اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

iran arm به نظر من(ایرونی ایرونی بمون)

این یه اسم
    بچه ها ببخشید ولی تمام این نتیجه گیری هایی که در مورد pcb کردید اگر دقت کنید میبینید که اخرش رسید به همون برد چینی
    چون تمام چیزهای اساسی مثل mmc-led-rs232-swich و.... رو داره و واسه تمامی پین ها هم هدر گذاشته

حالا به نظر من هم نظریه توپیه :mrgreen:
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

http://osdir.com/ml/hardware.arm.at91sam/2006-09/msg00007.html

http://www.testech-elect.com/iar/download/iar_ewarm_sample_download_list.htm

http://www.embeddedrelated.com/groups/lpc2000/show/29496.php

http://www.embeddedrelated.com/groups/lpc2000/show/29807.php
      http://www.embeddedrelated.com/groups/lpc2000/show/6282.php
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
        من هم بدم نمیاد که این چیزا رو روی برد داشته باشیم اما فکر کنم که یکم با اونا برد بزرگ بشه و چون برد دو رویه میشه هزینه اش میره بالا.

نظر من اینه که همه پایه های پورت رو بکشیم بیرون و ببریم یک طرف برد و به یه هدر مادگی( ترجیحا نظامی) 32 تایی وصل کنیم و یه هدر مادگی دیگرهم برای پاور بذاریم.
        به این ترتیب هر بورد دیگه ای که خواستیم می تونیم بسازیم و با پین هدرها به بورد اصلی وصل کنیم.

نظر شما در مورد این کار چیه.

راستی کسی اسمی به ذهنش نیومد؟ من مقاله طرز کار با SAM-BA رو نوشتم یه اسم انتخاب کنیم تا من با اون مقاله رو امضا کنم و بفرستم.
        با تمام این امکانات فکر نمیکنم ابعاد برد از 15x15 بزرگتر بشه .
        با توجه به اینکه احتمالا ماسک سبز و ماسک راهنما هم میخواد فکر نمیکنم ابعاد برد توی قیمت تمام شده تاثیر زیادی داشته باشه .

نظر من اینه که همه پایه های پورت رو بکشیم بیرون و ببریم یک طرف برد و به یه هدر مادگی( ترجیحا نظامی) 32 تایی وصل کنیم و یه هدر مادگی دیگرهم برای پاور بذاریم.
        به این ترتیب هر بورد دیگه ای که خواستیم می تونیم بسازیم و با پین هدرها به بورد اصلی وصل کنیم.
        یعنی اینکه برای راه اندازیش حداقل سه برد باید به هم وصل بشن ؟؟(میکرو - مین و دیوایس های مورد نظر ) ؟
        That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

ماسک سبز احتیاج داره؟ این خودش قیمت تموم شده را بالا می بره.

برای کار با میکرو ما نیاز داریم که پورتها رو بیرون بکشیم. پس در هر صورت این کار رو باید بکنیم یعنی پایه ها را یه طرف بورد بیرون بکشیم. در ضمن این کار قابلیتهای زیادی به بورد میده که میتونه با بوردهای دیگه راحت ارتباط برقرار کنه.
          برای قطعات هم می تونیم چند تا چیز مهم رو روی بورد بزاریم مثلا چند تا تاچ سویچ چند تا LED ولی اینها باید طوری طراحی بشن که با جامپر بتونیم جداشون کنیم.

در مورد اسم گروه هم لازم نیست حتما ARM توش باشه چون شاید بعدا سراغ پروژههایی بریم که اصلا توش از ARM استفاده نکنیم. یه اسمهای خلاصه شده یا حروف اختصاری میتونه خوب باشه.

