اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

دوستان من فایلی را که به بعضی از افراد فرستادم مثل اینکه مشکل داشته کسانی که برد میکرو و برد اصلی را ندارند به من نامه بدهند تا فایل اصلی را بدهم.

----------------------------------------------------------

در مورد تست رگولاتور هم هیچ راهی جز تست آن نیست باید آنرا از برد بیرون بیاورید و یک ورودی حدود 5 ولت بدهید و خروجی را اندازه بگیرید اگر ولتاژ 3 ولت نبود حتما مشکل دارد. البته اینطور که من دیدم به نظرم این از نوع رگولاتورهای متغییر (adjustable) است. باید با مقاومتهایی که به آن متصل می شود تنظیم شود.

دیدگاه

از دوستان کسی برد چینی رو ساخته؟
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام.من چینی رو ساختم ولی نحوه راه اندازیشو پیدا نکردم.

دیدگاه

من و یکی از دوستامم ساختیم
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

من یه فکری دارم یه مدتی به همه فرصت بدیم تا همه بردهایشان را بسازند. بعد کسانیکه که بردهاشون رو ساختن باهم جمع می شویم و هر کدوم روی یک موضوع کار کنیم(یکی LCD ،یکی سریال ،یکی ADC و ...) اینجوری میتونیم با سرعت بالایی کار کنیم و در آخر هر کس که وظیفه اش را انجام داد بقیه نتایج را هم می گیرد.

در ضمن تا اینجا تمام نتایج را در اختیار همه اعضای گروه قرار میدهم ولی از این بعد میشه گفت یه پروژه جدید شروع شده است و ربطی به کلیه کارهای قبلی ندارد.
            من توانستم از پورتها به عنوان خروجی و هم به عنوان ورودی استفاده کنم. که این میتونه شروع کار را راحت تر کنه. تا اون موقع من سعی می کنم کارها را برنامه ریزی کنم. هر کس که بردش را ساخته و مشکلی برای شروع کار ندارد همینجا اعلام کند تا کارها را تقسیم کنیم.

امیدوارم هر چه زودتر ARM7 را با هم یاد بگیریم

دیدگاه

سلام
              حق با شماست اما همیشه همه نمیتونن از نظر بازه زمانی با گروه پیش برن.

میشه بگید چقدر؟
              میدونید گاهی بعضی مشکلات غیر قابل پیش بینی هستن

http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

http://www.debian.org/News/2009/20090214.fa.html

جالب بود گذاشتمش.بهتر اینگلیساشه که پر از اصطلاح نرم افزاریه و من هیچ چی ازش نمی فهمم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیما نیکخواهی

میدونید گاهی بعضی مشکلات غیر قابل پیش بینی هستن
                  دقیقا

مثلا من الان مشکلی برام بوجود اومده که خواب و خوراک رو بر من حروم کرده

دیدگاه

میشه منم بازی بدید ؟!؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیفری
                      میشه منم بازی بدید ؟!؟!
                      به اقای وحید سلیمان زاده پیغام خصوصی بدین

دیدگاه

مشکلات را می توان حل کرد. فقط باید به هدفتون ایمان داشته باشید. اصلا مشکلات هیچ ربطی به هم ندارن همه کارها را میتوان با یک برنامه ریزی خوب پیش برد همه این چیزها بهانه هایی هستند که باعث جلوگیری از پیشرفت ما می شوند. یک مثال می زنم. فرض کنید کسی هست که مشکل بزرگی دارد که خیلی ذهنش را مشغول کرده ولی چرا وقت غذا خوردن که میشه بدون اینکه بگه من وقت ندارم بی اختیار میره سراغ غذا و تمام مشکلات با وجود سختی نمی تونه باعث جلوگیری از غذا خوردن او بشه. شاید این مثال خیلی ساده باشه ولی این نشون میده مسائل مختلف و مشکلات کاری و ذهنی هیچ ربطی به سایر کارها ندارند. میشه مشکل را با یک برنامه ریزی خوب چه برای زمان و چه برای هزینه به راحتی حل کرد.

من خودم برد را در حالی طراحی کردم و کار برنامه ریزی را انجام دادم که شدیدا مشغول مطالعه برای کنکور بودم. اتفاقا خیلی هم درس می خواندم. منظورم از این حرفها تعریف از خودم نبود فقط می خواهم بگویم که با یک برنامه ریزی عالی میتوانید یک زندگی عالی با پیشرفتهای شغلی و علمی عالی داشته باشید.
                        در ضمن من الان در یک شرکت مشغول هستم ولی با این وجود کلی توانستم ARMآ‌ را یاد بگیرم.
                        پس اعضای گروه Zillion همه برای خودتون یک برنامه ریزی کنید تا نه تنها برای یادگیری ARMآ‌ بلکه برای تمام زندگیتان. برای شروع یک پیشنهاد هم دارم و پیشنهادم این است که برنامه ریزیتان را از کل به جزء انجام دهید.
                        ---------------------------------------------------------------------------------------

خوب از این حرفها بگذریم اینجا بخش ARM است.

هر کسی که برد را آماده کرده و آمادگی کار در پروژه جدید را دارد اعلام کند تا شروع کنیم. حتی اگر کسی جزو گروه هم نیست میتواند با ما در این پروژه جدید همکاری کند.

در ضمن من امشب متن ترجمه را سعی می کنم مرتب کنم و به زودی آنرا برای افرادی که در پروژه قبلی همکاری داشتند می فرستم.

دیدگاه

سلام بر همه من یه سایت عالی پیدا کردم که هر ماه برد آموزشی جایزه ARM و AVR جایزه میده. تازه یه شرکت ایرانیه (از ایرانیا بعیده همچین کارایی). فکر کنم که معتبر هم باشه چون خودم یکی از پروگرمرهاشو خریدم. لینکش هم اینه: WWW.NE-IR.COM تازه برد ARM هم داره. اگه فرصت قرعه کشی ندارین.

راستی من هم می خواستم عضو گروهتون بشم خیلی کاراتون عالیه :applause: . کاش زودتر می فهمیدم و عضو گروهتون میشدم :cry2: . اگه منو قابل بدونین من هم می خواهم عضو گروهتون بشم. من با DSP - AVR - FPGA کار کردم و دارم با arm هم کار می کنم (تازه بردش را تهیه کردم)

دیدگاه

دوستان لطفا در این تاپیک تبلیغات انجام ندهید.برای عضویت هم با مدیر گروه هماهنگی بفرمایید.
                            به دلیل مشکلاتی که برایم پیش آمده بود مدتی دور از کامپیوتر بودم،برنامه مدیریتی گروه در حال کامل شدن است.اگر وقت یاری داد شاید یک نسخه هم برای اعضای گروه نوشته شود.

پیروز باشید.
                            ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
                            تاپیک برنامه نویسی گروه:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
                            ------------------------
                            اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
                            http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

سلام به همگی

ببینید دوستان دیگه هم استارت زدن چند تا pdf جالب هم هست :nerd:
                              http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11906&page=2

دیدگاه

راستی یه چیز هایی هم در مورد linux گفتن ولی کامل نیس تو سایت ها که من چیزی نفهمیدم دوستانی مثل اقای این شریفی که واردن به سیستم ها یه نگاه بندازن خبر کنن ما رو هم دریابند :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X