اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اسیلوسکوپ

ابتدا دونستن چند پایه
    این حافظه میتونه توحالت انفرادی کار کنه یا تو حالت چند تایی و به همین دلیل چند پایه برای کنترل این وضعیتها داره
    XI و XO که در حالت چند حافظه باید به هم متصل بشن در حقیقت XO میاد و XI رو فعال میکنه وحافظه بعدی قابل استفاده میشه که من باهاش کار ندارم
    Wوقتی صفر بشه شروع به ثبت اطلاعات میشه و در این حالت FF صفره با یک شدن W میشه به حالت خوندن رفت با پر شدن نصف حافظه در لبه پایین رونده بعدی
    پایه HF صفر میشه ویعنی نصف حافطه پره وتا زمانی در این حالت میمونه که اختلاف نشانگر نوشتن و نشانگر خوندن کمتر یا برابر نصف حافظه باشه و بعد اون با رفتن به حالت خوندن ریست میشه
    با پر شدن کامل FF صفر میشه و جلوی W بسته میشه و دیگه اطلاعات قبول نمیکنه

XI در حالت تک منظوره به زمین متصله چنانکه عرض کردم یک شدن این پایه یعنی پر شدن حافظه قبلی

RS با صفر شدن این پایه تمام نشانگرها به نقطه شروع میرن ( خوندن یا نوشتن ) و تمام چایه ها غیر فعال میشن ( ورودی یا خروجی ) و با یک شدن این پایه حافظه اماده کاره نوشتن یا خوندن بدیهیه هر عملی از نقطه اغاز شروع میشه

با صفر شدن R اطلاعات اماده خوندنه و مادامیکه اختلافی بین نشانگر خوندن و نوشتن نباشه با لبه پایین رونده R پایه HF ریست میشه
    وبا صفر شدن W اطلاعات وارد حافظه میشه و با یک شدن این پایه اطلاعات ثبت میشه و اماده خوندنه

البته هریک از این تغییر وضعیت ها زمان لازم خودشو نیاز داره

برای مثال
    با اعمال پالس صفر شونده روی ریست RS برای قطعه انتخابی ما باید به مدت TRS که 40 نانوثانیست صبر بشه تا سیستم ریست بشه واز نقطه شروع پالس ریست TRSC صبر بشه تا قطعه اماده خوندن اطلاعات بشه که اونم همون 40 نانوست پس با ریست کردن قطعه پهنای پالس باید حداقل 40 نانوثانیه بشه

بایک شدن RS حافطه اماده کاره میشه روش نوشت یا خوند و در این حالت هردو عمل از نقطه صفر شروع میشه و با هر بار عمل یکی به نشانگر مربوطه اضافه میشه
    برای خوندن R صفر میشه و با گدشت زمانTA اطلاعات قابل خوندنه که برای این قطعه حداکثر 40 نانو و با یک شدن R این وضعیت تا 5 نانو ادامه داره و بعد خوندن غیر معتبره

برای نوشتن با صفر شدن W بعد از تاخیر TWPW - TDS اطلاعات اماده بار گزاری روی حافظست و با یک شدن W تا زمان TDH این حالت ادامه داره و بعد از این زمان باید TWR - TDH زمان سپری بشه تا اطلاعات از بین نره و بعد قدم بعدی

جناب black-8
    فکر نمیکنم بیشتر ایز این چیزی نیاز بشه چون ما با یک قطعه به صورت متوالی ابتدا باید حا فظه رو پر کنیم بعد هم به صورت متوالی تخلیه

بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام ممنون از توضیحات :applause: :applause:

من تنها نگرانیم در مورد adc وfifo زمان بندیشون بود
      این adc برای تبدیل به یه زمانی نیاز داره حدود 9 یا 16 نانو ثانیه( با توجه به لبه کلاک که پایین رونده یا بالا رونده باشه) یعنی اگه شما دیتکت کلاک رو برای آنالوگ به دیجیتال high to low تنظیم کنی (fifo فقط high to low دیتکت میکنه) پس تبدیل و نوشتن هم زمان میشن و احتمالا جز دری وری روی fifo چیز دیگه ای ذخیره نمیشه ! البته میتونی مثلا با یه نات تو کلاک اینا اختلاف فاز بندازی و قضیه رو دور بزنی ولی چه کاریه
      ما میایم مثل پیشینیان که همین کارو کردن کلاک adc رو low to high میذاریم ، W رو به خط کلاک adc وصل میکنیم، تامام هیچ تداخلی هم رخ نمیده(تازه زمان تبدیل تقریبا نصف اون حالته!) تو یه لبه تبدییل انجام میشه تو یه لبه نوشتن :wow:
      نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور

جناب black-8
      فکر نمیکنم بیشتر ایز این چیزی نیاز بشه چون ما با یک قطعه به صورت متوالی ابتدا باید حا فظه رو پر کنیم بعد هم به صورت متوالی تخلیه
      آره گفتم چیز خفنی نداره ولی من هنوز در مورد استفاده کردن از flag ها و پایه ی ریست شک دارم... ینی میدونی اگه بخوایم بیشتر دیجیتالش کنیم (ینی میدونیم چند بایت روی fifo هست چن بایت خوندیم و زمان بندی رو رو میکرو داریم) خوب خیلی نیازی نیس از پرچما استفاده کنیم ولی تو حالت آنالوگ به همه ی اینا نیاز داریم چون عملا هیچ کانتری برا ورودی نداریم

