اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژه&#

نوشته اصلی توسط cinapa
    سلام برات فرستادم بدستت رسید .؟؟؟؟ در ضمن برنامش امادست . تقریبا برای چهار عدد مموری 2 گیگ برنامه نوشتم یا حداکثر 8 گیگ تقریبا تمومه . حتی میتونی یه فیلم کامل در حد 32 مگابایت روی ال سی دیت نشون بدی . فردا برات میفرستم .فقط اون سخت افزاری که بهت دادم کاملش کن تا امتحان کنی و سریع بهم جواب بدی . چون سر پروژه هستم وممکنه وقت نداشته باشم ....

سلام برادران سکرت بازی نکنین
    لطفا بزارین همه فیض ببرن
    چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

با سلام

یه مدت پیش رفتم lcd 1100 تهیه کردم و این کتابخونه اقای نوربخش رو تست گرقتم که کارکردش عالی بود.

اما:
      1-تو لحیم کاری lcd 1100 باید خیلی دقت کنید زود خراب میشه.
      2-نسبتا گرون شده.

برای حل این مشکل می تونین از lcd 1202 استفاده کنین که هم راحته(دیر خراب می شه) و هم ارزونتر.تیاز به هیچ تغییری هم تو کتابخونه اقای نوربخش نیست.

دانلود پروژه با کامپایلر avr studio 6
      http://s4.picofile.com/file/7815488488/NOKIA_1202_1100_avr.rar.html

دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
        با سلام،

نسخه جدید درایور LCD نوکیا 1100 به همراه آخرین نسخه فونت فارسی، عربی و انگلیسی به اضافه فونت خلاصه ( با قابلیت های جدید ) با مثال پروتئوس ( عملا هم تست شده است )

کامپایل و تست شده در WinAVR و CodeVision

http://s2.picofile.com/file/7704048709/N1100_05.rar.html
        سلام جناب نور بخش :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
        من از این فایل استفاده کردم و هگزش را با کدویژن درست کردم البته دو تا فایل بود یکیش که اصلا جواب نداد که
        N1100_SF5 این فایل بود اون یکی هم که جواب داد تمام نوشته ها و عکس ماشین که میاد روی LCD برعکس و سر و ته هستن و قابل خوندن نیستن .
        فکر یکنید مشکل کجاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
          سلام جناب نور بخش :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
          من از این فایل استفاده کردم و هگزش را با کدویژن درست کردم البته دو تا فایل بود یکیش که اصلا جواب نداد که
          N1100_SF5 این فایل بود اون یکی هم که جواب داد تمام نوشته ها و عکس ماشین که میاد روی LCD برعکس و سر و ته هستن و قابل خوندن نیستن .
          فکر یکنید مشکل کجاست
          با سلام،

اول از همه از صحت سخت افزار و سیم بندی ها و کانفیگ پین ها مطمئن بشید.

این که برعکس و سرو ته نشون میده، احتمالا چیپ کنترل LCD شما دقیقا PCF8814 نیست، به احتمال زیاد یک کپی چینی باشه! شما باید در هدر فایل N1100config.h فلگ های MirrorY و InvertScreen رو ست کنید. شاید لازم باشه که در فایل N1100.c روتین N11_Init رو هم یه تغییراتی بدید .....

اینکه N1100_SF5 اصلا جواب نمیده یعنی که چی میشه؟! جواب دادن نداره، یا اصلا هیچکدوم کار نمیکنند یا هر دو کار میکنند ( در صورت صحت و سازگاری سخت افزار )

اگر کانفیگ پین هاتون با فایل های کنونی همخوانی داره ( یا اینکه میتونید این کار رو انجام بدید )، بهتره که در اولین قدم از هگزهای آماده که در پوشه Prepared HEX قراردارند استفاده کنید و در قدم بعدی خودتون فایل ها رو کامپایل کنید. در اینصورت از عملکرد درست خودتون و صحت عملیات کامپایل خودتون ( و کامپایلر مورد استفاده ) مطمئن خواهید شد.
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
            با سلام،

اول از همه از صحت سخت افزار و سیم بندی ها و کانفیگ پین ها مطمئن بشید.

این که برعکس و سرو ته نشون میده، احتمالا چیپ کنترل LCD شما دقیقا PCF8814 نیست، به احتمال زیاد یک کپی چینی باشه! شما باید در هدر فایل N1100config.h فلگ های MirrorY و InvertScreen رو ست کنید. شاید لازم باشه که در فایل N1100.c روتین N11_Init رو هم یه تغییراتی بدید .....

