اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختار نمایشگرهای تمام رنگی (Full Color RGB LED Display )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختار نمایشگرهای تمام رنگی (Full Color RGB LED Display )

سلام دوستان.
    دوستان کار نشد نداره فقط کافیه که ما اراده کنیم. بعضی موقع ها هم که انجام نمیشه
    منظور این نیست که نمیتونیم بلکه علل دیگه ای داره. مثلا یکیش میتونه اقتصادی نبودن طرح باشه و ...
    این طرح رو هم که دوست عزیزمون مهندس " محمد فخر " اطلاعات خوبی در موردش دادند
    یقینآ تو ایران قابل اجراست. اما ممکن که نه , 100% به قطعاتی نیاز داریم که تو ایران نیست
    اون موقع هست که میگیم نتونستیم کار رو انجام بدیم :question:
    مثلا به قطعاتی مانند ISPLSIXXXX نیاز داره که نمیدونم تو ایران پیدا میشه یا نه و خیلی قطعات دیگه
    اما خوب کار نشد نداره .
    من در این مورد به جز دو تا پست اول پستی ندادم چون واقعا بیسوادم و دارم از فرموده های دوستان استفاده میکنم
    اما به محض اینکه اطلاعاتم و تحقیقو پرسوجو در این مورد تکمیل بشه در اختیار دوستان قرار میدم و
    کلیه نقشه ها و Source ها هم طبق پروانهآ‌ی جامع همگانی گنو "GNU General Public License"
    چون صاحبش اینطوری میخواد. :nerd:

این رو هم حتمآ مطالعه بفرمایید :
    GNU General Public License

دیدگاه

آقا سو تفاهم نشه. ما که نگفتیم نشدنیه. بنده از نزدیک با تکنولوژی این محصول آشنا شدم و به چند دلیل گفتم دنبال ساختش نباشیم :

1. اصل سیستمی که این تلویزیون ها باهاش کار میکنه pwm هست و برای ماها آشناست . ولی باور کنید که در مخیله ما جا نمیگیره که بتونیم بدون ساخت ماژول مثلا تعداد 200000 LED رو به کمک pwm راه بندازیم. با ماژول شدنی هست ولی اون خودش داستان داره.

2. هر کابین حدود 75 کیلو هست و از حدود 12،500 LED تشکیل شده. در ضمن یه آی سی هایی استفاده شده که شماره ندارن و تعداد بسیار بسیار زیادی شیفت رجیستر. قیمت هر کابین چیزی حدود 5 میلیون میشه که اگه قرار باشه ما خودمون بخوایم بسازیم زیر 20 میلیون حساب نکنید( به این دقت کنید که در کشور ما تابلو روان متری 1 میلیون 200 هزار تومن هست)

3. ارتباط این کابین ها که باز داستان داره. کارت های send و receive رو ملاحظه کردید.سرعت ارتباطی وحشتناک این کابین ها با هم رو در ذهن بیارید.

اگر قرار به یه کار تحقیقاتی باشه شدنیه و حتمی هم جواب میده ولی برای ساخت به نظر بنده مقرون به صرفه نیست که روش وقت گذاشته بشه.
      راستی آقای خاکباز(مدیر سابق شرکتTeta و در ضمن تمام تلویزیون های تهران رو این شرکت نصب کرده) در ایران اومدند یه تیم تشکیل دادند برای اینکه همین پروژه رو انجام بدند ولی بعد از مدتی خبر اومد که دارن از بیرون وارد میکنند به اسم ساخت وطن.

دیدگاه

سلام.
        دوست عزیز ما که نمی خواهیم چند تا تلویزیون واسه تهران یا جای دیگه ای بسازیم و بریم نصب کنیم.
        حداقل بدرد پروژه دانشجویی که می خوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
          سلام.
          دوست عزیز ما که نمی خواهیم چند تا تلویزیون واسه تهران یا جای دیگه ای بسازیم و بریم نصب کنیم.
          حداقل بدرد پروژه دانشجویی که می خوره.
          با سلام

پیرو فرمایش جناب KASPER باید عرض کنم ، سنگینترین و گرانقیمت ترین پروژه دانشجویی خواهد شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری

با سلام

پیرو فرمایش جناب KASPER باید عرض کنم ، سنگینترین و گرانقیمت ترین پروژه دانشجویی خواهد شد .
            البته برای تموم کردن این پروژه در زمان دانشجویی باید استارت کار رو وقتی بزنی که وارد دانشگاه شدی تا بلکه بتونی وقتی خواستی فارغ التحصیل بشی تموم بشه. :nice:

دیدگاه

دوستان این پشت ماژول هست.در هر کابین 24 تا از این ماژول ها کنار هم چیده شده.
              همونطور که دیده میشه ، هر ماوول یک ورودی و یک خروجی داره. یعنی ماژول اول کابین اول توسط فلتی به ماژول دوم کابین اول متصل میشه و الی آخر.

