اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط sina1359
    خوب اگر کیفیت و دقت براتون خیلی مهم هست و کارکرد بالا
    خوب حتما مدل 3.5 دیجیت فلوک را تهیه کنید که 900 قیمت دارد و در کاری که شما نیاز دارید
    بهترین خواهد بود : کیفیت ساخت - دقت - کارکرد بالا.....
    فلوک در برابر هیوکی مثل بنز با تویوتا است و سانوا مثل سوزوکی یا برند کیزاشی ژاپن....

بودجه اولیه ای که برای مولتی متر کنار گذاشته بودم حداکثر 300 بود، که با تصمیم خرید هیوکی به 600 رسید. فکر کنم هزینه بیشتر برای من منطقی نباشه. به خاطر اینکه دقت و کیفیت هیوکی برام ثابت شده هزینه بیشتر برای فلوک منطقی نباشه.
    نظرتون رو درباره گودویل نگفتید. فکر کنم شما 461 رو دارید.

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط amir1346
      بودجه اولیه ای که برای مولتی متر کنار گذاشته بودم حداکثر 300 بود، که با تصمیم خرید هیوکی به 600 رسید. فکر کنم هزینه بیشتر برای من منطقی نباشه. به خاطر اینکه دقت و کیفیت هیوکی برام ثابت شده هزینه بیشتر برای فلوک منطقی نباشه.
      نظرتون رو درباره گودویل نگفتید. فکر کنم شما 461 رو دارید.
      سلام دوست عزیز
      گودویل که کیفیتی بالا دارد و در آن شکی نیست , میتوان گفت خیلی بهتر از سانوا ژاپن است...
      کشورهای بازار مشترک سابق (کره - تایوان - هنگ کنگ - سنگاپور...) تولیدات جدیدشان همه بهترین هستند
      و دقیقا همان راهی را میروند که ژاپن 30 سال پیش رفت (تولید با کیفت آمریکا و اروپا ولی به قیمت نصف غرب...)

من نگفتم هیوکی بد است - هیوکی بعد از فلوک و اکستک آمریکایی , در ایران بهترین است
      اما اون مدلی که انتخاب کردید - اصلا مورد تایید بنده و دوستان این سایت نیست و پول دور ریختن است....
      در یک فروشگاه جمهوری هم با این مدل انتخابی شما کار کردم و در کنار فلوک 175 و گودویل و سانوا تست گرفتم , من این مدل
      هیوکی را ضعیف میدونم و به شما پیشنهاد نمیکنم....
      شما که 600 جمع کردید - 300 دیگه جمع کنید و فلوک را بردارید و یا از این فلوکهای چینی تحت لیسانس آمریکا خریداری کنید که 500 -600 است
      البته مزه فلوک به اصل امریکایی بودنش است - اگر فلوک را پول نداشتید یک اکس تک آمریکایی بر دارید....
      فراموش نکنید : هیوکی - گودویل - اکستک آمریکا - سانوا - ولتکراف - GPS - ماستک - ویکتور .... همه چیپ مرکزی دستگاه خود را از یک کمپانی آمریکایی
      تهیه میکنند که چیپهایش را در 3 مدل درجه یک و دو و سه تهیه میبیند , ژاپنی ها و مثلا اکستک امریکا , چیپ درجه یک را میخر و چین اون چیپ درجه سه را سفارش میدهد..
      فقط فلوک است که خود جداگانه و برای خود چیپ میزند و کلاس کارش کاملا با بقیه فرق داشته و یک سرو گردن , مولتیمترهایش از بقیه بالاتر است....
      این را فراموش نکنید که فلوک قدیمیترین شرکت تولید کننده مولتیمتر است (اگر اشتباه نکنم , 100 سالی قدمت داره).....

پ.ن: یادش به خیر , قدیما به مولتی متر , آوو متر (Avo Meter) می گفتند (مخفف آمپر متر - ولتمتر - اهم متر) , بچه های قدیمی باید با این اسم آشنا باشند :

این عکس هم جالبه , تولید قدیم و جدید فلوک در کنار هم :

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        سلام دوست عزیز
        گودویل که کیفیتی بالا دارد و در آن شکی نیست , میتوان گفت خیلی بهتر از سانوا ژاپن است...
        کشورهای بازار مشترک سابق (کره - تایوان - هنگ کنگ - سنگاپور...) تولیدات جدیدشان همه بهترین هستند
        و دقیقا همان راهی را میروند که ژاپن 30 سال پیش رفت (تولید با کیفت آمریکا و اروپا ولی به قیمت نصف غرب...)

