اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط sami222
    بگید دیگه میدونم که الول موازی میکنید بعد سری با یه مقاومت به تغذیه من تعدادو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
    اینم دو تا کار قبلی که ازشون عکس گرفتم کسی نظری نداره؟
    خب داداش تمام ال ای دی ها رو میشمارم
    بعد تقسیم بر تعداد مورد نظر میکنم مثلا
    ال ای دی قرمز تقسیم بر پنج
    ال ای دی سفید و سبز و ابی تقسیم بر سه میکنم
    حالا گرفتی چی شد؟
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

با سلام

یک راهنمایی بکنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=68918.0
      دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
        خب داداش تمام ال ای دی ها رو میشمارم
        بعد تقسیم بر تعداد مورد نظر میکنم مثلا
        ال ای دی قرمز تقسیم بر پنج
        ال ای دی سفید و سبز و ابی تقسیم بر سه میکنم
        حالا گرفتی چی شد؟
        خدا شاهده نه نگرفتم!!!!!
        منظورتون از میشمرم تعداد کل ال ای دی هایی رو که قراره برای یه متن استفاده کنید هستش؟
        مثلا یه کلمه 300 تا ای ای دی سبز 3.1 ولتی با جریان 20 میل داریم میشه بگید شما چند تا موازی و چند تا سری میکنید ممون
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          خدا شاهده نه نگرفتم!!!!!
          منظورتون از میشمرم تعداد کل ال ای دی هایی رو که قراره برای یه متن استفاده کنید هستش؟
          مثلا یه کلمه 300 تا ای ای دی سبز 3.1 ولتی با جریان 20 میل داریم میشه بگید شما چند تا موازی و چند تا سری میکنید ممون
          300 تقسیم بر سه میکنم سه تا دسته صدتایی ایجاد میشه بعد این سه تا گروه صدتایی رو با هم سریشون میکنم در آخر سر یک مقاومت نیز سری میکنم با این حلقه این هم عکس

مقاومت رو از 10 اهم تغییر بده و جریان بگیر تا حساب کردنش دستت بیاد.
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

آقا دمت گرم ممنون حالا گرفتم چی شد.
            آقای باغبان زاده من قبلا سه تا سه تا سری میکردم و هر سه تایی که سری میکردم با یه مقاومت نیز سریشون میکردم یعنی سه تا ال ای دی با یه مقاومت سری میشدند بعدا همه این سری هارو باهم مواضی میکردم نظرتون چیه کدوم روش رو پیشنهاد میکنید؟
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              آقا دمت گرم ممنون حالا گرفتم چی شد.
              آقای باغبان زاده من قبلا سه تا سه تا سری میکردم و هر سه تایی که سری میکردم با یه مقاومت نیز سریشون میکردم یعنی سه تا ال ای دی با یه مقاومت سری میشدند بعدا همه این سری هارو باهم مواضی میکردم نظرتون چیه کدوم روش رو پیشنهاد میکنید؟
              روش شما از روش من خیلی بهتره ولی روش من وقت کمتری رو نیاز داره برای لحیم کاری موفق باشید
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

300 تقسیم بر سه میکنم سه تا دسته صدتایی ایجاد میشه بعد این سه تا گروه صدتایی رو با هم سریشون میکنم در آخر سر یک مقاومت نیز سری میکنم با این حلقه این هم عکس

مقاومت رو از 10 اهم تغییر بده و جریان بگیر تا حساب کردنش دستت بیاد.
                سلام
                به نظر من این روش شما یه عیب بزرگ داره و اون هم اینه که اگه یکی از لد هاتون بسوزه (اتصال کوتاه)، 100 تا رو با هم خاموش میشه
                زندگی را تو بساز ،
                نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
                زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
                زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

