اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش ساخت pcb (مدار چاپی)1 و 2 لایه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش ساخت pcb (مدار چاپی)1 و 2 لایه

بستگی به دما وشرایط داره.
    1 دقیقه باشه خوبه بهترین زمان با چند بار تمرین بدستتون میاد.
    زمان حرارت دهی زیاد باشه پودر میسوزه و چوروک مانند میشه و اسید بهش نفوز میکنه.همچنین کاغذ بخوبی از فیبر جدا نمیشه و موقع جداکردن کاغذ خطوط رو از فیبر می کنه.

دیدگاه

ممنون.
      برای سوراخکاری چه پیشنهادی دارید؟
      برای لحیم کاری SMD از چه روشی استفاده می کنید؟

دیدگاه

سلام
        دوستان به غیرکاغذگلاسه ازچه کاغذدیگه ای میشه استفاده کرد؟کاغذگلاسه توکتاب فروشیاپیدامیشه؟
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
          سلام
          دوستان به غیرکاغذگلاسه ازچه کاغذدیگه ای میشه استفاده کرد؟کاغذگلاسه توکتاب فروشیاپیدامیشه؟
          سلام
          معمولا وقتی میگید کاغذ گلاسه کاغذهای ضخیمی بهتون میدن که داخل پرینتر نمیره اصلا
          من میگم کاغذ خطاطی؛ یا کاغذ تمرین خط درشت!
          کاغذهایی هست که مثل گلاسه چربه ولی مثل کاغذ معمولی نازک هست
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
            سلام
            معمولا وقتی میگید کاغذ گلاسه کاغذهای ضخیمی بهتون میدن که داخل پرینتر نمیره اصلا
            من میگم کاغذ خطاطی؛ یا کاغذ تمرین خط درشت!
            کاغذهایی هست که مثل گلاسه چربه ولی مثل کاغذ معمولی نازک هست
            اونوقت این کاغذی که گفتین خطری واسه پرینترنداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
              اونوقت این کاغذی که گفتین خطری واسه پرینترنداره؟
              چرا :biggrin:
              به مرور زمان لاستیکها و درام و... رو چرب میکنه :agree:
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

چرا :biggrin:
                به مرور زمان لاستیکها و درام و... رو چرب میکنه :agree:
                ماکه نمی خوایم زیادازش استفاده کنیم ولی بااین همه کلاکاراشتباهی هستش.

دیدگاه

سلام به همگی
                  با اجازه منم تجربهمو بگم شاید به درد خورد
                  قدیما از کاغذ پشت برچسب که تبلیغاتیا بیرون میریزن استفاده میکردم و با استفاده از پرینتر دوستم با هم حسابی pcb میزدیم ولی بعد از مدتی تونر پرینتر دوستم تموم شد و دادیم شارژ و از اون روز بود که دیگه رو اون کاغذا پرینت نزد!! ناچار گفتم با تلق امتحان کنم ولی تلق ذوب شد تو پرینتر کافی نت و کلی بدبختی !! مدت زیادی رو با کاغذای ترنسپرنت همونایی که شبیه تلق هستن کار کردم ولی مشکلی که دارن اینه که طرحو رو فیبر میماسن و ترکا کلفت تر میشه و... همه چی پهنتر میشه (شاید به خاطر فشار اتو!) دیدم نمیشه بلند شدم انواع کاغذارو تو انواع کپی زنیا تست کردم و بعد از کلی دوندگی به کاغذی به نام " استیکر " رسیدم که کاغذ برچسب دار بود و برچسبو دراوردم و رو قسمت روغنی کاغذش پرینت زدم که بازم نشد ولی یه جاشد!! و اونجا تنها جای تبریزه! پرینت توسط دستگاه کپی رنگی زده میشه و طرف که الان دوستمه میگه هیچ وقت تو این دستگاها ما تونر غیر اورجینال نمیریزیم! این کاغذ همه جا گیر میاد فقط دقت کنید قسمت برچسب اون شفاف باشه نه سفید! و از دستگاه کپی رنگی استفاده کنید ترجیحا کنون!

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                  مخترع برتر شمال غرب سال 96
                  مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                    سلام به همگی
                    با اجازه منم تجربهمو بگم شاید به درد خورد
                    قدیما از کاغذ پشت برچسب که تبلیغاتیا بیرون میریزن استفاده میکردم و با استفاده از پرینتر دوستم با هم حسابی pcb میزدیم ولی بعد از مدتی تونر پرینتر دوستم تموم شد و دادیم شارژ و از اون روز بود که دیگه رو اون کاغذا پرینت نزد!! ناچار گفتم با تلق امتحان کنم ولی تلق ذوب شد تو پرینتر کافی نت و کلی بدبختی !! مدت زیادی رو با کاغذای ترنسپرنت همونایی که شبیه تلق هستن کار کردم ولی مشکلی که دارن اینه که طرحو رو فیبر میماسن و ترکا کلفت تر میشه و... همه چی پهنتر میشه (شاید به خاطر فشار اتو!) دیدم نمیشه بلند شدم انواع کاغذارو تو انواع کپی زنیا تست کردم و بعد از کلی دوندگی به کاغذی به نام " استیکر " رسیدم که کاغذ برچسب دار بود و برچسبو دراوردم و رو قسمت روغنی کاغذش پرینت زدم که بازم نشد ولی یه جاشد!! و اونجا تنها جای تبریزه! پرینت توسط دستگاه کپی رنگی زده میشه و طرف که الان دوستمه میگه هیچ وقت تو این دستگاها ما تونر غیر اورجینال نمیریزیم! این کاغذ همه جا گیر میاد فقط دقت کنید قسمت برچسب اون شفاف باشه نه سفید! و از دستگاه کپی رنگی استفاده کنید ترجیحا کنون!
                    سلام
                    منم از وقتی شارژ کردم کیفیت چاپ خیلی اومده پایین
                    حتی تونر نو خریدم فایده نداشت
                    تا اینکه پرینتر کلا خراب شد
                    یه بار رفتم پیش دوستم که فتوکپی داره برا زد(رو همون کاغذهایی که قبلا گفتم)
                    تا حالا برد به اون تمیزی در نیومده بود
                    گفتم شاید شانسیه چند بار دیگه هم امتحان کردم
                    جوهر به راحتی روی فیبر میشینه
                    اصلا فشار خیلی بالایی نیاز نداره و خیلی سخت کنده میشه
                    نه پخش میشه و نه برمیگرده
                    فقط مشکلش اینه که گفت این پودرها رو نمیشه تو دستگاههای خونگی ریخت!!! :sad:

