اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

با سلام،

اینهایی که گذاشتید، فقط تنظیم پایه های میکرو برای LCD هستند، توی فایل کانفیگ مربوطه یک سری تنظیمات هم وجود داره که باید انجام بشن و از اونجایی که این فقط درایور LCD هستش، باید فونت و دیکودر فونت هم باشه، بهتره که اول یکی از پروژهها رو برای سخت افزار خودتون ست کنید ( تنظیم پایه های میکرو برای LCD ) و بعد از تست اولیه، برنامه رو مطابق با نیازتون تغییر بدید و تنظیم و استفاده کنید.
    ضمنا، باید پروژه کدویژن رو هم در اون برنامه تنظیم کنی، از جمله نوع میکرو و فرکانس کاریش رو ....
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

ممنونم جناب نوربخش،من با کدویژن چندبار بیشتر کار نکردم،اگر امکانش هست بیشتر راهنمایی بفرمایید کجا رو تغییر بدم،سخت افزار درسته،همین مدارو با بسکام جواب میگیرم
      انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
      فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
        ممنونم جناب نوربخش،من با کدویژن چندبار بیشتر کار نکردم،اگر امکانش هست بیشتر راهنمایی بفرمایید کجا رو تغییر بدم،سخت افزار درسته،همین مدارو با بسکام جواب میگیرم
        مثلا شما این پروژه رو دانلود کنید و خیلی خلاصه و ساده مدار خودتون رو تست کنید
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84941.msg522395#msg522395

یه میکروی مگا 32 میخواد و یک کلید ( فایل پروتئوس هم داره! )، از فایل های پوشه LCF-GLCD استفاده کنید.
        فقط اتصالات LCD رو در هدر فایل N1100config.h مطابق با سخت افزار خودتون تنظیم کنید. البته پروژه کدویژن نداره و خودتون باید پروژه رو ایجاد کنید و فایل های مورد نظر رو به پروژه اضافه و کامپایل کنید ) اگر از نظر سخت افزاری مشکلی ندارید، میتونید از هگزهای ارائه شده در پوشه Prepared HEX استفاه کنید.

اگر برای ایجاد پروژه در کدویژن مشکل دارید، سخت افزارتون رو بدید تا پروژه رو براتون ایجاد و کامپایل کنیم ...
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

ممنونم براتون میفرستم
          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید
            ببخشید دوستان ازتون کمک می خواستم من می خوام مدار زیر رو پیاده سازی کنم اما مشکل ال سی دی 3310 دارم که دیگه پیدا نمیشه.
            لطف میکنه واسه من دانشجو یکی برای ال سی دی 1202 یا همین 1100 که میگید درستش کنید؟ خیلی لطف می کنید چون وقتم کمه

آدرس
            http://www.serasidis.gr/circuits/mini_logic_analyzer/miniLogicAnalyzer.htm

آدرس دانلود پروژه
            http://www.serasidis.gr/circuits/mini_logic_analyzer/miniLogicAnalyzer_v1.01.zip

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان بخصوص جناب مهندس نوربخش گل
              من پروژه رو تست کردم ولی متاسفانه روی LCD چیزی نشون داده نمی شه
              با فایلی که بچه ها با بسکام نوشتن تست کردم و LCD و برنامه درست کار می کردن .
              روی دوتا LCD هم تست کردم ولی متاسفانه چیزی روی LCD با برنامه مهندس نوربخش نشان داده نشد.

دیدگاه

برنامه ی مهندس نوربخش درست کار میکنه
                فقط یه مسئله ای هست که من درک نکردم
                کنتراست رو توی برنامه ای که با C نوشته شده , تا آخرین مقدار مجاز زیاد کردم
                ولی بازم تصویر کمرنگ تر از برنامه ای که با بسکام نوشته شده تشکیل شد :eek:

دیدگاه

با سلام ...

از بابت آموزش و برنامه ها تشکر میکنم .

فقط یک موردی را در موردش صحبت نکرده بودید ... اون هم نحوه تبدیل عکس و استفاده از اون هست ... من هر کاری کردم نتونستم یک عکس غیر از چیزی که خودتون گذاشته بودید روی صفحه نشون بدم .
                  امکانش هست توضیح بدید ؟

با تشکر
                  نکته اخلاقی :
                  همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
                    با سلام،

بر اساس جدول DC CHARACTERISTICS دیتاشیت، ولتاژ خطوط ارتباطی حداکثر میتونه 0.5 ولت بیشتر از ولتاژ تغذیه باشه! در هر صورت، تحت تعقیبی!!! :biggrin: فعلا که داره برات کار میکنه، ولی خوب، ازش انتظار زیادی نداشته باش، اگر بزودی مرحوم شد، تعجب نکن!!!
                    وقتی میکرو 5 ولت میده چطور به دیتای ال سی دی 3 ولت بدیم؟ با تقسیم مقاومتی؟ :|
                    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                    مخترع برتر شمال غرب سال 96
                    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

کسی اینجا نیست کمک کنه؟!
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        وقتی میکرو 5 ولت میده چطور به دیتای ال سی دی 3 ولت بدیم؟ با تقسیم مقاومتی؟ :|
                        سلام ارمین
                        اینجا یه سری بزن

همین جا هم ارایه شده در صفحات نخست ( عکس پایین )

و جا داره بگم این لینک زیر مربوط به مدل spi
                        http://upload7.ir/imgs/2014-03/94338466397772954441.jpg

باید موقع خرید حواست باشه کدوم مدله
                        مدل مورد نظر ما i2c

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                          سلام ارمین
                          اینجا یه سری بزن
                          ممنون بایت لینک, من pcb رو از همین لینکی که دادی زدم و خداروشکر کار کرد ولی دیگه پیگیرش نشدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                            ممنون بایت لینک, من pcb رو از همین لینکی که دادی زدم و خداروشکر کار کرد ولی دیگه پیگیرش نشدم
                            منم وقت نکردم .. ولی خیلی خوبن .. هم قیمت .. هم کارایی
                            تازه میخوام کمی روش کار کنم

دیدگاه

تو بسکام چطور باید از این ال سی دی استفاده کرد؟؟؟؟

دیدگاه

با این دستور

Config Graphlcd = Color , Controlport = Portb , Cs = 5 , Rs = 2 , Scl = 4 , Sda = 3
                                Setfont Color8x8

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X