من فک میکنم هرچی کار روی میکرو کمتر باشه خیلی بهتره، سرعتم بالا تر میره. فک میکنم بهتر باشه با همون کنترل آنالوگ جلو بریم ینی مثل همین طرحی که داریم

پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

آقا fifo رو هم را انداختم کاملا manual ، راضیم ازش :applause:
        البته انقد سیم از این ور به اون ور رفته که دستمو نزدیک میکنم ledها یکی یکی روشن میشه

میرم برا برنامه ی تست اولیه :read:

فقط یه نکته که خیلی مهمه و تو دیتا شیت 7202 هم اول از همه گفته شده، ریست شدن fifo بعد از start up هس.
        نکته های ایمنی رو جدی بگیرید :mrgreen:

دیدگاه

ریست اولیه چیز مهمی نیست در ضمن ما اصلا با فلگ وغیره کاری نداریم
          ما فرکانس نمونه برداری رو روی 25 مگ تنظیم میکنیم با شروع لبه ( بالا یا پایین) با یک مدار تاخیر انداز 20 نانو ثانیه تاخیر میندازیم بعد اطلاعات رو با حافطه میخونیم
          بعد از برداشتن 1024 نمونه با فعال شدن پرچم FF کار نمونه برداری رو موقتا تعطیل میکنیم و با ریست کردن حافظه اطلاعات رو میخونیم و میبریم روی نمایشگر و حالا دوباره میریم حافظه رو ریست میکنیم و میریم نمونه برداری

دیدگاه

البته نیازی به تاخیر نیست چون اگر کلاک همزمان به مبدل و حافظه وارد بشه با تاخیری که جهت پایداری اطلاعات در ورودی حافظه ایجاد میشه خود به خود این تاخیر برای مبدل ایجاد میشه پس برای شروع کافیه حافطه ریست بشه و بعد با رشته 25 مگ شروع به نمونه برداری و همزمان دخیره سازی بشه
            ایا میشه با برد بورد امتحان کرد

دیدگاه

بالاخره کار دارم یا نداریم ؟ :rolleyes:

داریم !

به هرحال خودت میدونی هر جوری دوس داری برنامه بنویس

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور

ایا میشه با برد بورد امتحان کرد
              من که دارم میکنم، ولی نه تو 25مگا هرتز!

دیدگاه

خوب همون با کلاک دستی ببینین مثلا دو سطر اطلاعات رو دخیره کنین ببینیم روند درسته یانه

دیدگاه

ای بابا یه چی میگیا...
                  گفتم که را انداختمش! اگه مشکل داشت که خوب میگفتم ...
                  دارم یه برنامه کوچولو مینویسم ببرم رو lcd n96 ولی با arm یخورده اذیتم :redface:

دیدگاه

آقا من موفق به ساخت اولین تلویزیون تمام برفکی با lcd n96 شدم :wow: :applause: =))

ینی نویز موج میزنه ها ولی خوب روی 3 تا نصفی بردبرد با اینهمه سیم میشه پذیرفت :nice:

مرحله ی بعد تریگر :read:

ولی قبلش خواب I-)

دیدگاه

اقا تا ساعت 4 صبح نشستین تلویزیون درست کردین
                      من راهم دوره از این اسیلاتورهای موجود توی بازار چیزی سراغ دارین اگر دارین لطف کنین شماره فنی یا ابعاد وپایه هاشو بفرمایین

دیدگاه

سلام

اینو سرچ کن TO501
                        البته این نوع کریستالا دو نوع مستطیلی و مربعی داره... خلاصه حواست باشه

تو بازار به کریستال اسیلاتور معروفه

دیدگاه

من امروز دل به دریا زدم رفتم شهر
                          شما FIFO رو از کجا تهیه کردین به من گفتن 60000 تومن دیدم بیخیال اسکوپ بشم و برم یه دونه اماده بخرم ارزونتر در میاد
                          اما اسیلاتور 24 مگ خریدم رنجای دیگه گیرم نیومد
                          شما FIFO رو ازکجا تهیه کردین اگه اینقدر گرون باشه من وسعم نمیرسه و باید یه فکر دیگه بکنم

دیدگاه

آقای کشت پور به فروشگاه جوان یه سری بزنید فکر میکنم هردو را داشته باشه هم اسیلاتور 40 و هم FIFO

دیدگاه

سلام اقای گیلانی منطورتون خیابان جمهوریه
                              من FIFO /و پیدا کردم ولی خیلی گرونه شصت هزار تومن
                              میشه ادرسشو دقیقتر بفرمایین البته اگه قیمت عادلانست اگه این قیمتاست که اثلا قیدشو زدم وتوفکر یه روش دیگه ام

دیدگاه

بابا من شونصد دفه گفتم جوان داره! (چمهوری پاساژ عباسیان، یه خورده بالاتر از امجد)

من گرفتم دونه 3 تومن!

کیریستال اسیلاتور هم داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X