اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اسیلوسکوپ

نوشته اصلی توسط aivhl
    با سلام،

دوستان، یه چیزی رو انتخاب کنید، درست کنید، ببینیم چی میشه آخه :mrgreen:

اگر علاقمند به آرم و ایناها هم هستید، اینم خوبه، اگر نشه عینش رو ساخت، حداقل اینه که کلی ایده میده :

http://seeedstudio.com/wiki/DSO_Quad_Manual_%28by_the_community%29

کل یوم! اوپن سورسه، البته یه جاهای اوپنش یه کمی گرفته ها!!!
    بابا بزا پرایدو بساریم، لامبورگینی برا بعد

من که می گم ال سی دی رو کلا بیخیال شیم مستقیم به کامپیوتر!
    ال سی دی رنگی که اصلا حرفشو نزن، خیلی پروسس میبره، البته خوب میشه بایه سری توابع سرعتشو بهتر کرد ولی بازم شما حساب کن lcd N96 دو بایت برا هر پیکسل دیتا می خواد، دستور رایت پیکسلش رو هم نیگا کن ولی مثلا ks108 (ال سی دی گرافیکی 128*64) 1 بیت برا هر پیکسل! ولی اینم مشکلش اینه که دسترسی پیکسل به پیکسل نداری و باید 8 تاشو با هم تغییر بدی ینی 1 بایت!
    من همچنان میگم که کار میکرومون فقط این باشه که دیتایی رو که ADC میخونه بفرسته واسه کامپیوتر .بقیه ی پروسسم میریزیم سر cpu چند گیگا هرتزیمون و حالشو میبریم
    راستی دوستان واسه ADC یه سرعت / رزلوشن بالاشو پیشناهاد بدید :read:
    البته اگه بچه های انجمن پروسسور بیان کمک ، از cpld استفاده کنیم که دیگه عالیه، یه چیزیم یاد میگیریم :nerd:
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

ای بابا اینم که چینیش در اومده :angry:
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
        ای بابا اینم که چینیش در اومده :angry:
        چی؟

نوشته اصلی توسط AlirezaT
        من حدود 2 سال پیش یدونه درست کردم با AVR و LCD گرافیکی , 2 کاناله و با دوتا ADC خارجی با سرعت 1.4 میکرو ثانیه برای هر سمپل . کار تمیزی شده بود و تا حدود 20 کیلوهرتز رو نشون میداد.
        خوب اگه میخوای یه چیز خوب بسازی بهتره بری سراغ FPGA و یا CPLD + FIFO که یه نمونش رو هم من دیدم :
        http://www.eosystems.ro/eoscope/eoscope_en.htm
        البته اگه با DSP یا DSC کار بکنی که دیگه باید عالی بشه .
        داشتم شماتیک اینو نگا می کردم، کار جالبی کرده، اونم با این نکته جلو رفته که هیچ رقمه نمیشه با سرعت مگا هرتزی (آنلاین ) ورودی رو مانیتور کرد، پس اومده اون fifo روگذاشته، نتیجه ی تبدیلو میریزه روی اون بعد سر فرصت به حسابشون میرسه :mrgreen:
        xc9572 هم تنها کار مهمی که میکنه اینه که کلاک آیسی آنالوگ دیجیتالو با توجه به فرکانس و زمان بندی تبدیل تامین میکنه
        برا این که این cpld رو دور بزنیم میتونیم از یکی از تایمرای میکرو arm استفاده کنیم که فرکانسشم به اندازه کافی بالا میره :wow:

حالا یکی بیاد بگه usb رو چی کار کنیم؟ میشه از کلاسای از پیش تعریف شده استفاده کرد؟ اساتید لطفا راهنمایی کنن :bye

دیدگاه

شما راه تبدیل انالوگ دجیتالو با ای سی های موجود حل کنید ارتباط باUSB و VB مشگل زیادی نیست

دیدگاه

جدا؟ oo:
            اون آیسیه ads830 ظاهرا دیگه پیدا نمیشه! ads831 یه چی تو همون مایه هاس اگه پیدا بشه یه 20 تمنی فی میخوره، adc های پایا و جوانو دیدم .پایا یه ads؟؟؟ داش 35 تومن و یکی دیگم بود پنجاهو چن تومن ...

