اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

سلام،

داخل PLL میکروهای SAM7 یک VCO (اسیلاتور کنترل شده با ولتاژ) و داخل PLL میکروهای LPC فیلیپس یک CCO (نوسان ساز کنترل شده با جریان) وجود داره که اولی تا 55 مگاهرتز و دومی تا 70 مگاهرتز میتونه نوسان کنه. حلقه ی PLL شامل یک تقسیم کننده است که با تنظیم مقدار تقسیم، فرکانس خروجی یک ضریبی از ورودی میشه.

برای اطلاع دقیق از چگونگی عملکرد PLL میتونید کتاب گری و میر رو مطالعه کنید.

میشه بیشتر توضیح بدین؟
    یعنی گزاشتن همین مقاومت و خازن کافیه؟
    دیگه برنامه ای نداره؟منظورم نرم افزاریه؟؟؟؟
    ممنون از جوابتون
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام به همگی خسته نباشید
      من تقریبا همه صفحات تاپیک و خوندم .بالاخره یکی فایل نهایی که درست کرده و جواب گرفته و هیچ اشکالی نداره رو بده دیگه. دعاش می کنیم !!!!

دیدگاه

صفحه قبل یدونه گذاشته بودم، تو وبلاگم هم 3-4 تا دیگه هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_ica
          سلام به همگی خسته نباشید
          من تقریبا همه صفحات تاپیک و خوندم .بالاخره یکی فایل نهایی که درست کرده و جواب گرفته و هیچ اشکالی نداره رو بده دیگه. دعاش می کنیم !!!!
          دستت درد نکنه
          پس این چیه ؟؟/ :NO:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=31570.0

دیدگاه

سلام
            من عذر می خوام ولی توقعم زیاده دیگه!!
            منظورم این بود که یکی که برد رو بصورت کامل و ترو تمیز و بقولی هلو بپر تو گلوووو درست کرده باشه بده که دیگه بقیه وقت روی اصلاح و عیب یابی و .... نشیم .
            کمکمون کنین که ما هم راه بیفتیم بریم سراغ کد نویسی

راستی چرا اینجا هیچکی پله پله ARM رو آموزش نمی ده هان؟!

بازم از همه اونایی که این تاپیک و به روز می کنن تشکر می کنمم دم همتون گرم

دیدگاه

سلام دوست عزیز درسته منم مثل شما تازه شروع کردم ولی دوست دارم که همه تجربیاتمون رو به صورت یه مقاله جمع آوری کنم . امیدوارم بتونم قول بدم این فایل اسفند یا فروردین آماده بشه اگه میشد از الان شروع میکردم ولی متاسفانه فرصت ندارم.البته میدونم تا اون موقع دیگه لازمش ندارین ولی به هر حال ما ترکها یه ضرب المثل معروف داریم که میگه ماهی رو هر وقت از آب بگیری میمیره. :mrgreen:
              راستی شاید برد من بزرگ باشه ولی کار مینه لینکش رو هم گذاشتم
              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

با سلام به همه دوستان عزیز

اول از همه عذر می خواهم به خاطر اینکه نتوانستم ارتباطم با گروه را در چند ماه اخیر حفظ کنم راستش درگیر سربازی هستم (در تهران نیستم) و اصلا دسترسی به اینترنت ندارم. اگر خدا بخواهد شاید بتوانم یکم مشکلات را حل کنم و یکم برای خودم وقت آزاد فراهم کنم که به این کارها برسم.

علت اینکه نتوانستم بخش ARM را هم مدیریت کنم همین بود. :angry:

اگر خدا بخواهد شاید بتوانیم دوباره گروه را انسجام ببخشیم و با هم به همکاری کنیم.

راستش رو بخواین دلم لک زده واسه اون موقع ها که وقت آزاد داشتم. :cry2:

باز هم از همه دوستان عذر می خواهم.

دیدگاه

چه عجب چشم ما به جمال شما منور شد سلام وحید جان برات آرزوی موفقیت دارم. انشالله هر چه سریعتر تموم میشه برمیگردی سر خونه زندگی و زن و بچه و ....
                  راستی اینجا هیشکی یادش نرفته که چقدر مدیون شماییم. بیصبرانه منتظر حضور سبزت هستیم.

دیدگاه

آقا سلام
                    من علاقه زیادی به کار با ARM دارم چون الن میدونم چیه
                    من تا یه ماه پیش نمی دونستم میکروکنترلر چیه ولی با علاقه ای که داشتم AVR رو شروع کردم والان میتوانم هر برنامه ای که خواستم با BASCOM بنویسم
                    و آن را پروگرام کنم
                    من این 24 صفحه را خواندم به خاطر یادگیری ARM الان هم برد ندارم ولی می سازم یه مقدار هم با linux آشنایی دارم خیلی خیلی خیلی کم(تقریبا هیچی!) با #C هم همینطور طراحی مدار هم اصلا بلد نیستم آیا میتوانم وارد گروه شوم؟راستی C هم بلد نیستم :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
                    میتونم؟

دیدگاه

سلام دوستان
                      بنده تو برنامه نویسی با زبان سی مهارت خوبی دارم و به ای وی ار هم واردم
                      لطفا رو من هم حساب کنید
                      مهدی نجف پور
                      برنامه نویس
                      Share OR Die

