اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نکته مثبت دیگه اسکوپی که تازگی خریدم و عکسشو گذاشتم اینه که دارای رنج 10 ولته یعنی با پروب ضربدر 10 میشه تا 400 ولت روی صفحه اندازه گیری کرد.این برای من خیلی خوبه چون تو تعمیر و کالیبره کردن درایوهایی DC سه فاز خیلی کمک میکنه

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
      مقایسه اسکوپ های انالوگ و دیجیتال قیاس مع الفارغه. از منظر عمومی بله. اسم هر دو اسیلوسکوپه. و کارشون هم نمایش سیگناله. ولی شما نشون بدید اسکوپ دیجیتال سطح متوسطی که بتونه دریفت فرکانس یا دیوتی سایکل رو نمایش بده. غالبا نمیتونن. اسکوپ های انالوگ به دلیل عدم وجود واسطه محاسباتی بین ورودی و خروجیشون سرعت نمایش بالایی دارن.
      خب از بعد دیگه ای نگاه بکنیم میبینیم که اسکوپ های انالوگ هم کمبودهایی دارن که بزرگترینشون اینه که نمیتونن سیگنالهای گذرا مثل پله رو نمایش بدن. با هیچ اسکوپ انالوگی نمیشه زمان رایس تایمی که توالی نداره رو دید.
      هر کدوم کاربرد خودشو رو داره. ولی برای کارهای عمومی مثل دیدن خروجی 555 پیشنهاد من دیجیتاله. خب حافظه و ... کلی کمکه. ولی اگر سیگنالی دارید که نیاز دارید بلافاطله بعد از اتفاق افتادنش داشته باشیدش (مثل دیدن گیت pfc) اسکوپ ای دیجیتالی که ازشون صحبت میکنید همشون در نمایشش عاجزن. مگر اینکه قیمت رو ببرید بالا.
      ممنون اقای وزیری
      یه کار روتین که خروجی میکرو رو بگیره و باهاش بتونم ترانس جوشی نمیدونم اینورتری چیزی اوردن تعمیر کنم
      کدوم بهتره.این پی اف سی چی هست؟
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

به نظر من واسه کارای میکرویی دیجیتال و واسه منابع سوییچینگ انالوگ بهتره.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام دوستان
          نظرتون در باره اسکوپ hp 1707b , اسکوپ تکترونیکس 455 چیه
          قیمت اولی 700 و دومی 650
          دوستان نظر بدن
          راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
            به نظر من واسه کارای میکرویی دیجیتال و واسه منابع سوییچینگ انالوگ بهتره.
            نظر من ds1054zهست.بازم ممنون
            برای کارای سوئیچینگ به 20 مگ ج میده؟

دیدگاه

کسی از دوستان قیمت این اسکپ رو داره؟

DS1054Z

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                کسی از دوستان قیمت این اسکپ رو داره؟

DS1054Z

سلام
                1و400 به پوله ایرانه .ولی وارد کننده های محترکم میگن 3تومن میشه تو ایران.حالا نمیدونم توش چقد میخورن.چقد راسته چقد دروغه
                شانس ما هم سایت ترکیه ای ج نمیده.
                کسی ترکیه اشنا داشته باشه با 300 تا 400 اضافی میرسه دستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                  سلام
                  1و400 به پوله ایرانه .ولی وارد کننده های محترکم میگن 3تومن میشه تو ایران.حالا نمیدونم توش چقد میخورن.چقد راسته چقد دروغه
                  شانس ما هم سایت ترکیه ای ج نمیده.
                  کسی ترکیه اشنا داشته باشه با 300 تا 400 اضافی میرسه دستش.
                  اگر تو ایران 3تومن باشه من سایت ترکیه نمی دونم کدومه اما از علی ااکسپرس هم بخرید بازم به صرفه است

http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-RIGOL-DS1054Z-50MHz-OSCILLOSCOPE-4-chs-up-tp-1GS-s-7-In-WVGA-12Mpts/32299455034.html

