این هایی رو که میگین چطور میشه به میکرو وصل کرد همه TTL هستند فعلا یه برد تبدیل به dip برای ATXMEGA128A1-ATXMEGA64A3 و سری A4 هم بزنید تا بعد ببینیم این مشکل به چه شکل قابل حل است
خب من که کتابخونه ننوشتم. اما مشکل حل شد. چون قراره با همون کدویژن کار کنیم پس همون شکلی می بندیمش.
حالا اونایی که گفتن شکست خوردیم بگن مشکلشون چیه.
راستی من نظرم در مورد تبدیل عوض شد. کلا یه میکرو هست و یک LCD . چرا لقمه رو دور سر خودمون بچرخونیم. لحیم کردن SMD راحت ترین کار تو دنیای الکترونیکه. من یک آی سی 200 پایه رو در عرض 5 دقیقه لحیم کردم.
تا چند ساعت دیگه برد خودمو آماده می کنم.
...............................................
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
Ctrl+C , Ctrl+V
.................................................. ....
خب من که کتابخونه ننوشتم. اما مشکل حل شد. چون قراره با همون کدویژن کار کنیم پس همون شکلی می بندیمش.
حالا اونایی که گفتن شکست خوردیم بگن مشکلشون چیه.
راستی من نظرم در مورد تبدیل عوض شد. کلا یه میکرو هست و یک LCD . چرا لقمه رو دور سر خودمون بچرخونیم. لحیم کردن SMD راحت ترین کار تو دنیای الکترونیکه. من یک آی سی 200 پایه رو در عرض 5 دقیقه لحیم کردم.
تا چند ساعت دیگه برد خودمو آماده می کنم.
تو ورژن 2.03.9 همه xmega ها پشتیبانی شدن. در ضمن کسانی که بخوان با بسکام بنویسن هم می تونن ورژن آخر بسکام رو با قیمت 200 دلار از سایت بخرن و استفاده کنن.
...............................................
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
Ctrl+C , Ctrl+V
.................................................. ....
سلام من برد را ساختم ولی کار نمیکنه!!! :mrgreen: :mrgreen: :angry: :angry:
کسی میدونه وقتی چراغ پروگرامر قرمز ثابته چه اتفاقی افتاده؟
اینو بگم ممکنه میکرو سوخته باشه :mrgreen: یا سوکت برعکس باشه؟؟؟!!! oo:
سلام من برد را ساختم ولی کار نمیکنه!!! :mrgreen: :mrgreen: :angry: :angry:
کسی میدونه وقتی چراغ پروگرامر قرمز ثابته چه اتفاقی افتاده؟
اینو بگم ممکنه میکرو سوخته باشه :mrgreen: یا سوکت برعکس باشه؟؟؟!!! oo:
سوکت که فکر نکنم بر عکس باشه...چون من طبق خود دیتاشیت اتمل زدمش...
LED خود میکرو روشن میشه؟ (اصلا تغذیه تو میکرو میره؟)
جائیش اتصالی نداره؟(لحیم کاری)
اگه دیدی نشد ، پایه های سوکت پروگرامر رو با با سیم ببر رو برد برد و جای سیم ها رو عوض کن ببین درست میشه؟
آی سی که فکر نکنم سوخته باشه...به چه دلیلی میگید سوخته؟
LED روشن نمیشه
IC رو برای این میگم که یه بار برعکس و خراب زدم یکی برام درست کرد :mrgreen:گفت معلوم نیست سالم بمونه یا نه
در ضمن وقتی تغذیه رو وصل میکنم رگولاتور به سرعت و به شدت داغ میکنه ولی نفهمیدم اتصال کوتاهه یا نه آخه تو تست با اهم متر مشکلی ندیدم
یه سوال موقع پروگرام کردن باید تغذیه خارجی وصل باشه؟
اگه از عکس چیزی میفهمید عکسشو بزارم
دیدگاه