اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام atmega8 با پروگرامر اروند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام atmega8 با پروگرامر اروند

سلام
    من یک پروگرامر اروند دارم . چطوری باهاش میتونم atmega8 را پروگرام کنم؟یعنی میکرو را به چه صورت روی پروگرامر قرار بدم؟

پاسخ : پروگرام atmega8 با پروگرامر اروند

سلام
    خب این محصول باید اموزش استفاده داشته باشه یا حداقل پشتیبانی.
    با خود سایت تماس بگیرید بهتره.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

سلام دوستان منم همین پروگرامر از همین شرکت اروند خریدم میخوام از طریق isp روی برد میکرو رو پروگرام کنم ولی اون سوکت 2*5 رو بررسی کردم vcc وصل نیست و دو تا دوتا متصله به گراند، ریست، کلاک، miso, mosi

توی توضیحات پی دی اف گفته بود که باید تغذیه خارجی استفاده بشه

و چالشی که دارم اینه پورت b رو دارم برای ال سی دی استفاده میکنم و ایا اگه سیستم به کار باشه میتونم از طریقisp میکرو رو پروگرام کنم؟
      جدیدترین ویرایش توسط mohammadgh1370; ۰۱:۵۲ ۱۴۰۴/۰۶/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
        سلام دوستان منم همین پروگرامر از همین شرکت اروند خریدم میخوام از طریق isp روی برد میکرو رو پروگرام کنم ولی اون سوکت 2*5 رو بررسی کردم vcc وصل نیست و دو تا دوتا متصله به گراند، ریست، کلاک، miso, mosi

توی توضیحات پی دی اف گفته بود که باید تغذیه خارجی استفاده بشه

و چالشی که دارم اینه پورت b رو دارم برای ال سی دی استفاده میکنم و ایا اگه سیستم به کار باشه میتونم از طریقisp میکرو رو پروگرام کنم؟
        با سلام ،
        در میکروکنترلر های AVR وقتی پایه RESET توسط پروگرامر زمین بشه ، عملا تمام پایه ها به حالت ورودی در میان ( غیر از یکی دو پایه ) پس حتی اگر تمام پایه های متصل به LCD رو‌ خروجی تعریف کرده باشید هم مشکلی نیست.
        اما در سخت افزار ، بهتره پایه های MOSI , MISO ,SCK به خروجی ماژول / آیسی دیگری متصل نشده باشن.
        ​​​​​​

​​​​
        ​​​

دیدگاه

• mohammadgh1370
          mohammadgh1370 دیدگاه ثبت کرد
          Editing a comment
          ممنون بابت پاسخگویی

الان منظورتون از متصل نکردن ماژول یا ایسی به اون سه تا پایه ممکنه چه مشکلاتی به وجود بیاره؟

ایا باعث خرابی میشه؟ یا نه همون لحظه پروگرام شدن برنامه سیستم درست کار نمیکنه؟

چون از بیشتر پایه های میکرو استفاده کردم میخواستم ببینم روی همین پورت بی ال سی دی رو نگه دارم ممکنه چه اتفاقاتی بیوفته

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
        در میکروکنترلر های AVR وقتی پایه RESET توسط پروگرامر زمین بشه ، عملا تمام پایه ها به حالت ورودی در میان ( غیر از یکی دو پایه ) پس حتی اگر تمام پایه های متصل به LCD رو‌ خروجی تعریف کرده باشید هم مشکلی نیست.
        اما در سخت افزار ، بهتره پایه های MOSI , MISO ,SCK به خروجی ماژول / آیسی دیگری متصل نشده باشن.
        ​​​​​​

​​​​
        ​​​
        ممنون بابت پاسخگویی
        الان منظورتون از متصل نکردن ماژول یا ایسی به اون سه تا پایه ممکنه چه مشکلاتی به وجود بیاره؟

چون از بیشتر پایه های میکرو استفاده کردم میخواستم ببینم روی همین پورت بی ال سی دی رو نگه دارم ممکنه چه اتفاقاتی بیوفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها

ممنون بابت پاسخگویی

باعث خرابی که نمیشه، در بدترین شرایط باعث میشه که ارتباط بین پروگرامر و میکروکنترلر برقرار نشه و میکروکنترلر پروگرام نشه.
          LCD شما چه مدل هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

باعث خرابی که نمیشه، در بدترین شرایط باعث میشه که ارتباط بین پروگرامر و میکروکنترلر برقرار نشه و میکروکنترلر پروگرام نشه.
            LCD شما چه مدل هست ؟
            ال سی دی کاراکتری 16*2

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X