نوشته اصلی توسط esmaeil57
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راه اندازی ماژول df player mini با بسکام و avr
Collapse
X
-
پاسخ : راه اندازی ماژول df player mini با بسکام و avr
ممنون تست کردم حق باشماست . فکر کنم با این کارم راه بیوفته
-
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست هادوستان الان بنده اگر بخوام با این ماژول یک عدد رو که دریافت کردم پخش کنم چکار باید بکنم؟ مانند سیستم نوبت دهی بانک . میدونم باید طبق جدول ارزش مکانی که کلاس دوم دبستان خوندیم باید یه بار اعداد یک تا نه رو به صورت صوتی ظبط کنیم جدا جدا -بعد دهتایی هارو جداجدا وبعد صدتایی هایی هارو و ... حالا مشکل بنده اینجا ست که از کجا بدونم این ماژول فلان ترک رو پخش کرد وتموم شد؟؟ چون بلافاصله میخوام بعد پایان این ترک یه ترک جدید رو پخش کنم ترکی هست 20 ثانیه یا یکیش یه جمله داره که 1 دقیقه مدتشه مثل اعلام طبقه آسانسور
ممنون میشم اگر تجربه ای دارید بفرمایید
این که زحمت زیادی نمیخواد!! پایه BUSY در ماژول واسه همین کاره. وقتی صوت متوقف هست این پایه یک میشه و زمانی که در حال پخش صدا میباشد صفر میشه. شما باید توی برنامه از این پایه استفاده کنید و صبر کنید تا این پایه یک بشه و سپس صوت بعدی رو پخش کنید.
موفق باشید
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
بنده با دستور inkey تونستم دریافت داشته باشم همون طوری که شما فرمودی به محض شروع شدن آهنگ اینا رو دریافت میکنم 239 ; 225 ; 126
بعد تموام شدن آهنگ چیزی دریافت نمیشه که بدونم کی اهنگ تموم شد.
یک دیدگاه بنویسید:
-
ببینید این ماژول هم میتونه دستور رو از میکرو بخونه و هم میتونه کاری رو که کرد برای میکرو بفرسته.نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست هادوستان الان بنده اگر بخوام با این ماژول یک عدد رو که دریافت کردم پخش کنم چکار باید بکنم؟ مانند سیستم نوبت دهی بانک . میدونم باید طبق جدول ارزش مکانی که کلاس دوم دبستان خوندیم باید یه بار اعداد یک تا نه رو به صورت صوتی ظبط کنیم جدا جدا -بعد دهتایی هارو جداجدا وبعد صدتایی هایی هارو و ... حالا مشکل بنده اینجا ست که از کجا بدونم این ماژول فلان ترک رو پخش کرد وتموم شد؟؟ چون بلافاصله میخوام بعد پایان این ترک یه ترک جدید رو پخش کنم ترکی هست 20 ثانیه یا یکیش یه جمله داره که 1 دقیقه مدتشه مثل اعلام طبقه آسانسور
مثلا من خودم چون این بحث برام جالب بود از طرف ماژول هم کارایی که میکرد رو با میکرو میخوندم.
مثل خارج یا ورود فلش دیسک.
استوپ خوردن آهنگ . یا تموم شدن موزیک . همشو میفرسته ماژول.تو دیتا شیت هم هست. نیاز به فعال کردن جایی از ماژول نیست. خود ماژول همشو در حالت عادی میفرسته و شما باید فقط بخونید از طرف میکرو.
ببین همین دستوری که برای خوندن آهنگ میدین چندتا میفرستی اعداد رو . اونم همین مقدار اعداد رو برای شما میفرسته . با همین نظم. بایت به بایت میفرسته. شما باید از وقفه ارتباط سریال سمت میکرو استفاده کنید و بایت به بایت ذخیره کنید اعداد دریافتی رو و بعد از اتمام دریافت حالا بیاید با میکرو اطلاعات رو تحلیل کنید.
معمولا چندتا عدد شبیه به هم رو در اول و چندتا عدد شبیه به هم در آخر برای اینکه بگه شروع شد و یا تموم شد فرستادن اطلاعات براتون میفرسته.
من دیگه چون نیاز به این کار نداشتم دیگه ادامه به این کار ندادم.
موفق باشید.
