اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط m48t86 (آیسی ساعت مادر برد) با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط m48t86 (آیسی ساعت مادر برد) با AVR

آخه چه تعصبی؟؟؟؟!!!!!!!
    مگه من تولید میکنم؟؟؟!!!
    منم هم اول با DS1307 کار میکردم اما وقتی دیدم جنس بهتری هست چرا نرم سمتش.
    من اصلا نمیفهمم تعصب اینجا چی میگه :mrgreen:
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
      سلام
      شما که یک مدار خوب طراحی کردی لطفا فایل pcb وشماتیک رو بذار تا ببینیم چه کار کردی که یک مدار به این خوبی طراحی کردی
      مدار خاصی نداره. مشکل تو نوسان برق شهر بوده که اونم با استفاده از یه منبع تغذیه مطمئن قابل حله.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
        آخه چه تعصبی؟؟؟؟!!!!!!!
        مگه من تولید میکنم؟؟؟!!!
        منم هم اول با DS1307 کار میکردم اما وقتی دیدم جنس بهتری هست چرا نرم سمتش.
        من اصلا نمیفهمم تعصب اینجا چی میگه :mrgreen:
        والا من که با هردو کار کردم DS1307 رو بیشتر پسندیدم.
        تا حالا هم نه مشکلی ازش دیدم نه شنیدم.
        معایب m48m86 که باعث شد برم سراغ یه قطعهآ‌ی دیگه: قیمت بالا - گیر نمیاد به این راحتی( مخصوصا برای ما پایتخت ننشینها) - بخاطر پایه های زیاد با ید از یه میکروی بزرگ برای ارتباط استفاده کرد - بخاطر نداشتن پروتکل ارتباطی خاص راه اندازی و کار با اون سخته (البته این مشکلی نیست. دیگه حل شده)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akazemin
          والا من که با هردو کار کردم DS1307 رو بیشتر پسندیدم.
          تا حالا هم نه مشکلی ازش دیدم نه شنیدم.
          معایب m48m86 که باعث شد برم سراغ یه قطعهآ‌ی دیگه: قیمت بالا - گیر نمیاد به این راحتی( مخصوصا برای ما پایتخت ننشینها) - بخاطر پایه های زیاد با ید از یه میکروی بزرگ برای ارتباط استفاده کرد - بخاطر نداشتن پروتکل ارتباطی خاص راه اندازی و کار با اون سخته (البته این مشکلی نیست. دیگه حل شده)
          نمیخوام بحث کنم ولی قیمتش در مقابل کارش هیچه.ارتباطش اینتل باس و موتورولا باس هست.5 فروشگاه هم داره.اصلا این دو تا قابل مقایسه نیستن.4886 روی مادربرد بوده1307 برای کارای دانشجویه.شما دوست نداری استفاده نکن اما ایراد های مبتدی نگیر.چون یک نفر مهمون وارد به کار این پست ها رو ببینه سطح سایت میاد پایین.پیکان و بنز هر دو حرکت میکنن اما این کجا و اون کجا
          پرتکلش هم بصورت لایبراری من upload میکنم.نمونه جدیدش از دالاس هم DS12887
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نمیخوام بحث کنم ولی قیمتش در مقابل کارش هیچه.ارتباطش اینتل باس و موتورولا باس هست.5 فروشگاه هم داره.اصلا این دو تا قابل مقایسه نیستن.4886 روی مادربرد بوده1307 برای کارای دانشجویه.شما دوست نداری استفاده نکن اما ایراد های مبتدی نگیر.چون یک نفر مهمون وارد به کار این پست ها رو ببینه سطح سایت میاد پایین.پیکان و بنز هر دو حرکت میکنن اما این کجا و اون کجا
            من با آقای نجفی 100% موافقم.ایشون هم فکرشون تکنیکیه هم کمک ها و راهنماییشون واقعا عالیه.
            بهتره دیدمون رو بازتز کنیم و به محدوده خودمون بسنده نکنیم

دیدگاه

با سلام
              چرا بحث میکنید هر قطعه یک سری معایبی داره و یک سری محاسنی آی سی های که هم قطعات داخل خودشون هست(کریستال،باطری و...)
              بهتر کار میکنند چون قطعات داخل شرکت سازنده کالیبره میشه پس بهتر کارمیکنند نسبت به بقیه اما قیمت بالایی دارند پس یا کیفیت یا قیمت یک رو
              باید اتخاب کنید
              بزرگترین مشکل در طراحی یک مدار قطعاتی است که استفاده میکنیم متاسفانه ما در ایران برای طراحی باید اول قطعات بخریم بعد بشینیم طراحی
              کنیم بعد به تولید که میرسه میبینی همون قطعات دیگه گیر نمیاد :angry:
              حالا درباره این DS12887 کمی توضیح بدین در بازار داخلی گیر میاد یا نه

دیدگاه

حالا بعد از این همه بحث کسی یک نمونه برنامه نذاشت!!!!بهتر نبود به جای بحث هر کسی اطلاعاتی داره بذاره تا استفاده کنیم اصلا هر دو خوبه حال ما طرز کار کردن با هر دو را بلد باشیم مگه ضرر داره!!!!! :eek:
                من از آقای نجفی خواهش میکنم که فایلهایی را که گفتن را بذارند تا استفاده کنیم از همه ممنونم

دیدگاه

خب بحث همین جاست که ما باید با شرایط بهترین بازده رو داشته باشیم.حالا به نظرت میتونیم با کریستالی که هیچ تضمینی بهش نیست مداری رو طراحی کنیم که نیاز به ساعت دقیق داره؟

مثلا باید دو تا مواد شیمیایی رو در زمان خاصی مخلوط کنه حالا اگه اشتباه کنه؟؟حالا عقل سلیم کدوم رو میپذیره؟؟؟

مثلا آیسی DS12887 یک نمونه پیشرفته از این آیسی هست.با این نوع قطعات خیالتون از لحاظ ساعت 100% مطمئن.

ببینید ما بیایم یک اصلاح تو رفتارمون داشته باشیم
                  !!
                  [/quote]
                  آقای نجفی قصد جسارت ندارم همچنین قصد بحث!
                  اگه شما به این تعصب نمیگید چی میگید؟
                  من در اون تاپیکی که این ای سی رو معرفی کردید گفتم خیلی جالبه و آی سی خوبی به نظر میاد
                  به خاطر حسن هایی که داره رقیب سر سختیه برای DS1307 ولی هیچ وقت الکی و بدون اساس به دیگر قطعات عیب وارد نمیکنم(ایراداتی که شما میگیرید همش یک جواب داره که اونم
                  قبلا گفتم)
                  من هیچ وقت نفی نکردم که از این ای سی استفاده نکنید ! هر کس با هرچی دوست داره و کارش رو راه میندازه کارکنه ولی شما چی؟ شما جوری از DS1307 صحبت میکنی که اگر کسی تا حالا باهاش کار نکرده فکر میکنه با چه آشغالی میخواد کار کنه
                  شما بر چه اساس میگید DS1307 برای کارهای دانشجوییه؟
                  چون راحت راه میوفته؟-چون 8 پایه بیشتر نداره؟-چون ارزونه؟-چون فراوونه؟-یا چون تو مین کامپیوتر نیست؟-یا شاید هم چون باطریش بیشتر از ده سال کار میکنه؟-یا چون ساخت شرکت بی نام و اعتبار دالاسه؟
                  اگر خیلی با کریستال خارجی این ایسی مشکل دارید از DS1340 استفاده کنید
                  باطری خارجی هم به نظر من عیب نیست (حتی از جهتی حسنه)
                  درضمن شما کسایی که با DS1307 میپسندند ناقص العقل یا کم عقل معرفی کردید(غیر مستقیم ولی منظور همینه)
                  بهتره شما در رفتارتون اصلاح داشته باشید
                  اینم یک نصیحت برادرانه از من
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام
                    دوستان یه سوال؟
                    به نظر شما برای چی قطعات smd رو اختراع کردند؟
                    چونکه می خواستند همه چیزو بشه با دست حمل کرد. دیگه نیاز به یک کامیون نباشه تا یک کامپیوتر رو بکشن!!!
                    این MT48T86 تو دوران دایناسورها اختراع شده!!! یک نگاهی بهش بی اندازین از شکم گندش می فهمین. :biggrin: من فکر نمی کنم تا حالا تو هیچ مادر بردی با این هیکل گندش ازش استفاده کرده باشند...
                    همیشه راه حلهای ارزونتر و کوچیکتر و دقیقتری هست!!!

دیدگاه

به حر حال یک لایبری دوران عصر حجر با winavr دارم هرکی خواست استفاده کنه.....
                      ولی من از شکم گندش خیلی خوشم نمی آید.

http://rapidshare.com/files/394283168/Mt48t86.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
                        سلام
                        دوستان یه سوال؟
                        به نظر شما برای چی قطعات smd رو اختراع کردند؟
                        چونکه می خواستند همه چیزو بشه با دست حمل کرد. دیگه نیاز به یک کامیون نباشه تا یک کامپیوتر رو بکشن!!!
                        این MT48T86 تو دوران دایناسورها اختراع شده!!! یک نگاهی بهش بی اندازین از شکم گندش می فهمین. :biggrin: من فکر نمی کنم تا حالا تو هیچ مادر بردی با این هیکل گندش ازش استفاده کرده باشند...
                        همیشه راه حلهای ارزونتر و کوچیکتر و دقیقتری هست!!!
                        مهندس عزیز میگم بدون مطالعه صحبت میکنید اینه.
                        بزرگ بودن این آی سی بخاطر اینه که کریستال و باطری داخلشه.نمونه SMD هم داره.دیتاشیت برای مطالعه و همین مسائله.

دیدگاه

آقای نجفی قبلا هم عرض کردم خدمتتون
                          اگه دقت کنید روی مادر بوردهای جدید از یه آیآ‌سی هشت پایه و بعضا همین DS1307 استفاده میشه. از کریستال نزدیکش براحتی میشه تشخیص داد که آیآ‌سی ساعته. باطری بک پش هم باطری بایاسه برای همین نزدیک باطری دنبالش بگردید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرجان کهندل
                            من با آقای نجفی 100% موافقم.ایشون هم فکرشون تکنیکیه هم کمک ها و راهنماییشون واقعا عالیه.
                            بهتره دیدمون رو بازتز کنیم و به محدوده خودمون بسنده نکنیم
                            من که قبلا گفتم بهتون اختیار با خودتونه
                            اما من که قبلا باهاش کار کردم الان دارم به اون موقع خودم می خندم.
                            ایشالا همین آخر هفته برنامه راه اندازی آی سی رو براتون میزارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akazemin
                              آقای نجفی قبلا هم عرض کردم خدمتتون
                              اگه دقت کنید روی مادر بوردهای جدید از یه آیآ‌سی هشت پایه و بعضا همین DS1307 استفاده میشه. از کریستال نزدیکش براحتی میشه تشخیص داد که آیآ‌سی ساعته. باطری بک پش هم باطری بایاسه برای همین نزدیک باطری دنبالش بگردید.
                              من تاحدی با حرفت موافIC هیچ امیدی بهش نیست.نمونه های خیلی جدید که باطری و کریستال داخلشون دارن هم Dalas تولید کرده که باز اینتل باس هست.

دیدگاه

مشکل از DS1307 نیست؛ اشکال از کریستال های تو بازاره که دقیق نیستن. به همین دلیل ما با خرید M48T86 در واقع داریم پول کریستال عالی اش رو می پردازیم.
                                There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X