من نگفتم هیوکی بد است - هیوکی بعد از فلوک و اکستک آمریکایی , در ایران بهترین است
        اما اون مدلی که انتخاب کردید - اصلا مورد تایید بنده و دوستان این سایت نیست و پول دور ریختن است....
        در یک فروشگاه جمهوری هم با این مدل انتخابی شما کار کردم و در کنار فلوک 175 و گودویل و سانوا تست گرفتم , من این مدل
        هیوکی را ضعیف میدونم و به شما پیشنهاد نمیکنم....
        شما که 600 جمع کردید - 300 دیگه جمع کنید و فلوک را بردارید و یا از این فلوکهای چینی تحت لیسانس آمریکا خریداری کنید که 500 -600 است
        البته مزه فلوک به اصل امریکایی بودنش است - اگر فلوک را پول نداشتید یک اکس تک آمریکایی بر دارید....
        فراموش نکنید : هیوکی - گودویل - اکستک آمریکا - سانوا - ولتکراف - GPS - ماستک - ویکتور .... همه چیپ مرکزی دستگاه خود را از یک کمپانی آمریکایی
        تهیه میکنند که چیپهایش را در 3 مدل درجه یک و دو و سه تهیه میبیند , ژاپنی ها و مثلا اکستک امریکا , چیپ درجه یک را میخر و چین اون چیپ درجه سه را سفارش میدهد..
        فقط فلوک است که خود جداگانه و برای خود چیپ میزند و کلاس کارش کاملا با بقیه فرق داشته و یک سرو گردن , مولتیمترهایش از بقیه بالاتر است....
        این را فراموش نکنید که فلوک قدیمیترین شرکت تولید کننده مولتیمتر است (اگر اشتباه نکنم , 100 سالی قدمت داره).....

پ.ن: یادش به خیر , قدیما به مولتی متر , آوو متر (Avo Meter) می گفتند (مخفف آمپر متر - ولتمتر - اهم متر) , بچه های قدیمی باید با این اسم آشنا باشند :

این عکس هم جالبه , تولید قدیم و جدید فلوک در کنار هم :

کم کم دارید وسوسم می کنید
        من روی هیوکی هیچ تعصب خاصی ندارم. ولی این نقطه ضعف هایی که گفتید رو ذکر می کنید. از طرفی چطوری فرق بین یک فلوک امریکایی با چینی رو بفهمم.
        حالا اگر بخوام یک مدل خوب و دقیق با امکانات اندازه گیری فرکانس و اندازه گیری همزمان dc و ac (ریپل) و فیلتر پایین گذر با هزینه 600 داشته باشم چه گزینه هایی دارم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346
          کم کم دارید وسوسم می کنید
          من روی هیوکی هیچ تعصب خاصی ندارم. ولی این نقطه ضعف هایی که گفتید رو ذکر می کنید. از طرفی چطوری فرق بین یک فلوک امریکایی با چینی رو بفهمم.
          حالا اگر بخوام یک مدل خوب و دقیق با امکانات اندازه گیری فرکانس و اندازه گیری همزمان dc و ac (ریپل) و فیلتر پایین گذر با هزینه 600 داشته باشم چه گزینه هایی دارم؟
          سلام دوست عزیز
          خوب یکم کار سخت شد باید زمان خرید بپرسید که فلوک 900 تومانی این قابلیتها را دارد یا خیر!
          یا یک سرچ در اینترنت بکنید و دیتا شیتشو یک نگاه بیندازید , آیا امکانات مورد نیاز شما را دارد یا خیر!
          البته تا جایی که من میدونم , بله داره , ولی باز باید تحقیق کنید
          چینی فلوک فقط یک مدل هست (Fluke 115), عکسشو در پایین براتون قرار میدم
          کاملا مشخصه , یک مدل آن چینی است نه همه مدلها را چین کپی کرده باشه
          اون مدل هم با اجازی فلوک و تکنولوژی خودش به چین برای تولید داده شده
          جعبه مدل چینی پلاستیکی هست و بقیه مدلها که امریکایی هستند مقوایی هست و
          روی جعبه پرچم آمریکا قرار داره و نوشته مید این ده یو اس آ بزرگ هم نوشته
          نه مشکلی نیست و فلوک فقط آمریکا تولید میکنه - مدل چینی هم که مدل 115 اون هست
          خود فلوک آمریکا به چین داده تا تولیدش کنه - در این کسادی بازار برای کاهش قیمت مولتیمتر
          استفاده از کارگر ارزون و کم کردن بعضی قیمتهای اضافی.... خوب موفق هم بوده و قیمت را تا 500
          پایین آورده , خود سایت فلوک هم اون مدل چینیو در سایتش قرار داده و پشتیبانی میکنه
          خیالت راحت - هیچ کشوری , تکنولوژی و دانششو نداره که بتونه فلوکو کپی کنه
          در غیر این صورت تا حالا کپی شده بده بود
          قدیمیترین تولید کننده مولتیمت همین فلوکه و قدیمیترین تولید کننده اسیلوسکوپ هم HP هست که انگار قسمت
          تولید اسکوپش را فروخته به شرکت اجیلنت.... خیلی حرف میزنم

