اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرمر USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرمر USB

من از AVRDUDE ( این کلمه لینک هست!) بهمراه USBASP استفاده میآ‌کنم.
    ( توی Makefile یه تارگت بنام program درست کردم و براحتی و سربع پروگرام میآ‌کنم)

خیلی راضیم :smile:
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام
      آقا یه بار دیگه ساختم از روی PCB که آقای حیاطی گذاشته بودن.
      تقریبا درست شد میزنم ویندوز مینویسه فاند نیو هارد ور.
      ولی بعضی موق ها هم هیچی نمینویسه.
      WinAvr ندارم فردا میخواهم یا دانلود کنم یا بخرم ببینم چیه.
      کسی آموزش شو داره WinAvr رو میگم.
      چندتا از دستورات سادش مثل ارتباط با پورت سریال و...
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
        سلام
        آقا یه بار دیگه ساختم از روی PCB که آقای حیاطی گذاشته بودن.
        تقریبا درست شد میزنم ویندوز مینویسه فاند نیو هارد ور.
        ولی بعضی موق ها هم هیچی نمینویسه.
        WinAvr ندارم فردا میخواهم یا دانلود کنم یا بخرم ببینم چیه.
        کسی آموزش شو داره WinAvr رو میگم.
        چندتا از دستورات سادش مثل ارتباط با پورت سریال و...
        winavr میخوای یا پروگرامر؟ بالاخره کدوم شد؟
        اگه برنامه ای میخوای که از پروگرامر استفاده کنید
        http://www.zhifengsoft.com/download/progisp167.rar

و اینم که هنوز ناقصه و همه آی سی ها رو ساپورت نمیکنه.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8350#msg118350

آموزش winavr هم سایت کویر گذاشته :
        http://winavr.kavirelectronic.ir

ضمنا تو WinAvr کار کردن مزایای بی شماری داره و یه عیب کوچیک. عیبش اینه که مثل CodeVision و Bascom نیست که یه عالمه کتابخونه همراهش باشه و هر کاری که بخوای بکنی یه تابع براش باشه(اونها تابع هستند نه دستور) . ولی یکی دو هفته که باهاش کار کنید، یه عالمه کتابخونه جور وا جور جمع میشه که دیگه کارتون حله.
        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
          سلام.
          رضا جان ممنون.
          فکر کنم اولی بهتر باشه.
          فقط یه سوال دیگه .
          دو لینک پایینی از usbasp استفاده نمی کنن؟ پس از چی استفاده می کنند؟
          و این دو لینک کدوم یکی از پروگرامرهای codevision و bascom هستند؟ (اسمشو می خوام)
          بازم ممنون.
          اولی سرعتش عالیه.
          2 لینک پایین از AVRCDC استفاده می کنند و در codevision و bascom با AVR910 شناخته میشن.
          موفق باشید.
          If everything seems under control, you're just not going fast enough
          Mario Andretti

دیدگاه

سلام.
            اقا رضا ممنون.
            AVRCDC چیه ؟
            خروجی این پروگرمر usb که با mega8 ساخته شده spi است. با این حساب باید هر میکرویی که دارای ارتباط spi است را بشناسد. مگر انکه نرم افزارش کامل نباشه و از همه میکروها پشتیبانی نکنه. درسته ؟
            سوال دیگه اینکه نرم افزار پروگرامر با ++c نوشته شده ؟
            فکر کنم سرعت پروگرمر به سرعت این نرم افزار بستگی زیادی داشته باشه و با این حساب سرعت این نرم افزار از نرم افزارهایی که با زبانهای ویژوال نوشته شده بیشتر باشه. شایدم اینطور نباشه.
            یا اینکه سرعتش به برنامه داخل میکرو که فکر کنم تحت gcc نوشته شده بستگی داره ؟

دیدگاه

آیا میشه کاری کرد که یک مبدل USB به پارالل رو طوری تنظیم کنیم که یک پورت LPT مجازی برامون بسازه و به راحتی با خود Codevision بصورت STK200+/300 مجازی پروگرم کنیم؟؟؟
              کاره خیلی جالبی میشه و دیگه احتیاج به برنامه و این مسائل نداره
              خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام ................

