اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mmc با زبان c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mmc با زبان c

کسی نیود :eek:

دیدگاه

خیلی منذرت میخوام از دوستان عزیزم (احمد نعمتی)و (masoud70) من رو ببخشید. الان که دوست خوبم masoud70 پیغام خصوصی زدن درخواستتون رو دیدم.

عید قشنگمون رو به همه ی دوستان عزیز و با مرامم تبریک میگم امیدوارم سال پر برکتی رو در پیش داشته باشین.

نوشته اصلی توسط masoud70
      سلام حمید جان :job:
      ایا با میکرو میتونیم یه سری اطلاعات روی حافظه mmc با فرمت txt ذخیره کنیم مثلا اطلاعات یه سنسور دما :read:
      بله چرا نشه به راحتی امکان پذیره.

نوشته اصلی توسط masoud70
      سلام دوستان در مورد نوشتن یه فایل در مموری به این روش
      کد:
      res=f_write(&file,buffer,14,&nbytes)
      به متغییر بافر باید چطور مقدار داد مثلا یه مقدار دما
      منظورم اینکه در صورتی که مثلا این متغییر رو برابر متغییر دما میکنم فقط جای خالی ایجاد میشه
      متغییر buffer یه متغییر آرایه هست بنابراین اطلاعات دما هم میتونه میزان دماهایی باشه که طی محدوده ی زمانی مشخص تو این متغییر ذخیره شده و قراره که این اطلاعات در حافظه ی مموری ریخته بشه بنابراین کافیه اطلاعات دما تو این متغییر ریخته بشه و دستور f_write برای ریختن تو حافظه اجرا بشه.اون مقدار 14 هم میزان بایتی هست که میخوایم تو حافظه نوشته بشه .

نوشته اصلی توسط احمد نعمتی
      اگه وقت داری یه لطفی کن و در مورد خوندن فرمتهای تصویری وصوتی هم یه توضیح بده
      چشم انشاء الله اگه خدا بخواد و فرصتی پیدا کنم ،

یه آموزش نسبتا کامل در مورد خوندن، نوشتن و پردازش فرمتهای تصویری ، صوتی ، و متنی میذارم اما از اونجایی که میدونید برای کار با تصاویر نیاز به یه lcd گرافیکی هست نظر خودم هست که در کنار آموزش کار با کتابخونه ی mmc تو کدویژن ، یه آموزشی هم برای کار با کتابخونه ی lcd گرافیکی که از
      نسخه ی 2.5.3 به جمع کتابخونه های ارزشمند کدویژن اضافه شده بذارم.
      کتابخونه ی lcd گرافیکی کدویژن فوق العاده کامله و همه ی چیپ های این نوع lcd رو ساپورت میکنه کار کردن با این کتابخونه واقعا لذت بخشه و هیچ گونه کاستی نداره به علاوه امکان اضافه کردن هر فونت دلخواه (حتی فونت های فارسی) به راحتی امکان پذیره.

حالا سوالی که برام پیش اومده اینکه آموزش تحت عنوان آشنایی با فرمتهای صوتی ، تصویری ، متنی باشه
      یا اینکه در قالب یه پروژه ی کامل مثل اعلام مقدار ساعت ، تاریخ ، دما به صورت گویا و نمایش اون روی lcd گرافیگی باشه؟؟

از دوستان علاقمند خواهشمندم نظرات خودشون رو در رابطه با ایجاد یه آموزش کامل در مورد این دو کتابخونه ی ارزشمند کدویژن بگن تا در کیفیت هر چه بیشتر اون موثر واقع بشه.

در صورتی که دوستان نظراتشون رو از من دریغ بفرماییند نشون دهنده ی این هست که کسی نیاز به این آموزش نداره بنابراین منم وقتمو بی جهت برا این کار تلف نمیکنم.
      [glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
      [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدجان
        خیلی منذرت میخوام از دوستان عزیزم (احمد نعمتی)و (masoud70) من رو ببخشید. الان که دوست خوبم masoud70 پیغام خصوصی زدن درخواستتون رو دیدم.

عید قشنگمون رو به همه ی دوستان عزیز و با مرامم تبریک میگم امیدوارم سال پر برکتی رو در پیش داشته باشین.

بله چرا نشه به راحتی امکان پذیره.

متغییر buffer یه متغییر آرایه هست بنابراین اطلاعات دما هم میتونه میزان دماهایی باشه که طی محدوده ی زمانی مشخص تو این متغییر ذخیره شده و قراره که این اطلاعات در حافظه ی مموری ریخته بشه بنابراین کافیه اطلاعات دما تو این متغییر ریخته بشه و دستور f_write برای ریختن تو حافظه اجرا بشه.اون مقدار 14 هم میزان بایتی هست که میخوایم تو حافظه نوشته بشه .

