اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
    دوست عزیز رسول21
    بحث نور در همان لحظه نیست.
    بحث اینه که نور به صورت یکنواخت ادامه داشته باشه.
    مثلا این ماژول های 806 یه ماژول شانسی محسوب میشه.
    ممکنه اولش نورش خوب باشه. ولی واسه فرداش دیگه بستگی به شانستون داره که نورش همان باشه ، کم بشه ، بسوزه، نشتی بده و....
    ضمنا با کم کردن مقاومت های سر راه آی سی ها و ال ای دی ها میتوان نور ماژول را موقتا زیاد کرد. و چون تحت فشار جریان زیاد قرار میگیرن، زود آسیب میبینن.
    ما معمولا همه نکات ماژول را در نظر میگیریم . از جنس پلاستیک و PCB و IC و LED و چیدمان و.........
    مثلا اگه جنس پلاستیکش خوب نباشه ، بعد چند ماه میپوسه. روی ال ای دی ها نقطه نقطه میشه و...
    یا مثلا اگه جنس PCB خوب نباشه ، لیحیم سردی میکنه ، حرارت خوب دفع نمیشه ، ترک بر میداره، و...
    اگه جنس ال ای دی هم خوب نباشه که دیگه فبهاااااااااااااااااااااااااا...........
    همچنین در نظر داشته باشید که در صورت نیاز به تعمیر ، فروشندتون بتونه IC یا ال ای دی شما را تامین کنه. حداقل پول قطعه رو بگیره ولی تامین کنه.
    ----------------------
    یه بحث دیگه ای رو هم که ما در حدود 12 سال تجربه کردیم ، بحث گارانتی هست.
    به یاد داشته باشید که تمامی لوازم الکترونیکی هر چقدر که هم درجه یک باشند ، باز هم احتمال خرابی دارند.
    اما کیفیت باعث میشه ریسکه خرابی پایین بیاد.
    در مجموع زیاد بودن نور یکی از ویژگی های مثبت یک ماژول هست، اما نه به هر قیمتی.

الان ماژول های 806 و 701 تو بازار دارن به قیمت ها 34 الی 40 فروخته میشند. اما ما مطمئنیم که قیمت واقعیه این ماژول ها 22 الی 24 هزار تومان هست نه 34 الی 40 هزار تومان.
    البته اینم بگم ، بعضی ها میگن که ما ماهی سالی یه بار تابلو میسازیم ، پس فرقی نمیکنه چی استفاده کنیم. این طرز فکر اصلا درست نیست. چون اگه اون تابلو ایراد بده ، شما بیشتر از سودتون باید واسه گارانتیش خرج کنین.
    ---------------------------------
    اکثر فروشنده ها میگن "تضمینی" اما اگه دقت کرده باشین ، هیچ قوانین و اطلاعات در مورد تضمین ندارند.
    پس اگه این قطعه ایراد بده ، منه خریدار چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی انصافا شرکت پرتونور قوانین برای تضمین داره و اجرا هم میکنه.
    معمولا ماژول یا هر قطعه ی دیگری رو که میفروشن ، بسته به تعداد ، تایم تست میدن. اگه ایرادی در کار باشه قطعه ی معیوب رو تعمیر یا تعویض میکنن. ما این کارشون رو خیلی میپسندیم.
    واقعیتش ما در هیچکدام از فروشنده ها همچین چیزی ندیدم.
    بعضیا میگن یک سال گارانتی مدین. اما خدا وکیلی این حرف اصلا با عقل جور در نمیاد. چون بعد یکسال ، این فروشنده از کجا میفهمه که این ماژول رو کی فروخته و آیا شامل مدت زمان گارانتی هست یا نه؟ مگه ماژول ها شماره سریال دارن؟ یا اگه هم داشته باشند ، فروشنده هنگام فروش اونا رو ثبت میکنه؟؟؟ بنابراین اینا که همین اولش دروغ میگن ، وای به حال جنسشون.
    واقعا دنباله سود خوشونن.
    به خدا یه بار از یه شرکت دیگه ای که خوبیت نداره اسمشو بگم ، ماژول رنگی دات 16 گرفتیم 300 تا. کلی خرابی در اومد ، زنگ زدیم به فروشندش ، اونم فقط گفت: "ای بابا".......همین...

به یاد داشته باشیم که "هر گردی گردو نیست"

ببخشید که سرتون رو درد آوردم، چون واقعا از خیلی از شرکت ها و فروشنده های به ظاهر مهندس که اسمشون رو نمیارم ، خیلی ضرر کشیدیم. اصلا دوست ندارم که هم نوع های خودم سر ندانم کاری ها و فرصت طلبیه بعضی ها ضرر کنن. اگه دقت کرده باشین ، اکثر مشتری های این شرکت ها افراد آماتور و تازه کار هستند که هنوز سرد و گرم کار رو نکشیدند.
    خیلی از اینایی که تو این فرم هستند ، از انواع جا ها خرید میکنن، اما پس چرا میان سوالاتشون رو اینجا مطرح میکنن؟ چرا فروشندشون ساپورتشون نمیکه؟ اگه فروشندش ساپورت میکرد و ایراداتشو جواب میداد که دیگه اینجا نمیومد.
    در آخر خواهش میکنم این فروشنده های قلابی رو تحریم کنید. چون ضرر و اذیتشو ما خریدارا میکشیم.
    بله با شما موافقم این سری رو به اقای دیلمی سفارش دادم گفتن چند تایی از سری قبل دارن بار قبلی شون ببینیم چجوریه