اینکه N1100_SF5 اصلا جواب نمیده یعنی که چی میشه؟! جواب دادن نداره، یا اصلا هیچکدوم کار نمیکنند یا هر دو کار میکنند ( در صورت صحت و سازگاری سخت افزار )

اگر کانفیگ پین هاتون با فایل های کنونی همخوانی داره ( یا اینکه میتونید این کار رو انجام بدید )، بهتره که در اولین قدم از هگزهای آماده که در پوشه Prepared HEX قراردارند استفاده کنید و در قدم بعدی خودتون فایل ها رو کامپایل کنید. در اینصورت از عملکرد درست خودتون و صحت عملیات کامپایل خودتون ( و کامپایلر مورد استفاده ) مطمئن خواهید شد.
            معذرت میخوام جناب نوربخش شما درست میفرمایید .
            من از هگز های فایل های شما استفاده نکرده بودم . من خودم با کد ویژن ساختم البته از همون برنامه شما استفاده کردم .
            اما الان وقتی از هگز های شما استفاده کردم هر دوتا فایل ها جواب دادن و خوب هم بود و مشکلی ندارن
            ولی وقتی خودم برنامتون را کامپایل میکنم . N1100_SF5 که اصلا چیزی روی lcd نمیاد . اما برنامه فایل N1100_PE5 را که کامپایل میکنم . همونطوری که قبلا عرض کردم میشه . ایا مشکل از کدویژن هست کرچه ورژن 2.5 هست .
            البته هر دوتا هگز را باز در پروتوس هم بررسی کردم ولی همونطور هست که گفتم . :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
              معذرت میخوام جناب نوربخش شما درست میفرمایید .
              من از هگز های فایل های شما استفاده نکرده بودم . من خودم با کد ویژن ساختم البته از همون برنامه شما استفاده کردم .
              اما الان وقتی از هگز های شما استفاده کردم هر دوتا فایل ها جواب دادن و خوب هم بود و مشکلی ندارن
              ولی وقتی خودم برنامتون را کامپایل میکنم . N1100_SF5 که اصلا چیزی روی lcd نمیاد . اما برنامه فایل N1100_PE5 را که کامپایل میکنم . همونطوری که قبلا عرض کردم میشه . ایا مشکل از کدویژن هست کرچه ورژن 2.5 هست .
              البته هر دوتا هگز را باز در پروتوس هم بررسی کردم ولی همونطور هست که گفتم . :angry: :angry: :angry:
              با سلام،

اینکه با استفاده از هگزهای آماده مشکلی نداره، یه نتیجه گیری خوب اینه که سخت افزار مشکلی نداره ...
              پس ممکنه که کدویژن شما مشکل داشته باشه و یا اینکه یه تغییری در فایل های پروژه دادید. مثلا فرکانس کاری اشتباه شده باشه! یه مشکلی در زمان بندی وجود داره که LCD درست کانفیگ نمیشه که ناشی از عدم خواندن و نوشتن صحیح در LCD هستش. اگر خودت پروژه ایجاد کردی، اول از فایل های پروژه موجود استفاده کن و بعد خودت پروژه ایجاد کن ...

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                با سلام،

اینکه با استفاده از هگزهای آماده مشکلی نداره، یه نتیجه گیری خوب اینه که سخت افزار مشکلی نداره ...
                پس ممکنه که کدویژن شما مشکل داشته باشه و یا اینکه یه تغییری در فایل های پروژه دادید. مثلا فرکانس کاری اشتباه شده باشه! یه مشکلی در زمان بندی وجود داره که LCD درست کانفیگ نمیشه که ناشی از عدم خواندن و نوشتن صحیح در LCD هستش. اگر خودت پروژه ایجاد کردی، اول از فایل های پروژه موجود استفاده کن و بعد خودت پروژه ایجاد کن ...
                از کدویژن ورژن 2.03.4 استفاده کردم که خیلی ERROR داشت . از نو ورژن 2.05.3 ر انصب کردم که ERROR نمیده ولی باز همون کاسه و همون اش .......
                فکرمیکنید از چی باید باشه فکر نکنم از کدویژن باشه . شما نمیتونید زحمتشا بکشید و این فایل را با کدویژن کام÷ایل کنید . من از برنامه و فایل های خودتون برای اطمینان بیشتر استفاده کردم دقیقا از فایل های شما .
                اما باز سرو ته و برعکس هستن :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

