اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تهیه برد کار با XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تهیه برد کار با XMEGA

با سلام از آن جایی که پکیج این IC ها اجازه کار راحت با این قطعات را نمیدهد و از طرفی دیگر امکانات زیاد این میکرو و همچنین حفاظت از پورت های I/O میکرو تصمیم گرفتم که با کمک و همیاری دوستان یک برد مینیم سیستم برای کار آزاد با میکرو و انجام پروژه و دیگری یک برد آموزشی با تمام ماژول های لازم و مبنای آموزش این بخش
    پیشنهادات من درباره برد مینیمم:
    1-استفاده از میکرو ATXMEGA128A1 چون کامله و توی اصفهان هم پیدا میشه بقیه جاهارو نمیدونم
    2-یک رگولاتور 3V3 برای تامین ولتاژ میکرو
    3- قرار دادن دوزنر 3V برعکس یکدیگر برای تمام پایه های I/O میکرو
    4-قرار دادن سوکت پروگرامر MKII بر روی برد
    5-پورت ها مرتب شده و به همراه دو پایه تغذیه و اتصال به سوکت نرگی 2*5
    لطفا تا دوشنبه عصر نظراتتان را اعلام کنید :bye

پاسخ : تهیه برد کار با XMEGA

سلام
    با تشکر از شما
    اگه امکان داره اتصال mmc ، lcd ، glcd ، keypad ، keyboard و چندتا ورودی و خروجی (رله وترانزیستوری و led)استاندارد روی برد بذار
    از ورودی و خروجی آنالوگ هم فراموش نکن از ds1307 هم استفاده کن rs232 و.....
    ببخشید که این همه پیشنهاد دادم به نظرم رسید برای یک برد آموزشی اینا لازم باشه تا برای بیشتر کارها بشه استفاده کرد

دیدگاه

اینها برای برد آموزشی اند بزارید بررسی کنم که روی کدام پورت های میکرو میتوان گذاشت تا بتوان از حداکثر امکانات میکرو استفاده کرد من همیشه از برد های آموزشی خوشم نمیامد زیرا در آخر نمیشد از تمام امکانات میکرو استفاده کرد اما شاید درباره میکروکنترلرهای پیشرفته تر مشکلی از این بابت نداشته باشیم
      به هر حال روی دیتاشیت بررسی میکنم
      در مورد برد مینیمم XMEGA نظری دارید بدید حداکثر دیگه تا امشب به یه نتیجه ای برسیم من نمیتونم برای کار با XMEGA صبر کنم :angry:

دیدگاه

با سلام
        به نظر من xmega رو بصورت dip در بیاریم بعد یک برد آموزشی درست کنیم تا اگر خواستیم در ورودیها و خروجیها
        تغیری بدیم راحت تر باشه
        در مورد بعضی از قطعات مثلهmmc , ds1307 ,lcd,glcd و.... که میشه در برنامه برای آنها ورودی و خروجی تعریف کرد
        نباید مشکلی به لحاظ سخت افزاری باشه
        بهتر برای ورودیها و خروجیهای حالت پول پ و پول دون رو بزاری
        یک دیود معکوس در روی خط تغذیه بزاری
        روی پایه های vcc و gnd خازن 104 بزای ویک سلف نیز سری کنی

دیدگاه

(با لهجه خونده بشه :mrgreen دادا شرمنده ، اما مگه دیشب چی کار کردیم؟گل لقت کردیم؟

گزاشتن اینها فقط بردت رو بزرگ میکنه.... و کاربردی نداره....احتیاجی نیست تو مداراتت از 5 استفاده کنی...همه رو 3.3 بده حله...

موفق باشی :nerd:

دیدگاه

تبدیل پایه های میکرو به dip کار خوبیه ولی در طرح من مشکلی از نظر اینکه مثلا یه IC با تکنولوژی TTL که با 5 ولت کار میکنه به راحتی ارتباط برقرار کرد که این ارتباط به وسیله دو تا زنر معکوس یکدیگر روی هرپایه I/O میکرو انجام میشه که ارتباط را بی دردسر تر میکنه در مورد برد آموزشی و امکاناتشم همه امکانات را مطرح کنید که من یکجا همه رو در نظر بگیرم و بررسی کنم به نظر من بهتره یکسری ماژول را روی برد بدون ارتباط مستقیم با میکرو طراحی کنیم و بعد از طریق چند تا سوکت وسیم با هم ارتباط برقرار کنند تا هر موقع خواستیم از هر کدام از امکانات میکرو که خواستیم استفاده کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
              (با لهجه خونده بشه :mrgreen دادا شرمنده ، اما مگه دیشب چی کار کردیم؟گل لقت کردیم؟

گزاشتن اینها فقط بردت رو بزرگ میکنه.... و کاربردی نداره....احتیاجی نیست تو مداراتت از 5 استفاده کنی...همه رو 3.3 بده حله...

