اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کنترل فاز با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کنترل فاز با avr

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
    ؛در مورد عملکرد این قطعه، نقطه ی ابهامی براتون وجود داره؟
    میشه اپتوکوپلر آنالوگ را یه توضیح کامل از نحوه کار کردنش بهم بدید که متوجه شم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید باقری
      سلام
      بعد از مدتها و دوباره ادامه بحث
      در مورد اپتو کوپلر های آنالوگ که من چیزی دستگیرم نشد و تو ایران هم بهتره بگم گیر نمیاد
      اما اپتو های معمولی از یک ال ای دی و یک فتو دیود یا فتو ترانزیستور تشکیل شدن وقتی ال ای دی روشن باشه یک وقتی خاموش باشه صفر ومقدار را نمی سنجه با سرعت بالا پالس ها را می شماره اینجا بدرد ما نمی خوره
      سلام
      خوشحالم که بعد از یه مدت دوباره این تاپیک راه افتاد
      دوست عزیز این اپتوکوپلر ها که ما در مدار در نظر گرفتیم برای سنجیدن مقدار ولتاژ نیست .فقط یرای اندازه گیری اخطلاف فاز و فهمیدن توالی فاز ها هست .سنجش ولتاژ کار واحد adc هست که خودش یه بخش مجزا هست و ربطی به اندازه گیری توالی فاز نداره
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

عملکرد اپتوکوپلر آنالوگ به این صورت هست که با توجه به شدت جریان عبوری از LED داخلی (فرستنده) اپتوکوپلر؛ گیرنده ی داخلی میزان هدایتش تغییر میکنه در نتیجه مقدار جریان عبوری تغییر میکنه.پس واضحه که ولتاژ خروجی هم تغییر میکنه.اگه باز هم واضح نبود، بگین تا یه عکس بذارم.

دیدگاه

بله آقای مستقیمی واضح بود اما اگه عکس بزارین مطلبتون پر بار تر میشه در ضمن میشه خواهش کنم چند تا شماره از این قطعه که تو ایران گیر میاد برامون بزارید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
            اگه باز هم واضح نبود، بگین تا یه عکس بذارم.
            نیکی و پرسش ؟

دیدگاه

سلام.بابت تاخیر معذرت.بر اثر یه کم دقتی ویندوزم رفت... :cry2: کلی فایل به درد بخور دانلود کرده بودم اما فرصت نشده بود مرتب بکنم اون فایل ها رو... :cry2:
              از دیروز هم اینترنت قطع شده بود. :angry:
              به هر حال،بگذریم.
              فقط خواستم در جریان باشین که پیگیر تاپیک هستم.برنامه ها رو هنوز کامل نصب نکردم.در اولین فرصت عکسی مرتبط با این مورد قرار میدم.
              این عکس رو ببینین،قسمت پ امپ رو در نظر نگیرین.مشابه همین مدار رو میبندیم و از خروجی کلکتور میدیم به ADC

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، یه پیشنهاد داشتم براتون.
                اگه میخواید حتما ورودی ولتاژو نسبت به زمین میکرو ایزوله کنید میتونید از یه تقسیم ولتاژ خازنی در اولیه یه ترانس با هسته فریت کوچک ، استفاده کنی . فقط نکته ایی که باید رعایت کنی اینه که مقدار امپدانس حاصل شده از خازن ها با امپدانس سلف ، خنثی بشه . چون اختلاف فازی که به خاطر وجود قطب های مختلف ، ایجادمیشه روی محاسبه زاویه بین ولتاژ و جریان و متعاقبا ضریب توان و توان های اکتیو و راکتیو ، تاثیر میذاره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msf
                  اگه میخواید حتما ورودی ولتاژو نسبت به زمین میکرو ایزوله کنید میتونید از یه تقسیم ولتاژ خازنی در اولیه یه ترانس با هسته فریت کوچک ، استفاده کنی . فقط نکته ایی که باید رعایت کنی اینه که مقدار امپدانس حاصل شده از خازن ها با امپدانس سلف ، خنثی بشه . چون اختلاف فازی که به خاطر وجود قطب های مختلف ، ایجادمیشه روی محاسبه زاویه بین ولتاژ و جریان و متعاقبا ضریب توان و توان های اکتیو و راکتیو ، تاثیر میذاره.
                  دوست عزیز مداری چیزی داری برامون بزار ممنون می شیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msf
                    کار جالبیه
                    تقریباً مثل CVT های قدرته یک چیزی توی این تیپ:

اگه تاحالا ساختید لطفاً در موردش توضیح بدید
                    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami

اگه تاحالا ساختید لطفاً در موردش توضیح بدید
                      راستش تا اینجا خوب پیش رفتیم ولی آخر کار دیگه دست به چار نشدیم یعنی وقت نکردیم ببخشید

دیدگاه

سلام این تاپیک خوبیه کسی این کنترل فاز را نساخته اگه امکانش برای حرفه ای ها هست بسازیدش لطفا

دیدگاه

سلام
                          این تاپیک رو خودنم خیلی جالبه :wow:
                          راستش یه سال پیش من برا یکی برنامه نویسی کردم با تایمر
                          روش کار به این صورت هست که هر سه ولتاژ در حالت عادی 380 ولت و از هم 120 درجه اختلاف فاز دارند ولی وقتی یکی از این ولتاژ ها کاهش پیدا کنه این اختلاف فاز تغییر میکنه که باعث قطع خروجی سه فاز میشه در صورت برعکس کردن هم چک می کنه و اگر یکی از از فازها مثلا r به جای s وصل بشه بازم خروجی رو قطع میکنه البته عملی تستش نکردم اینو با avr مگا 8 و بسکام درست کردم البته شاید عملا کار نکنه خودتون می دونید که تئوری و عملی 180 درجه اختلاف فاز دارند یعنی بیشتر از این سه فازه اختلاف داره :rolleyes:
                          برا اونی که برنامش رو نوشتم دیگه ندیدمش تا تستش کنم :angry:
                          راستش خودمم می ترسم برم طرف سه فاز :mrgreen:
                          من بلد نیستم تازه واردم این فایلو کجا پلود کنم شاید به دردتون خورد برا پلود باید یه هاست داشته باشم؟
                          با تشکر از شما
                          من یکم دیر وقت آنلاین میشم ولی اگه خواستین جوابتون رو میدم :nice:
                          برد جوجه کشی:
                          مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                          این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                          برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

مرسی از نظر خوبت ممنون
                            راستش اگه این فایل را برامون بزارید ممنون می شم کمک بزرگی کردید

دیدگاه

سلام
                              من اینو می زارم شاید به دردتون بخوره
                              ولی یکمی بهم وقت بدین یه توضیح کوتاهی رو بدم که همراه اون دانلود کنید

اضافه شده در تاریخ :
                              سلام همانطور که قول دادم می تونید از لینک زیر دانلود کنید :nice:
                              http://uplod.ir/mvshxqbph5r3/control...mega_8.rar.htm
                              نظراتتون رو بگین که عملی هست یا نه :bye

اضافه شده در تاریخ :
                              قبل از باز کردن پروتیوس pdf را مطالعه کنید :wow:
                              http://uplod.ir/mvshxqbph5r3/control_faz_ba_atmega_8.rar.htm
                              برد جوجه کشی:
                              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

مرسی عزیز انشالله با دوستان روش کار می کنیم و نتیجه همین جا ثبت میشه البته شما هم باید کمک کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X