اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

آقا وحید

به عنوان یک پیشنهاد اگه خیلی اصرار به استفاده از قطعات غیر SMD دارید میتونیم یک آداپتور SMD به DIP برای Max3221 درست کنیم .

دیدگاه

دوستان کتابخانه برنامه DXP آی سی های ARM را پشتیبانی میکند من برنامه Altium Designer Summer 08 را با کرک کامل دارم ولی حجمش زیاد است در حد 1 گیگ و ARM را دارد هم شماتیک و هم PCB

دیدگاه

با تشکر از دوستان اول باید بگم که اینطور که چند نفر از اعضای گروه گفتن مثل اینکه MAX232 با ولتاژ 3.3 مشکلی نداره. و فقط LCD است که مشکل ساز میشه. که آن مشکل را با قرار دادن یک رگولاتور 5 ولتی برطرف کردیم.

در حال حاضر PCB برد اصلی را من و آقای احمدی کشیدیم. البته چند ایراد کوچک وجود دارد که تا یکی دو روز آینده برطرف خواهد شد(شاید هم زود تر).

اگر خدا بخواهد یک نمونه از این برد می سازیم در صورتیکه مشکلی دیده نشد. هر کدام از اعضای گروه یک برد میسازیم و شروع به یادگیری می کنیم.

فقط همه اعضای گروه DXP ورژن 2008 را تهیه کنند چون فایل نهایی با این ورژن ادیت شده است.

دیدگاه

آقا وحید

اگه میخواهید از باود ریت های بالای 19200 استفاده کنید Max232 با تغذیه 3.3 V به درد نمیخورد.

من چک کردم . Data قاطی پاتی میشه.

موفق باشید

دیدگاه

سلام
            من پیشنهاد میکنم که در بردی که دوستان طراحی میکنند 5 ولت و 3.3 ولت هر دو وجود داشته باشه چون بیشتر آی سی های جانبی که استفاده میکنیم 5 ولت هستند.
            در مورد MAX232 حق با دوستان است و منظور من این نبود که تغذیه اون رو 3.3 ولت بدیم بلکه تغذیه اون باید همون 5 ولت باشه.
            ضمنا به دوستانی که میخواهند برد نمونه بسازن پیشنهاد میکنم فایل پی سی بی و شماتیکشون رو برای من بفرستن ، من تا 90 درصد میتونم بهشون بگم که بردشون کار خواهد کرد یا نه!
            :biggrin:

دیدگاه

دوستان سلام فکر می کنم شماتیک و چیدمان خوب است وارد مرحله بعدی که طراحی PCB است شویم و زمان را از دست ندهیم هنوز خیلی کار داریم در ضمن دوست عزیز tmprog اگر آقای mor. taleb باشند دارای تجربه بسیار در مورد ARM می باشند و ممنون که ما را یاری می دهند و دوستان از تجربه ایشان استفاده کنند . دوستار همگی حسین زارع

دیدگاه

خیلی از دوستان متشکرم که پیگیر کارهای گروه هستند. مشکل شماتیک نیست در قسمت طراحی PCB یکم مشکل پیش آمد. ما اول داشتیم سعی می کردیم که تا حد یک رویه بشه (جامپرها زیاد باشن) اما به جایی رسیدیم که حتی با تعداد جامپرهای زیاد هم کاری از پبش نرفت برای همین مجبور شدیم که برد را دو رویه بکشیم. (البته می توان گفت که در قسمت طراحی PCB آقای احمدی اکثر کارها را انجام داده اند برای همین به خاطر زحماتشان از ایشان خیلی متشکرم).

من فکر می کنم که کار طراحی PCB به زودی تمام شود و وارد مرحله کار با کامپایلر شویم.
                -------------------------------------------------------------------------------------------------
                در این خلال من یک پیشنهاد کنم که یک دیباگر wigler هم بسازیم. چون پروگرم کردن با استفاده از sam-ba یکم زمان بر و ملال آور است. (هر دفعه باید حداقل به مدت 10 ثانیه صبر کنیم.) در مورد دیباگر فکر کنم که خیلی مدار پیچیده ای ندارد و با یک 74hct244 می توان مدار را ساخت برای همین به نظرم ارزش دارد که آنرا بسازیم.

از دوستانی که اطلاعات یا شماتیکی در این مورد دارن خواهش می کنم که این را بذارن تا آنرا هم بکشیم. تا شروع کنیم. در این مورد فکر کنم آقای اهری و آقای طالبی تحقیقاتی داشته اند فکر کنم برای شروع ایشان بتوانند ما را در این زمینه راهنمایی کنند.دوستان دیگر هم اگر اطلاعاتی دارند خیلی خوشحال می شویم که اطلاعاتشان را در اختیار بقیه قرار دهند

دیدگاه

سلام به همه
                  با تشکر از وحید آقا باید بگم معطلی 10 ثانیه ای وقتی که از SAM-BA استفاده میکنیم در مورد سری 7S صدق میکنه و 7X ها اینطور نیستند.
                  برای شماتیک wiggler به آدرس زیر مراجعه کنید:
                  http://wiki.openwrt.org/OpenWrtDocs/Customizing/Hardware/JTAG_Cable
                  در ضمن توجه کنید که حتما نوع بافر دارش رو بسازین
                  من قبلا اونو ساختم و کار میکنه
                  :rolleyes:

دیدگاه

اینم یه شماتیک دیگه که مخصوص ARM کشیده شده:
                    http://www.bicotech.com/dnld.php?wiggler_files/files/wiggler.zip
                    این یکی یکم آسونتر از قبلیه هست:
                    http://www.frozeneskimo.com/electronics/arm-tutorials/jtag-wiggler-clone/

دیدگاه

یک سوال از دوستان :

چه فرقی بین دیباگر WIGLERآ‌و H-JTAG است؟ اینها یکی هستند یا اینکه تفاوتهایی هم دارند؟

دیدگاه

سلام
                        Wiggler فقط سخت افزار رابط JTAG هستش
                        و H-JTAG نرم افزاریه که میتونه با Wiggler کار کنه همونطور که IAR میتونه باهاش کار کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
                          یک سوال از دوستان :

چه فرقی بین دیباگر WIGLERآ‌و H-JTAG است؟ اینها یکی هستند یا اینکه تفاوتهایی هم دارند؟
                          سلام
                          Wiggler سخت افزار دیباگ است که به پورت پارالل وصل می شود.(مثل STK300)
                          ولی H-Jtag نرم افزار رایگانی است که توسط آن میشود در کامپایلرهایی که از RDI پشتیبانی میکنند از Wiggler استفاده کرد.

راستی twentyone داره امکان استفاده از تبدیل USB<>Parallel را هم اضافه میکنه. :job:
                          http://www.hjtag.com/forum/viewthread.php?tid=161&extra=page%3D2
                          موفق باشید.
                          If everything seems under control, you're just not going fast enough
                          Mario Andretti

دیدگاه

یعنی iar هم با این کار میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
                              یعنی iar هم با این کار میکنه؟
                              سلام
                              بله با Keil,IAR کار میکنه.
                              موفق باشید.
                              If everything seems under control, you're just not going fast enough
                              Mario Andretti

دیدگاه

سلام ..............

دو تا فایل خوب برای IAR پیدا کردم .. گفتم بذارم تا دوستان روش نظر بدن .. به توافق که رسیدیم یه ترجمه ی خوب ازش در میاریم ..

http://www.ece.uah.edu/~jovanov/msp4...430_IAR_EW.pdf

http://www.eecs.berkeley.edu/~boser/...20tutorial.pdf
                                دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X