اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط hamedtaran
    به نظر راه اندازی MCP4131 یکم سخت میاد، چون با SPI وصل میشه و هیچ توضیح خاصی نتونستم پیدا کنم ازش جز چنتا سوال که توی تاپیکها پرسیده شده :angry:
    قا نوع ساده ترش هم هست من تا حالا توسایت عکس نذاشتم نمیدونم چطور میزارن وگرنه نوع ساده تر ش را واست میذاشتم :angry:
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

راه اندازی pwm سخته به نظرتون؟ oo:
      ولی اگه این کارو بکنیم، میتونیم حجم مدارو به مقدار قابل توجهی کاهش بدیم، بجای اینهمه مقاومت و خازن و ترانزیستور و اپتوکوپلر و...، یه مقاومت سری و یه خازن میخواد، همین. تازه هزینشم کم میشه :rolleyes:
      ایجاد pwm اصلا سخت نیست .فقط مثله اینجاست که شما اون pwm رو با لحضه عبور از صفر هماهنگ کنی .و اگه نخوای از مدار تشخیص عبور از صفر استفاده کنی و بخوای pwm رو همینجوری به گیت تریاک بدی باز هم کار میکنه ولی درست کار نمیکنه و به بار و یا تریاک صدمه میزنه .برای درک بهتر منظور من باید یه اسیلوسکپ داشته باشی و خروجی تریاک رو با مدار خودت ببینی تا متوجه بشی .در روشی که از مدار تشخیص عبور از صفر استفاده میشه درواقع ما منتظر میشیم تا تریاک خاموش بشه و بعد دوباره بعد از گذشت زمانی که اونو خودمون مشخص میکنیم به گیت فرمان میدیم تا روشن بشه و به این طریق با کنترل زاویه اتش تریاک .جریان خروجی رو کنترل میکنیم .ولی در مودار شما اگه لحظه عبور از صفر رو تشخیص ندیم و کلاک به صورت مداوم به گیت بدیم .این کلاک بعضی مواقع درست در زمانی که باید گیت رو تحریک میکنیم و بعضی مواقع زمانی که در نقطه صفر هست گیت رو تحریک میکنه واین باعث میشه تریاک در اون نیم سیکل روشن بمونه و این شرایط میتونه به بار یا به تریاک صدمه بزنه .اینکه بیای فرکانس pwm رو با فرکانس برق شهر دقیقا برابر کنی هم دردی رو دوا نمیکنه چون نه فرکانس برق شهر ثابت هست و نه فرکانس pwm خروجی .بخصوص که میخای کم و زیادش کنی که در این صورت موقع کم و زیاد کردن فرکانس pwm تا حدودی فرق میکنه
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