دیدگاه

من یه چیزایی اینجا پیدا کردم. گفتم شاید به درد بخوره. :nerd:
                http://www.electro-tech-online.com/micro-controllers/84793-want-learn-about-pwm-spi-type-rgb-led-display.html

به نظر شما از چه نوع ای سی برای PWM استفاده میشه. و اگه ای سی تو ایران نباشه که
                علی الظاهر نیست. نمیشه برای میکرو یک کتابخونه نوشت که بشه از PORT های بیشتری
                برای PWM استفاده کرد.

در بخش درخواست مقالات هم لینک زیر را قرار دادم تا یکی لطف کنه و Download بکنه. :redface:
                http://ieeexplore.ieee.org/xpl/freeabs_all.jsp?tp=&arnumber=1653121&isnum ber=34649

دیدگاه

سلام.
                  در مورد پروژه دانشجویی اگه فرصتش پیش بیاد من این پروژه رو برمی دارم و هر چقدر هم هزینش شد مشکلی نداره چون می تونم سریعا بعد از تحویل گرفتنش اونو بفروشم.( به شرطی که تابلو بزرگ نباشه. مثلا 64*16)
                  حتما هم نیازی نیست از ای سی های pwm استفاده بشه و می تونیم از pwm نرم افزاری و استفاده از fpga یه کاری بکنیم. ( نمونه این کار رو دیدم)

دیدگاه

واقعا خسته نباشید،استفاده کردیم حسابی!
                    منم تحقیق میکنم خبرش رو همین جا میزارم.
                    فعلا خداحافظ

دیدگاه

به نام خدا
                      سلام دوستان می خواستم بگم یکی از دوستان دوره هنرستان من جدیدا یک شرکت به اسم فناوران شرق زده که داره تابلو روان 16 میلیون رنگ تولید میکنه که قیمتش متری 800 هزار تومان و فقط با یک مگا 32 خودم رفتم خونشون بردش رو دیدم و مانیتور هم که فیلم نشون میده با 12 فریم همه طراحی هاش هم با خودش بوده اونم البته اونجوری که خودش میگفت با avr طراحی کرده ولی این یکی رو من نرفتم خونشون ببینم چطوری ...

دیدگاه

البته اینجا بحث PWM و کابین و ... نیست
                        اینا هم نسبتا خیلی شلوغش کردن با این design عجیب

ولی خوب دوستمون راست میگه متری زیر 1 میلیون هم در میاد
                        ولی خوب چقدرش مهمه + پیدا کردن بازار
                        اون شرکتی که اینا رو وارد میکنه و میفروشه جای پاشو تا الان محکم کرده حسابی ...
                        دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xmegamahdi
                          به نام خدا
                          سلام دوستان می خواستم بگم یکی از دوستان دوره هنرستان من جدیدا یک شرکت به اسم فناوران شرق زده که داره تابلو روان 16 میلیون رنگ تولید میکنه که قیمتش متری 800 هزار تومان و فقط با یک مگا 32 خودم رفتم خونشون بردش رو دیدم و مانیتور هم که فیلم نشون میده با 12 فریم همه طراحی هاش هم با خودش بوده اونم البته اونجوری که خودش میگفت با avr طراحی کرده ولی این یکی رو من نرفتم خونشون ببینم چطوری ...
                          فقط با یدونه MEGA32 ؟؟!!
                          جالبه. خب می گفتی اونم برداره تا هزینش کمتر بشه.

اطلاعات بیشتری نداری؟؟
                          ممنونم.

دیدگاه

مقاله " New full-colour LED based screen "

در لینک زیر قابل دسترسی است و دوستمون" AmirEhsaan " لینک Download رو قرار دادند. :nerd:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21646.msg101263#msg101263