با سلام
                  دوستان کسی تا حالا از پاور کامپیوتر برای تغذیه ی تابلو استفاده کرده ؟
                  مثلا من یه پاور دارم که 12 ولتش 8 آمپر جریان میده
                  همین پاوری که میگم 3.3 ولت با جریان 24 آمپر میده !!! :eek:
                  همونطور که اطلاع دارید پاور طبق فیدبکی که میگیره ولتاژ رو تغییر میده
                  این فیدبک یکمی بالا یا پایین عمل میکنه و مثلا اگر ولتاژ بشه 11 خروجی رو میکنه 12.5 یا 11.70
                  برای جلوگیری از آسیب به LED ها میشه یک خازن ظرفیت بالا با تغذیه موازی کرد که تا زمانی که فیدبک پایدار میشه مشکلی ایجاد نشه
                  اما سوال اصلیم اینه که آمپراژ بالای پاور باعث داغ شدن مقاومت ها و در نتیجه آسیب به LED ها نمیشه ؟!
                  و دوم این که نیاز به تغییر خاصی توی پاور هست برای انجام این کار یا نه ؟
                  با تشکر از دوست عزیز sami222 که در پ.خ من رو راهنمایی کردن
                  جناب sami222 شما برای قرمز چه مقدار مقاومتی استفاده میکنید ؟
                  همونطوری که گفتید حالت تئوری جواب نمیده
                  من 470 گذاشتم با 3 تا LED سری شده و ولتاژ 12 (1 آمپر) قبل از شروع کار مقاومت 469 بود ولی بعد از کمتر از 30 ثانیه شد 465 !! oo:
                  به نظرتون همین مقدار مقاومت با توان بالاتر خوبه یا نیازه بالا ببرمش ؟ یا پایینتر مناسبه ؟ LED مورد استفاده هم LT هست که ولتاژش 1.8-2.2 و جریانش 12-14 میلی آمپره

اضافه شده در تاریخ :
                  آقای باغبانزاده در مورد اون PWM گرفتن روی پورتها به نتیجه رسیدید ؟
                  اگر نه من یه کاری کردم که در واقع یه تلفیقی از آنالوگ و دیجیتال هست و میشه چندین LED رو فید کرد(جدا و تک به تک)
                  روش کار خیلی ساده هست و میکرو هم نیاز نیست PWM ایجاد کنه و فقط همون 0 و 1 کردن ساده رو انجام میده
                  LED ها رو هم میشه بصورت فید روشن و خاموش کرد و هم به صورت معمولی چشمکزن
                  اگر خواستید بگید شماتیک بکشم
                  البته من الگوریتم رو میگم و برنامه با خودتونه چون من بسکام کار میکنم و کدویژن بلد نیستم :mrgreen:
                  روی شیفت رجیستر هم دارم کار میکنم و اگر جواب گرفتم همینجا میزارم :agree:
                  مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                  [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                    آقای باغبانزاده در مورد اون PWM گرفتن روی پورتها به نتیجه رسیدید ؟
                    اگر نه من یه کاری کردم که در واقع یه تلفیقی از آنالوگ و دیجیتال هست و میشه چندین LED رو فید کرد(جدا و تک به تک)
                    روش کار خیلی ساده هست و میکرو هم نیاز نیست PWM ایجاد کنه و فقط همون 0 و 1 کردن ساده رو انجام میده
                    LED ها رو هم میشه بصورت فید روشن و خاموش کرد و هم به صورت معمولی چشمکزن
                    اگر خواستید بگید شماتیک بکشم
                    البته من الگوریتم رو میگم و برنامه با خودتونه چون من بسکام کار میکنم و کدویژن بلد نیستم :mrgreen:
                    روی شیفت رجیستر هم دارم کار میکنم و اگر جواب گرفتم همینجا میزارم :agree:
                    داداش من تونستم مثلا روی پایه ی پرت دی دات 1 پی دبلیو ام 5 درصد و روی پایه ی پرت دی دات دو پی دبلیو ام 10 درصد و ... ایجاد کنم ولی بازم مشکل داره نمیشه روی یه پایه همه رو با هم ایجاد کرد
                    حالا شما توضیح بین ببینیم چیکار کردین با تشکر فراواااااان :wow:
                    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

همونطوری که گفتم مخلوط آنالوگ و دیجیتاله
                      اینم شماتیک :

توی این مدار R1 و R2 (و مقدار C1 ) زمان فید شدن خاموش و روشن شدن (fade in و fade out) رو مشخص میکنن
                      مقدار R2 بیشتر از R1 باید باشه (حداقل 7 برابر) و با آزمون و خطا میتونید به زمان مورد نظر برسید (شاید رابطه هم داشته باشه ولی من بلد نیستم :mrgreen
                      Q1 ترانزیستور اصلی هست که به LED ها وصل میشه و نیازه با تحمل جریان بالا انتخاب بشه ولی باقی ترانزیستورها چون فشار زیادی روشون نیست میتونن کوچیک و کم توان باشن
                      حالا روش کار (البته با یه نگاه میشه فهمید ولی باز توضیح میدم ! :biggrin
                      اول میکرو pd0 رو 1 میکنه بعد pc0 رو 1 میکنه
                      توی این حالت LED ها از خاموش به تدریج روشن میشن و توی حداکثر نورشون ثابت میشه
                      بعد اگر چشمک معمولی نیاز بود pc0 همونطور 1 میمونه و pd0 شروع میکنه به 0 و 1 شدن
                      اگر خاموش شدن تدریجی نیاز بود pd0 همونطور 1 میمونه و pc0 شروع میکنه به 0 و 1 شدن
                      این کار رو برای همه ی پورت های یک میکرو میشه انجام داد
                      کلا چیز خیلی ساده ای هست ولی کسی که LED ها رو میبینه عمرا نمیفهمه که این PWM هست یا یه همچین چیزی !!! :mrgreen:

