اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

به این صفحه سری بزنید مطالب جالبی داره درباره arm
    http://www.atmel.com/dyn/products/app_notes.asp?family_id=605

دیدگاه

چرا فعالیت گروه این تاپیک کم شده بابا کجایید. بیایید اعلام امادگی کنید تقسیم کار کنیم

دیدگاه

من که خیلی علاقه مندم یک گروه جدید تشکیل بدیم در ضمن من در این مدت بی کار نبودم و خیلی کار کردم ولی نمی دانم چرا کسی برد را نمیسازه تا باهم کار را ادامه بدیم. من معتقدم که کار گروهی خیلی سریعتر و بهتر از کار فردی نتیجه میده. :applause:
        اگه کسی سخت افزار را ساخته و آماده همکاری است اعلام کنه تا شروع کنیم به کار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید سلیمانزاده
          من که خیلی علاقه مندم یک گروه جدید تشکیل بدیم در ضمن من در این مدت بی کار نبودم و خیلی کار کردم ولی نمی دانم چرا کسی برد را نمیسازه تا باهم کار را ادامه بدیم. من معتقدم که کار گروهی خیلی سریعتر و بهتر از کار فردی نتیجه میده. :applause:
          آقا من از همه بچهآ‌هایی که در ساخت بورد همکاری داشتن اجازه میآ‌خوام PCB رو به من هم بدین تا بتونم بورد رو بسازم و هماهنگ با شما ادامه بدم :nerd:

دیدگاه

دوستان زیادی از من در خواست کردند که بردی را که توسط کار گروهی گروهیمان تهیه کردیم را به آنها بدهم ولی با توجه به مواردی که قبلا گفته شد این کار مقدور نیست ولی برای کمک به دوستان علاقه مند من شماتیک بورد مان را قرار می دهم. در ضمن برای دوستانی که زیاد علاقه به طراحی PCB ندارند من PCB یک بورد دیگر را هم قرار می دهم این بورد قبلا توسط عده ای از دوستان ساخته شده و به نظر مشکلی ندارد. ولی فراموش نکنید که این برد اصلی گروه نیست.

کسانی که تمایلی به ساخت PCB قرار داده شده ندارند می توانند از شماتیک بورد گروهمان استفاده کنند و خودشان بورد را دوباره طراحی کنند. این کار زحمت زیادی ندارد می توانید با یک یا دو روز کار این را طراحی کنید.

لینک دانلود شماتیک بورد گروه Zillion:

http://www.4shared.com/file/95811319/17834dfd/schematic_main_Board.html

لینک دانلود PCBآ‌ یک بورد که توسط یک شرکت چینی طراحی شده:
            http://www.4shared.com/file/95812055/6aaad565/ARM_PCB_evolution.html

دیدگاه

حالا شد
              :job:

دیدگاه

سلام
                انگار هیچ کسی با کامپایلر c کار نکرده کسی که جواب ما را نداد حالا خودم جواب خودم میدم!
                امیدوارم بعد از 20 صفحه احوال پرسی این مطلب به درد همه بخوره
                هر کدوم از IC ها (lpc2000 ,sam7) یه دیتا شیت 600-700 صفحه ای دارند توی ای دیتاشیت تمام رجیستر ها توضیح داده شده
                مثلا برای i/o ها حداقل 4 تا رجیستر باید مقدار دهی بشن تا یه خروجی صفر یا یک باشه
                تنها چیزی که iar رو با کامپایلر اسمبلی متفاوت میکنه حلقه های تکرارو دستورات شرطی و.. هستند

دیدگاه

دقیقا همینطوره من هم قبلا به دوستان گفته بودم دستورات همان دستورات C است ولی برای کار با امکانات میکرو دستور اضافی به اون صورت نداره همه را باید خودتان بدست بیاورید.

دیدگاه

سلام این اموزش هایی که گذاشتید لینکش بصورت پی دی اف موجود نیست ؟ :bye
                    موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
                    (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed450
                      سلام این اموزش هایی که گذاشتید لینکش بصورت پی دی اف موجود نیست ؟ :bye
                      کدام ها لطفا کامل پست رو انجام بدین آدرس مورد نظر را هم قید کنید

دیدگاه

اینجا رو ببینید لطفا
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26694.15
                        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

همینایی که تو صفحه ی 1 و 2 این تاپیک شروع شده و از اول arm رو تو ضیح داده . :job:
                          موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
                          (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arsalan681
                            چرا فعالیت گروه این تاپیک کم شده بابا کجایید. بیایید اعلام امادگی کنید تقسیم کار کنیم
                            فعالیت گروه به پست زدن که نیست!
                            نوشته اصلی توسط saeed450
                            همینایی که تو صفحه ی 1 و 2 این تاپیک شروع شده و از اول arm رو تو ضیح داده . :job:
                            ترجمه های wikipedia توی قسمت نرم افزار گروه است.
                            نوشته اصلی توسط وحید سلیمانزاده
                            من با امید جان دارم همکار هستم! و برد امید جان هم مثل ساعت کار میکند.
                            دوستان مهم نیست که همه گروه با هم در یک سطح باشند.مهم اینست که کار گروه پیش برود.در این بین هم شاید افراد گروه برایشان مشغله های دیگری پیش بیاید.
                            دوستان، من دوست دارم برم سراغ مقوله socket programming،فکر کنم اطلاعاتش بدرد گروه بخورد.(الان مشغول یک پروژه دانشگاهی درباره WF هستم،بخاطر همین هم کم پیدا شدم)

پیروز باشید.
                            ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
                            تاپیک برنامه نویسی گروه:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
                            ------------------------
                            اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
                            http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

پس به چیه میشه توضیح بدین وقتی کسی چیزی نمیگه به چه معنی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arsalan681

پس به چیه میشه توضیح بدین وقتی کسی چیزی نمیگه به چه معنی هست؟
                                دوست عزیز مطمین باش دوستانی که در این سایت فعالیت دارن اگر بدونن و لازم بدونن خودشون می دونن که اینجا کسانی هستند که نیاز به کمک دارن و همه مثل خود شما تازه کارن اخه این arm خیلی وقت نیس که پاش به ایران باز شده و ما اگر اولین نفرهایی نباشیم که دستمون به اون رسیده مطمین باش چند ده نفری با اونا اختلاف بیش نداریم پس صبور باش و شما هم مثل بقیه سعی کن یاد بگری و بیاموزی(به عنوان داداش کوچیکه گفتما.جسارت نباشه عزیز)
                                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X