اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش ساخت pcb (مدار چاپی)1 و 2 لایه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش ساخت pcb (مدار چاپی)1 و 2 لایه

سلام به دوستان عزیزم.
    در مورد ارسال اخری این نکته رو هم بگم که:
    عموما مدارهایی رو که میزنیم خیلی بزرگ باشن در حدa5 و کوچیک هستن.و شاید کاغذی که میخایم تو پرینت بزاریم همa5 باشه.در این شرایط تنظیمات مربوط به paper type فرق خواهد کرد و در برخی از پرینترها شاید هم در همه دمای بالا در دست رس نباشه.که علتهایی داره برا همین باید کاغذ روa4 انتخاب میکنیم که paper type فعال باشه.

دیدگاه

سلام
      ببخشید لطفا آدرس چند مکان رو در تهران که از اونها میشه کاغذ مناسب برای پرینت ( مثل کاغذ شبرنگ ) تهیه کرد ، معرفی کنید .

باتشکر.

دیدگاه

مهندس حبیب زاده عزیز برای ساخت فیبر دو طرفه smd که از میکرو at91sam7x استفاده شده چه نوع اسیدی و با چه غلظتی و روش کار اسید کاری در این نوع به چه صورت میتونه باشه آیا از اسید های قوی مثل اسید نیتریک استفاده شود یا اسید پر کلرو 4 میشه استفاده کرد میخوام خیلی دقیق و بدون هیچ خوردگی مس باشه تشکر میکنم

دیدگاه

پاسخ : اموزش ساخت pcb (مدار چاپی).

نوشته اصلی توسط محمدحبیب زاده
          سلام

اگه قسمت زیر مدار رو طراحی کنین(خطهای ابی)لازم نیست mirrorکنید ولی اگه روی مدار رو طراحی کنید (خطهای قرمز رنگ)باید mirror رو بزنید.
          اسید هم به صورت جامد هست هم به صورت مایع و قیمت نیم لیترش هم 2 یا 3 هزار باید باشه یک بار مصرف هم نیست .
          برد خام هم قیمت زیادی نداره قیمتش دقیق یادم نیست.
          اندازه برد رو هم باید هم اندازه یا چند میلی بیشتر از اندازه طرح ببرید.چون فیبری که تو اموزش نشون دادم اگه قسمتهای اضافی رو هم میبریدم به دردم نمی خورد واسه همون اخر سر بریدم ولی باید صرفه جویی بشه.حتی گفتم که روشون چسب بزنید که توی اسید حل نشه و اسید رو خراب یا کیفیتش رو کم نکنه.
          سلام
          محمد جان اگه مدارمون دارای جمپر باشه چی مثلا 7 8 تا جمپر داشته باشه اونوقت نمی خواد آیینه ای رو فعال کنیم؟
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

یلا به همه
            بدبخت شدم
            تو پرینتر مدلHP1102 برگه طلق رفته از این پلاستیکیا پیچیده دورش چیکا کنم

