اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرمر USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرمر USB

باید از پروگرمر (های ولتاژ) استفاده کنید.
    همون که بالا معرفی کردم , تقریبا عملکردش مثل USBASPهستش , یه 12 ولت هم میسازه واسه Hig Voltage Programming.
    در صورتی که میکرو کامل قفل شده باشه یا فیوز بیت هاش اشتباه ست شده باشه چاره ای جز استفاده از پروگرمر STK500 برای احیای میکروتون ندارید.
    آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

لطف کردید که جواب دادید
      ممکنه که این مشکل به دلیل قطع و وصل شدن مکرر تغذیه میکرو باشه
      چون من هیچ چیز رو دستکاری نکردم
      از کجا می تونم بفهمم که پایه ریست غیر فعال شده یا نه؟(با وصل کردن پایه reset بصورت عملی میشه امتحان کرد؟)
      باتشکر
      خردمند به کار خویش تکیه میکند و نادان به آرزوی خویش . « حضرت علی (ع) »
      اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید ، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد
      مارک تواین می گوید: بهتر است دهان خود را ببندید و ابله به نظر برسید تا اینکه آن را باز کنید و همه تردیدها را از میان ببرید !!!

دیدگاه

همونطور که خودتون گفتین و خود میکرو سالمه و کار میکنه , یعنی برنامه ای که قبلا ریختین روش داره اجرا میشه
        ولی signature و فیوزبیت هاش خونده نمیشه , به احتمال زیاد یا فیوزبیت RSTDSBL فعال شده و یا فیوزبیت SPIEN غیرفعال شده.
        آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

یکی بزرگواری کنه بصورت شفاف طریقه ی تنظیم این فیوز بیت ها رو تو بسکام بگه . برا usbasp

من 5 تا میکرو پروندم امیدوارم 6 امی جواب بده .

پیشاپیش ممنونم .
          مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

فقط این فیوز بیت ها رو پروگرم (0) کنید ، بقیه (1) Unprogrammed باقی بمونند
            SUT1
            BODEN
            BOOTSZ0
            BOOTSZ1
            CKOPT
            SPIEN

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid-a
              فقط این فیوز بیت ها رو پروگرم (0) کنید ، بقیه (1) Unprogrammed باقی بمونند
              SUT1
              BODEN
              BOOTSZ0
              BOOTSZ1
              CKOPT
              SPIEN

یه مدار تست شده stk 500 نیاز دارم. چند تا توی انجمن دیدم اگر مطمئن باشن استفاده می کنم.
              میشه درباره پروگرام کردن فیوز بیت ها در codevision توضیح بدین چون من CKSEL رو توی codevision تیک زدم برای اینکه روی اسیلاتور داخلی 8 مگاهرتز تنظیم بشه.

اگر به عکس زیر دقت کنید مربع بالای قسمت فیوز بیت ها تیک خورده یعنی چی؟ این یعنی صفر یا یک؟ جلوی هر فیوز بیت نوشته مساوی صفر ، این یعنی چی؟
              با تشکر

خردمند به کار خویش تکیه میکند و نادان به آرزوی خویش . « حضرت علی (ع) »
              اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید ، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد
              مارک تواین می گوید: بهتر است دهان خود را ببندید و ابله به نظر برسید تا اینکه آن را باز کنید و همه تردیدها را از میان ببرید !!!

دیدگاه

مدارهای STK500 که تو انجمن هستن معمولا مطمئن هستن.
                اکثرا با پورت سریال یا پارالل کار میکنن. صفحه قبل یکیش رو معرفی کردم که با USB بود , این رو من ساختم. خوب کار میکنه.
                -------------------
                برای پروگرم کردن فیوزبیت ها هم اگر تیک جلوی هر کدوم باشه یعنی اون فیوز بیت رو پروگرم (0) میکنید
                و اگه تیک نداشته باشه یعنی پروگرم نمیکنید(1)
                ---------------
                اون تیک بالایی هم به معنیه این هستش که وقتی Program all رو میزنی , فیوز بیت ها رو هم پروگرم کنه.
                بهتره که اون تیک رو برداری و برای پروگرم کردن فیوز بیت ها بصورت مستقل عمل کرده و از گزینه Program Fuse Bits استفاده کنی.

دیدگاه

سلام
                  من پروگرمر USB که آقای رضا منصوری گذاشته بودن رو روی برد برد بستم براحتی جواب داد و نصب شد.
                  ولی رو Vista که رو لپتاپم هست اصلا USB این پروگرمر رو نمیبینه.
                  من اینو واسه لپتاپ میخواستم حالا سر این گیرم
                  خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

زنرهای 3.6 رو بستی؟؟؟
                    تو USB2 این زنرها نباشن تو بعضی سیستم ها نمیشناسه

دیدگاه

Mega8 با 12MHz که با USB2 نمیتونه کار کنه!
                      کسی با Vista تا حالا این رو شناخته
                      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

منظور ایشون هاب USB2 ی که رو لگ تاپ شماست. منم دیدم بدون زنر ها رو بعضی سیستم ها بازی در میاره
                        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

منم همین مشکل رو داشتم , چون پروگرمر رو دو سال پیش ساخته بودم
                          و تو اون نقشش دیود زنر نداشت.
                          تا اینکه اومدم از این لایبرری AVR USB استفاده کنم , رو لپ تاپ خودم که قدیمیه میشناختش
                          اما رو PC که تازه گرفتم کار نمیکرد, واسم سوال شد , نقشه رو نگاه کردم دیدم فقط زنر هارو نبستم ؛ البته نه اینکه نخوام ببندم , زنر 3.6 نداشتم
                          همه زنر هام بالای 6 بودن :biggrin:
                          خلاصه این دو تا زنر رو پیدا کردم بستم رو مدار , حل شد مشکلش.
                          مجبور شدم رو برد پروگرمر قبلیم هم دو تا زنر رو لحیم کنم از پشت برد :biggrin:

دیدگاه

من فیوز بیت ها به صورت زیر تنظیم کردم ولی بازم کار نکرد . دوستان لطف میکنید بگید مشکل این فیوز بیت ها مشکلش از کجاست (عکس زیر )

مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

زنر هارو نصب کردم بخوبی رو Vista لپتاپ نصب شد و داره کار میکنه

دیدگاه

سلام
                                آقا میشه لینک این پروگرمرو بزارید و یکم توضیح بدبد
                                ممنون
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X