اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر تکفاز با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر تکفاز با AVR

من برای ترانس 3000 ولت باید بگم چی میخوام برای 220 ولت 500ml امپر باید بگم چی می خوام قیمت این ترانس ها چنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
      من برای ترانس 3000 ولت باید بگم چی میخوام برای 220 ولت 500ml امپر باید بگم چی می خوام قیمت این ترانس ها چنده
      یعنی وقتی میرم بخرم چی باید بگم
      بعد کدام رو درست کنم بهتره اونا که با 555 هست یا اون یکی ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
        دایی این چیزا رو بهتر میدونه گیرش بیار کار خودشه.
        راستی این دایی منظورت کیه؟!
        انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
          راستی این دایی منظورت کیه؟!
          مگه سایت چند تا دایی داره؟ :mrgreen:
          جناب ahmadmn

نوشته اصلی توسط erfan m
          یعنی وقتی میرم بخرم چی باید بگم
          بعد کدام رو درست کنم بهتره اونا که با 555 هست یا اون یکی ها
          اخوی حالا چرا به 3000 ولت گیر دادی؟ اگه دقیقا 3 هزار میخوای که کار سخته. اما اگه شوکر میخوای بسازی تا 1200 ولت با همین ترانس های معمولی میشه. باید سفارش بدی یا خودت بپیچی. نسبت دور خروجی به ورودی میشه نسبت ولتاژ خروجی به ورودی. مثلا الان که ورودی 12 ولته و خروجی 1000 ولتا نسبت میشه 100 به 1 .
          بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
          اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

ااااااه! ایشون که خان دایی هستن! :-bd
            ولی من با یه دایی دیگه اشتباه گرفتم.منظورم آقا وحید نصیری بود! :mrgreen:
            میرم پیداش کنم خان دایی رو...

پست بعدی: در جستجوی خان دایی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
              مگه سایت چند تا دایی داره؟ :mrgreen:
              جناب ahmadmn
              حالا چرا به 3000 ولت گیر دادی؟ اگه دقیقا 3 هزار میخوای که کار سخته. اما اگه شوکر میخوای بسازی تا 1200 ولت با همین ترانس های معمولی میشه. باید سفارش بدی یا خودت بپیچی. نسبت دور خروجی به ورودی میشه نسبت ولتاژ خروجی به ورودی. مثلا الان که ورودی 12 ولته و خروجی 1000 ولتا نسبت میشه 100 به 1 .
              چه جوری حساب کردی سیم یاید با چه ذخامتی باشه ؟
              220 ولت بخوام اماده هست 500mA ؟
              نگفتی کدام رو بسازم بهتره هم برای 220 هم برای 3000 ولت می خوام مدارم یکی باشه فقط ترانس ها رو عوض کنم؟

دیدگاه

خان دایی بهم گفت برم این آدرس:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56240.0

رفتم کلا قات زدم :surprised:.....هنگ کردم!!
                یه سال طول می کشه بفهمم که این چه جوری کار می کنه! آی سی SG3526 رو کجا گیر بیارم؟! :eek:

دیدگاه

با درود . . .
                  اوه اوه چه خبره اینجا!
                  یه چند وقتی نبودیم ببین بچه ها چه میکنن!!!

ببین برادر شاهین(اسمتو یادم رفته! :mrgreen این مدار پیشنهاد مجله الکتور هستش که میشه روش حساب باز کرد، ولی در کل همون 555 خودمونه و نوآوری تازه ای بغیر از قسمت اسنابرش در مدار دیده نمیشه. به علت استفاده از ماسفت توان تلفاتی کم شده و به مراتب به هیت سینک کوچکتری هم نیاز داره و از این حیث برتریش ثابت میشه. اما اگر به قول خان دایی بجای ماسفت ها Z44 بزاریم فکر کنم بهتر هم بشه. حالا نمیدونم این آیسی واقعا توانایی درایو ماسفت رو داره و یا اینکه همینطوری ایده ای هستش؟؟ باید بریم سراغ دیتاشیتش
                  خروجی این مدار هم پالس هستش و به سینوس ربطی نداره و به همین دلیل هم ممکنه برای بعضی از موارد استفاده ازش صحیح نباشه.
                  مباحث کنترل توان خروجی هم تا اونجا که دیده میشه درش رعایت نشده و ممکنه در بیباری خروجی ولتاژش بالاتر از حد مجاز باشه(به دلیل شناوری)