دیدگاه

سلام و مخصوصا به علی آقا
              پرینتر من lpb6000 هست
              سوال:
              1-کارتریج تاحالا تموم کردین؟اگه تموم کردین نو خریدین یا شارژش کردین؟
              2-اون تنضیماتی که برای پرینتر تو صفحات پیش گذاشتین صدمه ای به پرینتر و کارتریج وارد نمیشه؟
              3-تازمانی اکه از آب اکسیژنه و برگه ترنس پرنتی استفاده میکردم خروجی کار تقریبا خوب بود اما به علت گرونی برگه و محلول اسید تغییر گرایش به این پودر زرد رنگ اسید با کاغذ گلاسه دادم وحالا ترک ها با این که کامل سیاه هستن ولی بعد از اسید کاری حباب هایی وسط ترک ها میوفته که باعث نقطه نطه شدن ترک ها میشن؟چاره چیه؟
              3-مدت زمان اتو کشی چقدره؟باید اتو رو فشار بدم یا نه؟
              4-کاغذ گلاسه که استفاده میکنم بعد از اتو کشی طرح له (عریض) میشه که گاها برای طرح های ریز اتصال پیش میاد ونتیجه زشت شدن خروجی کار و تضعیف روحیه !چاره چیه؟
              فعلا همین سوالا به ذهنم رسید
              لطفا دوستان دقیق جواب بدین
              با تشکر خیلی
              چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                سلام و مخصوصا به علی آقا
                پرینتر من lpb6000 هست
                سوال:
                2-اون تنضیماتی که برای پرینتر تو صفحات پیش گذاشتین صدمه ای به پرینتر و کارتریج وارد نمیشه؟
                3-تازمانی اکه از آب اکسیژنه و برگه ترنس پرنتی استفاده میکردم خروجی کار تقریبا خوب بود اما به علت گرونی برگه و محلول اسید تغییر گرایش به این پودر زرد رنگ اسید با کاغذ گلاسه دادم وحالا ترک ها با این که کامل سیاه هستن ولی بعد از اسید کاری حباب هایی وسط ترک ها میوفته که باعث نقطه نطه شدن ترک ها میشن؟چاره چیه؟
                4-کاغذ گلاسه که استفاده میکنم بعد از اتو کشی طرح له (عریض) میشه که گاها برای طرح های ریز اتصال پیش میاد ونتیجه زشت شدن خروجی کار و تضعیف روحیه !چاره چیه؟
                با تشکر خیلی
                سلام
                1- شارژ کنین کیفیت یه مقدار میاد پایین من یه کارتریج ژاپن داشتم کیفیتش عالی بود دادم شارژ کنه و درامش رو عوض کنه یه مقدار کیفیتش اومد پایین البته اونجور نیست که نشه باهاش کار کرد ولی خوب کارتریج اصل ژاپن نو یه چیز دیگست طرف میگفت درام جدید رو هم اصلی انداخته ولی یکم تفاوت رنگ داشت با فابریکش به نظرم ...
                2-من که مشکلی نداشتم تا حالا
                3- غلظت اسید بالاتر & بعد اطو کشی فیبر رو بزارین رو زمین یا سنگ اشپز خونه اروم خودش سرد شه(کاغذ رو به بالا باشه) & زمان اطو کشی یه مقدار کمتر & کاغذ پشت شبرنگ استفاده کنید
                3 دومی:d -من حدود 30 بار از زیر دستگاه پرس کارت رد میکنم (قبلا حدود 5 تا 10 دقیقه با دمای بالا اطو میکردم)
                4-کاغذ پشت شبرنگ & اطو هم میکشین اول حدود 2 دقیقه خیلی اروم تر بکشین که طرح قشنگ بچسبه بعد یکم محکم تر اطو بکشین بقیه زمان رو
                با سپاس

دیدگاه

سلام به دوستان عزیزم.
                  در مورد ارسال اخری این نکته رو هم بگم که:
                  عموما مدارهایی رو که میزنیم خیلی بزرگ باشن در حدa5 و کوچیک هستن.و شاید کاغذی که میخایم تو پرینت بزاریم همa5 باشه.در این شرایط تنظیمات مربوط به paper type فرق خواهد کرد و در برخی از پرینترها شاید هم در همه دمای بالا در دست رس نباشه.که علتهایی داره برا همین باید کاغذ روa4 انتخاب میکنیم که paper type فعال باشه.
                  سلام

**تنظیمات گفته شده رو برای جنس کاغذ حتمان باید انجام بدی.

**احتمالا چون کاغذت خیلی براق هست واسه همین نمی چسبه.قبل اینکه طرح رو روش پرینت کنی 1 بار بزار از پرینتر رد بشه و کمی حرارت ببینه لایه ی پلاستیکی که روی کاغذ هست کمی میسوزه و بار دوم پودر رو به خودش میگیره.

**من با این کاغذ ها کار نمی کنم قبلا نتونستم جواب بگیرم گذاشتم کنار و از پشت برچسب شبرنگها استفاده می کنم.
                  سلام
                  محمد اقا من گیرم
                  هر وقت می خوام طرحی با اتو بندام وقتی سرد میشه برگه به بورد چسبیده یا بعضی از مواقع اصلا برخی خطوط منتقل نمیشه
                  راهکار چیه؟؟
                  من از گلاسه و از این برگه های روغنی استفاده می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                    محمد جان و دیگر دوستان عزیز یک راه و راهنمایی هم برای چاپ سبز پیدا کنید :sad: من هر فکری میکنم که چه جوری پایه قطعات
                    با اسپری زیر پوشش نره چیزی به ذهنم نمیاد...البته اون قضیه دیود ها که قبلا گفتم میشه ولی دردسرش زیاده...
                    سلام دوست عزیز

فکر کنم این چیزی که الان میخوام واسه چاپ سبز بگم یه جایی دیدم یادم نمیاد.
                    میتونی روی پدها رو با روغن لحیم بپوشونی بعد از اسپری کردن روغن ها رو پاک کنی.
                    من خودم امتحان نکردم اگه امتحان کردید نتیجش رو بگذارید تا بقیه دوستان استفاده کنند.

