اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکروچیپ شرکت اتمل را خرید!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میکروچیپ شرکت اتمل را خرید!!

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
    با سلام
    به نظر بنده هیچ اتفاق بدی واسه محصولات اتمل مخصوصا خانواده mega و سایر اتفاق نخواهد افتاد چون این سری ها به قدر کافی در بین طراحان و صنایع نفوذ پیدا کرده و علاقه مندان خاص خودشون رو دارن و هیچ فرد عاقلی نمیاد کلا ریشه محصولاتی با این گستره مصرف و پرطرفدار رو از بیخ بخشکونه
    شرکت میکروچیپ احتمال زیاد بیشتر رو ساخت محصولاتی تمرکز میکنه که تکنولوژی محصولات اتمل وخودش رو داخلشون لحاظ کرده و ما نیز به احتمال قوی شاهد محصولات پیشرفته تر و مقاومتر دربرابر ناپایداری ها خواهیم بود البته امیدوارم اینچنین باشد :rolleyes:
    داداش خیلی خوش بینی به اوضاع. این دو تا رقیب بودن حالا این اومده اون یکیو خریده. نمیاد محصولات اونو تولید کنه که. یه چیز دیگه درست میکنه. اونوخ همچین شرکت بزرگی به من و شما فک نمیکنه که من 6سال وقت گذاشتم برا avr شما 7 سال وقت گذاشتی و فلانی 8 سال وقت گذاشته و ... میاد کار خودشو میکنی منو شمام اگه میخوایم ادامه بدیم باس با اون هماهنگ شیم وگرنه اون با ما هماهنگ نمیشه...

الوداع ای AVR
    حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

دیگه محصولات اون نیست که مال خودشه مشتری داشته باشه تولید میکنه نداشته باشه نه .اینهمه هزینه نکرده بریزه دور پولشو که.غیر از اون میتونه سری جدید هم تولید کنه با مشخصات برتر از محصولات قدیم با هر دو تکنولوژی اتمل و میکروچیپ.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohammadMers
        داداش خیلی خوش بینی به اوضاع. این دو تا رقیب بودن حالا این اومده اون یکیو خریده. نمیاد محصولات اونو تولید کنه که. یه چیز دیگه درست میکنه. اونوخ همچین شرکت بزرگی به من و شما فک نمیکنه که من 6سال وقت گذاشتم برا avr شما 7 سال وقت گذاشتی و فلانی 8 سال وقت گذاشته و ... میاد کار خودشو میکنی منو شمام اگه میخوایم ادامه بدیم باس با اون هماهنگ شیم وگرنه اون با ما هماهنگ نمیشه...

الوداع ای AVR
        سلام
        نه عزیز به قول دوستمون دیگه این محصولات مال خودش هست اصلا عاقلانه نیست که بخواد کلا اینارو از رده خارج کنه خودتونم میدونین که درصد نفوذAVR خیلی خیلی بیشتر از pic بوده و هست بخاطر همین این محصولات همچنان در بازار خواهند بود منتهی با امکانات و تکنولوِژی های جدید و بهتر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohammadMers

الوداع ای AVR
          این یه فرصت هست برای میکروچیپ که سهم خودش را تو بازار میکروکنترلر افزایش بده.
          اما اگه AVR تعطیل بشه هیچ تضمینی نیست که مشتریش بره سمت PIC .

دیدگاه

البته AVR اونقدرها هم حرف اول رو تو دنیا نمی زنه، تو ایرانه که خیلی طرفدار داره و تو کشور های دیگه حدس میزنم اینجوری نباشه
            از طرفی یکی از دوستان هم اشاره کرد بهش که اگه میکروهای جدیدی هم بیاد زبان و اصول میکروها تقریبا یکی هست و زیاد شیفت کردن بینشون کار سخت و زمان بری نیست.
            رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
              خودتونم میدونین که درصد نفوذAVR خیلی خیلی بیشتر از pic بوده و هست
              امیر جان بی خیال، کل قضیه تموم شد رفت فعلا که استقلال ، پرسپولیسو خریده .
              :biggrin: :biggrin: :biggrin:

پانوشت : من اصلا اهل فوتبال نیستم .

