اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلیپس ARM LPC23xx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

نوشته اصلی توسط behi88
    باز هم ببخشید
    به نظر میاد آی سی شما برنامه ریزی شده ولی کار نمیکنه
    پایه Vbat رو اگر آزاده به 3.3V+ وصل کن
    من کردم نشد

من یه سر دیباگ کردم دیباگ که جلو نرفت نمی دونم این فایل استارت اپش چه مشکلی داشت
    ولی همون اولش که چک کردم قسمت block connect رو اکثر پایه ها روی کاربری های دیگه شون رفته بودن نمی دونم چرا دیگه

دیدگاه

سلام

بعد از یه 2 هفته کار کردن فهمیدم که مشکل از سخت افزاره

میکرو همیشه در حالت ریست قرار داشت

کلید ریست رو قطع کردم و مشکل تا حدودی حل شد (مدار بعضی وقت ها گیر می کنه)

که اون هم باید از سخت افزار باشه

دیدگاه

یعنی شما پیوسته پایه ریست رابه زمین وصل کرده بودی ؟؟

دیدگاه

نه ، پایه ی ریست رو زمین نکردم
          pcb رو بد طراحی کردم (روغن لحیم رفته بود زیر پایه ها و با تینر هم تمیز نمی شد) مجبور شدم مقاومتی رو که با اون ریست رو به مثبت وصل کرده بودم کمتر کنم از 10k به 3.3k تغییرش دادم مشکل حل شد

اما نکته ی مهمتر اینکه باید از خازن صافی سر راه رگولاتور حتما استفاده بشه

دیدگاه

با سلام شاید سوالم تکراری باشه ولی یه کمک می خوام این بورد lpcرو بدم بیرون برام بزنن و یه سوال دارم اینو متالیزه بزنم یا دو رو عادی؟

دیدگاه

اگه برد شما اینقدر خلوته که میشه درو عادی زد فکر کنم با صرفه تر باشه

دیدگاه

سلام
                نوشته اصلی توسط amintanharpd
                با سلام شاید سوالم تکراری باشه ولی یه کمک می خوام این بورد lpcرو بدم بیرون برام بزنن و یه سوال دارم اینو متالیزه بزنم یا دو رو عادی؟
                این برد رو میتونید دو روی معمولی بزنید ، چون چیز خاصی نداره!

من این برد رو زدم! ابته اینم بگم که خیلی از امکانات رو نداره ! ولی برای شروع خوبه...

موفق باشید

دیدگاه

بازم تشکر می کنم از شما که زحمت کشیدین خیلی عالی بود ولی یه مشکل این مقاومت 51 اهم و 680 اهم در بازار نیست بعد یه سوالی ولتاژ تغذیه ورودی چنده؟

دیدگاه

بازم تشکر می کنم من هی میام تشکر می کنم آخه من واسه پروژه پایانیم شروع کردم آرم کار کردن این بورد شمارو هم به هر زحمتی که بود ساختم و با فیلیپس هم کار می کنم ولی چندتا سوال دارم 1 این LEDپایین کارت حافظه برای چیه کی باید روشن بشه 2 من بورد رو روشن می کنم این LED پایین 74244به صورت نوسانی نامنظم شروع به زیاد و کم شدن می کنه ولی هنوز نمی تونم پروگرمش کنم مشکل کجاست کمکم کنین لطفا :angry: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin shokouhi
                      نه ، پایه ی ریست رو زمین نکردم
                      pcb رو بد طراحی کردم (روغن لحیم رفته بود زیر پایه ها و با تینر هم تمیز نمی شد) مجبور شدم مقاومتی رو که با اون ریست رو به مثبت وصل کرده بودم کمتر کنم از 10k به 3.3k تغییرش دادم مشکل حل شد

اما نکته ی مهمتر اینکه باید از خازن صافی سر راه رگولاتور حتما استفاده بشه
                      سلام

منم مشکل شما رو دارم!یعنی هر برنامه ای میریزم رو میکرو کار نمیکنه! :angry:از چشمک زن بگیر تا پورت سریال!!!

با flash magic پروگرامش میکنم...بردم هم برد آقای تروشه هست!

کسی نمیدونه چرا؟

دیدگاه

تغذیه مدار رو قطع و وصل مجدد کن.

دیدگاه

درست شد!

مشکل از کابلم بود! وقتی وصلش میکردم میکرو رو ثابت روی ریست نگه میداشت! :redface:

ما هم به جمع فیلیپسیا پیوستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهنام اسکندریون
                            یه برد حدودا کامل با LPC2378
                            هدر های موجود تو گوشه سمت راست بالا محل قرار گیری برد PHY برای Ethernet که به دلایل زیادی مجبور شدیم ماژول کنیم.
                            ماژول Ethernet هم به محض تست همینجا میزارم.
                            امیدوارم که مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
                            بیشتر قسمتها تست شده و مشکلی وجود نداشته.

PDFDocument.rar

[s]http://www.4shared.com/file/17172191...0DevBoard.html[/s]
                            از لینک تصحیح شده پایین استفاده کنید

حق کپی رایت برای این سایت و طراح محفوظ بوده و هرگونه استفاده آموزشی با ذکر منبع بلامانع میباشد.
                            می خواستم ابتدا تشکر کنم به خاطر لطفی که کردید و pcb برد رو در سایت قرار دادید.
                            در مورد خازن ها و مقاومت ها که همه از نوع SMD به کار رفته... بعضی مقادیر اون در بازار موجود نیست، مثلا خازن های 10 میکرو و ...
                            سایز اون ها هم از نوع خیلی کمیاب 0603 هست ... که من نتونستم تهیه کنم...
                            میشه لطفا یه راهنمایی کنید.

دیدگاه

آقا من پدرم در اومد :angry:البته نمره 20 گرفتم از پروژه پایانی البته تو کاردانی کاری نداره ولی خوب گرفته ولی خوب می خوام کار با آرم رو ادامه بدم البته می خوام واسه کارشناسیم یه چیزی تو مایه های mini2440بسازم ولی الان خوب فعلا گیر کردم آقا بهم بگید این آی سی که باید برای rs232گذاشت باید با تغذیه 3.3 ولت کار کنه چون max232که با 5 ولت و تغذیه کل مدار از خروجیه lf33میاد که 3.3 ولت است و منم فکر می کنم واسه همین بدم کار نمی کنم و از آقای تروشه عزیز یه خواهش داشتم یه توضیح کامل واسه تک تک جامپر های بورد برامون می دن ممنون میشم چون یه خورده گیج شدم ممنونم راستی در مورد جهت چیپ هم یه توضیحی بدین قبلا گفتین ولی من تو دیتاشیت دیدم پایه یک بالای اون سوراخ که تو رفته کمی در میاد ولی نمی دونم کدوم درسته ممنونم ازتون

دیدگاه

تفاوت 232 و 3232 در ولتاژ تغذیه و مقدار خازن های مورد نیاز هست...
                                max232 خازن های 1میکرو و تغذیه 5 ولت می خواد...و 3232 خازن های 100نانو و تغذیه 3.3 ولت
                                عملکرد هر دو مشابه هست. در مورد پایه1 4تا طرف آی سی یه فرورفتگی دیده میشه، ولی یکی از اونها بیش از بقیه فرورفتگی داره که به راحتی قابل تشخیص هست...پایه 1 زیر همین فرورفتگیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X