اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

دوست عزیز خیلی ممنونم از ادرس سایتی که در اخیارم قرار دادی
    ولی راستش من تو انتخاب اینکه اسکوپ انالوگ بگیرم یا دیجیتال و در کل کدام یک از اینها بهتره و بیشتر به کار میاد و چه برندی یک مقداری گیج شدم اگر اساتید بزرگوار راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم....

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط shayan223
      ولی راستش من تو انتخاب اینکه اسکوپ انالوگ بگیرم یا دیجیتال و در کل کدام یک از اینها بهتره و بیشتر به کار میاد و چه برندی یک مقداری گیج شدم اگر اساتید بزرگوار راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم....
      سلام
      از اول بخون داداشی.
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan223
        خواهش

توجه کن در بررسی خودم به این نتیجه رسیدم که برند معروفی مثله هامگ علاوه بر اسکوپ دیجیتال هنوز اسکوپ انالوگ را تولید میکنه و همچنین دیگر برنده ها

بعضی از برند ها دیجیتال و انالوگ را در کنار هم قرار داده اند

پس میشه به این نتیجه رسید که به صورت ذاتی بین انالوگ و دیجیتال تفاوت های اصلی وجود داره اتفاقا در کلام دوستان هم این تفاوت ها وجود داشت

پس اولا باید این تفاوت ها را لیست کنید و بعد ببینید کدام یک از خصوصیات را نیاز دارید تا براحتی نوع اسیلوسکوپ خودتونا انتخاب کنید

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام
          https://www.gpslimited.com/index.php/
          این کمپانی چطوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
            سلام
            https://www.gpslimited.com/index.php/
            این کمپانی چطوره؟
            سلام دوست عزیز
            یک برند چینی که زمان زیادی نیست که وارد بازار شده تا تست خود را پس بده....
            اما بیشتر فروشنده ها نمیدونم چرا برنی انگلیسی تایوانی آن را معرفی می کنند ...
            همانند ماشین GM چینی که فقط نام و آرم GM انگلستان را یدک میکشه و نه سایت جی ام
            انگلستان این مدلهای چینی را معرفی کرده و نه طراحی و ساختش در انگلستان انجام شده....
            این GPS هم به همان صورت است...
            آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
              سلام دوست عزیز
              یک برند چینی که زمان زیادی نیست که وارد بازار شده تا تست خود را پس بده....
              اما بیشتر فروشنده ها نمیدونم چرا برنی انگلیسی تایوانی آن را معرفی می کنند ...
              همانند ماشین GM چینی که فقط نام و آرم GM انگلستان را یدک میکشه و نه سایت جی ام
              انگلستان این مدلهای چینی را معرفی کرده و نه طراحی و ساختش در انگلستان انجام شده....
              این GPS هم به همان صورت است...
              70 مگش 700تومنه نظرتون چیه. :wow:

دیدگاه

70 مگ 700 تومن

معلومه تو بی کیفیت بودن رقیب نداره ☺
                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

یکی از دوستان در همین سایت خریده - اوایل قیمتی حدود 1200 داشت ولی انگار کاهش پیدا کرده...
                  میگفت بد نیست ولی به پای گودویل هیچ وقت نمیرسه - کمی بهتر از ماتریکس هست....
                  آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                  مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-من&#1

نوشته اصلی توسط sina1359
                    یکی از دوستان در همین سایت خریده - اوایل قیمتی حدود 1200 داشت ولی انگار کاهش پیدا کرده...
                    میگفت بد نیست ولی به پای گودویل هیچ وقت نمیرسه - کمی بهتر از ماتریکس هست....
                    سلام 70 مگش مدل 1000cارزش خرید داره.ما که دستمون به همین میرسه دیگه
                    gps1072a
                    اینه مدلش