دیدگاه

اصلا دارم از بچه ها ناامید میشم
                اول با دیدن تاپیک جمله "من کاری به این تاپیک ندارم" یادم افتاد
                ولی بعدش گفتم بذا حرف دلم رو بزنم

حرفی که بچه پا پیش کشیدن مثل این میمونه که بگیم چون گروه فولس واگن مالک کارخونه ها و برند هایی مثل ولوو و ماک و اسکانیا و لامبورگینی و مان و رنو و پورشه و بوگاتی و آئودی و.......... هست دیگه نیاد این ماشین ها رو تولید کنه!!!!
                قضیه این شرکت ها هم مثل اتمل هست که اول با دست خودشون بنا گذاری شدن و سپس از طریق بورس و مزایده فرخته شدن

چیزی که میخوام بگم اینکه بچه ها اصلا درکی از شرکت های چند ملیتی و چند هویتی ندارن
                والا تقصیر خودشون نیست تقصیر مالکان شرکت های ایرانی هست که اینطور جا انداختن که فقط خودشون باید کار خودشون و مدیریت کنن حالا چه سود کنن و چه زیان

بعد میگن چرا پیشرفت نمیکنیم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میکروچیپ شرکت اتمل را خرید!!

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده

...بچه ها اصلا درکی از شرکت های چند ملیتی و چند هویتی ندارن
                  والا تقصیر خودشون نیست تقصیر مالکان شرکت های ایرانی هست که اینطور جا انداختن که فقط خودشون باید کار خودشون و مدیریت کنن حالا چه سود کنن و چه زیان

حرفتون درسته، مشکل اینه که این جور خریدها در ایران، به دلیل مشکل قانونی باب نبوده؛ مثلا تو همین سفر اخیر رئیس جمهور به فرانسه، ظاهرا شرکت رنو - نیسان می خواسته کل شرکت پارس خودرو رو بخره، اما به دلیل مشکل قانون اساسی ایران نتونسته.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میکروچیپ شرکت اتمل را خرید!!

اصلا دارم از بچه ها ناامید میشم
                    اول با دیدن تاپیک جمله "من کاری به این تاپیک ندارم" یادم افتاد
                    ولی بعدش گفتم بذا حرف دلم رو بزنم

حرفی که بچه پا پیش کشیدن مثل این میمونه که بگیم چون گروه فولس واگن مالک کارخونه ها و برند هایی مثل ولوو و ماک و اسکانیا و لامبورگینی و مان و رنو و پورشه و بوگاتی و آئودی و.......... هست دیگه نیاد این ماشین ها رو تولید کنه!!!!
                    قضیه این شرکت ها هم مثل اتمل هست که اول با دست خودشون بنا گذاری شدن و سپس از طریق بورس و مزایده فرخته شدن

چیزی که میخوام بگم اینکه بچه ها اصلا درکی از شرکت های چند ملیتی و چند هویتی ندارن

ما همه مهندس برقیم، اقتصاد دان که نیستیم :biggrin: :icon_razz: :nice:

دیدگاه

اغو مگر dialog semiconductor اتمل رو نخریده بود؟
                      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                        اغو مگر dialog semiconductor اتمل رو نخریده بود؟
                        اونجوری که من اطلاع دارم فقط یه گفتگو بین دو شرکت بوده و بس

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط pencil
                        ما همه مهندس برقیم، اقتصاد دان که نیستیم :biggrin: :icon_razz: :nice:
                        جسارت نشه ولی پایه علم اقتصاد رو باید هرکسی بلد باشه چه ضایعات جمع کن چه یک سهام دار وال استریت

دیدگاه

آقا اشکان من شنیده بودم که اتمل Xmega رو خودش تولید میکنه و امتیازش رو به هیچ کس نمیده حالا دروغ یا راستش رو نمی دونم
                          اما اگه راست باشه الان تکلیف Xmega که خیلی شبیه به یک میکروکنترلر نظامی هست چی میشه؟ :-/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
                            آقا اشکان من شنیده بودم که اتمل Xmega رو خودش تولید میکنه و امتیازش رو به هیچ کس نمیده حالا دروغ یا راستش رو نمی دونم
                            اما اگه راست باشه الان تکلیف Xmega که خیلی شبیه به یک میکروکنترلر نظامی هست چی میشه؟ :-/
                            والا اطلاعی از اکس مگا ندارم
                            راستی اکس مگا کجاش شبیه قطعه نظامی هست؟؟

دیدگاه

راستی اکس مگا کجاش شبیه قطعه نظامی هست؟؟
                              این مرض بازار الکترونیک ایرانه ، هر قطعه ای که کمی کیفیتش از جنس آشغال چینی بهتر باشه یه برچسب صنعتی یا نظامی میخوره.
                              حالا میخواد سوکت آی سی باشه یا رله یا هر چیز دیگه

دیدگاه

به نظر من خیلی خوبه چون یکم از این آشفتگی و تنوع محصولات کمتر میشه و راحت تر میشه انتخاب کرد
                                میکروچیپ دوست داریم :mrgreen: :mrgreen:
                                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X