چشم انشاء الله اگه خدا بخواد و فرصتی پیدا کنم ،

یه آموزش نسبتا کامل در مورد خوندن، نوشتن و پردازش فرمتهای تصویری ، صوتی ، و متنی میذارم اما از اونجایی که میدونید برای کار با تصاویر نیاز به یه lcd گرافیکی هست نظر خودم هست که در کنار آموزش کار با کتابخونه ی mmc تو کدویژن ، یه آموزشی هم برای کار با کتابخونه ی lcd گرافیکی که از
        نسخه ی 2.5.3 به جمع کتابخونه های ارزشمند کدویژن اضافه شده بذارم.
        کتابخونه ی lcd گرافیکی کدویژن فوق العاده کامله و همه ی چیپ های این نوع lcd رو ساپورت میکنه کار کردن با این کتابخونه واقعا لذت بخشه و هیچ گونه کاستی نداره به علاوه امکان اضافه کردن هر فونت دلخواه (حتی فونت های فارسی) به راحتی امکان پذیره.

حالا سوالی که برام پیش اومده اینکه آموزش تحت عنوان آشنایی با فرمتهای صوتی ، تصویری ، متنی باشه
        یا اینکه در قالب یه پروژه ی کامل مثل اعلام مقدار ساعت ، تاریخ ، دما به صورت گویا و نمایش اون روی lcd گرافیگی باشه؟؟

از دوستان علاقمند خواهشمندم نظرات خودشون رو در رابطه با ایجاد یه آموزش کامل در مورد این دو کتابخونه ی ارزشمند کدویژن بگن تا در کیفیت هر چه بیشتر اون موثر واقع بشه.

در صورتی که دوستان نظراتشون رو از من دریغ بفرماییند نشون دهنده ی این هست که کسی نیاز به این آموزش نداره بنابراین منم وقتمو بی جهت برا این کار تلف نمیکنم.
        حمید جان خیلی ارادت داریم
        نظر من اینکه جدا جدا به این موضوعاتی که اشاره کردید بپردازید . و در اخر یه مثال مثلا از هر دو بگذارید
        در ضمن پست های شما شاید الان مورد استقبال قرار نگیره که بعید میدونم :eek: چون همیشه مطلب خوب و مفید خواهان داره و اگر دوستان کم لطفی کردند منظور این نیست که شما داری وقتت رو تلف میکنیاصلا اینطوری فکر نکنید
        شاید یکی یه زمان دیگه ای به این مطلب احتیاج داشته باشه والان به کارش نیاد پس شما مصمم باش !

دوست عزیز در مورد سوالم این طوری عمل میکنم متعییر t دمایی رو از بیرون میخونه را داخل این متغییر میریزه
        buffer[u]=t;
        که u متغییری است که مقدارش از صفر تا ....
        اضافه می شود حالا به جای اینکه عدد در این متغییر بافر ذخیره شود فاصله چاپ می کند( یعنی فضا را اشغال میکند و رایت می شود ولی فقط فاصله )دلیل چیست!

دیدگاه

با سلام
          باتشکر فراوان از استاد
          اگه این کاری که شما گفتید انجام بشه طرفدار بسیاری پیدا خواهد کرد
          حالا اگه نظر این حقیر را بخواهید در مورد شروع
          به نظر یک پروژه همراه با توضیحاتش باشه خیلی عالیه
          شاید یکم گستاخی باشه ولِیــــ این نظر منه چون خوذم با این روش یادگیریم عالیه (برای مثال کتاب اقای بادامی)
          انشالله که بقیه دوستان هم با من هم نظر باشن و اگر نیستن پیشنهادشون رو بگن البته اگر که استاد قبول بکنن
          بازم بابت پستای کاملتون و بابیان ساده ممنونم
          موفق باشین
          زندگی یه محیط برنامه نویسیه که خودمون برنامشو مینویسیم
          و هر لحظه امکان فشار روی کلیک run هست
          پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
          الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

سلام به همه و مخصوصا به آقا حمید !
            حرکت خیلی خیلی خوبیه !!! :wow:
            جسارتا پیشنهاد من اینه که اگه بشه اول از نمایش عکس شروع کنیم !!! و باز اگه ممکنه روی LCD N96 متمرکز بشیم خیلی بهتره ! :job:
            البته میدونم در این مورد تو فروم خیلی مطلب هست و خیلی از اساتید زحمت کشیدن ولی اگه بشه یه جا به طور منسجم بحث بشه حتما نتیجه بهتری داره ! چون اگه دقت کنین این آموزش ها خیلی مسیر مستقیمی رو طی نکرده ( البته شاید من کج خوندم :mrgreen: ) و لازمه یه جا کاملا کالبد شکافی بشه! اگه این کار رو بکنین خیلی ممنون میشم!!!
            من که مشتاقانه منتظرم !!! :nice:
            یا علی
            در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
            اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

سلام حمید جان
              به نظر من اگه آموزش با مثال عملی باشه خیلی بهتره :job:
              یعنی در قالب یه پروژه باشه خیلی عالی میشه
              ممنون

دیدگاه

مرسی حمید جان بابت فایل ها. یه توضیحی راجع به ساخت ایمج میدی؟ من نمیتونم فایلی که پروتیوس بتونه باز کنه رو بسازم.منظورم با برنامه win image هست.
                [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

تشکر میکنیم پیشاپیش!(مفت باشه ک... باشه :mrgreen

دیدگاه

خیلی مرسی از نظرات دوستان خوبم امیدوارم هر چه زود تر وقت پیدا کنم تا کاملش کنم.

