سلام
میشه در باره ارتباط باسخت افزار پروگرامر و طریقه ارتباط با کتابخانه usb منو راهنمایی کنید
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
ولی من در حال حاضر نمی خوام وارد بحث برنامه میکرو بشم فقط میخوام تو vb با پروگرامر ارتباط بگیرم و براش یه نرم افزار بنویسم
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
سلام
ویندوز من 32 بیتی.به کامپیوتر خونگی که وصلش می کنم پیغام found new harhware رو می ده ...
اما به laptop که وصلش می کنم هیچ پیغامی نمی ده از دیود زنر 3.6 ولت هم استفاده کردم.
می خواستم بگم همه این فایلهایی که تو اینترنت راجب این پروگرامر هستش فایل هگزشون یکی اگه فیوز بیت ckopt , bootsize,startup درست پروگرم نشه چه اتفاقی می افته .
البته باید بگم ویندوز من اورجینال نیست اگه xp نصب کنم جواب می ده ...
با تشکر
سلام آقا محسن خسته نباشی
حقیقتش یادم نیست فیوز بیتها رو چطوری پروگرم کردم الانم به پروگرامر دسترسی ندارم تا فیوزبیتها رو چک کنم.
اما در هر صورت با همین فیوزبیتها هم رو کامپیوتر خونگی شناسایی می شه اما رو laptop اصلا شناسایی نمی شه ... لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
سلام آقا محسن خسته نباشی
حقیقتش یادم نیست فیوز بیتها رو چطوری پروگرم کردم الانم به پروگرامر دسترسی ندارم تا فیوزبیتها رو چک کنم.
اما در هر صورت با همین فیوزبیتها هم رو کامپیوتر خونگی شناسایی می شه اما رو laptop اصلا شناسایی نمی شه ... لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
سلام
من این پروگرمرو ساختم
درایورش با موفقیت نصب شد.
اما زمانی که میخوام یه mega8 رو باهاش پروگرم کنم خطای Chip Enable Program Error رو میده.
با چن تا mega8 دیگه هم تست گرفتم نشد
چه کنم؟
دیدگاه