دیدگاه

.
                        .
                        .
                        توی این مدار R1 و R2 (و مقدار C1 ) زمان فید شدن خاموش و روشن شدن (fade in و fade out) رو مشخص میکنن
                        مقدار R2 بیشتر از R1 باید باشه (حداقل 7 برابر) و با آزمون و خطا میتونید به زمان مورد نظر برسید (شاید رابطه هم داشته باشه ولی من بلد نیستم :mrgreen
                        Q1 ترانزیستور اصلی هست که به LED ها وصل میشه و نیازه با تحمل جریان بالا انتخاب بشه ولی باقی ترانزیستورها چون فشار زیادی روشون نیست میتونن کوچیک و کم توان باشن
                        .
                        .
                        [/quote]
                        چند سئوال در مورد مدار بالا:
                        1- مقدار خازن باید در حدود چه رنجی باشه تا در ایده ال کار کنه؟؟
                        2- این روش برای ال ای دی بارانی یا همون شهاب سنگ جواب میده؟؟
                        Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                          همونطوری که گفتم مخلوط آنالوگ و دیجیتاله
                          اینم شماتیک :

حالا روش کار (البته با یه نگاه میشه فهمید ولی باز توضیح میدم ! :biggrin
                          اول میکرو pd0 رو 1 میکنه بعد pc0 رو 1 میکنه
                          توی این حالت LED ها از خاموش به تدریج روشن میشن و توی حداکثر نورشون ثابت میشه
                          بعد اگر چشمک معمولی نیاز بود pc0 همونطور 1 میمونه و pd0 شروع میکنه به 0 و 1 شدن
                          اگر خاموش شدن تدریجی نیاز بود pd0 همونطور 1 میمونه و pc0 شروع میکنه به 0 و 1 شدن
                          این کار رو برای همه ی پورت های یک میکرو میشه انجام داد
                          کلا چیز خیلی ساده ای هست ولی کسی که LED ها رو میبینه عمرا نمیفهمه که این PWM هست یا یه همچین چیزی !!! :mrgreen:
                          مقادیر رو مشخص کنید اصلا یه نمونشو بدین ببینیم چطوری کاار میکنه البته با فایل پروتئوس و هگز بدین

اضافه شده در تاریخ :
                          یه تابلو برای خودم زدم که نظرتونو میخام اینو ببینید و نظر بدین لطفا
                          البته رعد و برق هم به اضافه قطرات بارن هم داریم که هنوز کامل نشده ولی عکسشو دارم میزارم ببینید

barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                            دوستان تبریز خواهشا کمک کنند...
                            این بردهای پلکسی تابلو led را کجا برش می دهند.. خواهشا آدرس بدهید
                            من تو عالی قاپو و چهل ستون چیزی ندیدم....

دیدگاه

یه تابلو برای خودم زدم که نظرتونو میخام اینو ببینید و نظر بدین لطفا
                              البته رعد و برق هم به اضافه قطرات بارن هم داریم که هنوز کامل نشده ولی عکسشو دارم میزارم ببینید
                              یه نظر بدین لطفاااا
                              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                                چند سئوال در مورد مدار بالا:
                                1- مقدار خازن باید در حدود چه رنجی باشه تا در ایده ال کار کنه؟؟
                                2- این روش برای ال ای دی بارانی یا همون شهاب سنگ جواب میده؟؟
                                نمیدونم ولی فکر میکنم بشه
                                چون پایه ی کار اون LED ها هم اینطوریه که مثلا 8 تا 8 تا LED ها با هم سری یا موازی بسته میشن بعد به ترتیب روشن و خاموش میشن
                                با این حساب به احتمال زیاد میشه :nice:
                                هنوز وقت نکردن برنامه بنویسم
                                تست میکنم جوابتونو میدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X