اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر موجود در بازار ایران

نوشته اصلی توسط mohamad-h
    این فیوزهای فوق سریع بسیار هم گرونه 20-30هزار تومن به بالا
    سلام محمد خان
    بله دقیقا , برای من که داعما آمپرو به برق میزنم , خیلی میتونه مفید باشه :mrgreen:

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    یادم بود که دریغ نمیکردم. خیلی وقته اونجا نیستم. هنوز تو کف اون مولتی متری هستم که خودم همیشه دستم بود.
    دو سه سال باهاش کار کردم هیچوقت اسمشو یاد نگرفتم. حساب کن سال 78 هشصت تومن مولتی متر چی میشه!!! (صاحاب شرکت اونزمان خریده بودش.) کمتر از 0.2 ثانیه رنجش رو درست میکرد.
    من اخر ارزوی یک بار دیگه دیدن اونو با خودم به گور میبرم!!!
    سلام مهدی خان
    ببخشید نشناختمتون :redface:
    خوب هستید دوست عزیز؟
    کاش اسم برند و مدلی که میفرمایید 6 سال پیش باهاش کار میکردید , یادتون بود
    800 تومان به پول امروز اگر سر انگشتی حساب کنید , حدود 3 میلیون تومان میشود
    ممکنه فلوک بود یا اکستک آمریکا؟ هیوکی هم آن زمان تو همین رنج قیمتها یک مدل داشت!
    اما کلا تمام کمپانیها به دلیل رکود اقتصادی و رقابت با چین , قیمتهاشونو خیلی پایین اوردند
    مثلا هیوکی با قیمت های جدید که حدود 4 برابر پول بی ارزشتر از آن زمان شده
    حدود 800 تا 1500 میتوانید خریداری کنید که حدود 4-5 سال پیش یادمه قیمتهای 500 تا 800
    را من قیمت داشتم (اگر اشتباه نکرده باشم)
    فلوک هم به نصبت ارزش پول جدید , خیلی خیلی ارزون هست
    البته ممکنه تکنولوژی اتورنج در آن زمان جدید بوده که حالا دیگه قدیمی شده و تکنولوژی لو رفته ای باشه
    و قیمت چیپهاش به شدت کاهش پیدا کرده...
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

کره ای بود. یه بارم رفتم تو سایت شرکتش. فقط دو مدل مولتی متر داشت. یه مدل این بود. و یه مدل اپدیت شده این. (نگیم اپدیت بهتره چون فک کنم یه سری امکانات دیگه هم داشت)
      سینا جان سال 78 میشه حدود 16 سال پیش. نه 6 سال پیش. این مولتی متره نه قیافه خیلی صنعتی داشت نه خیلی گردنش کلفت بود. فقط هم یه دونه ای سی با دو سه تا مقاومت توش بود. (ای سیش بزرگ بود شماره هم نداشت. حدود شاید 300 تا پایه داشت ای سیه) قبلا گفتم. روزی که رفتم اونجا باطری اونو عوض کردم. صاب شرکت 4 تا باطری از تو ساعتا جمع کرد داد بهم. من معترض شدم گفت حالا بنداز ببین چه گرد و خاکی میکنه خلاصه تا روزی که اونجا کار میکردم با همون 4 تا باطری خالی کار کرد. ) (حدود 1 ساله اونجا نمیرم. حدود 2.5 سال هم اونجا بودم)
      الان صاب شرکتو اصلا نمیبینم. ولی ببینمش حتما اسمشو میپرسم میزارم اینجا. خیلی گشتم تو ایران اصلا از اون مارک و مدل پیدا نمیشه.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سینا جان سال 78 میشه حدود 16 سال پیش. نه 6 سال پیش.
        سلام مهدی خان
        من فکر کردم نوشتید 88 :mrgreen:
        پوزش میخوام :redface:

الان صاب شرکتو اصلا نمیبینم. ولی ببینمش حتما اسمشو میپرسم میزارم اینجا. خیلی گشتم تو ایران اصلا از اون مارک و مدل پیدا نمیشه.
        لطف میکنید

