سلام
کسی تا حالا با ایسی m48t86 که ساعت مادر برد کامپیوتر هست کار کرده؟
یه نمونه برنامه به زبان C کدویرژن میخوام
این آیسی باطری و کریستال درون خودش داره
سلام.
آیا به نتیجه ای رسیدید.
خواهش می کنم من رو هم راهنمایی کنید.
ممنون.
انجام رایگان پروژه های الکترونیک شما
http://freeelectrinicproject.epage.ir/
یه بار دیگه نگاه کن
تو مادر بورد ds1307 یا مشابه اون استفاده میشه. یه کریستال ساعت هم نزدیکشه.
سلام برادر :mrgreen:
والا من که کارم تو کامپیوتره همچین چیزی ندیدم oo: اونی که شما میگی ایسی بایوس مادر برده که روی سوکت هم هست معمولا این مدل بایوسها که رو سوکته تومادربوردهای Asus پیدا میشه
اینم مدرک : :mrgreen:
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
با تشکر
1-رمز فایل چیه؟
2-منظورتون همون فروشگاه ایران میکروست؟
3-این مدل های جدید که میگین مثلا چی؟واقعیت من هنوز ایسی ساعت رو مطمئن نیستم چی بزارم ولی باید دقتش تا حد ممکن بالا باشه!!!
فروشگاه ایران میکرو فقط اینترنتیه یا مغازه هم داره که برم حضوری بخرم!(تو سایتش که آدرسی نداده!)
با تشکر
1-رمز فایل چیه؟
2-منظورتون همون فروشگاه ایران میکروست؟
3-این مدل های جدید که میگین مثلا چی؟واقعیت من هنوز ایسی ساعت رو مطمئن نیستم چی بزارم ولی باید دقتش تا حد ممکن بالا باشه!!!
رمز فایل : hamid najafi
نه-فروشگاه ایران-طبقه زیر همکف-پاساژ عباسیان
الان اسماش یادم نیست ولی همون داره
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
والا من که کارم تو کامپیوتره همچین چیزی ندیدم oo: اونی که شما میگی ایسی بایوس مادر برده که روی سوکت هم هست معمولا این مدل بایوسها که رو سوکته تومادربوردهای Asus پیدا میشه
اینم مدرک : :mrgreen:
حالا که شما مدرک رو کردی زحمت بکش m48t86 رو هم رو مادربورد نشون بده.
حالا که شما مدرک رو کردی زحمت بکش m48t86 رو هم رو مادربورد نشون بده.
شما تو پست های قبلی بازم این مطلب رو گفتی خواستم بگم اول تحقیق کنید بعد مطلب رو عنوان کنید
والّا تا اونجا که من میدونم این m48t86 رو هیچ مادربوردی نیست حالا نمیدونم چرا میگن این ایسی مادربورده
احتمالا به خاطر bus ارتباطی اون که اینتل هست میگن رو مادر بورد استفاده شده اگه اینطوریه پس اون باطری و کریستال چیه که روی مادربورد هست ؟؟؟ مگه نمیگن درون این m48t86 باطری و کریستال داره ؟؟؟؟؟
در ضمن ما که با کسی دءوا نداریم که نوکر همتونم هستم :rolleyes:
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
شما تو پست های قبلی بازم این مطلب رو گفتی خواستم بگم اول تحقیق کنید بعد مطلب رو عنوان کنید
والّا تا اونجا که من میدونم این m48t86 رو هیچ مادربوردی نیست حالا نمیدونم چرا میگن این ایسی مادربورده
احتمالا به خاطر bus ارتباطی اون که اینتل هست میگن رو مادر بورد استفاده شده اگه اینطوریه پس اون باطری و کریستال چیه که روی مادربورد هست ؟؟؟ مگه نمیگن درون این m48t86 باطری و کریستال داره ؟؟؟؟؟
در ضمن ما که با کسی دءوا نداریم که نوکر همتونم هستم :rolleyes:
مازیار جان تو مادربرد های جدید دیگه نیست-مال قدبمی هاست.الان قطعات جدید اومده که فعلا انحصاریه تا قدیمی شه و به دست ما برسه
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
سلام
این چند صفحه را خواندم ولی بجزء چند مورد بقیه مطالب کلکل بود که این برای جامعه علمی یکم زشته ( ببخشید)
نویسنده مطلب فکر کنم پشیمون شد و رفت . تور به خدا دیگه تکرار نکنید. فقط به سئوالات علمی جواب دهید لطفا.
متشکرم
دیدگاه