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
            سلام دوست عزیز
            خوب یکم کار سخت شد باید زمان خرید بپرسید که فلوک 900 تومانی این قابلیتها را دارد یا خیر!
            یا یک سرچ در اینترنت بکنید و دیتا شیتشو یک نگاه بیندازید , آیا امکانات مورد نیاز شما را دارد یا خیر!
            البته تا جایی که من میدونم , بله داره , ولی باز باید تحقیق کنید
            چینی فلوک فقط یک مدل هست (Fluke 115), عکسشو در پایین براتون قرار میدم
            کاملا مشخصه , یک مدل آن چینی است نه همه مدلها را چین کپی کرده باشه
            اون مدل هم با اجازی فلوک و تکنولوژی خودش به چین برای تولید داده شده
            جعبه مدل چینی پلاستیکی هست و بقیه مدلها که امریکایی هستند مقوایی هست و
            روی جعبه پرچم آمریکا قرار داره و نوشته مید این ده یو اس آ بزرگ هم نوشته
            نه مشکلی نیست و فلوک فقط آمریکا تولید میکنه - مدل چینی هم که مدل 115 اون هست
            خود فلوک آمریکا به چین داده تا تولیدش کنه - در این کسادی بازار برای کاهش قیمت مولتیمتر
            استفاده از کارگر ارزون و کم کردن بعضی قیمتهای اضافی.... خوب موفق هم بوده و قیمت را تا 500
            پایین آورده , خود سایت فلوک هم اون مدل چینیو در سایتش قرار داده و پشتیبانی میکنه
            خیالت راحت - هیچ کشوری , تکنولوژی و دانششو نداره که بتونه فلوکو کپی کنه
            در غیر این صورت تا حالا کپی شده بده بود
            قدیمیترین تولید کننده مولتیمت همین فلوکه و قدیمیترین تولید کننده اسیلوسکوپ هم HP هست که انگار قسمت
            تولید اسکوپش را فروخته به شرکت اجیلنت.... خیلی حرف میزنم

خدا چیکارتون نکنه. داشتم هیوکی رو می خریدم
            دیتا شیت فلوک رو نگاه کردم. فقط max/min داشت و فیلتر پایین گذر نداشت. اندازه گیری ac+dc هم فقط تو مدل های حرفه ای موجود است.
            جواب سوالم در مورد هیوکی رو جواب ندادید.
            حالا اگر بخوام دور هیوکی و فلوک رو خط بکشم، شما چه مولتی متری با امکاناتی که گفتم معرفی می کنید. البته با همون بودجه 600 تومن

دیدگاه

این مدل نه دقت خوبی داره نه به درد الکترونیک کار میخوره بیشتر برای الکتریکی ها مناسبه از شکل ظاهریش هم مشخصه! قیمتش هم نسبت به چیزی که هست بالاتره
              بررسی هاش هم هست در اینترنت

دیدگاه

نظرتون در مورد mastech 8218 چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346
                  نظرتون در مورد mastech 8218 چیه؟
                  ببخشید دیر شد , سر کار بودم ....
                  دوست عزیزم زحمت کشیدند و جوابتون دادن....
                  ماستک هم چینی هست ولی خوبه , اما تقلبیش هم در بازار وارد شده (چینی چینی ) باید دقت کنید...
                  گودویل را بخرید بد نیست , من هم اخر به همان گودول رسیدم و دقت و کارایی و کیفیتش هم خیلی خوب است

پ.ن:
                  فلوک 900 هم (دیتا شیتشو دیشب دیدم) همان مشکلات هیوکی 500 تومانی را دارد , مثل اکس تکی که قبلا عکسشو
                  قرار دادم و یکی از دوستان عکسشو از فروشگاهی در امریکا برام با وایبر فرستاده بود....
                  این مدلها , مولتیمترهای آماتور و برای کار در خانه و موارد عمومی مورد استفاده قرار میگیرد ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                    ببخشید دیر شد , سر کار بودم ....
                    دوست عزیزم زحمت کشیدند و جوابتون دادن....
                    ماستک هم چینی هست ولی خوبه , اما تقلبیش هم در بازار وارد شده (چینی چینی ) باید دقت کنید...
                    گودویل را بخرید بد نیست , من هم اخر به همان گودول رسیدم و دقت و کارایی و کیفیتش هم خیلی خوب است

پ.ن:
                    فلوک 900 هم (دیتا شیتشو دیشب دیدم) همان مشکلات هیوکی 500 تومانی را دارد , مثل اکس تکی که قبلا عکسشو
                    قرار دادم و یکی از دوستان عکسشو از فروشگاهی در امریکا برام با وایبر فرستاده بود....
                    این مدلها , مولتیمترهای آماتور و برای کار در خانه و موارد عمومی مورد استفاده قرار میگیرد ....
                    ممنون از شما که این چند روزه جوابم رو می دهید.
                    فلوک 175 با توجه به امکاناتش اصلا مقرون به صرفه نیست. هیوکی های سری 425 هم که بیشتر دوستان مخالفش هستند.فیلم های مربوط به mastech 8218 رو تو یوتیوب دیدم و به نظر دقت خوبی داشت ولی این برند چینی است. از طرفی قیمت سری 428 هیوکی 1400 است و واقعا گرون است. به خاطر اینکه احتیاج به اسیلوسکوپ هم دارم هزینه زیاد برای مولتی متر عاقلانه نیست. فکر کنم یک مولتی متر در حد 300 کافی باشه. همون هزینه ای که اول در نظر گرفته بودم.
                    شما فیلمی ندارید که دقت مولتی مترهای گودویل رو بررسی بکند؟
                    من چند وقت پیش با اسیلوسکوپ دیجیتال گودویل 60Mhz و سرعت نمونه برداری 250M کار می کردم و این اسیلوسکوپ قادر به نمایش پالس های خروجی ترانس پالس های ورودی به گیت تریستور ها نبود. در صورتی که یک اسیلوسکوپ آنالوگ 30M به راحتی این پالس ها رو نمایش می داد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346
                      ممنون از شما که این چند روزه جوابم رو می دهید.
                      فلوک 175 با توجه به امکاناتش اصلا مقرون به صرفه نیست. هیوکی های سری 425 هم که بیشتر دوستان مخالفش هستند.فیلم های مربوط به mastech 8218 رو تو یوتیوب دیدم و به نظر دقت خوبی داشت ولی این برند چینی است. از طرفی قیمت سری 428 هیوکی 1400 است و واقعا گرون است. به خاطر اینکه احتیاج به اسیلوسکوپ هم دارم هزینه زیاد برای مولتی متر عاقلانه نیست. فکر کنم یک مولتی متر در حد 300 کافی باشه. همون هزینه ای که اول در نظر گرفته بودم.
                      شما فیلمی ندارید که دقت مولتی مترهای گودویل رو بررسی بکند؟
                      من چند وقت پیش با اسیلوسکوپ دیجیتال گودویل 60Mhz و سرعت نمونه برداری 250M کار می کردم و این اسیلوسکوپ قادر به نمایش پالس های خروجی ترانس پالس های ورودی به گیت تریستور ها نبود. در صورتی که یک اسیلوسکوپ آنالوگ 30M به راحتی این پالس ها رو نمایش می داد.
                      شما لطف دارید
                      نه من فیلمی ندارم :redface:
                      اگر هیوکی چشمتان را گرفته - همان را بخرید - من با سلکتورش کار کردم - خیلی خیلی نرم و مثل کره بود
                      واقعا من هم از اون خوشم اومد - فقط نداشتن میلی امپر بود که دلم را زد - چون فقط مولتیمترهای ساده و اماتور
                      به این صورت هستند.... کانتش هم پایین بود - فلوک هم همین مشکل را دارشت و 2000 کانت بود و نظر من هم این بود
                      که بیشتر از 300 پول ندهم - به فکر خرید سانوا بودم و اون هم سلکتور نرم و خوبی داشت ولی به کیفیت هیوکی نبود ....
                      اصلا تو فکر خرید گودویل نبودم , فروشنده گفت با گودویل اینستک که امتیاز اینستک آمریکا را خریده , آشنا هستی.....
                      تا این که چشمم را گرفت و اونو خریدم - خلاصه بگم , همه برای من و شما در یک حد هستند - فقط باید مدلی باشد که
                      قابلیت فول داشته باشد تا در الکترونیک - به مشکل بر نخورید... من هم قبول دارم که 900 برای یک مولتیمتر ساده خیلی زیاد است
                      شما فرمودید کار من برق است نه الکترونیک و همین مدل ساده و اماتور هیوکی که برای برق کارها است , برایم کفایت دارد که من گفتم
                      دارید 600 تومان پول میدهید , 300 دیگر بدهید و یک آمریکایی بخرید... چون فلوک که دیگه در سلکتور کره به توان دو بود و طراحی بدنه - لاستیک
                      زرد رنگ محافظ که با بدنه به بهترین حالت مچ شده بود... LCD پر رنگ...
                      راستی گودویل مشکلش کمرنگی LCD هست و بک لایت ندارد - به نظرم روی سانوا هم کار کنید که اون هم چیزی کم نداشت ولی حدود 380 قیمت داشت
                      پس باید 80 بیشتر بگذارید - میشه گفت مثل ماشین سوزوکی ژاپن هست - تیوتا (هیوکی) نمیشه ولی خوب خیلی بهتر از برندهای دیگه هست
                      تایوان - کره - سنگاپور - هنگ کنگ .... (بازار مشترک سابق) همیشه من میگم که کیفیت تولید جدید این کشورها بین ژاپن و چین هست
                      یعنی نه مثل چین بی کیفیت و نه مثل ژاپن با کیفیت.... در خودروی کیا و هیوندای و تولید های سامسونگ و ال جی... به چشم میخورد....
                      هیچ وقت ژاپن نمیشه و هیچ وقت چین نویشه....