دیدگاه

نمایشگر 256 رنگ با استفاده از ماژول تک رنگ p10

eamin.ir@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رایانیک
        نمایشگر 256 رنگ با استفاده از ماژول تک رنگ p10

با تشکر از دوست عزیز رایانیک که این تصویر رو ضمیمه کردن.
        دوستان این یک تابلوی طیف دار هست.
        به راحتی میتونید با هر ماژول تک رنگی تابلوی طیف دار بسازین.
        با کارت هایی مثل C1 و M10.
        اگه خواستین میتونم فایل کانفیگ این کارت ها رو واسه ماژول های P10تک رنگ و سه رنگ و هفت رنگ ، در اختیارتون بذارم.
        فقط کافیه فایل کانفیگ رو بزنین به کارت و مابقی کار ها رو مثل اونیکی تابلو ها انجام بدین.

دیدگاه

شلام بچه ها
          خوبین
          ماژول ها همشون 32*16 هستند دیگه؟
          آیا اندازه های دیگه هم دارند
          فقط ماژول قرمز منظورمه
          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
            شلام بچه ها
            خوبین
            ماژول ها همشون 32*16 هستند دیگه؟
            آیا اندازه های دیگه هم دارند
            فقط ماژول قرمز منظورمه
            سلام
            ماژول قرمز 16*32 و 12.8 *25.6 در ایران هست. دومی دات 16 2R هست البته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط blacktiger2089
              سلام دوستان کسی از این فریم های آماده که قابل مونتاژ هست اطلاع دقیقی داره ؟
              (فکر کنم تو صفحات قبلی عکسی ازش هست )

نحوه خرید و قیمتاشو میخوام؟
              مرسی :nice:
              سلام
              چند تا عکس از کابینت های آماده ی صنعتی براتون پیدا کردم.
              http://www.partoonoor.com/uploads/212.png
              http://www.partoonoor.com/uploads/21.JPG
              http://www.partoonoor.com/uploads/3.JPG
              http://www.partoonoor.com/uploads/3345.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                بله با شما موافقم این سری رو به اقای دیلمی سفارش دادم گفتن چند تایی از سری قبل دارن بار قبلی شون ببینیم چجوریه
                دوست عزیز رسول 21
                چی کار کردین ماژول های شما که از پرتونور خرید کردین رو تست کردین؟
                ما که خیلی راضی هستیم.

دیدگاه

دوست عزیز رسول 21
                  چی کار کردین ماژول های شما که از پرتونور خرید کردین رو تست کردین؟
                  ما که خیلی راضی هستیم.
                  دوست عزیز پرتو نور الان ماژول های قرمز Epistar رو موجود داره؟ من 12 تا میخوام ازش بگیرم واسه تست.هر کدوم از این ماژول های قرمز Epistar در حالتی که همه ال ای دی هاش روشن باشه چقدر جریان میکشه؟تست کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                    دوست عزیز پرتو نور الان ماژول های قرمز Epistar رو موجود داره؟ من 12 تا میخوام ازش بگیرم واسه تست.هر کدوم از این ماژول های قرمز Epistar در حالتی که همه ال ای دی هاش روشن باشه چقدر جریان میکشه؟تست کردید؟
                    من قبلا باهاشون حرف زدم. میگن که ماژول های Epistar هنوز ترخیص نشده اند. ماژول های قبلیشون هم حدود 1.6 جریان میکشند.
                    ماژول های دفعه ی قبلشون هم DY بود. اما چیپش فکر کنم یا Sanan هست یا Opto. ولی مطمئنم هر چی که هست، چیپ درجه یکی هست.
                    بقیه دوستان هم که از همون قبلیا استفاده کردن یه نظری بدن لطفا.
                    تا حالا کسی از پرتونور خرید کرده به جز من؟
                    تا امروز که هر مدل ماژول آوردن ، کیفیت خیلی خوب و ساپورت بسیار بالایی داشتند.
                    کسی نظری نداره؟

دیدگاه

سلام به دوستان و اساتید
                      چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
                      1) واسه یه تابلو 8 متر در 80 سانتیمتر تک رنگ (قرمز) چه تعداد ماژول نیازه ؟ اگه 16*32 باشه 120 تا میخواد میخواستم ببینم ماژول بزرگتر نیست ؟
                      2) از چه نوع ماژولی استفاده کنم که هم جنسش خوب باشه هم قیمتش مناسب باشه ؟
                      3) از چه درایوری استفاده کنم
                      4) چه تعداد منبع تغذیه میخواد یا منبع تغذیه چند آمپری میخواد ؟
                      5 ) تقریبا قیمتش چند در میاد هم واسه خودم هم واسه مشتری ؟ قیمتش چجوری حساب میشه ؟