دیدگاه

من بعد از 3 ماه بررسی به این نتیجه رسیدم که که کارت اسکوپ از لحاظ کارایی برای من بهتره.
                      ولی موندم چی بگیرم. فانکشن جنراتور هم حتما لازم دارم و بهترین حالت اینه که همراه یک کارت اسکوپ باشه.
                      چند برند هست که مدلای خوبی داره و بعضی فانکشن جنراتور دارن و بعضی ندارن.
                      picoscope
                      owon
                      hantek
                      TNM
                      تو همین مارکها هم چند مدل مختلف هست که با هم فرق دارن و به نظرم قابل مقایسه هستن.
                      از همه لحاظ picoscope از خدایان اسیلوسکوپه و به طور اختصاصی خدای کارت اسکوپه. من مدلاشو می دیدم تا رنج 20-30 گیگاهرتز و بعضی 8 کانال و انواع لاجیک آنالایزر و اسکوپای 12 بیتی و خواص منحصر به فرد و ... فقط یکخورده گرونه.
                      مارک Owon که گفته مال هنگ کنگه و به نظر خیلی گل منگلی میاد. فانکشن جنراتو نداره و خوبیش اینه که تو ایران نمایندگی داره.
                      هنتک نسبت به قیمت خصوصیات خیلی خوبی نشون می ده. ولی نمی دونم داخلش چیه و چه تفاوتی خواهد داشت. تو ایران هم نمایندگی نداره.
                      TNM از لحاظ قیمت تقریبا با هنتک قابل مقایسست ولی خوبیش اینه که خدمات پس از فروش کامل داره و تولید داخله و از لحاظ معنوی ارزش داره. یعنی از تولید ملی و مهندسای ایرانی حمایت می شه.

مولفه های قابل مقایسه در این محصولات از همین چند برند اینقدر زیاده که من خیلی گیج شدم.
                      البته همیشه گزینه اسیلوسکوپ رومیزی + فانکشن جنراتور جدا رو هم بررسی می کنم و بیشتر گیج می شم.
                      مارکهایی که به نظرم برای اسیلوسکوپ رومیزی مناسب هستن از این قراره:
                      Rigol
                      siglent
                      protek
                      hantek
                      owon

حالا من می تونم حداکثر بین 2تا 2.5 میلیون تومن برای اسیلوسکوپ + فانکشن جنراتور بدم که 5 تا 10 سال استفاده کنم که این متغییر هم اضافه می شه محاسبه برای انتخاب اسیلوسکوپ سخت تر می شه.
                      حداقل 5 بار نشستم و محاسبه کردم و مولفه هارو ارزش دهی کردم بازم به نتیجه نرسیدم.
                      3 ماهه دارم محاسبه می کنم ببینم کدوم اسیلوسکوپ و فانکشن جنراتور رو بخرم هنوز به نتیجه نرسیدم.
                      یک گزینه دیگه هست که بدون محاسبه و از روی صحبت های دیگران و نظرات انتخاب کنم باز خود همین نظرات نیاز به محاسبه و آنالیز داره.
                      یک گزینه دیگه هم آزمون و خطا هست ولی ریسکش زیاده و اگر اشتباه کنم تا ابد اذاب وجدان می گیرم.
                      یک راه حل دیگه اینه که بشینم تکنیک های اقتصادی برای ارزش دهی گزینه هارو یاد بگیرم.(یک اسمی داشت) من اقتصاد مهندسی پاس کردم ولی اونجا با پول سروکار داشتیم و سود و ضرر مشخص بود ولی اسیلوسکوپ برای کار آزمایشگاهیه و خروجیش خیلی قابل عدد گذاری نیست.
                      :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                      تو این مورد انتخاب اسیلوسکوپ کلا مغزم نا پایدار شده رفته تو لوپ.
                      کسی می تونه یک راهنمایی کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                        من بعد از 3 ماه بررسی به این نتیجه رسیدم که که کارت اسکوپ از لحاظ کارایی برای من بهتره.
                        ولی موندم چی بگیرم. فانکشن جنراتور هم حتما لازم دارم و بهترین حالت اینه که همراه یک کارت اسکوپ باشه.
                        picoscope
                        owon
                        hantek
                        TNM
                        تو همین مارکها هم چند مدل مختلف هست که با هم فرق دارن و به نظرم قابل مقایسه هستن.
                        از همه لحاظ picoscope از خدایان اسیلوسکوپه و به طور اختصاصی خدای کارت اسکوپه. من مدلاشو می دیدم تا رنج 20-30 گیگاهرتز و بعضی 8 کانال و انواع لاجیک آنالایزر و اسکوپای 12 بیتی و خواص منحصر به فرد و ... فقط یکخورده گرونه.
                        مارک Owon که گفته مال هنگ کنگه و به نظر خیلی گل منگلی میاد. فانکشن جنراتو نداره و خوبیش اینه که تو ایران نمایندگی داره.
                        هنتک نسبت به قیمت خصوصیات خیلی خوبی نشون می ده. ولی نمی دونم داخلش چیه و چه تفاوتی خواهد داشت. تو ایران هم نمایندگی نداره.
                        TNM از لحاظ قیمت تقریبا با هنتک قابل مقایسست ولی خوبیش اینه که خدمات پس از فروش کامل داره و تولید داخله و از لحاظ معنوی ارزش داره. یعنی از تولید ملی و مهندسای ایرانی حمایت می شه.