موفق باشی :nice:

دیدگاه

سلام و مخصوصا به علی آقا
                      پرینتر من lpb6000 هست
                      سوال:
                      با تشکر خیلی
                      سلام
                      آب اکسیژنه و برگه ترنس پرنتی یعنی چه؟
                      واسه ایمکه بعد لحیم کاری اکسید نشه لحیما(درست کفتم دیکه ) از چی استفاده کنم؟

این قطره ای که رو قطعات اس ام دی میریزن بعد با هویه میافتن به جونش که راحت تر دربیاد چی؟
                      نوک هویه نسوز چه مارکی خوبه؟
                      هر چیز دیگه که لازمه و منه مبتدی نمیدونم آقای پور رکنده و بقیه ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                        سلام
                        آب اکسیژنه و برگه ترنس پرنتی یعنی چه؟
                        واسه ایمکه بعد لحیم کاری اکسید نشه لحیما(درست کفتم دیکه ) از چی استفاده کنم؟

این قطره ای که رو قطعات اس ام دی میریزن بعد با هویه میافتن به جونش که راحت تر دربیاد چی؟
                        نوک هویه نسوز چه مارکی خوبه؟
                        هر چیز دیگه که لازمه و منه مبتدی نمیدونم آقای پور رکنده و بقیه ممنون میشم
                        آب اکسیژنه(H2O2) از داروخونه میتونی تهیه کنی 3واحد+جوهر نمک 6واحد+آب 1 واحد،مخلوط میکنید میشه اسید مورد نظر(محصول خطر ناک)
                        مس طی مدتی سولفاته میشه (درصورت تماس با رطوبت)باید قلع بکشی روی مس ها
                        فلکسی هست که قطعه رو با هیتر قطعات رو برمیدارن
                        نمیدونم فقط نوک هویه اس ام دی بگیر
                        من که نمیدونم شما چی میدونی چی نمیدونی بپرس تا جواب بدیم

دیدگاه

سلام
                          مداری که تمام خطوط رو تو پسی سی بیش باتم کاپر زدی و چند تا جمپر داشت موقع چاب باید گینه میرر رو بزنی؟

من سر جدا کردن فیبر مشکل دارم حتی از اون سمت نازک تیغ هم که استفاده می کنم اون سمت برد یا همون محل نصب قطعات ،لایه های مرزی برش کنده میشه و جالب در نمیاد؟چی کا کنم ممنون

با این برگه های طلقی ترنسپرنسی کار کردید؟مث شبرنگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                            سلام

با این برگه های طلقی ترنسپرنسی کار کردید؟مث شبرنگه؟
                            سلام
                            من با همین آب اکسیژنه و برگه ترنسپرنتی کار میکردم دقیق تر از کاغذ گلاسه بود(البته اگه موفق میشدم طرح رو برد چاپ کنم) اما الان به همین کاغذ گلاسه سر میکنم اما میخام وقت شد با این برگه های زرد تست کنم(پشت شابلون)

دیدگاه

سلام
                              من با همین آب اکسیژنه و برگه ترنسپرنتی کار میکردم دقیق تر از کاغذ گلاسه بود(البته اگه موفق میشدم طرح رو برد چاپ کنم) اما الان به همین کاغذ گلاسه سر میکنم اما میخام وقت شد با این برگه های زرد تست کنم(پشت شابلون)
                              سلام گلاسه مفتش گرونه با شبرنگ بزن عاشقش میشی :wow:

دیدگاه

آب اکسیژنه(H2O2) از داروخونه میتونی تهیه کنی 3واحد+جوهر نمک 6واحد+آب 1 واحد،مخلوط میکنید میشه اسید مورد نظر(محصول خطر ناک)
                                مس طی مدتی سولفاته میشه (درصورت تماس با رطوبت)باید قلع بکشی روی مس ها
                                فلکسی هست که قطعه رو با هیتر قطعات رو برمیدارن
                                نمیدونم فقط نوک هویه اس ام دی بگیر
                                من که نمیدونم شما چی میدونی چی نمیدونی بپرس تا جواب بدیم
                                سلام
                                مس طی مدتی سولفاته میشه (درصورت تماس با رطوبت)باید قلع بکشی روی مس ها ، چطوری ،یعنی میشه از حموم قلع یا راه کاره ساده استفاده کرد بگین ممنون میشم

دستکش مخصوص هس واسه این حموم اسیدی که شما گفتی؟یا وسیله خاصی
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X