ممنون از لطفتون
                      من اونیم که سایه ام نداشت
                      دلش رو توی کوچه جا گذاشت
                      همون که تو دلش غمارو کاشت
                      غیر از این سکوت چیزی برنداشت
                      مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

سلام
                        دوستان کسی در مورد تلوزیونهای شهری چیزی میدونه؟
                        چطوری میشه درستش کرد؟
                        درست کردنش مثل همین روان هاست یا نه خیلی سخت تره؟
                        یه سفارش 2 در 3 با دات پیچ 10 دارم قیمت گرفتم بهم با همه وسایلش و قابش گفتن 32 میلیون کسی قیمت بهتر نداره؟
                        بنظرتون خودم بشازم کمتر برام تموم میشه؟
                        اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                          سلام
                          دوستان کسی در مورد تلوزیونهای شهری چیزی میدونه؟
                          چطوری میشه درستش کرد؟
                          درست کردنش مثل همین روان هاست یا نه خیلی سخت تره؟
                          یه سفارش 2 در 3 با دات پیچ 10 دارم قیمت گرفتم بهم با همه وسایلش و قابش گفتن 32 میلیون کسی قیمت بهتر نداره؟
                          بنظرتون خودم بشازم کمتر برام تموم میشه؟
                          اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم
                          بنظرم بدین همین اقای دیلمی برتون بسازند شرایط هم کار میکنند و همیشه به قیمت نگاه نکنید ماژول ایشون درجه یک هست

دیدگاه

من قبلا باهاشون حرف زدم. میگن که ماژول های Epistar هنوز ترخیص نشده اند. ماژول های قبلیشون هم حدود 1.6 جریان میکشند.
                            ماژول های دفعه ی قبلشون هم DY بود. اما چیپش فکر کنم یا Sanan هست یا Opto. ولی مطمئنم هر چی که هست، چیپ درجه یکی هست.
                            بقیه دوستان هم که از همون قبلیا استفاده کردن یه نظری بدن لطفا.
                            تا حالا کسی از پرتونور خرید کرده به جز من؟
                            تا امروز که هر مدل ماژول آوردن ، کیفیت خیلی خوب و ساپورت بسیار بالایی داشتند.
                            کسی نظری نداره؟
                            من یه سوال برام پیش اومده اقای دیلمی میفرمایند توی سایتشون که چیپ ال ای دی قرمز 6 میله چجوریه چون خود ال ای دی 5 میله که؟>>>>>>>>>>>؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
                              سلام به دوستان و اساتید
                              چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
                              1) واسه یه تابلو 8 متر در 80 سانتیمتر تک رنگ (قرمز) چه تعداد ماژول نیازه ؟ اگه 16*32 باشه 120 تا میخواد میخواستم ببینم ماژول بزرگتر نیست ؟
                              2) از چه نوع ماژولی استفاده کنم که هم جنسش خوب باشه هم قیمتش مناسب باشه ؟
                              3) از چه درایوری استفاده کنم
                              4) چه تعداد منبع تغذیه میخواد یا منبع تغذیه چند آمپری میخواد ؟
                              5 ) تقریبا قیمتش چند در میاد هم واسه خودم هم واسه مشتری ؟ قیمتش چجوری حساب میشه ؟

ممنون از لطفتون
                              1-واسه عرض 5 تا ماژول میخوره 5*16=80 وبرای طول هم 25 تا ماژول800=25*32سانت در نتیجه 125=5*25 شما 125 تا ماژول میخاهین
                              2-ماژول از همین اقای دیلمی میتونین بگیرین
                              3-اگه میخاهین ساده باشه از کارت u3واگه میخاهین طیف دار باشه از کارت سی تری - یو تری تا طول1280 پیکسل جواب میده سیتری رو نمیدونم
                              4-شما به 15 تا پاور 40 امپر نیاز دارین
                              5-قیمت هم متری حساب میشهواسه مشتری من الان قرمز متری1450000 میزنم متراژکارتون 6.4=8*0.8 متر مربع میشه که 6.4 *1450000=9280000 تومن میشه
                              برای خودتون بستگی داره چه قابی میخاهین بزنین قاب خوب درجه یک صنعتی سی ان سی شده سراغ دارم خاستین بگین براتون ردیف کنم
                              حدود یک میلیون قاب در میاد
                              ماژول125*36000=4500000
                              15*55000=825000
                              کارت رو قیمت ندارم ولی تا 500 تومن فکر کنم اب بخوره برا طیف دار -ساده که80 تومنه
                              سیم چسب وکابل و...300000 تومن
                              کرایه حمل اینا رو هم در نظر بگیرین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                                من یه سوال برام پیش اومده اقای دیلمی میفرمایند توی سایتشون که چیپ ال ای دی قرمز 6 میله چجوریه چون خود ال ای دی 5 میله که؟>>>>>>>>>>>؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                میل با میلیمتر فرق میکنه.
                                اونی که شما میگین 5 میلیمتر هست.
                                اینی که دیلمی میگه مثلا 9 میل هست.
                                هر 10 میل ، 1 میلیمتر هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X