مولفه های قابل مقایسه در این محصولات از همین چند برند اینقدر زیاده که من خیلی گیج شدم.
                        البته همیشه گزینه اسیلوسکوپ رومیزی + فانکشن جنراتور جدا رو هم بررسی می کنم و بیشتر گیج می شم.
                        Rigol
                        siglent
                        protek
                        hantek
                        owon

حالا من می تونم حداکثر بین 2تا 2.5 میلیون تومن برای اسیلوسکوپ + فانکشن جنراتور بدم که 5 تا 10 سال استفاده کنم که این متغییر هم اضافه می شه محاسبه برای انتخاب اسیلوسکوپ سخت تر می شه.
                        حداقل 5 بار نشستم و محاسبه کردم و مولفه هارو ارزش دهی کردم بازم به نتیجه نرسیدم.
                        3 ماهه دارم محاسبه می کنم ببینم کدوم اسیلوسکوپ و فانکشن جنراتور رو بخرم هنوز به نتیجه نرسیدم.
                        یک گزینه دیگه هست که بدون محاسبه و از روی صحبت های دیگران و نظرات انتخاب کنم باز خود همین نظرات نیاز به محاسبه و آنالیز داره.
                        یک گزینه دیگه هم آزمون و خطا هست ولی ریسکش زیاده و اگر اشتباه کنم تا ابد اذاب وجدان می گیرم.
                        یک راه حل دیگه اینه که بشینم تکنیک های اقتصادی برای ارزش دهی گزینه هارو یاد بگیرم.(یک اسمی داشت) من اقتصاد مهندسی پاس کردم ولی اونجا با پول سروکار داشتیم و سود و ضرر مشخص بود ولی اسیلوسکوپ برای کار آزمایشگاهیه و خروجیش خیلی قابل عدد گذاری نیست.

هرچقدر پول بدی آش میخوری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                          picoscope
                          owon
                          hantek
                          TNM

Rigol
                          siglent
                          protek
                          hantek
                          owon

سلام آقای مخدومی
                          Picoscope بهترین کارت اسکوپ های دنیا رو می سازه و حتی در بعضی شرایط محصولاتشون نسبت به اسکوپ رومیزی هم در اولویته (مثلا سری مخصوص Automotive)
                          اما از طرفی همونطور که گفتی قیمتهاش با وضع فعلی دلار سر به فلک میکشه..
                          TNM پروگرامر های خوبی داره ولی ظاهرا اسکوپهاش به اون خوبی نیست. یکی از مهمترین پارامترها برای یک کارت اسکوپ، نرم افزار PCشه (حتی از خود کارت هم مهم تره) ولی برای TNM آخرین بار در سال 1390 پدیت شده ! :surprised:
                          Hantek هم خودم یدونه دارم! برای من مدل پایینشه (20 مگاهرتزی) کیفیت سخت افزارش بد نیست اما نرم افزار یک فاجعه ی به تمام معناست. برای اینکه کارمو راه بندازه از نرم افزاری که یکی از کاربرهای فروم EEVblog براش نوشته استفاده می کنم.
                          در مورد کارت های owon هم اطلاعات دقیقی ندارم.

اما یک توصیه دوستانه:
                          اگر قصد داری یک اسکوپ رو برای 5 سال یا بیشتر نگه داری بهتره حدالامکان دستگاهی بگیری که به طور مستقل عمل کنه و وابسته به PC و سیستم عامل اون نباشه چون دقیقا معلوم نیست یک کارت تا کی ازش پشتیبانی میشه و براش پدیت نرم افزاری میاد و شاید در نسحه های آینده ی ویندوز برای استفاده از کارتت به مشکل بر بخوری. مخصوصا در برند های رده پایین تر مثل هانتک یا اوون (بحث Picoscope هم مثل قیمتش جداست :biggrin
                          در نتیجه یک اسکوپ رومیزی در دراز مدت بهترین گزینست و بهترین اسکوپ رومیزی دنیا در حال حاضر (نسبت به قیمت) هم چیزی نیست جز رایگول DS1054Z. ریویو های EEVblog رو در موردش ببین. (ویدیو های شماره 674 و 703 و 704)
                          Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare

دیدگاه

سلام آقای مخدومی
                            Picoscope بهترین کارت اسکوپ های دنیا رو می سازه و حتی در بعضی شرایط محصولاتشون نسبت به اسکوپ رومیزی هم در اولویته (مثلا سری مخصوص Automotive)
                            اما از طرفی همونطور که گفتی قیمتهاش با وضع فعلی دلار سر به فلک میکشه..
                            TNM پروگرامر های خوبی داره ولی ظاهرا اسکوپهاش به اون خوبی نیست. یکی از مهمترین پارامترها برای یک کارت اسکوپ، نرم افزار PCشه (حتی از خود کارت هم مهم تره) ولی برای TNM آخرین بار در سال 1390 پدیت شده ! :surprised:
                            Hantek هم خودم یدونه دارم! برای من مدل پایینشه (20 مگاهرتزی) کیفیت سخت افزارش بد نیست اما نرم افزار یک فاجعه ی به تمام معناست. برای اینکه کارمو راه بندازه از نرم افزاری که یکی از کاربرهای فروم EEVblog براش نوشته استفاده می کنم.
                            در مورد کارت های owon هم اطلاعات دقیقی ندارم.