پ.ن: اصلا یادتون نمیاد چه شکلی بود و یا تقریبا نام برندش چی بود....
        16 سال پیش دقدقا چند خریدنش ؟ 800000 هزار تومان یا 80000 تومان
        اگر 800 هراز تومان قیمتش بود که باید خیلی خیلی گرون بوده باشه.... :eek:
        به پول امروز چیزی حدود 15 -20 میلیون تومانی قیمتش میشه...
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

بنده خدا اهل خالی بندی نبود. منم قبول کردم ازش که گفت هشتصد تومان (به حروف نوشتم که اشتباه نشه) البته الاف فکر نکنم قیمتش اینطوری باشه هاا!!. اگه الان پیدا بشه نهایتش 1.5 دو تومن بیشتر نیست.
          اصن کرم منو گرفت. فردا زنگ میزنم کارگاهشون از بچه هاشون میپرسم برندشو.
          یه مولتی متر کاملا زاویه دار. مکعب مستطیلی. مشکل. یه نمایشگر ساده با اعداد بزرگ. (البته علائم همش روش بودا ولی مث امروزیا نمایشگرش خوشگل و گل منگولی نبود)
          تنها مولتی متری بود که دیود زنر رو تو تست دیودی میتونست تا 4 ولت ولتاژش رو نشون بده. (تا حالا همچین چیزی ندیده بودم) تو تست دیودی انقدری ولتاژ داشت که میشد راحت ماسفت رو با ولتاژ خودش روشن و خاموش کرد و تستش کرد.
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نظرتون راجع به فلوک 289 چیه
            راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

فلوک 289 مولتی متر خوبیه اگه بتونی با قیمتش کنار بیای.چند سال پیش من خریدم 850

دیدگاه

قابلیت هاش چطوره

اضافه شده در تاریخ :
                مصرف باطریش چطوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin9173607961
                  نظرتون راجع به فلوک 289 چیه
                  ببینید دوست عزیز
                  خلاصه عرض کنم که فلوک بهترین مولتیمتر دنیاست و فلوک 289 یکی از کاملترین مولتیمترهای
                  این شرکته , ولی قیمتش هم کم نیست و چیزی حدود 2.5 تا 3 تومان قیمت داره
                  مصرف باتری کم - دقت بالا - اجناس کارشده با کیفیت
                  تنها مولتی متری که فکر کنم LCD گرافیکی داره و روی خودش میتونه نمودار رسم کنه...
                  به کامپیوتر متصل میشه...
                  بعد از این مولتی متر , یک سری مولتی مترهای رومیزی خیلی دقیق هستند که برای اندازه گیری
                  دقت دستگاه های اندازه گیری و کارهای نظامی - فضایی... به کار میرن که دوستمون یک مدل HP را
                  در چندین صفحه قبل عرفی کرده بود و قیمتی بسیار بالا دارند...
                  اما مولتیمتر دستی بسیار با کیفیت و همه چیز تمام بخواهید , همین فلوک 289 هستو تمام

https://www.youtube.com/watch?v=ZdmoaDS61tE

دیدگاه

دیروز خریدم یه دونه فلوک 289 با cobmbo kit
                    برام 2200000 حساب کرد
                    هنوز زیاد دست توش نیوردم تو فصل امتحان دانشگاه هستم
                    از موقعی که اینو خریدم بقیه مولتی متر ها دیگه تو چشم نمیاد
                    واقعا فراتر از انتظاره
                    خازن سنجش سرعتش واقعا بالاست و برای کارهای صنعتی واقعا عالیه
                    فقط اگه اندوکتانس میسنجید واقعا عالی بود

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر مو&#

برام 2200000 حساب کرد
                      واقعا فراتر از انتظاره
                      سلام
                      مگه کارت چیه که اینقد دادی واسش. :question: :question:
                      یعنی به کارت میاد ؟
                      مبارکت باشه :applause: :applause: :applause: :applause:
                      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

برام 2200000 حساب کرد
                        واقعا فراتر از انتظاره
                        combo kit چی اضافه میکنه ؟ منظور اینکه چیا داره ؟
                        یا اینکه منظورتون 289/FVF هست؟
                        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام دوستان
                          فلوک با combo kit همون فلوک 289 fvf هست
                          کمبو کیتش شامل ترموکوپل دو تا گیره سوسماری نرم افزار کابل رابط به کامپیوتر
                          برا کار تعمیرات ups خریدم چون امکاناتش خوبه
                          من مولتی متر خوب زیاد دارم مثل هیوکی پروتکت میتکس ولی این واقعا اخرشه