باید یه آیسی مثل همون شیس831 پیدا کنیم حالا حتما نیازی نیس 60 مگا هرتز باشه با امکانات ما 40 هم عالیه، قیمتشم میاد پایین
            حالا شمام یه جستجویی بکن ببین چی پیدامی کنی

"یه ADC حدود 40 مگا هرتز یا بیشتر خروجیشم spi و ... نباشه رزولوشن 8 بیت"
            دوستان راهنمایی کنید :bye :bye :bye

دیدگاه

سلام
              black-8
              بعید میدونم این شماره ها که فرمودین گیر بیان من اینارو دارم
              ADC804 ADS1255-56 CA3162 TC5090 TC5901

اما این شماره باید بهترین باشه TDA8703

حالا شما فکر میکنن حداثر با چه سرعتی میشه روی این قطعه حساب کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
                سلام
                اما این شماره باید بهترین باشه TDA8703

حالا شما فکر میکنن حداثر با چه سرعتی میشه روی این قطعه حساب کرد
                تو دیتا شیت 40 مگ سمپل نوشته خوب تقسیم بر 10 کنید در بهترین حالت حداکثر فرکانس میشه 4 مگ
                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

یعنی وقتی گفته میشه 100 مگا سمپل یعنی زمانی که برای هربیت لازمه یا برای یک نمونه

دیدگاه

حالا یک رم که بتونه با این سرعت کار کنه چی هست

دیدگاه

بهترین حافظه برای اینکار FIFO هست که تا 2 کیلو بایت تو بازار موجوده
                      ولی اگه رم سریع بخواهید حافظه کش مادر بوردهای های قدیمی (مثل 486) دارای حافظه های 32 کیلوبایت و 65 کیلوبایت سریع بودندکه تا 15 نانوثانیه Acces Time دارندکه میشه حدود 66 مگاهرتز ولی یادتون باشه این حافظه ها احتیاج به یه شمارنده سریع برای آدرس هم دارند که مدار رو شلوغ می کنه و سرعت رو کاهش میده

دیدگاه

جناب گیلانی بهترین پیشنهاد شما چیه من تا حالا با FIFO کارنکردم

دیدگاه

سلام جناب کشت پور
                          به نظر من بهترین گزینه FIFO هست چون کار رو واقعا ساده می کنه و کار کردن باهاشون هم ساده است
                          این لینک رو ملاحظه کنید یه اسیلوسکوپ بر مبنای PC و پورت پرینتره ولی قسمت ADC و ّFIFO همون چیزیه که مد نظر شماست
                          http://s1.picofile.com/file/7297028167/osiloscope.rar.html

دیدگاه

سلام جناب گیلانی ممنون از پست قشنگتون
                            منظور از FIFO چیه من تا حالا کار نکردم البته یه چیزایی رو نت خوندم
                            من یه رم میخام که بتونه سریع کار کنه و پارالل باشه

دیدگاه

جناب کشت پور FIFO مخفف کلمات First In First Out می باشد یعنی حافظه ای که اولین عضوی که واردش شده است هنگام خواندن خارج می شود.
                              FIFO یک مفهوم کلی است با میکرو کنترلر یا حتی PLC هم می شود FIFO درست کرد (البته درون برنامه ) یعنی بخشی از حافظه را به گونه ای مدیریت کرد که این عمل(FIFO) انجام شود.
                              حافظه های FIFO بر خلاف حافظه های معمول دارای 2 دیتا باس می باشند یکی برای خواندن و دیگری برای نوشتن . وباز بر خلاف حافظه ای معمول که دارای آدرس باس هستند FIFO ها آدرس باس ندارند .
                              با هر بار عمل نوشتن در حافظه FIFO به طور خودکار 1 واحد به آدرس داخلی اضافه می شود و با هر بار خواندن از این قطعه 1 واحد از آدرس داخلی کاسته می شود فقط نکته اصلی این است که اگر مثلا 5 بار عمل نوشتن در حافظه انجام شده باشد (بدون عمل خواندن) با انجام اولین عمل خواندن اولین دیتایی که در حافظه نوشته شده بود خوانده خواهد شد(داده شماره یک).
                              البته در پروژه اسیلوسکوپ احتیاج به این عمل نیست ولی نداشتن آدرس باس باعث می شود که عمل نوشتن داده های ADC در RAM به راحتی و با سرعت بیشتری انجام شود.به همین دلیل استفاده از آن برای این کار پیشنهاد می شود.

دیدگاه

سلام برو بکس

آقا در مورد FIFO جوان IDT7202LA50 رو داره 3 تومن مفت :wow: (یه مدل بالا تر از همون اسکپی که CPLd و mega162 داشت

1024 تا بانک 9 بیتی داره! سرعت بیشینش 15 مگا هرتزه! البته IDT7202LA30 (اگه پیدا بشه) سرعتش 25 مگا هرتز هست! :nice:
                                دیتا شیتشو یه نگا کنین

امروز دیر رسیدم اونجا بسته بود ولی فردا پس فردا میرم سراغش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X