اما یک توصیه دوستانه:
                            اگر قصد داری یک اسکوپ رو برای 5 سال یا بیشتر نگه داری بهتره حدالامکان دستگاهی بگیری که به طور مستقل عمل کنه و وابسته به PC و سیستم عامل اون نباشه چون دقیقا معلوم نیست یک کارت تا کی ازش پشتیبانی میشه و براش پدیت نرم افزاری میاد و شاید در نسحه های آینده ی ویندوز برای استفاده از کارتت به مشکل بر بخوری. مخصوصا در برند های رده پایین تر مثل هانتک یا اوون (بحث Picoscope هم مثل قیمتش جداست :biggrin
                            در نتیجه یک اسکوپ رومیزی در دراز مدت بهترین گزینست و بهترین اسکوپ رومیزی دنیا در حال حاضر (نسبت به قیمت) هم چیزی نیست جز رایگول DS1054Z. ریویو های EEVblog رو در موردش ببین. (ویدیو های شماره 674 و 703 و 704)
                            خیلی ممنون در رابطه با سیستم عامل به نکته مهمی اشاره کردین.
                            حالا ویندوز 7 تا 6-7 سال دیگه ساپرت می شه. من خودم هنوز XP دارم.
                            ولی فکر کنم برای 10 سال و بیشتر دیگه این اسیلوسکپ های کارتی به درد نخورن.
                            دلیل این که من کارت اسکوپ رو در نظر داشتم اینه که کار باهاش برای من خیلی سریع تر و راحت تره. یعنی کار با موس و کیبرد برای من خیلی راحت تره.
                            در ضمن حافظه خیلی بیشتر قیمت کمتر و سپردن پردازش به کامپیوتر و ذخیره سازی ساده اطلاعات از مزیت های کارت اسکوپه.
                            من نرمافزار TNM رو فقط جهت تست نصب کردم به نظرم کار باهاش خیلی راحت و جالب اومد. البته TNM خواص جانبی و کلا خواص خیلی عالی نداره.
                            فقط به نظرم نرمافزارش خیلی خوب بود.
                            حالا من نرمافزار DSO3104 هنتک رو گرفتم و تست کردم. اسیلوسکوپ 4 کانال 1 گیگاسمپل.
                            برای 4 کانال و 1 گیگاسمپل بودنش خیلی خوبه ولی الان می بینم نرمافزارش از TNM یک خورده بدتره.
                            ولی قیمتش خیلی خوبه.

مسئله اینه که این اسیلوسکوپای هنتک با فانکشن جنراتور خیلی ارزون در میان. خود فانکشن جنراتورای هنتک خیلی ارزون هستن.
                            DDS3X25 که به غیر از فانکشن جنراتور یک سری جزئیات دیگه مثل pattern generator و synchronous output و frequency meter تو aliexpress فقط 130 دلاره. 25 مگاهرتز و 200 مگا سمپل بر ثانیه با طول 4 کیلو سمپل بر پریود و دامنه 3.5 ولت.

ds1054z خوبه ولی از کارت اسکوپ گرون تره. به تنهایی از کارت اسکوپ + فانکشن جنراتور گرون تر در میاد.

دیدگاه

با سلام
                              دوستان بهتره از فکر خرید کارت اسکوپ بیرون بیان! دلایلش زیاده و حوصله بر هست که بخوام توضیح بدم.