یک دیدگاه بنویسید:
-
دوستان الان بنده اگر بخوام با این ماژول یک عدد رو که دریافت کردم پخش کنم چکار باید بکنم؟ مانند سیستم نوبت دهی بانک . میدونم باید طبق جدول ارزش مکانی که کلاس دوم دبستان خوندیم باید یه بار اعداد یک تا نه رو به صورت صوتی ظبط کنیم جدا جدا -بعد دهتایی هارو جداجدا وبعد صدتایی هایی هارو و ... حالا مشکل بنده اینجا ست که از کجا بدونم این ماژول فلان ترک رو پخش کرد وتموم شد؟؟ چون بلافاصله میخوام بعد پایان این ترک یه ترک جدید رو پخش کنم ترکی هست 20 ثانیه یا یکیش یه جمله داره که 1 دقیقه مدتشه مثل اعلام طبقه آسانسور
یک دیدگاه بنویسید:
-
ممنون از راهنماییهاتون
یک دیدگاه بنویسید:
-
داستان اینه که این ماژول اصلا به اسم دقت نمیکنه انگار . شما یعنی ممکنه اسم به ردیف باشه 1 2 3 4 5 ولی ماژول بجای آهنگ 5 بیاد اهنگ یک رو بخونه.نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست هاکد ساده فقط برای تست هست
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
DO
Printbin 126 ; 255 ; 6 ; 3 ; 0 ; 1 ; 7 ; 239 آهنگ 7 از پوشه 1
wait5
LOOP
یه دیتاشیت از یکی از سایتها که گفته این دیتاشیت اصلی هست برداشتم الان وقتی به جای کد دستوری 3 کد 13 رو ارسال میکنم اولین اهنگ رو پخش میکنه ولی اینگار فولدر و شماره اهنگ براش مهم نیست تست کردم شماره آهنگ و فولدر رو چند بار تغییر دادم آخرشم صفر کردم دیدم خیر همون آهنگی که اول پخش میکرد ، پخش میکنه . یهیچیز دیگه که فهمیدم از دیتا شیت اون کد دستوری 3 رو برای آهنگ های ریشه مموری گفته منم
همون تور عمل کردم مموری رو بازم فرمت کردم بدون پوشه 7 تا اهنگ رویختم با نام های 001 ...007 تست کردم دیدم این دفعه چراغ ماژول به نشانه شروع به کار روشن شد ولی صدایی نیومد . برای اطمینان از درست بودن اتصالات اسپیکر یه تریگر از گراند به پایه 12 دادم دیدم اهنگ پخش شد . الان با توجه به این دیتاشیت جدید مشکل باید از پوشه وآهنگ ها باشه تو این دیتا شیت چند تا کد دستوری برای پخش نوشته یکیش همین 13
دومیش 3 که گفته برای پخش آهنگ از ریشه مموریه زبانم خوب نیست دستو پا شکسته اینارو متوجه شدم
لینک دیتاشیت ی که عرض کردم
همین اتفاق برامون هم میاوفته.و ما میآییم اول کارت حافظه رو فرمت میکنیم و بعد میآیم دونه دونه به ترتیب آهنگ ها رو میریزیم داخل مموری و بعد متصلش میکنیم به ماژول.
شما نباید از این ماژول انتظار کار جدی و بزرگی رو داشته باشید. بیشتر برای دستگاههایی که نیاز به حرف زدن داشته باشه با امکانات اولیه طراحی شده این. نه یه موزیک پلیر قدرتمند.
با این حال بسیار خوبه و کار راه بندازه.
منم دیگه به فولدر و اینا نرسیدم که بخام راهنماییتون کنم.
باز راش انداختین مهم این بود.
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
کد ساده فقط برای تست هستنوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست هاپس مشکل از ارسال دستور هست.
کدتون رو بزارید.
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
DO
Printbin 126 ; 255 ; 6 ; 3 ; 0 ; 1 ; 7 ; 239 آهنگ 7 از پوشه 1
wait5
LOOP
یه دیتاشیت از یکی از سایتها که گفته این دیتاشیت اصلی هست برداشتم الان وقتی به جای کد دستوری 3 کد 13 رو ارسال میکنم اولین اهنگ رو پخش میکنه ولی اینگار فولدر و شماره اهنگ براش مهم نیست تست کردم شماره آهنگ و فولدر رو چند بار تغییر دادم آخرشم صفر کردم دیدم خیر همون آهنگی که اول پخش میکرد ، پخش میکنه . یهیچیز دیگه که فهمیدم از دیتا شیت اون کد دستوری 3 رو برای آهنگ های ریشه مموری گفته منم
همون تور عمل کردم مموری رو بازم فرمت کردم بدون پوشه 7 تا اهنگ رویختم با نام های 001 ...007 تست کردم دیدم این دفعه چراغ ماژول به نشانه شروع به کار روشن شد ولی صدایی نیومد . برای اطمینان از درست بودن اتصالات اسپیکر یه تریگر از گراند به پایه 12 دادم دیدم اهنگ پخش شد . الان با توجه به این دیتاشیت جدید مشکل باید از پوشه وآهنگ ها باشه تو این دیتا شیت چند تا کد دستوری برای پخش نوشته یکیش همین 13
دومیش 3 که گفته برای پخش آهنگ از ریشه مموریه زبانم خوب نیست دستو پا شکسته اینارو متوجه شدم
لینک دیتاشیت ی که عرض کردمجدیدترین ویرایش توسط mahdi210; 2018/02/27, 12:29.