دیدگاه

به نام خدا
                              سلام اگر توجه داشته باشید من گفتم همه طراحی هاش با خودش بوده (من خونشون رفتم ) ولی مانیتوری که جدیدا طراحی کرده غیر از مانیتور قبلی با fpga با تعداد فریم خیلی بالا با altera هم کار کرده ولی اون رو تا آخرین باری که من دیدمش توی بازار نداده من که fpga یاد ندارم ولی اون میگه تا fpga هست احتیاج به خیلی آی سی های جانبی نیست و اون طوری که برام توضیح داد قیمت فروش این مانیتور از قیمت قطعاتی که بعضی شرکتها میخرند وسر هم میکنند کمتر در میاد یعنی این که اونها به هیچ عنوان نمیتونند با اون رقابت کنند به نظر من دوستان شما اگر میخواهید متوجه مقدار پیشرفت علمی کشور شوید به شرکتهایی که خیلی معروف و قدیمی هستند نکنید به عنوان مثال من که در مشهد کار میکنم متوجه شدم که شرکت مشهد کیت توانسته برنده مناقصه تبلیغات تهران بشود و یکی از دوستان من الان به تهران آمده و شده مسول تعمیرات و نگهداری محصولات مشهد کیت در هر حالی که شرکت مشهد کیت فقط معروف است و از نظر توانایی علمی خیلی عقب چون هنوز تا اونجائی که هنوز داره تابلو تک رنگ فقط کار میکنه و تازه توی فکر طراحیش هستند اون هم تا اون وقتی که من با اونها ارتباط داشتم فقط با یک نوع خاص از خانواده 8051 که اون هم میگفتن داره تولیدش متوقف میشه و مسوول طراحیش به من میگفت حالا میگی از چه میکرویی استفاده بکنم ؟ حالا ببینید کار مملکت ما به کجا کشیده شده شما مطمئن باشید در کشور ما خیلی افراد متخصص و حرفه ای در زمینه بخصوص الکترونیک وجود داره حتی در سطح بین المللی و لی متئسفانه اغلب این افراد به خاطر بهره نبردن از امکانات و موقعیت اجتماعی به انزوا کشیه میشن من خودم چند مدت در یک مغازه پروژه الکترونیک انجام میدادم پروژه دانشجوئی که تا دلتون بخواهد میومد و برای جشنواره خوارزمی و همچنین مسابقات رباتیک من یکی از خاطراتم رو برای شما مینویسم من شنیده بودم که وقتی یک مسابقه رباتیک در دانشگاهی انجام میشود قبلا به صورت غیر قانونی زمین مسابقه به بچه های شرکت کننده از همان دانشکاه نشان داده میشود ولی چون من خودم ندیده بودم اهمیتی نمی دادم تا این که یک روز یک مشتری به مغازه ما آمد وگفت که ما فقط برای او یک ربات درست کنیم و پولش را هنگام گرفتن جایزه که مبلغ خوبی بود البته قسمتی از آن را به ما بدهد و میگفت چون مسابقه در دانشگاه خودش است و مسوولان دانشگاه با او همکاری میکنند حتما در این مسابقه برنده خواهد شد توجه کنید پس در نتیجه و البته من نمیگم همه جا اینطوری و همه اینجوری هستند و حتما انسانهای شریف و پاک هم وجود دارند و لی در کشور ما ویا حتی در کشور های دیگر بخصوص کشور خودمان (چون ما ادعای شیعه حضرت علی بودن را داریم) در خیلی از موارد به ضرب پول و موقعیت میتوان در مسابقات علمی مقام آورد و از سربازی معاف شد و انسان را در تلوزیون نشان بدهند و همه برایمان کف بزنند و در نهایت یک قرت ونیم هم طلبکار بود به هر حال امیدوارم ما سعی کنیم در هر نکته و موقعیتی که هستیم از موقعیت خود سوء استفاده نکنیم و در پایان امیدوارم با ظهور امام زمان عدالت واقعی در جامعه برقرار شود

دیدگاه

روز یک مشتری به مغازه ما آمد وگفت که ما فقط برای او یک ربات درست کنیم و پولش را هنگام گرفتن جایزه که مبلغ خوبی بود البته قسمتی از آن را به ما بدهد و میگفت چون مسابقه در دانشگاه خودش است و مسوولان دانشگاه با او همکاری میکنند حتما در این مسابقه برنده خواهد شد توجه کنید پس در نتیجه و البته من نمیگم همه جا اینطوری و همه اینجوری هستند و حتما انسانهای شریف و پاک هم وجود دارند و لی در کشور ما ویا حتی در کشور های دیگر بخصوص کشور خودمان (چون ما ادعای شیعه حضرت علی بودن را داریم) در خیلی از موارد به ضرب پول و موقعیت میتوان در مسابقات علمی مقام آورد و از سربازی معاف شد و انسان را در تلوزیون نشان بدهند و همه برایمان کف بزنند و در نهایت یک قرت ونیم هم طلبکار بود به هر حال امیدوارم ما سعی کنیم در هر نکته و موقعیتی که هستیم از موقعیت خود سوء استفاده نکنیم و در پایان امیدوارم با ظهور امام زمان عدالت واقعی در جامعه برقرار شود
                                این یک واقیت هست که بنده خودم اون رو تجربه کردم. بله در مسابقات روباتیک دانشجویی سبزوار در حالی که تیم " خاتم " ( اعضای تیم همه ریش داشتن و متظاهر و از خود دانشگاه ازاد سبزوار بودند) قبل از مسابقات هم میدان مسابقه رو دیده بودند و هم عکس هایی که از روبات ها ( به اسم قانونی که حتما باید عکس گرفته بشه وگر نه حق شرکت در مسایقه رو ندارید) و هم اینکه قبل از یک چهارم نهایی اصلا مسابقه نداده بودند وهم اینکه با یکی از تیم ها که مسابقه دادند مسئولان مسابقه حق تیم حریف رو خوردند بله واقعا خوردند. این طوری شد که تیم خاتم که از خود دانشگاه بود تیم تا جایی بالا رفت که مقام اورد. در حالی که اسم تیم هم به نام پیامبر اسلام " محمد (ص) " بود. واقعا چرا؟ :question:

در هر حال شرمنده دوستان که بحث یکمی منحرف شد ولی قول میدم دیگه تکرار نشه فقط دیدم جاش همین الانه که باید بگم.
                                این پستم رو تا سه روز دیگه Edit میکنم و چند تا لینک قرار میدم. باز هم شرمنده از دوستان. :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X