موفق باشید
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                    چه جوری حساب کردی ؟سیم یاید با چه ذخامتی باشه ؟
                    220 ولت بخوام اماده هست 500mA ؟
                    نگفتی کدام رو بسازم بهتره هم برای 220 هم برای 3000 ولت می خوام مدارم یکی باشه فقط ترانس ها رو عوض کنم؟
                    کسی نبود

دیدگاه

من چندتا مدار اینورتر رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد. :angry:
                      چیزی که من می خوام فقط یه کار دانشجویی ساده اس. میدم به استاد بره پی کارش!! :redface:
                      پس بحثهای راندمان و محافظت و... خیلی مهم نیست.این مدار رو خودم درست کردم.چطوره؟یه 100 وات نصفه نیمه هست یا نه؟!
                      آیا 741 بیس 2n3055 رو راه میندازه یا کمه؟

دیدگاه

من فکر میکنم اگه ماسفت بزاری جای دو تا 2N3055 بهتره
                        اگه میخوای فقط در پیت کار کنه آره همین جواب گو هستش. فقط ترانست بزرگ میشه.
                        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

یعنی چقدر بزرگ؟
                          یه ترانس 12 ولت 3 آمپر دارم که بزارم.یه این مدار ابنو راه میدازه.یا باید یه ترانس آمپر پایین بزارم.این روزا ترانس خیلی گرونه!! :angry: :cry2:

دیدگاه

چه میکنه این حاج شاهین شرق!!!! :mrgreen:
                            ما آخرش نفهمیدیم میخوای اینورتر بسازی یا شوکر یا قلقلکر یا ...

در کل 3055 برای مد کلکتور مشترک استفاده بشه بهتر جواب میده(قضای تقویت جریان!)
                            این مداری که گذاشتی فقط هزینه بر هستش و ممکنه درست جواب نده.
                            اگر میخوای این مداری رو که میزارم تست بزن.

این هم خرجش کمتره و هم گرماش!!!
                            در کل بازم میگم! چون خروجی شناوره ممکنه در لحظه استارت مدار خروجی در حد لالیگا بره بالا!!!!

موفق باشی
                            بپا برق نگیردت! :mrgreen:
                            فایل های پیوست شده
                            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                            بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                              یعنی چقدر بزرگ؟
                              یه ترانس 12 ولت 3 آمپر دارم که بزارم.یه این مدار ابنو راه میدازه.یا باید یه ترانس آمپر پایین بزارم.این روزا ترانس خیلی گرونه!! :angry: :cry2:
                              فراموش کردم بگم!
                              شما که 100 وات میخوای پس باید یه ترانسی هم تو مایه های 100 وات براش بزاری!
                              البته همون ترانسی هم که میگی 3 آمپره(راستی دوبله یا نه؟؟؟) میتونه برای آزمایش و صحت عملکرد استفاده بشه.
                              اول با همون ترانست تستش کن و بعد اگر دیدی جواب داد(منتها سعی کن لامپ رشته ای 60 وات یا کمتر مثل 15 وات استفاده کنی) براش خرج کن و یه ترانس بزرگتر بزار.

موفق باشی
                              بپا برق نگیردت! :mrgreen: (البته به قول حاج آقا حیدری بچه تا برق نگیردش بزرگ نمیشه!=)) )

بدرود . . .

دیدگاه

آقا دمت گرم از نوع سوپر دولوکس !! :wow:
                                میخوام یه اینورتر درست کنم که شوک هم بده :biggrin:خدا بهم رحم کنه :cry2:
                                این پایه های ماسفت تو دیتا شیتش مشخص نشده میشه مشخص کنی چی به چیه ؟؟

http://www.hqelektronik.hu/pic/240/24027HQ.PNG

راستی اون خازن هزار ولت هم توی پاو پیداش نکردم.نمیشه دو تا 400 تایی رو با هم موازی کنم بشه 800 ولت؟؟
                                ممنونم :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X