با سلام
                  ببینین من هم این مشکل رو داشتم که همه چی سروته نشون داده می شد،حتی تو کامپایل با atmel studio شما مقادیر زیر را در فایل N1100config.h مثل زیر تغییر دهید،احتمالا مشکلتون حل می شه.
                  کد:
                  	#define MirrorY		  1					// mirror Y axis (about X axis)
                  	#define InvertScreen	  1					// invert screen in horizontal axis
                  دکتر شریعتی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NAO_ROBOT
                    با سلام
                    ببینین من هم این مشکل رو داشتم که همه چی سروته نشون داده می شد،حتی تو کامپایل با atmel studio شما مقادیر زیر را در فایل N1100config.h مثل زیر تغییر دهید،احتمالا مشکلتون حل می شه.
                    کد:
                    	#define MirrorY		  1					// mirror Y axis (about X axis)
                    	#define InvertScreen	  1					// invert screen in horizontal axis
                    ایییییییییییییییییییییییییییییییییییول جناب NAO_ROBOT
                    دستت درد نکنه که نجاتم دادی . درست شد جناب نوربخش فرمودن با زمان کانفیگ نمیشه . خدا مدونه چقدر ور رفتم به زمان میکرو اما نشد .
                    اخه من گفتم چه ربطی به زمان داره
                    یه سوال دیگه .
                    من اصلا به دستورات راه اندازی این lcd واقف نیستم مثلا با چه دستوراتی میشه فارسی نوشت و یا انگلیسی و با چه دستوراتی نوشته ها نات میشن و از این قبیل ...حالا اگه کاملا به دستورات اشنا هستین یه لطفی بکنید و این دستورات را برام بزارین همراه با توضیحات
                    شرمنده که وقتتون را میگیرم خدا عوضتون بده . :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

با سلام

ممنون.اگه دقت کرده بودین اقای نوربخش همین حرفو تو 2 تا پست قبل نوشته بودن.بهترین مرجع استفاده از دستورات همون مثالی هستش که اقای نوربخش همراه با اخرین ورژن کتابخونه ها و کتابخونه های قبلی گذاشتن.با نگاه به اونا طریقه استفاده از اکثر دستورات فهمیده می شه.
                      دکتر شریعتی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NAO_ROBOT
                        با سلام

ممنون.اگه دقت کرده بودین اقای نوربخش همین حرفو تو 2 تا پست قبل نوشته بودن.بهترین مرجع استفاده از دستورات همون مثالی هستش که اقای نوربخش همراه با اخرین ورژن کتابخونه ها و کتابخونه های قبلی گذاشتن.با نگاه به اونا طریقه استفاده از اکثر دستورات فهمیده می شه.
                        بله . درست فرمودین من توجه نکردم .
                        در هر صورت هم از جناب نوربخش و هم از شما بسیار ممنونم که راهنمایی کردین و وقت تون را در اختیارم گذاشیتن
                        :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام استاد نور بخش
                          این برنامه ساعت هست برای lcd 2×16 نوشته شده که تاریخش به شمسی هست میشه لطف کنین و این برنامه را روی lcd 1100 قرار بدین . من هر کاری کردم نتونستم که این برنامه را با برنامه شما که تو پوشه N1100_PE5 بود ادقام کنم .

فایل برنامه :ساعت
                          baghmirani.persiangig.com/document/DS1307.rar
                          فایل پروتئوس :برنامه ساعت
                          baghmirani.persiangig.com/document/Proteus-DS1307.rar

دیدگاه

سلام :cry: :cry:
                            من برنامه ساعت را روی این lcd 1100 نوشتم ولی ارتباط در مد i2c را ارور میده اما تاریخ و ساعتی که براش نوشتم را روی lcd میاره ولی مقدار زمان و تاریخ را از بیرون نمیتونه دریافت کنه . دوستان میشه یه نگاه بندازین ببینین کجا مشکل هست
                            هم برنامه و هم فایل پروتوس این lcd داخل پوشه قرار دادم . :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

http://up.ertebatsazan.ir/images/446...e7flv4zspx.rarl]

دیدگاه

با سلام،

شما به اینجا یه سری بزن، آخرین نسخه اش یک پروژه کامل است :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75636.0

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

داداش با بسکامم یه برنامه بنویسی ممنونت میشیم.البته برا من بیسواد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X