دیدگاه

سلام
                      منم از وقتی شارژ کردم کیفیت چاپ خیلی اومده پایین
                      حتی تونر نو خریدم فایده نداشت
                      تا اینکه پرینتر کلا خراب شد
                      یه بار رفتم پیش دوستم که فتوکپی داره برا زد(رو همون کاغذهایی که قبلا گفتم)
                      تا حالا برد به اون تمیزی در نیومده بود
                      گفتم شاید شانسیه چند بار دیگه هم امتحان کردم
                      جوهر به راحتی روی فیبر میشینه
                      اصلا فشار خیلی بالایی نیاز نداره و خیلی سخت کنده میشه
                      نه پخش میشه و نه برمیگرده
                      فقط مشکلش اینه که گفت این پودرها رو نمیشه تو دستگاههای خونگی ریخت!!! :sad:
                      بعضی از دستگاها مخصوصا جنسای خوب مثل کنون رو این کاغذا میزنن ولی تونر خیلی مهمه باید اورجینال باشه!
                      من خودم در نظر دارم اگه پرینتر خریدم یه دونه هم کارتریج دست 2 شارژ شده میگیرم با این شارژ شدهه پرینتای معمولی و کاغذ بزنم با کارتریج اورجینال فقط pcb بزنم!
                      کارتریج اسل بگیری پرینترت درست میشه ولی بعضی پرینترا کارتریجشون گرونه بعضیا ارزون
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

بعضی از دستگاها مخصوصا جنسای خوب مثل کنون رو این کاغذا میزنن ولی تونر خیلی مهمه باید اورجینال باشه!
                        من خودم در نظر دارم اگه پرینتر خریدم یه دونه هم کارتریج دست 2 شارژ شده میگیرم با این شارژ شدهه پرینتای معمولی و کاغذ بزنم با کارتریج اورجینال فقط pcb بزنم!
                        کارتریج اسل بگیری پرینترت درست میشه ولی بعضی پرینترا کارتریجشون گرونه بعضیا ارزون
                        اتفاقا من پرسیدم از دوستم میگفت خودم شارژش کردم!
                        خود پرینترم جنس خوبی نیست
                        چند سال پیش پرینتر رو خریدم 100 تومن
                        ولی کارتریجش پارسال 110 تومن برام در اومد :eek:
                        به هر حال به نظر منم پودر خیلی مهمه
                        به نظر من جای کارتریج دست دوم لوازم لمینیت کاری رو تهیه کنید چون برد خیلی تمیزتر در میاد و نیازی هم به پودر اصل نیست

دیدگاه

اتفاقا من پرسیدم از دوستم میگفت خودم شارژش کردم!
                          خود پرینترم جنس خوبی نیست
                          چند سال پیش پرینتر رو خریدم 100 تومن
                          ولی کارتریجش پارسال 110 تومن برام در اومد :eek:
                          به هر حال به نظر منم پودر خیلی مهمه
                          به نظر من جای کارتریج دست دوم لوازم لمینیت کاری رو تهیه کنید چون برد خیلی تمیزتر در میاد و نیازی هم به پودر اصل نیست
                          والا لمینت درد سرش بیشتره! تنها دلیلی که با اتو میزنم اینه که ساده و راحته!

دیدگاه

والا لمینت درد سرش بیشتره! تنها دلیلی که با اتو میزنم اینه که ساده و راحته!
                            لمینت فقط مشکلش اینه که تو تاریکی باید کار کنی و اون لایه های نازک پلاستیک رو جدا کنی که واقعا اعصاب فولادی میخواد
                            ولی عوضش پرینتر آدم سالم میمونه

دیدگاه

لمینت فقط مشکلش اینه که تو تاریکی باید کار کنی و اون لایه های نازک پلاستیک رو جدا کنی که واقعا اعصاب فولادی میخواد
                              ولی عوضش پرینتر آدم سالم میمونه
                              مگه پرینتر خراب میشه؟! فک نکنما دوست من 3 سال با پرینترش pcb زده هنوز آخ نگفته پرینترشم فک کنم سامسونگه!

دیدگاه

مگه پرینتر خراب میشه؟! فک نکنما دوست من 3 سال با پرینترش pcb زده هنوز آخ نگفته پرینترشم فک کنم سامسونگه!
                                پرینتر من که آخ گفت :icon_razz:
                                درامی که پودر بهش میچسبه چرب شده بود و همیشه زمینه کاغذ یه رنگ خاکستری بیحال میخوره که درام رو عوض کردم
                                یه بار هم کاغذ پیچید دور درام پرس و مجبور شدم همه پرینتر رو باز کنم :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X