کار از محکم کاری برای من عیب نمیکنه برای شما رو نمیدونم
              قطعات روی برد SMD اند

دیدگاه

البته آقا شهریار هر جور خوتون دوست دارید...ولی قرار دادن دو تا زنر معکوس همدیگه روی یه پایه مشکل ساز نیست؟!!!یکی از دیودها همیشه تو بایاس مستقیمه و ولتاژتون از .7 بیشتر نمیشه

موفق باشید

دیدگاه

البته آقا شهریار هر جور خوتون دوست دارید...ولی قرار دادن دو تا زنر معکوس همدیگه روی یه پایه مشکل ساز نیست؟!!!یکی از دیودها همیشه تو بایاس مستقیمه و ولتاژتون از .7 بیشتر نمیشه

موفق باشید
                  همونطوری که گفتم من طراحی مدار بلد نیستم پس میگید یکی کافیه؟
                  نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  اینها برای برد آموزشی اند بزارید بررسی کنم که روی کدام پورت های میکرو میتوان گذاشت تا بتوان از حداکثر امکانات میکرو استفاده کرد من همیشه از برد های آموزشی خوشم نمیامد زیرا در آخر نمیشد از تمام امکانات میکرو استفاده کرد اما شاید درباره میکروکنترلرهای پیشرفته تر مشکلی از این بابت نداشته باشیم
                  به هر حال روی دیتاشیت بررسی میکنم
                  در مورد برد مینیمم XMEGA نظری دارید بدید حداکثر دیگه تا امشب به یه نتیجه ای برسیم من نمیتونم برای کار با XMEGA صبر کنم :angry:
                  مهلت برای من تمدید شد

در ضمن کسی طراحی فیبر بلده من بلد نیستم :redface:

من میخوام استاندارد کار کنم
                  اگر اینطوری بود دیگه اتمل برای AVR های معمولی نوع L در نظر نمیگرفت

دیدگاه

با اون زنر ها خیلی مخالفم. یک برد خوب باید فقط جای LCD کاراکتری رو داشته باشه و بس. دو سه تا LED و کلید هم کفایت می کنه. فقط رگولاتور 3.3 ولت SMD و ارزون معرفی کنید. برد رو ترجیح میدم با مبدل SMD2DIP کار کنم. PCB رو برای کی می خوای تمومش کنم؟ آخر هفته خوبه؟

یه پیشنهاد دیگه : یه برد کوچک مبدل به DIP به همراه سوکت پروگرمر بزنیم که بشه روی برد بورد کار کرد.
                    ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                    Ctrl+C , Ctrl+V
                    .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس
                      با اون زنر ها خیلی مخالفم. یک برد خوب باید فقط جای LCD کاراکتری رو داشته باشه و بس. دو سه تا LED و کلید هم کفایت می کنه. فقط رگولاتور 3.3 ولت SMD و ارزون معرفی کنید. برد رو ترجیح میدم با مبدل SMD2DIP کار کنم. PCB رو برای کی می خوای تمومش کنم؟ آخر هفته خوبه؟

یه پیشنهاد دیگه : یه برد کوچک مبدل به DIP به همراه سوکت پروگرمر بزنیم که بشه روی برد بورد کار کرد.
                      زنر رو برای این پیشنهاد دادم که با TTL ها بشه ارتباط برقرار کرد از میکرو حفاظت بشه اگر راه دیگه ای دارید بفرمایید قطعا این راه حتما بهترین راه نیست رگولاتور هم از همین ها که برای برد ARM گذاشتند خوبه
                      اگر میشه فعلا یه برد تبدیل برای ATXMEGA64A3 طراحی کنید و فایلشو پلود کنید تا ببینیم آخر روی برد چی باید بزاریم

دیدگاه

فقط رگولاتور 3.3 ولت SMD و ارزون معرفی کنید
                        AMS1117 هست 750 تومن...البته فوت پرینت اکثر رگولاتور های SMD یکیه...(حداقل این با LF33 یکیه :nerd

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                          با سلام از آن جایی که پکیج این IC ها اجازه کار راحت با این قطعات را نمیدهد و از طرفی دیگر امکانات زیاد این میکرو و همچنین حفاظت از پورت های I/O میکرو تصمیم گرفتم که با کمک و همیاری دوستان یک برد مینیم سیستم برای کار آزاد با میکرو و انجام پروژه و دیگری یک برد آموزشی با تمام ماژول های لازم و مبنای آموزش این بخش
                          پیشنهادات من درباره برد مینیمم:
                          1-استفاده از میکرو ATXMEGA128A1 چون کامله و توی اصفهان هم پیدا میشه بقیه جاهارو نمیدونم
                          2-یک رگولاتور 3V3 برای تامین ولتاژ میکرو
                          4-قرار دادن سوکت پروگرامر MKII بر روی برد
                          5-پورت ها مرتب شده و به همراه دو پایه تغذیه و اتصال به سوکت نرگی 2*5
                          لطفا تا دوشنبه عصر نظراتتان را اعلام کنید :bye
                          مهلت تمدید شد
                          میکرو رو به ATXMEGA64A3 عوض کنیم
                          با توجه به پست جناب طراح

دیدگاه

یکی بیاد روش وصل کردن LCD کاراکتری رو به این میکرو رو پیدا کنه. اگه مثل کار با کدویژن هست خودم بلتم.
                            ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                            Ctrl+C , Ctrl+V
                            .................................................. ....

دیدگاه

به نظر من
                              اینا مهمن
                              یک lcd 2*16
                              جای سوکت spi,i2c,srial
                              mmc
                              8 led
                              سوکت adc , dac
                              چندتا کلید
                              اگه بشه lcd گرافیکی

برد pcb رو بزارید هم برا فروش هم برا دانلود
                              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X