با دلار حواله 3500در نظر بگیریم 1700اسکوپ میشه حدود 25درصد عوارض و شیرینی دوستان و......2125حدود 225هزینه ارسال حدود 2400در میاد

مثل اینکه این اسکوپ محبوب و جواب پس داده ای است چند نفر با هم بشوید به آقای بلورچیان اطلاع دهید 2-3تا براتون شاید بتونند وارد کنند خیلی به صرفه تر خواهد شد شاید دونه ای 2براتون تمام بشه

کلا وسایلی که مصرف دائمی نداره و ممکنه 6ماه یک سال بمونه مغازه تا فروش بره حاشیه سودش بالا است یادتون نره اینجا ایرانه سود بانک سالی 24درصده یعنی شما اسکوپ بخری 2میلیون بگذاری مغازه 6ماه بعد فروش بره فقط فقط 240هزار تومن سود بانکی بوده که فروشنده از دست داده ریسک این که تا میاد جنسش فروش بره مدل جدید بیاد و مدلهای قدیمی افت قیمت پیدا کنند هم هست .نمی خواهم از گرئن فروشی طرفداری کنم اما بالاخره اینجا ایرانه با اقتصاد بیمار
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

والا من خودم خارج از ایرانم ولی میخام در نهایت بیارمش ایران استفاده کنم ازش. ولی تمیدونم میزارن از طریق هوایی با خودم بیارمش یا نه! :question: :question: :question: :question:

از این سایت در میاد حدود 1.6 با حملش
                    http://www.saelig.com/product/DS1000Z001.htm

دیدگاه

دوستان چند نفر این اسکوپ رو میخوان؟

دیدگاه

الا من خودم خارج از ایرانم ولی میخام در نهایت بیارمش ایران استفاده کنم ازش. ولی تمیدونم میزارن از طریق هوایی با خودم بیارمش یا نه
                        کجا هستی حالا برادر آروین؟!
                        با پروازهای داخلی ما زیاد جنس اینور اونور میبریم ولی باید خوب ببندیش چون داخل کابین نمیزارن ببری قسمت بار هم که با اجناس مردم فوتبال بازی میکنن! :angry:
                        بعید میدونم پروازهای خارجی هم مشکلی باشه چون بعضی آشنایان دیدم اهمتر آورردن از اونور.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                          کجا هستی حالا برادر آروین؟!
                          یکی از داهات های آسیا :biggrin: اینجام خیلی جنس گرونه باید وارد کنم نمیدونم هنوز مالیات باید بدم یا نه با یکی از دوستام که تو کار وارداته دارم مشاوره میکنم ببینم کشورشون مالیات میگیرن روش یا نه!

دیدگاه

اگر خواستین ds1054z بخرین حتما منم خبر کنین. :applause:
                            شاید منم بخوام همینو بخرم.
                            البته 2 مدل کارت اسکوپ hantek هم هست که به نظرم با اطلاعات دیتاشیت و اطلاعات نرمافزارش خیلی خوبه:

DSO3064A که 4 کانال داره 2 کانالش 200Ms/s ولی با 4 کانال هر کانالش 100Ms/s.
                            حافظه خیلی بزرگ داره تقریبا هم اندازه Ds1054z
                            یک Arbitrary function generator داره 25MHz و 12bit و 4K point و 7 ولت پیک تو پیک خروجی 50 اهم.
                            قیمت حدود 1.3 میلیون تومن Aliexpress + shiping
                            http://hantek.com/en/ProductDetail_128.html

DSO3104 که 4 کانال داره با حافظه خیلی خیلی بزرگ و 1GS/s مثل Ds1054z ولی Function generator نداره.
                            قیمت حدود 1.5 میلیون تومن Aliexpress + shiping
                            http://hantek.com/en/ProductDetail_134.html

