اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماکزیمم جریان قابل عبور از کابل شیلد دار 21 رشته چینی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماکزیمم جریان قابل عبور از کلبل شیلد دار 21 رشته چینی

اینو ببین

دیدگاه

این مدار چه رنج ورودی ای میتونه داشته باشه و خرجیش چطوره ولتاژ ثابت میده یا میشه با یه پتانسیومتر متغیرش کرد. جریان دهیش هم که خیلی مهمه اونم اگه میدونی بگو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
        این مدار چه رنج ورودی ای میتونه داشته باشه و خرجیش چطوره ولتاژ ثابت میده یا میشه با یه پتانسیومتر متغیرش کرد. جریان دهیش هم که خیلی مهمه اونم اگه میدونی بگو.
        کاتالوگشو یه نگاه بنداز منم خیلی الان وارد نیستم ولی اون مقاومت فیبک رو تغییر بدی همون 10K خروجی تغییر میکنه

دیدگاه

ممنون آروین جان.
          حالا امروز دارم میرم منبع تغذیه ی سوختمو که داده بودم واسه تعمیر بگیرم. میخوام مستقیم(بدون عبور از کابل مذکور) مدارمو تغذیه کنم ببینم آیا مشکلم با اینکار حل میشه یا اصلا مشکل از جای دیگه ای هست. (آخه مشکل من اینه که وقتی موتورهای روبات شروع به کار میکنن یهو جریان میکشه و البته ولتاژ هم تا 10.5 - 11 میاد پایین و در همون لحظه تصویر دوربین قطع میشه بعد که اون جریان کشی لحظه استارت سپری میشه تصویر با مکث چند ثانیه ای برمیگرده و در طول حرکت مشکلی نداره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
            ممنون آروین جان.
            حالا امروز دارم میرم منبع تغذیه ی سوختمو که داده بودم واسه تعمیر بگیرم. میخوام مستقیم(بدون عبور از کابل مذکور) مدارمو تغذیه کنم ببینم آیا مشکلم با اینکار حل میشه یا اصلا مشکل از جای دیگه ای هست. (آخه مشکل من اینه که وقتی موتورهای روبات شروع به کار میکنن یهو جریان میکشه و البته ولتاژ هم تا 10.5 - 11 میاد پایین و در همون لحظه تصویر دوربین قطع میشه بعد که اون جریان کشی لحظه استارت سپری میشه تصویر با مکث چند ثانیه ای برمیگرده و در طول حرکت مشکلی نداره)
            خوب شاید بتونی از سوپر خازن ها استفاده کنی برای دوربینت یا حتی خازن الکترولیتی که اون کمبود ولتاژ رو جبران کنه.
            سوپر خازن یه خورده گرونه ولی مثل باطری میمونه تغریبا".

دیدگاه

قیمتش چنده و چه مقدار و چه مدت انرژی رو میتونه نگه داره؟
              الانم یه سرچی تو اینترنت کردم ظاهرا قطعه کمیابیه! کجاها دارن بتونم بگیرم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                قیمتش چنده و چه مقدار و چه مدت انرژی رو میتونه نگه داره؟
                الانم یه سرچی تو اینترنت کردم ظاهرا قطعه کمیابیه! کجاها دارن بتونم بگیرم؟
                2.5V 20F رو خریدم 16 پارسال. دوربینت چند ولته؟ مصرفش چند میلی آمپره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  2.5V 20F رو خریدم 16 پارسال. دوربینت چند ولته؟ مصرفش چند میلی آمپره؟
                  دوربینم 12 ولته , آمپرشو فردا بهت میگم باید نگاه کنم :read: ولی بالای 0.5 آمپر نباید باشه.

دیدگاه

میشه در مورد اون مدار باک که گفتی یکم توضیح بدی؟ الان دارم رو بالا بردن ولتاژ کار میکنم!
                    ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                      میشه در مورد اون مدار باک که گفتی یکم توضیح بدی؟ الان دارم رو بالا بردن ولتاژ کار میکنم!
                      ممنون.
                      مداریه که با یه ایجاد یه موج PWM روی یه فیلتر LC مقدار ولتاژ موثر روی بار رو فیکس میکنه. ای سی هاشم هست. کاتالوگ MC34063 رو بخون. توی این منابع تغذیه هسته خیلی مهمه الکی هر هسته ای جوابگو نیست. باید تحمل پیک جریان رو داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        مداریه که با یه ایجاد یه موج PWM روی یه فیلتر LC مقدار ولتاژ موثر روی بار رو فیکس میکنه. ای سی هاشم هست. کاتالوگ MC34063 رو بخون. توی این منابع تغذیه هسته خیلی مهمه الکی هر هسته ای جوابگو نیست. باید تحمل پیک جریان رو داشته باشه.
                        من می خوام تو بروتئوس ببندمش بعد برم قطعه براش بخرم. میشه مشخصات تمام قطعات استفاده شده رو بذاری آخه بعضیاش نداره. راستی قطعاتش همش هست درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                          من می خوام تو بروتئوس ببندمش بعد برم قطعه براش بخرم. میشه مشخصات تمام قطعات استفاده شده رو بذاری آخه بعضیاش نداره. راستی قطعاتش همش هست درسته؟
                          قرار شد جریان دوربین رو هم بگی چقدره! قطعات mc34063 پیدا میشه نگران نباش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            قرار شد جریان دوربین رو هم بگی چقدره! قطعات mc34063 پیدا میشه نگران نباش
                            1- ماکزیمم 120 میلی آمپر میکشه.
                            2- راستی اگه بخوام جلوی جریان کشی ناگهانی موتورها رو بگیرم (آخه دوربین با راه افتادن موتورها که جریان استارت بالایی دارند و افت ولتاژ هم ایجاد میکنن خاموش میشه) میشه یه سلف سر راه موتورام بذارم؟
                            3- مشخصات سلف چی باشه؟ (آخه تا حالا از سلف تو مدار استفاده نکردم.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                              1- ماکزیمم 120 میلی آمپر میکشه.
                              2- راستی اگه بخوام جلوی جریان کشی ناگهانی موتورها رو بگیرم (آخه دوربین با راه افتادن موتورها که جریان استارت بالایی دارند و افت ولتاژ هم ایجاد میکنن خاموش میشه) میشه یه سلف سر راه موتورام بذارم؟
                              3- مشخصات سلف چی باشه؟ (آخه تا حالا از سلف تو مدار استفاده نکردم.)

1. پس با همون ای سی Mc34063 کار کن.
                              2. مقاومت میزارن سلف باید خیلی بزرگ باشه مقدارش سرف نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

1. پس با همون ای سی Mc34063 کار کن.
                                2. مقاومت میزارن سلف باید خیلی بزرگ باشه مقدارش سرف نداره.
                                مقدارش چقدر باشه خوبه مقاومت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X