یک دیدگاه بنویسید:
-
پس مشکل از ارسال دستور هست.نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست هاچند دقیقه قبل هم با کریستال داخلی وهم با کریستال خارجی 8 مگ تست کردم بازم ناموفق بودم . در مورد کارکرد ماژول قبلا روشی که میفرمایید رو انجام دادم یکی یکی آهنگ ها رو با یه لحظه صفر کردن یکی از اون پین ها پخش میکنه
کدتون رو بزارید.
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام
من میخواهم بدونم چطور میشه ثانیه آهنگ رو در حال پخش نشان داد ؟
کسی تا حالا تست کرده ، ممنون میشم راهنمایی کنین .
-
چند دقیقه قبل هم با کریستال داخلی وهم با کریستال خارجی 8 مگ تست کردم بازم ناموفق بودم . در مورد کارکرد ماژول قبلا روشی که میفرمایید رو انجام دادم یکی یکی آهنگ ها رو با یه لحظه صفر کردن یکی از اون پین ها پخش میکنه
یک دیدگاه بنویسید:
-
من اصلا کریستالی برای میکرو نذاشتم. از rc هشت مگاهرتز داخلی خود میکرو دارم استفاده میکنم.تا الان هم مشکلی باهاش نداشتم.نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست هاجناب hosseinam شما از چه کریستالی (مقدار) استفاده کردید ؟؟؟ خارجی گذاشتین دیگه درسته؟ من فکر میکنم مشکل من از تنظیم نبودن نرخ سریال میکرو با مازول باید باشه . با یه میکرو دیگه یه تست زدم ببینم طبق گفته جناب غفار زاده مشکل از بسکام نباشه دیدم خیر بسیار ساده عددی رو ارسال ودر میکرو دوم گرفتم که مطمئن شدم uart سخت افزاری میکرو درسته وکار میکنه میمونه یکسان نبودن این باود 9600 که تا الان با کریستال خارجی تا 4 مگ نتونستم جواب بگیرم نظرتون چیه؟
اگه دارید درست اعداد رو برای یه میکرو دیگه میفرستید - پس حتما اشتباه شما با df player دستورات ارسالی از سمت میکرو به ماژول هست.
شما در حالت عادی تست کردین که آیا ماژول کار میکنه یا نه؟؟
بیاید gnd رو به io_1 یا io_2 پل بدین . ببینید اصلا ماژول میخونه یا نه!!!!
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
جناب hosseinam شما از چه کریستالی (مقدار) استفاده کردید ؟؟؟ خارجی گذاشتین دیگه درسته؟ من فکر میکنم مشکل من از تنظیم نبودن نرخ سریال میکرو با مازول باید باشه . با یه میکرو دیگه یه تست زدم ببینم طبق گفته جناب غفار زاده مشکل از بسکام نباشه دیدم خیر بسیار ساده عددی رو ارسال ودر میکرو دوم گرفتم که مطمئن شدم uart سخت افزاری میکرو درسته وکار میکنه میمونه یکسان نبودن این باود 9600 که تا الان با کریستال خارجی تا 4 مگ نتونستم جواب بگیرم نظرتون چیه؟
یک دیدگاه بنویسید:
-
در اول باید حدود یک ثانیه از روشن شدن ماژولتون بگزره و بعد دستورات رو براش ارسال کنید.نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست هاماژول df player mini کار بردی هست بدون میکرو خیلی راحت آهنگ های sdcart رو میخونه پخش میکنه ولی نمیدونم چرا با میکرو مچ نمیشه . دوستان قبلا راه انداختن ولی نمیدونم چرا برا من طلسم شده . هر کاری هم بگید کردم تا این لحظه موفق نشدم
من در مبنای 10 دستورات رو برای ماژول میفرستم و از سریال صفر که نیاز به کانفیگ شدن نداشت استفاده کردم.اینم یه نمونه از دستورات من:
کد:Printbin 126 ; 100 ; 6 ; 6 ; 0 ; 0 ; Soundlevel ; 239 Waitms 100 Printbin 126 ; 255 ; 6 ; 3 ; 0 ; 0 ; 11 ; 239
یک دیدگاه بنویسید:
-
ماژول df player mini کار بردی هست بدون میکرو خیلی راحت آهنگ های sdcart رو میخونه پخش میکنه ولی نمیدونم چرا با میکرو مچ نمیشه . دوستان قبلا راه انداختن ولی نمیدونم چرا برا من طلسم شده . هر کاری هم بگید کردم تا این لحظه موفق نشدم
یک دیدگاه بنویسید:
یک دیدگاه بنویسید: