وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rt28

- تأخیر تو برنامه 150 بود، با 110، 140 و 160 هم جواب نگرفتم. :cry:
                                با زمان تاخیر حدود 30-60 چک کن شاید یکم نمایشگرت چشمک بزنه ولی ساعت خیلی سریع رفرش می شه

من قبلا با این مدار کار کردم خیلی خوبم جواب می داد اگه جنس آی سی و کریستال خوب باشه دقت عالیه جالب اینه که الان یک هفته ای هست که به هر دری می زنم مداری که واسه این بستم کار نمیده :angry:کانتر شروع به کار نمی کنه از لحاظ برنامه ای کاملا درسته مدارم با اهمتر چک می کنم همه چی درسته ولی اطلاعات از ds به مگا فرستاده نمی شه بود و نبود ds فرقی نداره تمامی قوانین کریستال رو هم عین دیتاشیت رعایت کردم چند تا سوال دارم
                                1 مقاومت پول اپ 10K باشه کافیه یا نه من با 4.7Kو 47K هم تست کردم همین جواب رو داد آخه یه جا خوندم که گفته بود مقاومت رو زیر 2.2k انتخاب کنید توی هلپ خود بسکام نوشته RP=1Kohm بعد پایین توی مدارش 4.7K گذاشته من دم خروس رو باور کنم یا قسم ....رو :angry:
                                2 راهی هست که بشه i2C رو تست کرد فرکانس توی خط sda & scl آ‌ایجاد می شه یه فرکانس متغیر

دیشب همینطوری داشتم باهاش ور می رفتم یه دفعه واسه خودش راه افتاد خیلی عالی کار کرد :job: چند بار پروگرمش کردم :mrgreen: زمان تاخیر رو ایناشو درستت کردم بعد یه ds دیگه داشتم گفتم تستش کنم ببینم اونم سالمه تا ای سی رو عوض کردم دوباره همین طوری شد ای سی اولیم که گذاشتم دیگه راه نیافتاد :eek:سوکت ای سی رو هم عوض کردم ولی جواب نداد دیگه دارم از دستش دیوانه می شم

help meeeeeeeeeeeeeeeeee

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X