دیدگاه

سلام
                        گاهی اوقات بسیار حرفه ای بودن هم میتونه بعضی جاها مشکل ساز بشه..........
                        میدونید دیگه ولتمتر ....هر چقدر مقاومت داخلیش بیشتر باشه میتونه خطای اندازه گیری رو کمتر کنه....
                        اما این مورد فکر کنم برای برقی ها زیاد جالب نباشه ..همینطور برای تعمیر کارها......
                        چون برای اینکه مطمئن بشید ولتاژ صحیح قرائت میشه باید از اتصال پروپ ها مطمئن بشید ...
                        والا با اتصال بسیار ناقص هم عدد غیر واقعی نشون داده میشه.....
                        در صورتی که با مولتیمتر های نیمه حرفه ای این مشکل کمتر دیده میشه.....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام
                          پیش بینی آینده و بالا خریدن مولتی متر برای جماعت برقکار و تعمیرکار، اصلا درست نیست.
                          بهرحال مولتی متر های ساده کارشون رو راه می اندازه و مولتی متر گرون مصیبت می شه، چرا که هم احتمال خرابی هست (افتادن از ارتفاع، سوختن در اثر آب)، هم احتمال گم شدن
                          و کمترین مشکل مولتی مترهای گرون قیمت (خصوصا فلوک ها) فیوزهاشون هست. فیوزهای مولتیمتر فلوک از رنج چند ده هزار تومان قیمت دارند و تو شهرستان ها هم پیدا نمی شه.
                          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346
                            من چند وقت پیش با اسیلوسکوپ دیجیتال گودویل 60Mhz و سرعت نمونه برداری 250M کار می کردم و این اسیلوسکوپ قادر به نمایش پالس های خروجی ترانس پالس های ورودی به گیت تریستور ها نبود.
                            این چه حرفیه دوست عزیز؟؟؟
                            شما مدارتونو بیارین من با گودویل دیجیتال 25 مگ، پالسها رو بهتون نشون بدم.
                            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                              این چه حرفیه دوست عزیز؟؟؟
                              شما مدارتونو بیارین من با گودویل دیجیتال 25 مگ، پالسها رو بهتون نشون بدم.
                              سلام
                              پالس ها رو به صورت سوزنی می دیدیم که دائما کوتاه و بلند می شد و تقریبا یک هفته ای سر کارمون گذاشته بود.

دیدگاه

من 3 ماه پیش یک مولتیمتر چینی VC97 اتو رنج و دقت 12 بیت خریدم 65تومن الان هم که دارم کار می کنم کاملا ازش راضیم. :nice:
                                تمام فانکشن هاش به دردم خورده از دما سنجش تا خازن سنجش و ...
                                تنها مشکلی که دارl اینه که جریان سنج و ولتاژ سنج AC تا 400Hz بیشتر نمی سنجه و من کارم بیشتر تو رنج 10-100 KHz هستش.
                                قبل از این که اینو بخرم یک مولتیمتر ویکتور دیگه داشتم که 7 سال پیش خریده بودم 10-20 هزار تومن و همین پارسال گم شده بود و کاملا کار می کرد و سالم بود.
                                یک سوال:
                                این ترموکوپل مولتیمتر اگر خراب بشه چیکار باید کرد؟ ترموکوپلش گفته K type هستش. اصلا نمی دونم K یعنی چی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X