پاسخ : ساختار نمایشگرهای تمام رنگی (Full Color RGB LED Display )
سلام دوستان.
دوستان کار نشد نداره فقط کافیه که ما اراده کنیم. بعضی موقع ها هم که انجام نمیشه
منظور این نیست که نمیتونیم بلکه علل دیگه ای داره. مثلا یکیش میتونه اقتصادی نبودن طرح باشه و ...
این طرح رو هم که دوست عزیزمون مهندس " محمد فخر " اطلاعات خوبی در موردش دادند
یقینآ تو ایران قابل اجراست. اما ممکن که نه , 100% به قطعاتی نیاز داریم که تو ایران نیست
اون موقع هست که میگیم نتونستیم کار رو انجام بدیم :question:
مثلا به قطعاتی مانند ISPLSIXXXX نیاز داره که نمیدونم تو ایران پیدا میشه یا نه و خیلی قطعات دیگه
اما خوب کار نشد نداره .
من در این مورد به جز دو تا پست اول پستی ندادم چون واقعا بیسوادم و دارم از فرموده های دوستان استفاده میکنم
اما به محض اینکه اطلاعاتم و تحقیقو پرسوجو در این مورد تکمیل بشه در اختیار دوستان قرار میدم و
کلیه نقشه ها و Source ها هم طبق پروانهآی جامع همگانی گنو "GNU General Public License"
چون صاحبش اینطوری میخواد. :nerd:
این رو هم حتمآ مطالعه بفرمایید :
GNU General Public License
سلام دوستان.
دوستان کار نشد نداره فقط کافیه که ما اراده کنیم. بعضی موقع ها هم که انجام نمیشه
منظور این نیست که نمیتونیم بلکه علل دیگه ای داره. مثلا یکیش میتونه اقتصادی نبودن طرح باشه و ...
این طرح رو هم که دوست عزیزمون مهندس " محمد فخر " اطلاعات خوبی در موردش دادند
یقینآ تو ایران قابل اجراست. اما ممکن که نه , 100% به قطعاتی نیاز داریم که تو ایران نیست
اون موقع هست که میگیم نتونستیم کار رو انجام بدیم :question:
مثلا به قطعاتی مانند ISPLSIXXXX نیاز داره که نمیدونم تو ایران پیدا میشه یا نه و خیلی قطعات دیگه
اما خوب کار نشد نداره .
من در این مورد به جز دو تا پست اول پستی ندادم چون واقعا بیسوادم و دارم از فرموده های دوستان استفاده میکنم
اما به محض اینکه اطلاعاتم و تحقیقو پرسوجو در این مورد تکمیل بشه در اختیار دوستان قرار میدم و
کلیه نقشه ها و Source ها هم طبق پروانهآی جامع همگانی گنو "GNU General Public License"
چون صاحبش اینطوری میخواد. :nerd:
این رو هم حتمآ مطالعه بفرمایید :
GNU General Public License
دیدگاه