امشب یه نگاه رو شماتیک میزنم ببینم مشکل از PCB هست یا از آی سی....
یه سوال! اون موقعی که IC رو برعکس زدی ، IC داغ شد؟
دو تا عکس واضع از پشت و روش بزار :agree:
درضمن اینقدر علامت سوال گذاشتید تاپیک رو ریخته به هم! لطفا درستش کن :nerd:
در مورد خرید پستی هم شماره رهگیری رو داخل سایت زیر وارد کن ببین محمولت کجاست!
http://tntsearch.post.ir/
موفق باشید
فکر کنم فهمیدم :agree:
من دوتا میکرو مختلف خریدم این مشکلو داشت که تغذیه وزمینشون اتصال کوتاه بود oo: :eek:
کسی میدونه این یعنی چی :question:
در ضمن اون محموله هم داره از پست معمولی دیرتر میرسه در صورتی که گفتند با پست پیشتاز میفرستیم :eek:
اینم عکس ها نمیدونم تا چه حد کمکتون میکنه
خداییش لحیم کاریش ضایع شده
بخصوص اینکه مجبور شدم وایوهاشم خودم یه جوری اتصال بدم بدون متالیزه کردن :rolleyes:
کسی نمیدونه مشکل اتصال کوتاه تغذیه و زمین میکرو بخاطر چیه؟؟؟ :eek: :eek: :eek:
البته چون شما از تغذیه خارجی استفاده نمیکنید (تغذیه خود پروگرامر کافیه) این رگولاتور رو بردارید کافیه
پین تغذیه پروگرامر MKII نمی تواند به عنوان تغذیه XMEGA بکار رود و برای IC و بقیه اجزاء مدار باید تغذیه بصورت خارجی قرار داده شود.
اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
بله آقا مهدی در هنگام پروگرام تغذیه لازمه اگر تغذیه خالی رو به پروگرامر بدیم چشمک نارنجی میزنه که یعنی تغذیه درسته ولی وضعیت میکرو درست نیست خواندن ولتاژ هم برای تطبیق منطق دیتای ارسالی از طرف پروگرامر است برای اینکه میکرو نسوزه :nerd:
در ضمن من به جایی نرسیدم :angry: :angry: :angry:
آقا مهدی میخوای برد رو به شما بدم شما هم تستش کنی؟ :agree:
بله آقا مهدی در هنگام پروگرام تغذیه لازمه اگر تغذیه خالی رو به پروگرامر بدیم چشمک نارنجی میزنه که یعنی تغذیه درسته ولی وضعیت میکرو درست نیست خواندن ولتاژ هم برای تطبیق منطق دیتای ارسالی از طرف پروگرامر است برای اینکه میکرو نسوزه :nerd:
در ضمن من به جایی نرسیدم :angry: :angry: :angry:
آقا مهدی میخوای برد رو به شما بدم شما هم تستش کنی؟ :agree:
راستش من امتحاناتم داره شروع میشه...
بعد از امتحانات اگه درست نشد یه جا قرار میزاریم ببینم بردت چشه ، اونوقت اگه از لحیم کاریش بود گوشت رو میزارم کف دستت :mrgreen:
میتونم بپرسم چرا؟ اگه نمی تونه تغذیه ی Micro رو تامین کنه ، پس از گذاشتن این پین چه هدفی داشتند؟
پایه تغذیه برای پروگرامر یک ورودی است که وجود Vcc را چک می کند و در محیط AVRStudio حتی مقدار Vcc را در گزینه HW Settings نشان می دهد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
آقا من به جایی نرسیدم :angry: :angry: :angry:
نمیدونم چرا هر چی نگاش میکنم نمیفهمم oo: oo: oo:
آقا مهدی فایلو برای همه بزارید تا حداقل کسی به غیر از من باشه که برد رو تو عمل تست کرده باشه :agree:
با فرض صحت مدار چاپی از نظر درست بودن نقشه، یک احتمال هست که بین پایه های مجاور یک اتصالی بوجود آمده باشد. برای بررسی این امر ابتدا با یک سوزن یا تیغ تیز، چند بار بین پایه ها بکشید و مجددا با اهم متر چک کنید. در صورت برطرف نشدن مسئله تمام پایه های Vcc را با هویه SMD و یک سوزن از جای خود بلند کنید و اتصال بین Vccو GND را هم روی برد و هم بین پایه Vcc و زمین برد چک کنید. اگر اتصالی در این حالت روی برد برطرف شد، اما بین پایه های Vcc و زمین برقرار بود به معنای این است که IC سوخته است. اما اگر با بلند کردن پایه همچنان اتصالی روی برد برقرار بود اما پایه های Vcc اتصالی نداشت یعنی روی برد مدارچاپی یک اتصالی وجود دارد.
دیدگاه