دیدگاه

دوستان تهرانی
                            من دنبال مدل ds1054z ساخت امسال میگردم
                            کجای تهران داره
                            ماه دیگه میخاوم بیام بگیرم
                            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

پست اول ویرایش شد و منابع تغذیه آزمایشگاهی نیز به آن اضافه شد

پ.ن: دوستان این مدل را هم ببینید :eek: :

http://www.owon.com.hk/products_info.asp?ProID=179#sthash.Ew2TGwu5.dpbs

اضافه شده در تاریخ :
                              این نقل قول از تاپیک زیر میباشد:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=19460.0

نوشته اصلی توسط ahmadyan
                              یک کم توضیح در مورد اسیلوسکوپ های USB:
                              اول. بد نیست یه نگاهی به مقاله Jack Ganssle توی embedded بندازی. اون تعدادی از اسیلوسکوپ های USB و Logic Analyser ها رو با هم مقایسه کرد.
                              یه چند نمونه ای که من دیدم و خوبند:
                              یکی از بهترین هاش Bitscope است. www.bitscope.com 2 کاناله با 8 کانال logic و یک نرم افزار عالی چیزی حدود 600.000 ت.
                              حداکثر فرکانس اسمیش 100MHz ی ولی از اونجایی که 40MS/s بیشتر سمپل نمی کنه عملا نمی تونه سیگنال های بالای 20MHz رو خوب ببینی.
                              شرکتش استرالیاییه و از روی اینترنت سفارش میگیره 3 روزه می فرسته.
                              * بعضی از بچه ها شاید یادشون باشه این یه مدتی توی CircuitCellar مدارشو چاپ می کرد.

دومی اینه: Agilent U2701 یا U2702
                              این یک اسکوپ حرفه ایه که 200MHZ واقعی رو با 1GS/s ( روی دو کانال. 500MG/S ) رو داره و خوب ماله Agilent هم هستش. توضیح بیشتر می خواین؟ یک پیزه خیلی خاص اون TV-Trigger هم هست!
                              اینارو تو ایران نمایندگی ندارند. ولی دبی Emitac اینها رو وارد می کنه. سه سال گارانتی با کالیبراسیون.
                              قیمتش حدود 1.500.000 ت هست.

توجه کنین که اسیلوسکوپ های خوب یه پراب فعال خوب هم می خوان که کم کمش زیر 100.000 ت نیست. 2 تا پراب می خواین پس 200.000 باید براشون کنار بگزارین.

جدای اینها یک نمونه خیلی خیلی خوب ایرانیش همون طراحان نوین مدار یا TNM هست که دوستان گفتن و من بیشتر توضیح نمی دم (مطمئنا پروگرامرش رو دیدین). یک چیز خوب TNM طراحی اونه. 80MS/s برای 20MHz که واقعا عالیه. جدا توصیه می کنم برای کارهای متوسط اینو بخرین. تنها ایرادش نرم افزار نسبتا الکی اونه که میشه تحملش کرد.

نمونه الکی هم تو بازار زیاده. از Parallax گرفته تا جنس های چینی که زیر 200.000 تومن پیدا می شن ولی هیچکدوم نمی تونن بالای 1MHz رو نشون بدن. ( به تبلیغاتشون نگاه نکنین. اکثرا راستو دروغ می گن )
                              به شخصه فکر می کنم اگر شما یک اسکوپ 500KHz می خوای خودت بسازیش زیره 50.000 ت در میاد. واسه همین پول حروم کردنه.

دوباره پیشنهاد می کنم ستون Ganssle رو بخونید.

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

سلام
                                بنده یه مولتی متر می خوام که تعیین درصد قرار گیری در 4..20 میلی امپر داشته باشه

یعنی به ازای 20 میلی امپر نشون بده 100%
                                به ازای 4 میلی امپر نشون بده 0%
                                بین این دو تا هم تناسب بگیره و یه درصدی نشون بده

این خاصیت رو فقط تو یکی از مولتی مترهای نسبتا قدیمی هایوکی دیده ام که به همین راحتی ها در بازار گیر نمیاد.
                                چیزی سراغ دارید ؟
                                برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                                http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X