اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

نوشته اصلی توسط moslem1368
    مقاومت سری ؟!! oo:
    ما فقط از سه مقاومت pull up استفاده میکردیم که اون ها هم سری نبودند. بهترینشون هم 4.7 کیلو هستش
    [img][/img]http://www.4shared.com/photo/-ACSOCUX/111.html
    چرا تو برنامه های همین تاپیک یک بار 330 اهم و یکبار 470 اهم و یک بار 1 کیلو استفاده شده ؟؟؟؟؟!!!!!

برای pullup از 10 کیلو استفاده کردم .
    دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

10 کیلو هم جواب میده اما تو بیشتر منابع 4.7کیلو میذارن
      من خودم 4.7 کیلو نداشتم به جاش 5.6 کیلو گذاشتم
      گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
        اقا منم اموزشو هستم و هر جا بتونم کمک کنم در خدمتم و خوشحال میشم در مورد برنامه هم هر سوالی دارین بگین تا روشنتون کنم :mrgreen: ساعت بدی نیست :redface:
        اقا من با I2C مشکل دارم ، چطوری میشه راش انداخت ، تا بعدش بخوایم به کمک این پروتکل ساعت و تقویم بسازیم؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
        وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

آقا بگو مشکلت چیه اگه من یه مدار با آموزش بهت بدم درستش می کنی تا با پروِه بهت آموزش بدم؟
          به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

آره مجید جان ، مدار با برنامه بگو من الانه رو برد برد میبندم :wow:

I2C با برنامه و مدار ، خیلی درگیرشم :nice:
            وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

دمت گرم دادا
              یه ds1307 بخر اگه نداری بگو واست می فرستم.یه mega 8 بخر بازم اگه نداری بگو واست بفرستم
              2 تا مقاومت 4k7 بخر .شرمنده خودم هم اینو ندارم :(
              یه تغذیه 5 ولت بگیر بده به میکرو و ds1307
              یه کریستال ساعت هم به پایه 1 و 2 ds1307 وصل کن پایه ی 5 و 6 1307 رو بده به میکرو .5و6 رو با 4.7 کیلو پول پ کن.من شماتیکو واست می زارم
              انجام دادی بگو بریم سر برنامه

دیدگاه

دمت گرم دادا ، معلومه بچه ی اصفهونس :wow: :mrgreen:

همشو دارم ، الا ds1307 می خوای تو پروتئوس مدارو بکشیم؟؟ :nice:

میکرو 32 و 16 دارم :read:

دیدگاه

سلام..
                  من میخوام بدونم چجوری میشه رو حافظه این ای سی نوشت و بعد خوند..
                  اصلا به ساعت کاری ندارم.. برنامش زیاد کاری نداره.. فقط میخوام اطلاعاتی رو روی ای سی بنویسم و بعد بخونم..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebka85
                    سلام..
                    من میخوام بدونم چجوری میشه رو حافظه این ای سی نوشت و بعد خوند..
                    اصلا به ساعت کاری ندارم.. برنامش زیاد کاری نداره.. فقط میخوام اطلاعاتی رو روی ای سی بنویسم و بعد بخونم..
                    برادر شما می تونی تو این ای سی بنویسی ولی فقط زمان رو می تونی بنویسی و تایخ و می تونی بخونی ولی فقط زمان و تاریخ
                    نوشته اصلی توسط MOHAMADUSEFI
                    دمت گرم دادا ، معلومه بچه ی اصفهونس :wow: :mrgreen:

همشو دارم ، الا ds1307 می خوای تو پروتئوس مدارو بکشیم؟؟ :nice:

میکرو 32 و 16 دارم :read:

داداش بیا با mega32 حالشو ببر
                    http://www.4shared.com/rar/RS6SF4lT/ds1307.html

دیدگاه

[/quote]

مرسی دادا مجید :applause:

عالی بود ، اما یه چند تا سوال دارم ،
                      1-قسمت I2C رو بخوام با همین مدار به طور همزمان با چند تا میکرو هم ارتباط برقرار کنم ، امکانش هست؟؟قسمت I2C رو ممکنه واسم توضیح بدی خیلی کارم راه میفته ، من چند تا کتاب و حتی از نت فایل خوندم ، اما جوابی نگرفتم :angry:
                      تو قسمت I2C حسابی درگیرم :eek:
                      2-پایه 7 دقیقا برای چه کاریه؟
                      3-پایه های TOSC1 , TOSC2 دیگه کریستال نمی خواد؟در چه مواقعی باید به این دو پایه کریستال وصل شه؟
                      4-چطوری این با ساعت خود کامپیوتر الانه دقیقا یکسان هستش؟ :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
                      یکی از دوستان کمکم کنه :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMADUSEFI

مرسی دادا مجید :applause:

عالی بود ، اما یه چند تا سوال دارم ،
                        1-قسمت I2C رو بخوام با همین مدار به طور همزمان با چند تا میکرو هم ارتباط برقرار کنم ، امکانش هست؟؟قسمت I2C رو ممکنه واسم توضیح بدی خیلی کارم راه میفته ، من چند تا کتاب و حتی از نت فایل خوندم ، اما جوابی نگرفتم :angry:
                        تو قسمت I2C حسابی درگیرم :eek:
                        2-پایه 7 دقیقا برای چه کاریه؟
                        3-پایه های TOSC1 , TOSC2 دیگه کریستال نمی خواد؟در چه مواقعی باید به این دو پایه کریستال وصل شه؟
                        4-چطوری این با ساعت خود کامپیوتر الانه دقیقا یکسان هستش؟ :nerd:
                        1-بله امکانش هست در این ارتباط ادرس slave رو در ابتدا باید فرستاد و slave مورد نظر در صورت دریافت آدرس خودش به میکرو جواب میده.
                        2-این پایه با توجه به رجیستری که باید بهش مقدار بدی یه فرکانس ثابت ایجاد میکنه که الان مقدارشون یادم نیست فکر کنم 4 تا بودن.این پایه که به کار من نیومد ولی شاید به کار شما بیاد.
                        3-این دوتا پایه میتونن ورودی پالس برای تایمر دو(فک کنم) باشن حالا هر وقت خاستی این تایمر از فرکانس خارجی استفاده کنه از اونها استفاده میکنی.
                        4-تو پروتئوس اگه مقدار اولیه به رجیستر های داخلی این آی سی (منظورم رجیستر های دقیقه و ساعت و ثانیه هست) داده نشه خود پروتئوس مقدار ساعت کامپیوترتون رو توی اونها میریزه اما در عمل اینطور نیست و در صورت set نکردن مقدار اونها صفر هسته.
                        5-دیگه نبود.
                        تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

مرسی سامانی جان از توضیح کاملت ، قسمت I2C بخوام همون طور که شما گفتی بین 2تا میکرو ارتباط برقرار کنم و ساعت هم با DS1307 در لینکی که مجیدجان مثالشو به همراه فایل آورده با همین I2C باشه یه راهنمایی داشته باشی ممنونم ، من به کمک سمپل بسکام هم نوشتم و حتی از فایل های نت هم استفاده کردم ، اما نه در عمل و نه در پروتئوس جواب گرفتم/. :redface:

دیدگاه

سلام..
                            دوسته عزیز روی این ای سی اطلاعاتی غیر از ساعت و تاریخ هم میشه نوشت انگار...
                            دوستان اگه اطلاعاتی دارن بگن که چجوری میشه روی این ای سی نوشت و خوند..
                            ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebka85
                              سلام..
                              دوسته عزیز روی این ای سی اطلاعاتی غیر از ساعت و تاریخ هم میشه نوشت انگار...
                              دوستان اگه اطلاعاتی دارن بگن که چجوری میشه روی این ای سی نوشت و خوند..
                              ممنون.
                              بله 56 بایت RAM داره که میتونید ازش استفاده کنید.
                              فقط کافیه دیتاشیت این قطعه رو مطالعه کنید یه جدول داره برای آدرس ها که همه چی به طور واضح توش هست
                              تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

چطور میشه دقت 1307 رو افزایش داد؟
                                در 24 ساعت حدود 2 ثانیه عقب میوفته! آیا مربوط به کریستال میشه یا 1307؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X