دیدگاه

حق با شماست . :redface:
            برای یادگیری اگه طوری باشه که نیاز به طراحی PCB های مختلف نباشه که بهتره ...
            نظر شما راجع به گذاشتن این قطعات روی برد به صورت optional چیه .. یعنی این که pcb رو طوری طراحی کنیم که هرکی خواست اینا رو لحیم نکنه و میکرو کار کنه :

MAX232+DB9
            5 x push button
            LED x 5
            USB PORT
            MMC sucket
            Buffered Output
            Reset Switch
            ON-OFF switch
            high speed ADC

هر کدوم رو که صلاح میدونید بگین تا روی برد Main اضافه کنیم :redface:

دیدگاه

سلام دوستان

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23632.msg112409#msg112409

دیدگاه

باشه اگه بقیه هم همینطور فکر میکنن شروع کنیم. روی برد MAIN:

1-USB
                2-پورت سریال
                3 - کلید ری ست
                4- رگولاتور و قسمت تغذیه
                4- MMC
                5- یه قسمت برای اتصال بوردهای دیگر به برد MAIN

بزاریم بقیه تجهیزات توسط برد های اضافی به برد اصلی اضافه میشه

به نظرم شروع کنیم یه شماتیک بکشیم (قطعات اضافی رو به شماتیک قبلی اضافه کنیم و یه شماتیک هم برای برد میکرو بکشیم)

به نظرم مراحل کار مون هم اینطور باشه که
                1- شماتیک برد میکرو را بکشیم
                2- شماتیک برد اصلی را بکشیم
                3- PCB برد میکرو را بکشیم
                4 - PCB برد اصلی را متناسب با برد میکرو بکشیم

برای شروع من شماتیک برد میکرو را میکشم/

دیدگاه

سلام دوستان من مقاله ای درباره پروگرمر SAM-BA نوشتم که هم توضیحاتی درباره پروگرمر داره و هم نحوه کار با برنامه توش هست.

امیدوارم برای همه مفید باشه

لینک دانلود مقاله :
                  http://www.4shared.com/file/79796602/115ade34/SAM-BA_tutorialdocx.htm

لینک دانلود برنامه پروگرمر برای SAM-BA:
                  http://www.4shared.com/file/78225187/3f79b2ce/SAM_BA.html

راستی شماتیک بورد میکرو هم داره آماده میشه فکر کنم تا فردا یا پس فردا آماده میشه.

دیدگاه

به همه اعضای گروه تبریک میگم تاپیک مون جزو تاپیکهای مهم شد. این بخاطر فعالیت و همکاری صمیمانه همه اعضای گروه است. امیدوارم که این گروه بتونه موفقیتهای خیلی بزرگی را در آینده بدست بیاورد.

<<ZILLION>>

دیدگاه

داشتم سرچ می کردم که به طور اتفاقی به یه سایت بر خوردم. با ARM9 چه کارهایی میشه کرد... اگه خدا بخواد بعد ARM7 با ARM9 کار می کنیم

راستی شماتیک و PCB برد میکرو را کشیدم. برای اعضای گروه می فرستم.
                      مورد دیگه اینکه آقای داریوش عباسی هم زحمت کشیدن یه برد یک رویه طراحی کردن و سعی کردن در آن هزینه را به حداقل برسونن من هنوز برد رو ندیدم ولی فکر کنم خیلی مفید باشه.

بعد از این باید یه شماتیک برای برد اصلی طراحی کنیم.

دیدگاه

وحید جون من پیشنهاد میکنم که اگر خواستید سراغ یک سیستم عامل بروید حتما اول سراغ لینوکس بروید.
                        این real time os پولی بود و من تاحالا اسمش را نشنیده بودم.
                        اسم اونیکه روی صفحه نمایش هست widget است که ماکروسافتیش هم point of service است.همون چیزی که پشت بعضی لپ تاپ های با کلاس هست(من پشت لپ تاپ asus دیدم).برای اینکه بدونید widget چی هست اینجا را ببینید:
                        http://www.google.com/search?q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+gadget&amp ;ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a
                        در ضمن اگر vista دارید اون سمت راست صفحه یتان widget است و توی mygoogle و google desktop هم widget هست.
                        وحید جون هیچ وقت گول branding و interface رو نخور.
                        ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
                        تاپیک برنامه نویسی گروه:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
                        ------------------------
                        اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
                        http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