تا اونجایی که تعدادی از دوستان خبر دارن من قبل از عید مگاتک 5070 رو به قیمت 1 ملیون خریدم و قرار بود یه نقد ازش نویسم که متاسفانه دردسرهای کاری و ماموریت های وقت و بی وقت مجال نداد
                              خلاصه ای از عملکرد 3 ماهه استفاده از این مدل رو اگر بخوام بدم میتونم به موارد زیر اشاره کنم
                              مزایا:
                              1- سرعت 70 مگاهرتز 2 کانال
                              2- سرعت نمونه برداری 1GSa/S
                              3- صفحه نمایشگر WVGA رنگی 7 اینچ 800 در400 TFT
                              4- فانکشن FFT
                              5- قابل اتصال به کامپیوتر با پورت USB
                              6-قابلیت 31 نوع اندازه گیری اتوماتیک (فقط پیرزن نمیتونه برات خفه کنه!!!)
                              7- کاربری راحت
                              8- خروجی تریگر چند حالته و بسیار کارآمد
                              9- دارای حالت نمایش دو وضعیتی سیگنال(صفحه نمایش به دو قسمت تبدیل میشه)
                              10- کلی امکانات و سوراخ سنبه دیگه که هنوز کشف نکردم !!! (نمونه اش تشخیص خودکار لبه های سیگنال که در کار با اسکوپ گودویل برای من یه معضل بود!)

معایب:
                              1- کیفیت ساخت متوسط بدنه(نسبت به گودویل)
                              2- روتاری سوئیچهاش کمی خشک هستن(عیب حساب نمیشه)
                              3- کندی در شروع کار (روشن کردن اسکوپ)
                              4- عدم رئال تایم بودن . (این مورد در همه اسکوپهای دیجیتال به دلیل پروسس های پیشرفته روی سیگنال ورودی مشهوده و اسکوپ آنالوگ به دلیل رئال تایم بودن و نمایش آنی هنوزم شکست ناپذیره. من خودم یه اسکوپ آنالوگ بدرد بخور رو با 10 تای دیجیتال عوض نمیکنم منتها کارم بصورتی هست که نیاز به دیجیتال محسوس تر بود)
                              5- و معایبی که هنوز بروز نداده

در کل اگر بخوام تو این رده قیمتی بهش نمره بدم، از 20 بهش 16 میدم!
                              توصیه بنده به کسانی که نمیخوان زیاد هزینه کنن خرید همین گزینه هستش و یا گودویل 1052 که با توجه به نقص ها و کمبودهای گودویل همین مگاتک رو باز پیشنهاد میدم!
                              برادر حاج داش مهدی مهری(ملقب به سید مملکت ) هم همین مدل رو دارند و بنده به توصیه ایشون این رو تهیه کردم و در اینجا بازهم ازشون تشکر میکنم
                              ایشون به دلیل زمان بیشتر کار کردن با این مدل میتونن نظرات کامل تری ارائه کنن :biggrin:

با سپاس
                              موفق باشید

دیدگاه

من طی یکسری بررسی به این نتیجه رسیدم که شاید hantek یک رابطه ای با tektronix داره.
                                فانکشن جنراتور های هنتک از یکسری نرمافزار های tektronix پشتیبانی می کنن و در 2 تا از دیتاشیت ها پایین صفحه اول مارک Tektronix بود!!!!
                                من نرمافزار 4 کارت اسکوپ رو بررسی کردم:
                                picoscope
                                owon
                                hantek
                                TNM
                                می تونین از سایتشون نرمافزار رو بگیرین و به غیر از OWON بقیه DEMO هم دارن.
                                از لحاظ راحتی بگم به نظرم TNM از همه راحت تر بود!!!
                                دلیلشم اینه که کار با قلتک موس درش خیلی راحت تره و short cut های خیلی زیاد داره در ضمن یک shortcut صوتی هم داره. مثلا شما دست می زنی برات STOP می کنه!!! بهترین مزیتشم اینه که به طور realtime کل buffer رو نشون می ده.
                                ولی از لحاظ فانکشن ها و ... TNM ضعیفه.
                                بعد TNM به نظرم OWON نرمافزارش قابل قبول بود. کار با قلتک موس هم خوب بود. در کل OWON کار باهاش راحت به نظر می رسید و فانکشن هاش در حد یک اسیلوسکوپ دیجیتال معمولی بود.
                                picoscope فانکشن های خیلی زیادی داره. خواص خیلی زیاد. ولی کار باهاش به نظرم راحت نیست.
                                این picoscope تقریبا همه چیز که فکر کنید داره. ولی به نظرم بعضیاش خیلی زیادیه.
                                مثلا نسبت نویز به سیگنال, واریانس مولفه های مورد انندازه گیری و ...
                                البته خوبیش اینه که می شه خودمون shortcut تعریف کنیم.
                                تو توابع ریاضی هم که کامل ترینه. یک سیگنال درست کرد مشتق دوم کانال A رو قدر مطلق گرفتم با فرکانس کانال B جمع کردم.
                                hantek هم که بدترین محیط کاربری رو داشت ولی توابعش تقریبا همونای owon بود. ولی حدودا 100 دلار ارزونتر از owon هستش.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X