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                        آقا سلام
                        من علاقه زیادی به کار با ARM دارم چون الن میدونم چیه
                        من تا یه ماه پیش نمی دونستم میکروکنترلر چیه ولی با علاقه ای که داشتم AVR رو شروع کردم والان میتوانم هر برنامه ای که خواستم با BASCOM بنویسم
                        و آن را پروگرام کنم
                        من این 24 صفحه را خواندم به خاطر یادگیری ARM الان هم برد ندارم ولی می سازم یه مقدار هم با linux آشنایی دارم خیلی خیلی خیلی کم(تقریبا هیچی!) با #C هم همینطور طراحی مدار هم اصلا بلد نیستم آیا میتوانم وارد گروه شوم؟راستی C هم بلد نیستم :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
                        میتونم؟
                        این گروه مال یک سال پیش بود
                        الان تو فروم یه pcb گزاشتم که هر کس خواست خیلی ساده می تونه بسازه و arm رو شروع کنه
                        موفق باشی

دیدگاه

سلام به همگی .

من از شماتیک گروه zilion استفاده کردم و یه بورد برای at91sam7s64 ساختم و لحیم کردم .
                          من توی این PCB فقط پورتA و USB و سوکت MMC رو بیرون کشیدم .
                          IAR رو هم روی سیستمم نصب کردم .
                          حالا یک برنامه بسیار ابتدایی میخوام که بتونه هر 32 تا LED رو که روی پورت A گذاشتم رو تقسیم فرکانسی بده .

مثلا توی codevision اینتوری میشه .

int i ;

DDRA = 0xff ;

PORTA = 0x00 ;

for ( i=0 ; i<255 ; i++ )
                          {
                          PORTA = i ;
                          delay_ms(100) ;
                          }

کسی میتونه کمکم کنه و این برنامه رو توی محیط IAR برای at91sam7s64 بنویسه ؟

اما برای 32 تا LED .

یعنی به جای 2 به توان 8 حالت یا 256 حالت
                          2 به توان 32 حالت یا 4,294,968,296 حالت داشته باشه .

مرسی .

بگو که گل نفرستد کسی به خانه من
                          که عطر یاد تو پر کرده آشیانه من

دیدگاه

سلام به همه اساتید
                            وقتی که یکبار چیپ رو پروگرم میکنم (AT91sam7X256) برای بار بعد که می خوام پروگرم کنم باید حتما یکبار کابل USB رو قطعع و وصل کنم . آیا شما هم همین کار را می کنید یا جایی از کار من مشکل دارد ؟
                            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

دوست عزیز این لینک شماتیک کار نمیکنه! نمیدونم چرا برای شما جواب میده ولی من تو مرورگرم چیزی نمیبینم. لطف میکنید بررسی کنید؟

میشه جسارت کنم و بهتون خرده بگیرم؟ (فرض میکنم جوابتون مثبته اگه منفیه دنباله متنو نخونید )
                              مگه شما اینکار رو برای این انجام ندادید که تو آرم پیشرفت کنید؟ پس چیزی رو مخفی نکنید (خارج از دسترس قرار ندین)! منظورم همین قرار دادن شماتیک و عدم قرار دادن PCB؛ من میدونم که شما دارید لطف میکنید، خیلیا همین شماتیک رو هم قرار نمیدن!!! به لینوکس دقت کنید، منظورم رو متوجه میشید.
                              من برنامه نویسم، و عاشق فتح کردن قله های نرم افزارای مختلفم (بتونم باشون کار کنم و به هدفم برسم)، ولی خوب همه که مثل هم نیستیم! شما شماتیک رو میذارید و میگید خودتون برید PCB بزنید، خوب، حرفتون قبول؛ ولی برای کسایی که نمیخوان درگیر این موضوع (PCB زدن) بشن چی؟ شما هدف خوبی رو پیش گرفتید، اما به نظرم اینجای کارتون لنگ میزد :redface:
                              من دارم رو آرم برای پروژه رباتیکم کار میکنم، گزینه های زیادی رو پیش رو دارم که حل کنم، خیلیاشون بالاتر از این برد شماست (طبق تعاریفی که ارائه کردید)، ممکنه به مرور که طرحم کامل میشه در اختیارتون بذارم؛ ولی الان اصلا فرصت ندارم تا یه PCB طراحی کنم، در نتیجه نمیتونم مطابق استانداردی که دارید ایجاد میکنید کار کنم؛ یکم بازتر برخورد کنید، نترسید از اینکه کسی ایده رو بدزده! چیزی که مهمه مغزیه که این ایده رو خلق کرده، تا ابد هم مال شماست؛
                              [move] :wow: We Are Linux :wow:[/move]
                              آلبرت انیشتین میگه:
                              " هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت توضیحش بدی !"
                              حالا مرد میخواد ادعا کنه من انتگرال رو فهمیدم!!!

دیدگاه

دوست من تو این لینک همه اطلاعات لازم برای شروع ساخت برد هست.
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=31570.0
                                و اینجا
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=31522.0

کلا تو لینک زیر تاپیک هایی که مهم شده تاپیکهای جامعی هستند!
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=294.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X