یکسری مزیت هاست که درباره کارت اسکوپ کشف کردم ولی 100% مطمئن نیستم:
                            1_ کارت اسکوپ به دلیل عدم استفاده از LCD و سیستم Image prossecor هزینه کمتری داره.
                            2_ به دلیل اتصال به کامپیروتر نیاز کمتری به سیستم های DSP برای پردازش سنگین داره و پردازش های سنگین مثل interpolation و FFT و شاید Decimation رو به کامپیوتر می سپارد و به دلیل دارا بودن سرعت پردازش خیلی بیشتر به کمک CPU کامپیوتر قابلیت افزایش میزان حافظه خیلی بیشتر می شه و افزایش حافظه به تریگرینگ , فیلترینگ , درونیابی , FFT بهتر و کلا داشتن اطلاعات دقیق تر کمک می کنه.
                            3_ به خاطر استفاده از سیستم های DSP کمتر هزینه به ازای کارایی افزایش پیدا می کنه.
                            4_ کار با کامپیوتر , انجام تنظیمات و مشاهده سیگنال راحت تره و سرعت کار رو افزایش می ده. میزان ZOOM خیلی بیشتری بر سیگنال قابل دسترسی هست. به دلیل ارتباظ مستقیم با کامپیوتر , ذخیره سازی و پردازش اطلاعات سیگنال دریافتی خیلی راحت تره.
                            5_ مدل هایی که function generator دارن مثل DSO3064A خیلی کارآمد تر کار می کنن به دلیل این که به کامپیوتر وصل شدن . ما عملا نیاز داریم شکل موج مجهول خودمون رو به نحوی از کامپیوتر وارد فانکشن جنراتور کنیم که در مدل کارتی این کار خیلی سریع تر , راحت تر و کارآمد تر صورت می گیره.
                            در ضمن این مدل hantek گفته که می تونیم real time سیگنال رو update کنیم.
                            6_ به دلیل حجم و وزن کمتر کارت اسکوپ , هزینه Shiping و در نتیجه هزینه کل نسبت به کارایی به طور خوبی کاهش پیدا می کنه.
                            7_ اکثر کارت اسکوپ ها قابلیت افزودن ابزاری خاص توسط خود کاربر رو دارند به این صورت که یک فایل DLL با مثلا Visual studio می نویسیم که پردازش خاصی روی سیگنال مورد نظر انجام بدیم و می تونیم این ابزار رو به نرمافزار خودمون اضافه کنیم.

البته من خیلی برنامه نویسیم قوی نیست ولی لازم که بشه یاد می گیرم.
                            من خودم دیدم بعضی از اسیلوسکوپای دیجیتال وقتی FFT رو روشن می کنیم سرعت پردازش نصف می شه. بعضی ها هم اصلا FFT رو خوب نشون نمی دن و cursor خیلی خوبی ندارن.

Ds1054z تو دیتاشیتش دیدم مثل این که خواص جانبی بیشتری داره ولی از قدرت پردازشش اطلاعی ندارم.
                            حداقل از لحاظ تئوری مشخصه که اگر سرعت سمپلینگ بیشتر از نرخ nyquist باشه و تعداد سمپل های بازه interpolation به اندازه کافی بزرگ باشه که نیاز به حافظه بزرگ داره , سیگنال با دقت خیلی خوبی از روی Sample باز تولید می شه که البته پردازش این حجم اطلاعات نیاز به پردازنده قوی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                              دوستان چند نفر این اسکوپ رو میخوان؟
                              سلام
                              اکه واقعا براتون مقدوره بگین.چون میخوام ببینم به وزنشه یا به قیمتشه یا...گه هزینه اضافه میشه تا برسه دسمون.
                              اگه واقعا دیدم به صرفس یه چند مدل دیگه دم دستم هس که بالتر هس اونو سفارش میدم
                              ممنون

دیدگاه

من امروز با یکی از دوستانم تماس گرفتم و قرار شده تا فردا بررسی کامل کنه و قیمت دقیق رو خبر بده
                                من به نظرم 70 و 100 مگ همین مدل خیلی بهتر هستند ولی قیمتش 2 برابره!وزن این اسکوپ 3.2 کیلو هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X