سلام .
                          من بورد میکرو رو که زحمتش رو کشیدین دیدم .
                          عالی طراحی شده بود ...
                          فقط چند تا مسئله ی کوچیک هست :
                          1- این برد نیاز به متالیزه داره (به خاطر دو سه تا پد ) که فکر میکنم با کمی تغییر بشه کاری کرد که نیاز به متالیزه نباشه .
                          2- به جای تغییر عرض تراک ها در کنار پد ها میشه از Tear Drop استفاده کرد که برای این منظور ساخته شده که هم زیباتر میشه برد و هم لبه های تیز تراک ها که عامل نویزند کمتر میشند .
                          3-استرینگ zillion electronic ایزوله نشده که ممکنه برای تراک کناریش ایجاد دردسر(نویز) کنه .
                          4- زیر میکرو بهتره که حداقل قسمتیش با گراند FILL بشه ..
                          :job:
                          کاش الان فصل امتحانا نبود تا میتونستم فعالیت بیشتری داشته باشم :sad:

دیدگاه

ممنونم دوست عزیز من از اینکه بتونم برای گروهم مفید باشم خیلی خوشحالم. من سعی می کنم به تعهدی که نسبت به گروه و اعضای گروه دادم پای بند باشم و با تمام توانم برای گروه فعالیت کنم.
                            من هم شدیدا درگیر کنکور هستم و در روز چند ساعت بیشتر استراحت نمی کنم و اکثر آن را برای انجام کارهای گروه می گذرانم.

امیدوارم که بقیه افراد گروه با یک برنامه ریزی بتونن هم به درسشون برسن و هم کارهای گروه رو پیش ببرن.

من فکر می کنم بعد از کنکور و امتحانات پایان ترم سرعت پیشرفت پروژه خیلی بالا بره.

در مورد بورد هم خیلی ممنونم که اشکالات آنرا گفتی. اگر برایتان مقدور است این موارد را اصلاح کنید و برای من بفرستید تا من به اعضای فعال گروه بفرستم.

دیدگاه

دوست عزیز خیلی متشکرم

در مورد این گروه من ایمان دارم که اگه خدا بخواد و اعضای گروه خوب فعالیت کنند. حتما به نتایج بزرگی خواهیم رسید. این پروژه یک شروع برای کار گروه است. در آینده حتما پروژه های خیلی بزرگ تری را انجام خواهیم داد. شاید این کار نتایج بسیار خوبی برای اعضای گروه داشته باشه.

در حال حاضر ما در حال طراحی دو نوع برد هستیم. یکی ساده است و سعی شده در آن هزینه ساخت برد به حداقل ممکن برسد. و دومی برد پیشرفته تر است که تمام پورتها را در اختیار کاربر قرار می دهد و یکسری تجهیزات دیگر مانند MMC پورت سریال و .... را نیز بر روی خود دارد.

برد اول توسط آقای عباسی و تقریبا تا 70 درصد کشیده شده و در حال رفع ایراد می باشد.
                              برد دوم قسمت میکرو کشیده شده و در حال طراحی شماتیک قسمت برد اصلی می باشد.

سایر دوستان هم در حال نوشتن مقالات مختلف برای کار با کامپایلر هستند.

دیدگاه

من اون تغییرات رو روی برد میکرو اعمال کردم و به ایمیلتون فرستادم ..... ببخشید که زیادی تغییر داده شد . توی pcb زیاد وسواس دارم :mrgreen:
                                tearDrop اضافه شد .
                                دیگه نیاز به متالایز نداره .
                                یکی از خازن ها به خاطر بی اثر بودن حذف شد .
                                و مس های Float رو گراند کردم .
                                زیر میکرو هم پلیگان زدم .

:bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X