جناب نجفی .. منظورتون رو یک مقدار واضحتر میگید؟ متوجه نشدم زیاد .. ممنونم ..
                دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

ببین جایی که پورت Com نداشتیم میامدیم یک FT232 میزاشتیم یک پورت Com مجازی تو سیستم مشخص میشد که ارتباط USB بود اما با پورت مجازی سریال.درسته؟
                  حالا بیام همین کارو واسه LPT بکنیم.یعنی ارتباط USB باشه اما یک پورت پارالل مجازی داشته باشیم و اون پورت رو به تمظیم پروگرمر تو Codevision معرفی کنیم و با خود Codevision میتونیم پروگرم کنیم و با USB از PC خارج میشه و با یک تبدیل میشه پارالل و مثل STK200/300 میدیم به Spi میکرو
                  چطوره؟
                  خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

پروگرمر در Partshop.Eca.ir و شما تشنه مهندسان می گردید :biggrin:، برای کم کردن زحمت شما و استفاده بهینه از وقت پر ارزشتون میتونید به پارت شاپ برید و حالشو ببرید. :applause: :nice:
                    " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

دیدگاه

سلام
                      حمید جان بی خودی دنبالش نرو ما این کارو کردیم نشد
                      مشکل این بود که توی مبدل نمیدونستم پایه ی SCK
                      پروگرمرو باید به کدوم پایه ی مبدل وصل کنیم؟ :surprised:
                      مبدلمونم FT245
                      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

بزودی یه پروگرامر usb در شاپ قرار میگیره که علاوه بر اینکه میتونه تمام آی سی ها 8 پایه و 20 پایه و 28 پایه و 40 پایه avr و همچنین 89s ها و 24Cxx ها رو پروگرام کنه، اسیلاتور داره و اگه فیوز بیت ها رو ترکونده باشید میتونید avr تون رو دوباره زنده کنید
                        من حدود 13 تا آی سی رو از کما برگردوندم :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                          ببین جایی که پورت Com نداشتیم میامدیم یک FT232 میزاشتیم یک پورت Com مجازی تو سیستم مشخص میشد که ارتباط USB بود اما با پورت مجازی سریال.درسته؟
                          حالا بیام همین کارو واسه LPT بکنیم.یعنی ارتباط USB باشه اما یک پورت پارالل مجازی داشته باشیم و اون پورت رو به تمظیم پروگرمر تو Codevision معرفی کنیم و با خود Codevision میتونیم پروگرم کنیم و با USB از PC خارج میشه و با یک تبدیل میشه پارالل و مثل STK200/300 میدیم به Spi میکرو
                          چطوره؟
                          سلام
                          من هم تا حالا همچین چیزی نشنیدم جناب نجفی اگر شما تونستید چیزی در بیارید به ما هم خبر بدید ممنون

دیدگاه

اگه حس ساخت پروگرمر رو دارین میتونین از AVR DOPER استفاده کنید.
                            میتونه بصورت (Hig Voltage) STK500 هم کار کنه. در واقع یه پورت سریال مجازی درست میکنه و با برنامه های دیگه
                            مثل AVR STUDIO هم سازگاری داره.
                            خیلی توپه خلاصه :
                            http://www.obdev.at/products/avrusb/avrdoper.html

حالشو ببرین.
                            آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                              بزودی یه پروگرامر usb در شاپ قرار میگیره که علاوه بر اینکه میتونه تمام آی سی ها 8 پایه و 20 پایه و 28 پایه و 40 پایه avr و همچنین 89s ها و 24Cxx ها رو پروگرام کنه، اسیلاتور داره و اگه فیوز بیت ها رو ترکونده باشید میتونید avr تون رو دوباره زنده کنید
                              من حدود 13 تا آی سی رو از کما برگردوندم :icon_razz:
                              من یک atmega8 دارم که کار میکنه ولی پروگرام نمیشه
                              چرا؟
                              lock bit ها رو دستکاری نکردم فقط فیوز بیت رو روی اسیلاتور داخلی 8 مگاهرتز تنظیم کردم
                              با تشکر
                              خردمند به کار خویش تکیه میکند و نادان به آرزوی خویش . « حضرت علی (ع) »
                              اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید ، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد
                              مارک تواین می گوید: بهتر است دهان خود را ببندید و ابله به نظر برسید تا اینکه آن را باز کنید و همه تردیدها را از میان ببرید !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نیما صبور

من یک atmega8 دارم که کار میکنه ولی پروگرام نمیشه
                                چرا؟
                                lock bit ها رو دستکاری نکردم فقط فیوز بیت رو روی اسیلاتور داخلی 8 مگاهرتز تنظیم کردم
                                با تشکر
                                شما پایه Reset رو احتمالا غیر فعال کردید. اگه اینطور باشه هیچ وقت نمیتونید ای سی رو زنده کنید. متاسفانه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X