اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اسیلوسکوپ

سلام من صبح خیلی زود رسیدم تهران متاسفانه جوان بسته بود ناجار رفتم توکل گفتن شصت تومن که کله کردم ولایتمون
    مجبورم شنبه یکشنبه برم اگه تلفنش رو دارین بدین زنگ بزنم مطمعن شم میخام رو مدارچاپی کار کنم
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

به آدرس
      www.Javanelec.com یه سری بزنید اطلاعاتش موجود هست
      در ضمن تو قسمت جستجو یه سرچی کنید فکر کنم قطعات رو موجو داره چند وقت پیش من ازش خریدم

دیدگاه

اقا این اسیلاتور چعار پایه ها چه طوری تغدیه میشه ورودیش کجاست خروجیش کجا اثلا فایل ندارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
          سلام

اینو سرچ کن TO501

تو بازار به کریستال اسیلاتور معروفه
          پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

مرسی من اط روی نقشه اسکوپی که روی تایپیک های قبلی بود پایه رو پیدا کردم ولی دنبال یه سری اطلاعات کاملتر میگشتم البته من 24 مگ رو تهیه کردم و ظاهرا نباید طیاد فرکانس کلاک رو بالا ببریم ممکنه مبدل نتونه جواب درست بده

دیدگاه

من میخام با پروتل کار کنم ولی نمیدونم چرا به صورت معجزه اسایی تمام لایبری هام حدف شدن
              ویندوز من سونه و پروتل جدیدرو نصب کردم و تا چند وقت پیش خوب بود تقریبا یک ماه

دیدگاه

سلام تا اینجا کار درسته یا نه
                در ضمن ظاهرا باید از AD744 استفاده کنیم چون وقتی داریم با فرکانس بالای 20 مگ نونه گیری میکنیم باید امپلیفایر ورودی اونقدر سریع باشه که بتونه در این زمان تغییرات ورودی رو به خروجی انتقال بده

دیدگاه

آقای عسکری کجا هستید
                  فکر میکنم باید یه تغیراتی روی کار بدیم لطفا شما هم چک کنین
                  طبق مشخصات روی FIFO برای نوشتن یک ردیف ما نیاز به زمانهای زیر داریم

که سرجمع میشه Twpw برای بودن در لاجیک صفر و Twr در لاجیک یک حالا من هرچی میگردم نمیتونم یه تقسیم کننده پیدا کنم که بتونه توی این فرکانس دقیق کار کنه
                  به نطرم باید یه کم فرکانس رو کم کنیم نطر شما چیه

دیدگاه

سلام

نکته اول اینکه تو 20 مگ نمیتونیم کار کنیم :angry: نه بخاطر adc به خاطر سرعت fifo اگه 7202la50 گرفتی مثل من که تو دیتاشیت نوشته ماکزیمم سرعتش 15 مگ هس، شمام یه چک بکن...

من کریستال 20 مگ گذاشته بودم (که البته ماکزیمم بهش 10 مگ میدادم) الان کردمش 24 مگ که باز ماکزیمم نصفش رو میدم .به این زمان بندیا دقت نکردم چون فک نمیکنم تو این فرکانس مشکلی پیش بیاد ولی من دقیقا نفهمیدم مشکل چیه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                      .به این زمان بندیا دقت نکردم چون فک نمیکنم تو این فرکانس مشکلی پیش بیاد ولی من دقیقا نفهمیدم مشکل چیه؟!

آقا یادم افتاد فکر کردم :mrgreen:

قبلا گفته بودم لبه کلاک نمونه برداری adcو fifo برعکس همه! پس تو ماکزیمم کلاک 15 مگا هرتز هم این دو تا نمونه برداری 33 نانو ثانیه
                      با هم اختلاف دارن :wow:
                      اگه اشتبا میکنم ،بگو :redface:

دیدگاه

آقا این پست آخرت باعث شد برم برنامه ای رو که نوشتم دوباره چک کنم و یه گاف گنده رو کشف کردم :wow:
                        دری بری های که رو lcd میومد دقیقا نویز نبود! بافری که دیتای خونده شده رو میریختم روش همیشه ریست نمیشد :rolleyes:
                        الان داره عالی کار میکنه، نویزش خیلی کمه، تقریبا دیده نمیشه!
                        فرکانس نمونه برداریم 2.4MHz
                        عجیب اینکه فرکانسو میارم پایین(در حد kHz2) چت میکنه! البته قبلا به برنامه ی فرکانس پایین فکر کرده بودم که real time باشه، باید اونم بنویسم :read:

می خواستم برد بزنم بقیه مدارو اونجا تست کنم که رو همین برد بردا ادامه میدم :wow: :nice:
                        الان مدار تریگرو میبندم

شاخ غول هنوز یو اس بیه :cry2:

دیدگاه

سلام
                          من هنوز دنبال FIFO نرفتم گفتم که میخام با PCB کار کنم
                          ولی امروز سعی کردم یک فرکانس 20 مگ تقسیم فرکانس کنم ولی نشد
                          البته من با 4060 و کریستال 24 مگ امتحان کردم و بعد 16 مگ وبعد به 3 مگ که روی سه مگ راه افتاد
                          واقعا فکر نمیکنم با 20 مگ بشه به طور دقیق با قطعه ای تقسیم فرکانس رو انجام داد

دیدگاه

من دارم میرم با سری TTL امتحان کنم اگه یه چیزی برای تقسیم فرکانس پیدا کنیم بقیه راحت تر میشه

دیدگاه

74hc390 رو یه نیگا کن ماکزیمم فرکانس60mhz
                              فرکانس ورودی رو به2و 5 و 10 تقسیم میکنه (دو سری)
                              جام جم داشت

دیدگاه

من نمیتونم یه تقسیم فرکانس انجام بدم
                                شاید به خاطر کار روی هواست
                                اما احتمالا با سری TTL باید جواب بده چون در مدار اسک.پ از همین سری استفاده شده توکل برخدا کردیم و رفتیم
                                جناب عسکری شما میتونین جواب بگیرین
                                ما باید بتونیم فرکانس رو تقسیم کنیم :
                                اولا فرکانس کلاک میکرو باید کمتر باشه و همسان با کلاک سیستم
                                ثانیا ما باید با این تقسیم بندی ازحالت نوشتن به خوندن بریم و فیفو رو ریست کنیم

اما برای خوندن چه مشگلی هست
                                وقتی از ریست بیرون بیایم با لبه بالا رونده مبدل اطلاعات رو لچ میکنه وبا لبه پایین رونده فیفو اونارو سیو میکنه مشگل چیه
                                شما با چه قطعه ای تقسیم فرکانس کردین ایا هنوز روی برد برده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X