فک کنم اگه اینطوری پالس ب گیت بدیم بهتر باشه...خودم هم الان دارم رو این پروژه کار میکنم....
        اولی خروجی PWM هستش...در حالت Inverting Mode
        دومی هم از تایمر 2 استفاده کردم و پالس 200میکرو ثانیه ای رو باهاش تولید کردم...
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
          فک کنم اگه اینطوری پالس ب گیت بدیم بهتر باشه...خودم هم الان دارم رو این پروژه کار میکنم....
          اولی خروجی PWM هستش...در حالت Inverting Mode
          دومی هم از تایمر 2 استفاده کردم و پالس 200میکرو ثانیه ای رو باهاش تولید کردم...
          اگه شما هم میخای مدار تشخیص عبور از صفر رو حذف کنی باید یهت بگم این روش زیاد مطمعن نیست چون اگه این پالس ها رو حتی با میکرو بصورت خیلی دقیق هم تولید کنید باز هم زمان خاموشی تریاک به علت استفاده از کوموتاسیون خودی به فرکانس برق شهر وابسته هست که اونم بین 48 تا 52 هرتز در نوسان هست و این اخطلاف کل محاسبات شما رو به هم میزنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
            ایجاد pwm اصلا سخت نیست .فقط مثله اینجاست که شما اون pwm رو با لحضه عبور از صفر هماهنگ کنی .و اگه نخوای از مدار تشخیص عبور از صفر استفاده کنی و بخوای pwm رو همینجوری به گیت تریاک بدی باز هم کار میکنه ولی درست کار نمیکنه و به بار و یا تریاک صدمه میزنه .برای درک بهتر منظور من باید یه اسیلوسکپ داشته باشی و خروجی تریاک رو با مدار خودت ببینی تا متوجه بشی .در روشی که از مدار تشخیص عبور از صفر استفاده میشه درواقع ما منتظر میشیم تا تریاک خاموش بشه و بعد دوباره بعد از گذشت زمانی که اونو خودمون مشخص میکنیم به گیت فرمان میدیم تا روشن بشه و به این طریق با کنترل زاویه اتش تریاک .جریان خروجی رو کنترل میکنیم .ولی در مودار شما اگه لحظه عبور از صفر رو تشخیص ندیم و کلاک به صورت مداوم به گیت بدیم .این کلاک بعضی مواقع درست در زمانی که باید گیت رو تحریک میکنیم و بعضی مواقع زمانی که در نقطه صفر هست گیت رو تحریک میکنه واین باعث میشه تریاک در اون نیم سیکل روشن بمونه و این شرایط میتونه به بار یا به تریاک صدمه بزنه .اینکه بیای فرکانس pwm رو با فرکانس برق شهر دقیقا برابر کنی هم دردی رو دوا نمیکنه چون نه فرکانس برق شهر ثابت هست و نه فرکانس pwm خروجی .بخصوص که میخای کم و زیادش کنی که در این صورت موقع کم و زیاد کردن فرکانس pwm تا حدودی فرق میکنه
            اولا همه اینایی که شما میگینو میدونم عزیز :eek: میدونم که باید تایمر توی لحظه صفر برق، شروع کنه به شمارش و باید خروجی تایمر دقیقا با برق هماهنگ باشه و ...
            شما پست قبلی منو دقیق نخوندین، منظورم اینه که بجای استفاده از zerro crossing از تبدیل pwm به ولتاژ معادل استفاده کنیم، همون کاری که توی دیمر آنالوگ انجام میشه، دیمر معمولی که مدار تشخیص عبور از صفرو بصورت جدا نداره، درسته؟ فقط با ولتاژهای مختلفی که به خازن اعمال میشه، زمانی که طول میکشه اون خازن به ولتاژ شکست دیاک برسه متفاوته و این عمل باعث میشه که ولتاژ خروجی تغییر پیدا کنه، حالا ما میخوایم ولتاژی که خروجی پتانسیومتره (توی آنالوگ) رو خودمون با میکرو تولید کنیم :rolleyes: بوسیله خروجی تایمر (PWM) که با یه فیلتر میشه این کارو کرد وبعد به خازنی که به دیاک وصله اعمال کنیم.منظورم همون پتانسیو متری هست که تویه دیمر انالوگ هست همین. :NO:
            انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

شما پست قبلی منو دقیق نخوندین، منظورم اینه که بجای استفاده از zerro crossing از تبدیل pwm به ولتاژ استفاده کنیم، که با یه فیلتر میشه این کارو کرد، بعدش بجای اینکه از پتانسیومتر استفاده کنیم از pwmکه از قبل به ولتاژ معادل تبدیل شده استفاده کنیم .منظورم همون پتانسیو متری هست که تویه دیمر انالوگ هست همین. :NO:
              اقا بازم میگم از پتانسیومتر دیجیتال استفاده کنید
              دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
              بانک اطلاعاتی سنسورها
              ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
              تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
              [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1hoshmand
                اقا بازم میگم از پتانسیومتر دیجیتال استفاده کنید
                این پتانسیومتر دیجیتال مشکلاتیم داره، اولا، حداقل رنجی که ما میخوایم 470 اهمه که این پتانسیومتر بیشتر از 100اهم نداره، دوما جریان خروجی خوبی نداره :agree:

دیدگاه

اگه شما هم میخای مدار تشخیص عبور از صفر رو حذف کنی باید یهت بگم این روش زیاد مطمعن نیست چون اگه این پالس ها رو حتی با میکرو بصورت خیلی دقیق هم تولید کنید باز هم زمان خاموشی تریاک به علت استفاده از کوموتاسیون خودی به فرکانس برق شهر وابسته هست که اونم بین 48 تا 52 هرتز در نوسان هست و این اخطلاف کل محاسبات شما رو به هم میزنه
                  دوست عزیز اون مدار Zero Crossing که یه چیز واجبه...تو پست قبلی هم گفتم این موضوع رو.....حتی اگه فرکانس برق شهر 50هرتز فیکس بمونه باز هم معلوم نیست ک وقتی مدار روشن میشه با برق شهر سنکرون میشه یا نه!
                  این تصویری ک من گذاشتم واسه اینه که یک پالس سوزنی تولید کنیم...(تریاک ، تریستور ، SCR ) اینا همه بهتره ک با پالس سوزنی تحریک بشن...

www.intelart.ir

دیدگاه

شما پست قبلی منو دقیق نخوندین، منظورم اینه که بجای استفاده از zerro crossing از تبدیل pwm به ولتاژ استفاده کنیم، که با یه فیلتر میشه این کارو کرد، بعدش بجای اینکه از پتانسیومتر استفاده کنیم از pwmکه از قبل به ولتاژ معادل تبدیل شده استفاده کنیم .منظورم همون پتانسیو متری هست که تویه دیمر انالوگ هست همین. :NO:
                    اینم مطمعن نیستم درست باشه یا کار کنه باید مدار یه دیمر انالوگ رو خوب برسی کنیم بعد .ولی فکر کنم روی این پتانسیومتری که در دیمر های انالوگ هست حدود پنجاه ولت باشه.البته مطمعن نستم باید برسی کنیم

دیدگاه

این پتانسیومتر دیجیتال مشکلاتیم داره، اولا، حداقل رنجی که ما میخوایم 470 اهمه که این پتانسیومتر بیشتر از 100اهم نداره، دوما جریان خروجی خوبی نداره :agree:
                      آقایون استفاده از فیلتر اصلا کار درستی نیست!...هدف ما از استفاده از Zero Crossing و Triac اینه که مبتونیم یک ولتاژ AC خروجی با مقدار RMS دلخواه و متغیر داشته باشیم...حالا اگه شما خروجی PWM رو بدی به فیلتر یک ولتاژ DC تولید میشه!اون وقت چطوری میخای وسایلی که با برق متناوب کار میکنند رو به این دیمر وصل کنی؟؟؟ :job:

www.intelart.ir

دیدگاه

دوست عزیز اون مدار Zero Crossing که یه چیز واجبه...تو پست قبلی هم گفتم این موضوع رو.....حتی اگه فرکانس برق شهر 50هرتز فیکس بمونه باز هم معلوم نیست ک وقتی مدار روشن میشه با برق شهر سنکرون میشه یا نه!
                        این تصویری ک من گذاشتم واسه اینه که یک پالس سوزنی تولید کنیم...(تریاک ، تریستور ، SCR ) اینا همه بهتره ک با پالس سوزنی تحریک بشن...
                        خب اگه شما از مدار تشخیص استفاده کردی و اون پالس رو با تایمر درست کردی که دیگه دعوا نداره مدار شما میشه یه چیزی تو مایهای همون مدار دیمر دیجیتالی خودمون.فقط پالسی که میدی به گیت عرضش خیلی کم هست و یا به قول خودت سوزنی هست .دیگه چرا میزنی؟؟؟؟!!!!

دیدگاه

آقایون استفاده از فیلتر اصلا کار درستی نیست!...هدف ما از استفاده از Zero Crossing و Triac اینه که مبتونیم یک ولتاژ AC خروجی با مقدار RMS دلخواه و متغیر داشته باشیم...حالا اگه شما خروجی PWM رو بدی به فیلتر یک ولتاژ DC تولید میشه!اون وقت چطوری میخای وسایلی که با برق متناوب کار میکنند رو به این دیمر وصل کنی؟؟؟ :job:
                          شما هم که کلا تو باغ نیستی داداش

دیدگاه

خب اگه شما از مدار تشخیص استفاده کردی و اون پالس رو با تایمر درست کردی که دیگه دعوا نداره مدار شما میشه یه چیزی تو مایهای همون مدار دیمر دیجیتالی خودمون.فقط پالسی که میدی به گیت عرضش خیلی کم هست و یا به قول خودت سوزنی هست .دیگه چرا میزنی؟؟؟؟!!!!
                            زدن؟اختیار داری داداش....استاد مایی... :redface:

www.intelart.ir

دیدگاه

شما هم که کلا تو باغ نیستی داداش
                              شایدم نیستم!!!

www.intelart.ir

دیدگاه

منظورم این بود: :agree:

اگه بتونیم از این بجای ولوم استفاده کنیم، فک کنم بشه، اگه ولتاژ شکست دیاک زیاد باشه به نظرتون چیکار میشه کرد؟ یا چی میشه جاش گذاشت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X