نوشته اصلی توسط یه بنده حقیر

جسارتا پیشنهاد من اینه که اگه بشه اول از نمایش عکس شروع کنیم !!! و باز اگه ممکنه روی LCD N96 متمرکز بشیم خیلی بهتره !
                    خیلی ممنون از پیشنهادتون .دوست من اگه توجه کرده باشین هدف آموزش کتابخونه ی ارزشمند lcd گرافیکی کدویژن هست نه این که بخوایم یه lcd رنگی راه اندازی کنیم. اما پیشنهاد خوبیه انشاء الله برا فاز دومش میتونیم تصاویر رنگی رو از mmc بخونیم و رو این lcd رنگیا نشون بدیم.

صد البته آموزش اگه به صورت تشریح یه پروژه کامل باشه یاد گیری اون راحت تر و بهتره ، اما باید اینو توجه داشته باشیم که مشکل ما ایرانیا اینه که هیچ موقع نمیخوایم مطالب رو به صورت مفهومی و از پایه یاد بگیریم مشخصه که اگه ما یه مطلب رو به درستی یاد بگیریم و درکش کنیم دیگه اون موقع انجام دادن هر پروژه ای برامون خیلی راحت تر میشه اما اگه بخوایم از طریق تشریح پروژه ی دیگران یه چیزی رو یاد بگیرم مدام برامون سوال پیش میاد که چرا مثلا طرف اینجا این کار رو انجام داده. اگه من کار کردن با اینا رو یاد گرفتم به این خاطر بود که کاری به برنامه کسی نداشتم خودم هلپ کدویژن رو ترجمه کردم و به راحتی یادش گرفتم نیازیم به پروژه کسی دیگه ای نبود.

با این حال اگه دوستان نظری دیگه ای دارن بفرماییند تا از همین حالا در اون تاثیر بدم بازم ممنون از محبتتون.

[glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
                    [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

درود بر شما حمید جان پیرو حرف شما که کاملا صحیحه در مورد ایرانیا :nice:
                      ولی باید بگم پایه این اموزش یه تایپیک هستش در همین انجمن http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55074.0
                      نظر بنده اینکه شما بیاین از مبحثهای این تایپک مثال های کاربردی بزنید تا من و دوستان کاربردهای این دستور ها را بهتر متوجه شویم :read:
                      با تشکر از شما :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud70
                        درود بر شما حمید جان پیرو حرف شما که کاملا صحیحه در مورد ایرانیا :nice:
                        ولی باید بگم پایه این اموزش یه تایپیک هستش در همین انجمن http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55074.0
                        نظر بنده اینکه شما بیاین از مبحثهای این تایپک مثال های کاربردی بزنید تا من و دوستان کاربردهای این دستور ها را بهتر متوجه شویم :read:
                        با تشکر از شما :job:
                        سلام آقا مسعود
                        اون تاپیکی که شما به اون اشاره کردید رو من خوندم
                        آقای اسدی (polestar)زحمت کشیدن وچند تا از دستوران کتابخانه ff.h رو توضیح دادن ولی تعداد زیادی از توابع رو نگفتند و اگه دقت کرده باشید اون تاپیک نیمه کاره رها شده حالا من از حمید جان خواهش دارم که اول مابقی اون توابع رو توضیح بدن(یعنی بیس کار) وبعد ازاون بیان ترکیب توابع رو آموزش بدن (یعنی یک تابع برای سرچ کردن فایل در mmc)و.... :agree:

دیدگاه

درود بر شما
                          من هم با نظر شما کاملا موافقم

دیدگاه

حمید جان ما منتظریم :job:
                            کی شروع میکنی ؟

دیدگاه

یه سوالی درباره همین کتابخونه ff.h دارم
                              یه مشکلی که داره سنگین بودن اجرای دستوراتش هست(البته به نظر من) که مثلا تو بعضی جاها خودشو نشون میده

بعنوان مثال تو یه تابلویی led که درست کردم از همین کتابخونه استفاده کردم
                              برای خوندن دیتا از mmc خیلی زمان میبره و باعث چشمک زدن تابلو میشه

من فقط از همین دو تا دستور f_lseek و f_read برای نمایش هر فریم استفاده میکنم

کد:
                               if ((res=f_lseek(&file,n_frame))==FR_OK)
                                 ("File lseek \r");

else { error(res);
                                  goto step_2;
                                   } 

if ((res=f_read(&file,buffer_MMC,n_byte_read,&nbytes))==FR_OK)
                                  ("Reading Data \r"); 

else { error(res);
                                    goto step_2;
                                    }
                              حمید جان راه حلی برای این موضوع وجود داره؟
                              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

ما نمیدونستیم تو این سایت همشهری هم داریم که حمید جان پیداش شد

آقا مجید داخل پیغام خصوصی که راه حلش رو گفتم .

راستی سایت اصلی همین کتابخونه یک نسخه ی سبک و کم حجم هم ارائه داده ، اگه وقت داری یک تست هم با اون بکم ببین سرعت اون چطوره.

موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X